Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 11:37
- Nahlásit

Fifi

pani sem vám v pátek odpoledne mávala, dyš sme jeli kolem Chlumce

Janiii
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 11:41
- Nahlásit

jééééé on je Míra na kočičkýýýý
Fajka
jojo, ale jen na modrý jenže posledního (obyč) kocourka jsme museli dát taťkovi, protože se u nás obou projevila alergie ... takže jsme váhali, jestli to zkusit znovu ...
ale vloni když jsme byli kouknout na mimísky, tak jsme si hladili asi 9 koťat a asi 6 dosplých koček a uplně v pohodě, tak snad to bude takhle i u toho našeho prcka

Janiii
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 11:42
- Nahlásit

PetraK
von je fakt k uňuchňání
a proč si myslíš,že už jsem mu udělala na tomatu album
ale jinak jsem vlastně zásadně proti
a co si myslíte??? už začínáme přemýšlet, že mu samotnýmu bude přes den smutno, když budem v práci

brut
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 14:03
- Nahlásit

Před chvílí přijel mladý kluk a představte si, že jsem dostala kytičku a čekuládku za to, že jsem mu věřila, uklidňovala ho a pomáhala mu s učením .... zase se mu povedlo mně vyvést z míry a tak tu nenápadně slzím. Jsem zvědavá, jak se bude tvářit na naše "překvápko"

Janiii
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 14:18
- Nahlásit

brut
týýýjoooo, vyřiď holce že si našla správnýho kluka
a už nebreč, nebo stoupne voda v Berounce

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 15:04
- Nahlásit

Janiii
brut
PetraK

Holky vám dlužím maila, vím vo tom a určo ho ještě pošlu a taky vám tam napíšu jak sem se neskutečně vytočila a zjistila že lidská debilita je nesmírná a nejhorší na světě je když blb dostane funkci a kulatý razítko!!!
Bože já snad emigruju na jinou planetu!! sem nasraná na nevětší vobrááátky pardon ale si musím nák ulevit.. večír vám písnu víc ....

Janiii
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 15:08
- Nahlásit

Fajka
kterejpak úřad jsi navštívila?

a na večerní mailík se těším

svačím ananas (takže prosím brut aby vynechala všechny ty ovídky o dobrotách )a připravuju se na dnešní squash - jako rozcvičku jsem měla obracení trávy

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 15:11
- Nahlásit

Janiii
jako rozcvičku jsem měla obracení trávy
já se budu dnesk rozcvičovat při sekání trávy
Meilíka vám písnu páč si připadám fakt jako u debilů.. žádnej úřad sem nenavštívila jen se dočetla jistej odbornej článek od jistý odbornice a votvírá se mě kudla v kapse

Bože já chci na Mars!!!! Ty vole fakt jako mám chuť jí někomu rozbít tlamu !!! Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

pardon

Janiii
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 15:25
- Nahlásit

Fajka
tak posekal včera můj skoroužšvagr, ale obracet jsem musela dopoledne já a teď jdu pro velký úspěch udělat druhé kolo
tak písni, večer tu už zas budu

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 15:41
- Nahlásit

Fajka
Bože já snad emigruju na jinou planetu!! sem nasraná na nevětší vobrááátky

co je?? Kdo vám ubližuje??
Ty vole fakt jako mám chuť jí někomu rozbít tlamu

vemte kladivo, hřebíky a běžte zatloukat, to vám uleví.

Holky vám dlužím maila
klídek

Janiii
ale jinak jsem vlastně zásadně prot

O trávě mi nikdo nemluvte, v pátek přijedem na chalupu a do neděle se nezastavím a sekačka taky ne , těch 14 dní bude dost znát, aaauuuu už předem.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 15:42
- Nahlásit

brut

Před chvílí přijel mladý kluk a představte si, že jsem dostala kytičku a čekuládk

Jsem zvědavá, jak se bude tvářit na naše "překvápko

dej vědít.

StaHi
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 16:14
- Nahlásit

zdravim, nestiham, (pro jistotu) gratuluju...

brut
Sem se rozhodla mu to trošku vynahradit
pani, ste upa nejlepci nahradnik, fakt!

Od mladý sice něco dostal, ale to je trošku něco jinýho.....
asi tusim... ...i dyz, zas tak jiny to nebude.. aspon ja tam jisty stycny body vidim.. tra 'chut', 'potechu oka'.....
...o 'chloube naroda' ni nemluve

Janiii
modrousek je moc rostomilej (a nebujte, nejhorsi je, dyz je malos z vrhu nejakcnejsi, nejdrzejsi a nejmensi.. eh, takovej byl jarmil, tatuv prvni bulik.. teda jmenoval se gyom, 'jarmil' byl spis svetonazorem )

PetraK
zrzousek je moc sikonej
ps. těch 14 dní bude dost znát ..no a navic este scalo, tze travniky za tech 14 dnuch prozili asi tak mesic (vcera mi krovinak sezral 20cm struny.. posekano je tak 10%... ) ..ciii osla, nebo aspon ovecky...

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 16:22
- Nahlásit

StaHi
zrzousek je moc sikonej
počkejte až se dopracuju k fotkám od ostatních. Pánik chrápal, takže my záznamy nemáme. Vím o jedněch na kterých je chycený ten první běh a vypadá to lukcusně.

posekano je tak 10%.

já věděla, že tu najdu útěchu

.ciii osla
kam přesně mám jít?

Mathea
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 16:28
- Nahlásit

PetraK
pani sem vám v pátek odpoledne mávala, dyš sme jeli kolem Chlumce
Pani, to ste jako pekne posrala, pac ste nezamavala mne! a to si jako budu pamatovat!

Fsem ke fsemu gratuluju, jen prolitavam, nic nestiham, jdu se konecne najist, pak konecne na poctu a pak se nekonecne ucit.

StaHi
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 16:29
- Nahlásit

PetraK
kam přesně mám jít?
este se me zeptejte 'kdy presne' a jsem komplet votzbrojena (asi tak, jako dyz se Bilu ptala co je vanilkovej cukr)

Mathea
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 16:40
- Nahlásit

jo a to sem vam nerekla.. dneska fakt den prdelni na entou

sem musela rano do HK pro zapsani zapoctu, v hradci sem vlezla do busu a natrefila sem na revizora. Jenze mi jaksi uz neplatila litacka a ja zila v domneni, ze ji mam do konce kvetna. Takze pokuticka. Upozornuju, ze celou dobu, co mi ta litacka platila, jsem revizora nepotkala.
A dovrsilo to tim, ze zapocet mi nedal, mam se dostavit 16. cervna. Takze sem tam jela jak kreten proto, aby mi rekl, ze ho nemam. Misto toho, aby normalne vyvesil na net seznam, ze Vejlet za 500 (pokud to stihnu zaplatit to 3 pracovnich dnu, jinak pokuticka 800).

StaHi
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 16:44 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit

Mathea
pokud mate platnou litacku, revizor vas nezastavi ani dyz cestujete metrem v pyzamu a cistite si pritom zuby.. to mam votzkouseny
.hlavne to nezapomente zaplatit, jinac se vam pokuticka muze vysplhat treba az na 15 litruch... to mam taky votzkouseny

Mathea
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 16:50
- Nahlásit

StaHi
revizor vas nezastavi ani dyz cestujete metrem v pyzamu a cistite si pritom zuby..
Presne tak smejdi to sou, stejne jak ty cajti se zlutou carou!
A to ja to zaplatim, to ja vim, ze penaly a ouroky sou desna vec. Ale nasere to jak prase, zvlaste pokud cek jezdi do skoly dve zastafky busem.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 17:21
- Nahlásit

Nepiště furt! Ste horší neš davítková! Kdo vás tady hlídá? Vy tu vůbec nemáte nikoho, kdo vám hrozí hroznym trestem, dyš budete psát?! Jinak samozřejmě čest práci ve spolek a gratulačku fšem, co si ji zasluhují!

brut
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 18:37
- Nahlásit

Fajka
a jéje...srážka s blbcem bolí tuplovaně.... s mejlíkem klídek, nějak taky nestíhám ( ale ve čtvrtek bych měla mít konečně trošku klidu).

Koukám, že můj sen o velké zahradě je trošku zkreslený, i když já bych tam měla minimálně jednu ovečku nebo kozu popř. koně k těm mým chlupatým mamlasům

Jinak Matěj byl naprosto nefalšovaně vyvedenej z míry... dokonce se i zakoktal
Pizzy jsem udělala dva plechy, nezbyl ani drobeček a prý lepší nejedl ....a to asi půl hoďky předtím slupl poslední dva rohlíčky, u kterých pomlaskával
Před chvílí oba odjeli k jeho babičce a představte si, že ty dětský, dřevěný hodinky ( růžový) měl na ruce, ač se holka frfňala, že bude vypadat blbě ( použil píšťalku a odpískal jí faul)
Vám mám takovou radost..... a hrozně jsem se bavila

brut
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 18:40
- Nahlásit

Mathea
koukám, že tam u vás je teď nebezpečno... policajti, revizor a ještě nedostat zápočet....

Jo a zítra jedu s nejmladším k doktorům do Práglu... takže tu budu až odpolko. Holt máma zase nemůže

Mathea
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 18:58
- Nahlásit

brut

cece, chtela bych bejt aspon pritel tvoji dcery krasne se staras, krasne...a pak se jako divis, ze ti to stejne tak voplacej?

koukám, že tam u vás je teď nebezpečno
jako svin nevylejzat z baraku nejlip

Janiii
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 19:07
- Nahlásit

jen sem nakouknu tak brut zas píše o jídle já mám hláááááád jdu si schroupat knackebrot

StaHi
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 19:12
- Nahlásit

Janiii
u davitkovy sou palacinky!
knackebrot
..ja si koupila polarkac a uvarila kavicku.. , ale vy umite zit lip ))

Janiii
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 19:29
- Nahlásit

StaHi
ja si koupila polarkac a uvarila kavicku
pani riskujete, nezapomente že bydlíte nedaleko

StaHi
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 19:32
- Nahlásit

Janiii
neriskuju nic, polarkac uz je spapnutej..

brut
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 19:49
- Nahlásit

Mathea
cece, chtela bych bejt aspon pritel tvoji dcery
ti nevím, jestli by jsi s mladou vydržela

krasne se staras, krasne...a pak se jako divis, ze ti to stejne tak voplacej?
tak to já se krásně starám i o cizí.... třá místní cikáni mně "děěěěsně" milujou a "lásku" mi neustále vracej kraválem pod oknama

Janiii
jen sem nakouknu tak brut zas píše o jídle
můžeš mi říct, proč se mučíš hlady? Ze své školní nauky a z praxe vím, že můžeš jíst všechno, jen po menších dávkách a minimálně 6x denně + hodně pít a k tomu dostatek pohybu a nemusíš chroupat nějakej knek

Tu pizzu si můžeš udělat taky... třá vegetariánskou se zeleninou nebo se sýrem, zeleninou a bylinkama .... možností je spousta

brut
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 19:51
- Nahlásit

StaHi
ja si koupila polarkac a uvarila kavicku..
kávičku nepiju a měla si polárkáč smetanovej nebo s rostlinným tukem? Já totiž tyhle náhražky nepapkám, páč jsou děsně nezdravý ... není nad klasickej smetanovej nebo pak si raději dám ovocnou dřeň bez umělých sladidel..

Mathea
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 19:53
- Nahlásit

brut
ti nevím, jestli by jsi s mladou vydržela
blpko ale pravda, vetsinou mam problemy vydrzet sama se sebou

"lásku" mi neustále vracej kraválem pod oknama
nemas vetrat, ne?

a pizzu sem dneska mela takyy, pekne s parmskou suncickou, ananasem a spoustou sejra!)

Janiii
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 19:56
- Nahlásit

brut
já se nemušim hlady, neboj ... třeba dnešek:
snídaně: vejce vařené natvrdo, tmavý chléb
svačina: Activia nápoj
oběd: ryba se zeleninou
svačina: ovoce (ananas)
večeře: knäck.. s Lučinou

včera jsem měla kuřecí a zeleninu, k večeři rýži, neboooj neni to žádná srdceryvná dieta
u mě jde právě o to, že jsem zvyklá navečer se nacpat - sladký, sušenky, nanuk, půl kila hroznovýho vína, a tááák - a timhle tempem bych se nevešla do šatů ani omylem ...
takže jsem našla tenhle 4denní jídelníček, pak budu jíst míň a za 14dní nebo za tři týdny ho zopakuju ... ono to tělu neuškodí

<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání