Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 15:16
- Nahlásit

Fifi
no je to fakt děs, kroupy jako svině a já du ven. Teda du dom,a le nejdříf musim ven.

Tak se tu mějte krásnově a nezlobte.

V pindělí zdař!

brut
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 16:07
- Nahlásit

Janiii
potřebuju jednu písničku na nástup, druhou - u tý budem jen stát, poslouchat a čekat než přijde oddávající, pak jednu k výměně prstýnků a hubanovi, a dvě ke gratulacím (pani řikala jednu až dvě, takže dvě protože nás budou miliony
ježíš, tak to bych měla kouknout ještě na jednu ... sem nevěděla, že je tak složitý se v dnešní době vdát

Jak dopadly vlasy?

PetraK
no já to mám takhle s hadram, nákupem masa a vína
maso mám vybraný rychle ( páč u kuřecího se moc splést nemůžeš), víno je něco podobnýho... hlavně, když nic jinýho nepiju, když už teda vůbec něco, jen ty hadry je u mně neskutečnej problém.... asi stejnej jak pračka s lednicí

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2009 07:39
- Nahlásit

brý ráno, včera jsem už nestíhala, líčení úžasný, lidi já jsem byla i HEZKÁ
zato kadeřnice normální idiot, člověk se tam objedná na zkoušku svatebního účesu, a vona mi to jen tak spíchla pinetama a "no a tady bych to trochu natočila, a tady bysme mohly .... " ale nic z toho!!! a když jsem se jí zeptala, jstli mi jako nemůže umejt vlasy a vyzkoušet to celý komplet tak mi řekla že nemá čas že jí přijde další zákaznice!!!!
si jako myslí, že to risknu ve svatební den a budu pak kudrnatá jak ovce???? nebo něco horšího??
loučím se s vámi, čeká mě totiž ten víkendový kurz bruslení takže oblékám chrániče a jedůůůůůůů
tak na mě myslete, ozvu se zítra - budu li mít čím vám napsat

Mathea
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2009 10:20
- Nahlásit

Janiii
Smarja, ta svatba je ale veselost

Na kurz drzim palce, me dneska cekaj zas konicci... Nastesti se chlapovi zalibilo, takze pojedem dneska 100km za konma
Akorat vod fcerejska uz zas muzu trochu normalne chodit, takze to dneska zas musim zmenit

Janiii
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2009 16:44
- Nahlásit

PŘEŽILA JSEM!!!!!!!!!!
poslušně hlásím, že jsem přežila dvoudenní kurz in-line bruslení bez úhony (fyzické - o psychice radšejc nemluvim, páč jsem asi uplně nemožná ), a bez pádu!!!! nepočítám-li těch 50 ale ty byly povinné, na trávě, v rámci techniky pádu :_) takže 25 pádů dopředu, a 25 dozadu
bylo to naprosto žůůůůůžo, akorát mě bolí celá Janička, takže jsem hodila sprchu a jdu se někam svalit, než přijdou gratulanti
apropóóó, všem Janičkám všechno nejlepší

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2009 22:42
- Nahlásit

ahoooj sem mrtvááá, vrátili jsme se dneska pozdě až v sedum a ještě tu byla návštěva co odešla až ted. Ale zažili jsme úžasnej zážitek, náš kamarád Hagísek zabojoval v závěrečkách a vyhrál FCI skupinu Jo a dvojku vyhrál Janii nějakej berňáák

Janii a Brut a všecky Janičky z fora přeju ještě všecko nej k sváááátku!!!

Mathea
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2009 23:18
- Nahlásit

Ja takyyy gratuluju

A protoze sem uz dva dny nechodila jak naprcana belice, tak me dneska muzskej zas vyvezl na koniky...Ja sem ouplne lefa, nic neumim, fse sem zapomnela, jedine ty spatny navyky, ty zustaly. No proste des a hruza, vostuda to byla, stydim se. Ale snad to bude casem lepci, hepci.

Mejte se krasne, ja jdu zdechnout

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 08:41 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

FŮJTAJBL VE SPOLEK A..........................

FŠEM JANÁM A JANIČKÁM

PŘEJU FŠECKO NEJ KE SVÁTKU FČEREJŠÍMU

tudle máte kytku:

a páč je vás moc, tak ešče ňákou, ale to už je rovnou i s vobžerstvením, abych se nemusela tahat s chlebíčkam

Ják ste se měli??? Já sem posekala asi milion metrůch čtverečních trávy, páč jak jsme tam jeden víkend nebyli, tak ač to máme vždy rozfázovaný to sekání - jeden víkend zahrada, druhej louka, tak se tráva zbláznila narostlo to jako kráva a bylo o zábavu postaráno. Sekačka se dusila, jak to bylo vysoký , no echtgůtofka to byla. Zahrada plná všivejch zajíců, takže zlikvidovali mangold i kadeřávek, mladej buk a spoustu dalších věcí - to mě fakt jako séře Ešus jednoho malýho zajíce dostal za úkol hlídat a musím ho pochválit. Je čičkovnej, stál nad ním a hlídal ho než si došel David pro rukavice a prďolu odnesl.

A co bylo na programu u vás prďuši?

Janiii

lidi já jsem byla i HEZKÁ

Tak se mnou by se jim to asi moc nepovedlo

jstli mi jako nemůže umejt vlasy a vyzkoušet to celý komplet tak mi řekla že nemá čas že jí přijde další zákaznice!

co to je za důru?? No a půjdeš jinam?

Mathea

Nastesti se chlapovi zalibilo, takze pojedem dneska 100km za konma
to se tak někdo máááá!!

Fajka
ahoooj sem mrtvááá,

Mathea
ja jdu zdechnou

Janiii
akorát mě bolí celá Janička

TADY SNAD CHCÍPLY FŠECHNY DOBRÝ VÍLY????

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 08:44
- Nahlásit

OKAMŽITĚ MI POĎTE POMOC DRŽET PALCÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

SYNOVEC PRÁVĚ DĚLÁ MADURÝDŮŮŮ!!

Fčera sem brečela už zas, páč si připadám jak krkafčí matka, páč po madurýdě se stěhuje zpátky domů a ač se těším, jak po 4 letech budeme mít s Brtnikem konečně taky soukromí, tak.......... no čtyři roky, jsou čtyři roky. Je mi to líto

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 08:55
- Nahlásit

jsem tu a držííííím akorát se u toho blbě píše!!!!
Fajka
kde byla jaká výstava?

Dines
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 08:55
- Nahlásit

PetraK
DRŽIM!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 08:58
- Nahlásit

Janiii
Fajka
kde byla jaká výstava?

že jo? Dyk nepsala, že někam chcou jít a nejednou se vystavujou! To nevim, tagle bez přípravy nás informovat .

.akorát se u toho blbě píše!!!

to mi řikej

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 08:59
- Nahlásit

PetraK
OKAMŽITĚ MI POĎTE POMOC DRŽET PALCÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
držím držím a tfuj tfuj at to klapne!!!

TADY SNAD CHCÍPLY FŠECHNY DOBRÝ VÍLY????
jo já už sem jen chodící mrtvolák

a dík za kytí, konečně nějaká pořádná

Janiii
kde byla jaká výstava
v Litoměřicích... výstava nic moooc, ta naše kravka opět oprávněné VDé které si vyvrčela ale náš nejlepší kámoš má BIG a to byla jako bomba!

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 09:06
- Nahlásit

Fajka
ahá, tak o tý vim akorát pozjišťuju kterej vyhrál II. skupinu
a Fájuška vrčela jo? copak se jí nelíbilo? a Hagýskovým posíláme gratulaci!!!!
dík za kytí, konečně nějaká pořádná
já jsem dostala včera od jedněch tchánovců tři oranžový dlooouhatánský růže (druhý tchánovci přijdou dneska ), od maminky, se kterou jsme se viděli v pátek u babi slunečnici v květináči, nááádhera, a od brašule se švagruší tři oranžový gerbery s bílýma fréziema, taky krááása takže míra prohlásil, že od něj dostanu kytku k svátku, až tyhle uschnou

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 09:12
- Nahlásit

Janiii
a Hagýskovým posíláme gratulaci
dííky vyřídím

akorát pozjišťuju kterej vyhrál II. skupinu
jo já je nikdy neviděla taky mě to zajímá

a Fájuška vrčela jo? copak se jí nelíbilo
ále nebylo dost času jí hodit do klidu a u zoubků se zase ksichtila´ přitom na posledních dvou výstavách to bylo úpá v klidu Ona je prostě děsně náladová a čék u ní nikdy neví co jí sedne a co nééé no

tři oranžový dlooouhatánský růže
jééé já včera taky ale žlutý od známejch

od něj dostanu kytku k svátku, až tyhle uschnou
má pravdu předsedo !!

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 09:34
- Nahlásit

Fajka

ta naše kravka opět oprávněné VDé které si vyvrčela

nojo no, ale zas na druhou stranu - ešivá by se Ti líbilo nechat si sahat do tlamy a vokukovat plomby? no? Vod cizího. Se jí ani moc nedivim

a dík za kytí, konečně nějaká pořádn

hlavně ty vozdobičky na tom sou pořádný

Holky - dík za spoludržení, sem nervózní jak sviňa. Von na mě dal a fakt to neflinkal a učil se, tak doufám, že mu to klapne a nebude zkrat nějakej v půl jedný až v jednu budu vědít na čem je.

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 09:37
- Nahlásit

PetraK
určitě to dá
a tomu že vám tam bude smutno, tomu se vůbec nedivim ... on si člověk na ten ruch zvykne co? ale tak zas nastolíte jinou pohodičku a bude taky dooobře ;)

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 09:43
- Nahlásit

slíbila jsem vám fotky, trénovali jsme soužití psa a kočky
paničko to se jí tohlecto?

vona je s tim docela nuda, málo se to hejbe ...

a néééé, umí to běhat, huráááá

vona si ze mě dělá normálně překážkovou dráhu

no myslim, že bude za 8 týdnů u nás doma s jiným kočičákem docela veselo ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 10:07
- Nahlásit

Janiii

Jééé to je bomba!!

se tu tlemim jako pitomá

to bude rachot za pár dní , myslim, že můžete odhlásit tydlevízi a rozhlas

určitě to dá

přesně tohle jsem mu psala ještě ráno SMSkou. A taky si vzal můj talisman tučňákův, takže to prostě musí vyjít . Sem se musela smát, že ani neprostestoval, když jsem mu to dávala. Jen jsem ho nabádala, aby ho někam schoval, ať nevypadá jako blp!

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 10:14
- Nahlásit

PetraK
no jsem na to zvědavá, tuhle brala Berni jako pani domácí (je to bráchova čiči), zato ten náš drak bude v JEJÍM obýváku

brut
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 11:00
- Nahlásit

Dobré pondělní ránko

VŠEM JANINKÁM DODATEČNĚ PŘEJI VŠE NEJ,NEJ A HLAVNĚ SPLNĚNÍ VŠECH PŘÁNÍ

PetraK
taktéž držím palce ..... však on se mladej pochlapí a uvidíš, že vše zvládne

Janiii
a jéžiš, kadeřnice dorota je to nejhorší, co tě může potkat... honem k jiné

Fajka
Hagískovi gratulujeme a Fajušce vyřiď, že je pěkná potvůrka ... holt měla blbej den

Tak dámy, já měla "super" víkend.
Krásně jsem si naplánovala, jak bude vše probíhat. Pátek docela pohodička. Brut byl s páníčkem stavět maraton, kde se jako obvykle přžral všeho možnýho i nemožnýho. Byl mooooc hodňoučkej, tak si ho všichni pochvalovali. Jen bouřku s kroupama trošku hůř vydejchával ... vrčel.
Odpoledne spadl na trať mezi Prahou a Berounem strom, strhl troleje... v tom vlaku měl jet synek domů, ale vzhledem k naraženému rameni byl celý den doma. Jenže oprava byla nějaká zdlouhavá, všichni jezdili autobusama a tak holku přivezla kamrádka. Měla jsem naplánovaný krásný, klidný večer.

Po šesté mi volá sousedka z chaty, ať hned dorazíme, e chata je otevřená jak výkladní skříň a je vykradená Mno, odvolala jsem mužskýho z maratonu a vyrazili jsme obhlídnout škodu, zabezpečit dveře a vše nahlásit na policajty. K chatě jsme dorazili v devět. Dveře vypáčený, rozštípnutý, zámek vylomenej ... vevnitř bordel, jak chatu prohledávali, ale naštěstí nic zničenýho .... ovšem totálně vybílená ( sebrali i zbytky těstovin v krabičkách - samozřejmě s krabičkama, vložky, sprey proti hmyzu, bundy.... zkrátka vyčíslená škoda 5.000,-). Do jedenácti si chlap hrál se zámkem a opravou dveří, pak jsme jeli na policajty, kam jsem se nemohla dovolat. Tam jsme hodinu čekali, než přijdeme na řadu a když už to vypadalo, že půjdeme sepsat protokol, tak je odvolali k hospodský rvačce. Byla jsem utahaná, naštvaná a tak jsem policajtům dost nevybíravě řekla, že přijedu jindy, páč čekat další hodinu než dorazej, sepisovat protokol, znovu jet na chatu, aby si vše nafotili,pak protokol jet podepsat, tak se domů dostaneme ráno a to už bych neustála. Policajt byl docela rozumnej a souhlasil...tak jsem se objednala na neděli. Domů jsme dorazili po půl druhý totálně mrtví

Sobota byla skvělá.... piraňa byla hodná,nechala se hladit od dětí i dospělých, plavala jak ryba... pravda, jednomu vodákovi chtěla ukrást pádlo a on se jí docela slušně lekl , pomohla jednomu váhavému retrívrovi se rozplavat, honila se s psékama a chodila celou dobu na volno ... prostě paráda

Brut odpočíval.... hlídaly ho děti a byl prý hoooodně unavenej ...

V neděli mně a oba psy vezla kamarádka vyřešit chatu. Tentokrát byli policajti rychlí, ochotní a moc milí, takže vše šlo jak na drátkách .... nejprve jeli vše nafotit, pak připravili protokol, který jsem jim večer přijela podepsat.
Brut i Al byli nadšení, že jsou zase v chatě, lítali jak pometla a Fredy s nima. Pak Brut zjistil, že pod chatou ve sklepě máme nějaké zvíře a byl tak urputnej, že jsem sklep otevřela a šla se kouknout, co tam je..... mimo kusu ryby, ptačího peří tam bylo jen řádně nas*áno .... na jedné straně bobky jak od lasičky, na druhé jak od psa....

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 11:08
- Nahlásit

Dělá že to přemejšlí ...

a přitom má místo hlavy čokla

Zbytek Pecky ENDLICH tu
http://fajka.rajce.idnes.cz/Pecule_rajce/#album

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 11:16
- Nahlásit

brut
týjooo, to jste to měli teda pořádně akční až na tu vykradenou chatu príma víkend což?
Fajka
třikrát huráááááááá
jdu se zabrat do fotek, tak nerušit
vysvětlení pro ostatní, na té poslední fotce Berni strááášně moc chtěla za šupákem figurantem

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 11:20
- Nahlásit

Janiii
vysvětlení pro ostatní, na té poslední fotce Berni strááášně moc chtěla za šupákem figurantem
jo jo mě chtěla určitě sežrat mýho Fajkýčka a svede to na šupáka
A ted jdu číst Brut

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 11:33
- Nahlásit

jsem nevěděla že mam doma medvěda, co se staví při útoku na zadní

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 11:36
- Nahlásit

[b]Janiii[/b
]JEJÍM obýváku

šak je rozumná, ne?

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 11:40
- Nahlásit

Fajka
asi budu drzá - a co těch ostatních 3500 fotek?
ale fotky jsou naprosto parááádníííí eňo ňuňo
jen tam chybíme při závodění, to si Pája chystal foťák, a Míra při běhu do vrchu - no takhle to vypadá že jsme to fakt zfalšovali a že vůbec neběžel ale on prosím běžel - plíce hledá ještě dneska
PetraK
šak je rozumná, ne?
to bych jí taky doporučovala, holčičce
myslim, že bude uražená, ale budem se jí věnovat a drbat a mazlit stejně jako teď, tak ona to zvládne

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 11:51 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Janiii
asi budu drzá - a co těch ostatních 3500 fotek
no já zkusím ukecát Páju aby to hodil na CD a dáme vám ho at si tam můžete najít ty svoje bo jich je fakt mraky že by si ho kdo by chtěl mohl okopčit celý

Dyž tak mě musíš pomoct zatlačit na pilu

takhle to vypadá že jsme to fakt zfalšovali a že vůbec neběžel no je to blbý to tady profláknout že ste to měli šecko domluvený podplacený a tááák že jo

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 11:58
- Nahlásit

Fajka
ale vždyť je to fuk, pohár máme doma a co je komu do toho no néééé?
a Páju mooooc pěkně poprosím

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 12:14
- Nahlásit

brut
"super" víkend.

Brůtofko - to je teda maso!!!! Jediný pozitivní je, že synátor nejel v tom vlaku, vostatní stojí za............ no víš za co
Vím , jaký to je, když vykradou chatu, jednou to máme za sebou. . K nám teda kluci policajtský přijeli, divili se, že jsem vysmátá, pak si nechali vysvětlit, že pro mě je nejhorší představa, že by ty šmejdi hnusný volezlí třeba spali v našich postelích, že by to bylo na totál výměnu všeho. To jestli rozbili dveře a něco si vemou, mi v ten danej moment bylo fuk, hlavně, že máme čistý postele Dali jsme si bábovku a kafe- nechali se umluvit, že se jim to bude na tom přenosným psacím stroji z roku razdvauteč líp klofat, když k tomu budou mít dobrotu

tak aspoň, že ta sobota to vylepšila.

Janiii

že mam doma medvěda

jo tahle je dost gůtová, to jsem se smála

Fajka

háský máte fotočky paní, háský!! A Fája tam vypadá jak frája

<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání