Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 10:25
- Nahlásit

brut
chlap nepřemýšlí dopředu
A dozadu jo? Já jenom uvažuju co pak zbývá ?

Nemáte někdo kuchyňskýho robota?

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 10:34
- Nahlásit

Ahojdááá, probíhám nestííhááám
všecky zdravím a dělám kuku kuku kuku.. jako Eimy... apropooo ví vůbec někdo co je s nima???? že se vůbec neozvala a dlouho

Pá budu až zejtra ráááno tak přeju hezkej víkend všem

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 10:47
- Nahlásit

brý skoropoledne,
jsme na severu, takže asi kilometr od pani Fajky ale ta určitě zarábá ... v půl dvanáctý mě míra veze do jablonce, jedu se zkušebně svatebně česat a líčit, tak jsem zvědavá co ze mě udělají za strašidlo
ráno jsme byli na matrice, zaplatit obřad, a dostali jsme seznam skladeb, který nám můžou zahrát (klávesy a zpěv) na obřadu, tak vybírám a nemůžu vybrat nechci žádný supercajdáky, nebo mi to tam bdue všechno řvát a vzlykat

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 10:51
- Nahlásit

Janiii
jsme na severu, takže asi kilometr od pani Fajky
paní já vás viděla když sem ráno před osmou venčila!!! Mávám na vás jako na prvního mája a voni dělaj že mě neznaj

já teda huř vidím nadálku tak sem si říkala že tu mávám jako pako a on je to asi někdo jinej

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 10:56
- Nahlásit

Fajka
coooo? fááákt? a byli jsme to my? my jsme jeli od taťky směr alšovice, Bzí Splzov turnov ... a vyráželi jsme v půl osmý kde jsme vás měli potkat? po ránu já nevidim, tak kdyžtak sorry

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 10:59
- Nahlásit

joooo a už se těším na malýho prcka kocouřího!!! bráška mají malou kočičku (mám fotky) a Berni je z ní celá na větvi a kočka tím že je od malička zvyklá na psy, tak se berni nebojí, no je s nima sranda
a Berni se chová jako vychovanej pes! Ája hárá, tak je ve výběhu a Berni je nastěhovaná s námi doma, a všichni jsou paf z toho, že umí být klidná a spinká v kuchyni švagrová dneska u snídaně řiká "vona se chová jako normální pes "

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 10:59
- Nahlásit

Janiii
coooo? fááákt? a byli jsme to my
no a jeli jste jako na Čížkovice ke krámu a po hlavní dolu na Jistebsko? na asi to bylo kolem půl osmý já neměla hodinky a stála sem na tý cestě kousek nad bejvalým obchodem u zastávky... a mávalááááá na bílou fábii s nějakejma nápisama co přijela po tý cestě od tatky

brut
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 11:04
- Nahlásit

PetraK
tohle je , řekla bych, DOST STĚŽEJNÍ POZNATEK
to je

když na vás ta se StaHijovou koukám, tak si připadám jak chlap, páč když jsme tetkon kupovali lednici na chalupu, jeli jsme do nejbližší vesnice a bylo
mno, já takhle vybírám všechno a chlap je z toho lehce mrtvičnej ..... díky tomu se mnou "moooooc" rád jezdí do krámu

kachna_
Nemáte někdo kuchyňskýho robota?
mám i robota

Janiii
jedu se zkušebně svatebně česat a líčit
sem zvědavá

byli na matrice, zaplatit obřad, a dostali jsme seznam skladeb, který nám můžou zahrát (klávesy a zpěv) na obřadu, tak vybírám a nemůžu vybrat
kolik vás ta "sranda" sstojí? A jaký máte seznam? ..... u nás si prý můžeš přinést vlastní skladby, pustěj i je z cédéčka ( ovšem musíš tam dojít a cédéčko předem vyzkoušet..)

Fajka
jako Eimy... apropooo ví vůbec někdo co je s nima
to už jsem se ptala před 14 dny ..... jediné info, co jsem našla, je, že mrně a Eimy jsou v pořádku...tak snad má jen hodně učení a vše je v pohodě

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 11:04 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Janiii
v půl dvanáctý mě míra veze do jablonce, jedu se zkušebně svatebně česat a líčit, tak jsem zvědavá co ze mě udělají za strašidlo
To musí bejt adrenalín.
ráno jsme byli na matrice, zaplatit obřad, a dostali jsme seznam skladeb, který nám můžou zahrát (klávesy a zpěv) na obřadu, tak vybírám a nemůžu vybrat nechci žádný supercajdáky, nebo mi to tam bdue všechno řvát a vzlykat
Jak já ti rozumím......sem se vdávala třikrát.
Na prvních dvou svadbách se nás nigdo na nic neptal a pustili nám svatební pochod a pak Jéstrdéj.Na potřetí sem tam vodmítala vlízt,pokud se mi nedostalo ujištění,že tuhle muziku uš neuslyším.
Ale muskej se pochlapil a donesl tam jao překvápko CD s muzikou z Vlasů a byli sme super hipí svatba.

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 11:08
- Nahlásit

brut
mám i robota
A využíváš ho? Jsem smířená s tím, že budu muset začít zase péct atd. (=že už nevystačim s mikrovlnkou a jednoplotýnkovym vařičem ), tak přemýšlím, jestli to není lepší investice než jen mixér, který potřebuju na psí zeleninu?

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 11:12
- Nahlásit

kachna_
Já mám robota taky a využiju ho docela dost,při pečení ,při mixáži psům a dětem a vzhledem k tomu,že i děláme zabíjačky,tak si na něm udělám vlastní mletý maso,nekrájím se s cibulí jak debil,nemusím strouhat křen a tak dále a tak dále.

brut
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 11:13
- Nahlásit

kachna_
A využíváš ho?
mám ještě starou Etu, která má v sobě mimo jiné i moc důležité nástavce třeba na mletí máku. Využívám hlavně ty a pak mísu na hnětení tužšího těsta. Jinak mám příruční, kde jsou hnětací, šlehací metly a mixer. Ten používám nejvíc. Pokud nepečeš a nevaříš pro nenažrance ( 4 kousky), tak ti ten příruční bohatě stačí

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 11:13
- Nahlásit

Fajka
tyjo to jsme byli fak my
příště musíš hodit šutr nebo vypustit psa
brut
kolik vás ta "sranda" stojí?
3791,- za obřad mimo stanovenou úřední místnost, včetně těch správních poplatků, poplatku za vjezd do chráněné oblasti, atd. ...
seznam skladeb je tady
vzhledem k tomu že to budeme mít venku na hradbách, o hudbě z CD jsem ani neuvažovala, ikdyž asi by se to dalo vybojovat
jablunka
tenhle adrenalin mi nevadí kdybych měla lízt do letadla, bude mi hůř

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 11:21
- Nahlásit

Janiii
tenhle adrenalin mi nevadí kdybych měla lízt do letadla, bude mi hůř
tak to já se bez mučení přiznám,že bych rači to letadlo(a to se taky bojím).

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 11:24
- Nahlásit

jablunka
tak třeba až se budu vdávat taky potřetí, tak taky radši zvolim letadlo

brut
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 11:29
- Nahlásit

Janiii
huf, to je pěkná pálka

seznam skladeb je
sem se koukla a já bych měla rychle vybráno .... první tři jsou klasika a já nemám tuhle klasiku ráda, 5-7 mi přijdou spíš pohřební. Mám ráda Verdiho a jeho Aidu, takže bych šáhla po ní a pak Simon a Garfunkel Bridge Over Troubled Water a Sound Of Silence

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 11:30
- Nahlásit

brut
jablunka
Dík
jablunka
muskej se pochlapil a donesl tam jao překvápko CD s muzikou z Vlasů
Já bych chtěla od Svěráka-Cimrmanna "Pojď Járo do chomoutu". Jenže u nás to troskotá na tom, že bych chtěla na svatbě pouze dva svědky a nikoho jiného, což se mi nedaří prosadit.

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 11:39 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

brut
pak Simon a Garfunkel Bridge Over Troubled Water a Sound Of Silence
Bridge over ... byla první písnička u který mám 100% jasno že ano, miluju ji
potřebuju jednu písničku na nástup, druhou - u tý budem jen stát, poslouchat a čekat než přijde oddávající, pak jednu k výměně prstýnků a hubanovi, a dvě ke gratulacím (pani řikala jednu až dvě, takže dvě protože nás budou miliony )
a ze svatebních pochodů nechci ani jeden, přemejšlim jestli bude divný když přijdu třeba na Perfect Day nebo že by stylově "Už nejsem volnááááá"

edit: frčim k tý kadeřnici, tak mi fanděte, ať se jí nesplaší hřeben

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 11:55
- Nahlásit

Janiii
Njn,sem bubá,já tomu třetímu chlapovi 10 let utíkala,furt sme se míjeli a pak to na potřetí vyšlo.
brut
první tři jsou klasika a já nemám tuhle klasiku ráda, 5-7 mi přijdou spíš pohřební.
Souhlas.
kachna_
Já bych chtěla od Svěráka-Cimrmanna "Pojď Járo do chomoutu". Jenže u nás to troskotá na tom, že bych chtěla na svatbě pouze dva svědky a nikoho jiného, což se mi nedaří prosadit.
To sem na potřetí chtěla taky a stejně se nám tam sešlo 15 lidí a 6 dětí
(tři byli naše vlastní).

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 12:38 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

kachna_

Nemáte někdo kuchyňskýho robota

já?? Pačemů?

Robot je můj miláfek a nejlepčí kamaráden! rozhodně jdi do něj. Jen to chce něco malýho, abys to neměla přes celou kuchyň a vyndala to ze šuplíku najednou. A taky číhni na motorek, protože ten můj třeba neumí uhňácat tužší těsta. Jen mi je tak předžvejká. Ale fakt dobrá investice, třeba třenou bábofku máš fcuku letu- zrovna včera - než se mi nahřála trouba, už jsem to měla ve formě. Miluju robota.
Fajka
vůbec neozvala a dlouho

to je pravda To její kukání nebylo zatraceně dlouho slyšet? Písnu jí pak emila.

Janiii

jedu se zkušebně svatebně česat a líčit
a fotky budou?

"vona se chová jako normální pe

esi vona neni mimo sebe nějak?
brut

díky tomu se mnou "moooooc" rád jezdí do krám
heh, no já to mám takhle s hadram, nákupem masa a vína

jablunkaJaniii
(klávesy a zpěv) na obřadu, tak vybírám a nemůžu vybrat nechci žádný supercajdáky, nebo mi to tam bdue všechno řvát a vzlykat

my to měli jasný, chtěli sme depešáky.Jenže přehrát kazetu tam neuměli a na desce je neměli - jakej dif , že jo , takže jsme dvě vteřiny před vobřadem vybírali hudbu , Brtnik řek, nesci mendlzóna, taky sem nechtěla mendlzóna, dala sem Fír Elís, začli hrát Fír Elís a Brtnik nahlas protestoval - "Nechtěl sem Mendlzóna!" řekla sem mu "ty vole, to je Éliška!, tak se uklidnil a vod tý doby máme šťastný manželství! A taky proto, že sem pak šlápla do houna a vyvěštila mi to cikánka, dyš mě unesli. Tak jí věříme a vono to vychází

jablunka

,že tuhle muziku uš neuslyším

Jéééstrdeeeej!! jen mi tady holka....... nebrůsliii.
mi to tak samo nějak naskočilo se omlouvám, to je Brtníkovina

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 12:39
- Nahlásit

Janiii

příště musíš hodit šutr nebo vypustit psa

seš NAPROSTO S PROMINUTIM BLBÁ, PÁČ MÁM KVŮLI TOBĚ KAFE V KLÁBOSNICI

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 12:41
- Nahlásit

Janiii
nebo že by stylově "Už nejsem volnááááá

A co tagle - Tjamtadadá, tjamtadadáá, mám to za sebou?

jako ale fakt to máš v tý makovici rozdaný!

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 13:31
- Nahlásit

PetraK
dala sem Fír Elís, začli hrát Fír Elís a Brtnik nahlas protestoval - "Nechtěl sem Mendlzóna!" řekla sem mu "ty vole, to je Éliška!

Petr zapomněl na svatební polibek, tak jsem mu tiše (jak jsem si myslela) řekla: "eště pusu". Hrát mohli cokoliv, nebrečel nikdo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 13:54
- Nahlásit

kachna_

Hrát mohli cokoliv, nebrečel nikdo.

a pak že svarba neni zábava budu se muset podívat na svarební vídejo to je hrozná čurina.

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 14:09
- Nahlásit

Zdar nazdar.
PetraK
Sme si na tebe vzpomely, tak prej mam poslat pozdrav. Mathea se zrovna cpe (zase!! ). Dest jsme zahnaly, kvokaly jsme asi do dvou do rana, z masa na grilu nic nezbylo, bylo to tuuze mnamny, topinky taktez.

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 14:13
- Nahlásit

Fifi
Čéče a nebéš grilovat třá i f sobotu,já bych se určitě ukecala k vejletu.

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 14:16
- Nahlásit

jablunka
nebéš grilovat třá i f sobotu
Nebudu!

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 14:21
- Nahlásit

Fifi
Nebudu!
Csssss,tak to nikam nejedu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 14:39
- Nahlásit

Fifi

Sme si na tebe vzpomely, tak prej mam poslat pozdrav.

tak já na voplátku mávám,abych zas nedostala vynadáno, že nemávám

Dest jsme zahnaly

tak tady rozhodně ne, páč leje a bůří. A já bůří bojim, jak mám jít z práce jako?? Nechci dělat přesčas. Chci jet dom, sebrat čoklida a vysmahnout na Apaluchu - trénovat kůrsing

Jo to mi napadlo- až přijedu k vám, klidně vám pani trenažér udělám, běhání mi neva a sem si jistá, že rozběhám i štokrdle!

Kuva to byla pecka, to je bůřka, pomoc, pomoc!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 14:51
- Nahlásit

PetraK
Kuva to byla pecka, to je bůřka, pomoc, pomoc!!
Si to asi poslala expres, cerno ze tri stran a vichrice!

<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání