| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 12:13 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
JE TO REBEL
Fifi
týjo tak mě napadá, že potkat policajta Ikvééééé tykve tak by si taky mohla dostat pokutu za bezdůvodně pomalou jízdu a zdržování na silnicích
Jinak my máme ze soboty taky jednu fotšku pouhou pro rodinu z šedé krabičky u silnice hlavně že vo tý krabici víme že
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 12:35
- Nahlásit
Fajka
mohla dostat pokutu za bezdůvodně pomalou jízdu a zdržování na silnicích
to by na mě mohli vzhledem k výskytu zvěře zkusit!! teď to lítá přes silnice jako šílený a hlavně furt. Jen by něco krafnul, už bych měla průser a šla sedět asi.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 16:36
- Nahlásit
PetraK
prima bylo což?
Jo, nadherne.. jen mi to proste desne chybi. Tak uz sem zacala sondovat, kde by se tu dalo jezdit
No, ja sep ujdu konecne ucit tu meteorologii, pac ve ctvrtek me to ceka a ja chci mit uz klid
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 18:07
- Nahlásit
Dobrý večír dámy
chvíli vás nechám bez dozoru a hned jsem ve flašce ... ještě že jsem šampáňo, když si představím jiné varianty, tak jsem na tom vlastně vydělala
kachna_
dodatečně všechno nejlepšííííííí a hlavně hodné mimčo a kupu zdraví
Asi vám to zkazim pani, nejsem ani Jana, ani Jan
vyjímky potvrzují pravidlo
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 18:20
- Nahlásit
PetraK
Šikulkovééééééééééééééééééééééééééé jste, oba dva. Moooooc gratulujeme. Je vidět, že třešeň, pořádné běhání, správně praštěná panička a Ešusova chuť k blbinkám splnily svůj účel.
Chápu tvojí radost ohledně Že ten bublal to krásně zvládnul a dokázal si ode mne nechat vysvětlit, že pohoda. Že ustál i ty "vysírky", bublal na ně, to jo, ale to je jaksi pochopitelný, když Ti bude někdo vrčet do gulí, nebo Tě bude záměrně pronásledovat, protože ví, že se bojíš a von z toho má srandu.
Jinak dámy, já mám za sebou velmi zdařilý víkend. Sobota proběhla v rodinném kruhu, kdy mně celá rodinka překvapila dárkama a to tak, že jsem se tvářila jak jeliman a těžko ustávala plný oči slz.
No a v neděli jsem měla naprosto pohodovou oslavu u kamarádů, což bylo také veliké překvapení.
Pséci tu měli Balču a tak bylo o zábavu postaráno.... jen jsem musela bedlivě hlídat baštu, aby se nestala psím obědem nebo večeří
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 18:33
- Nahlásit
brut
tak to je paráda, že sis to taky užila
jdu si udělat večeři a jdu odpočívat, pobolívá mě hlava tak ji nechci podporovat čučením do kompu ...
pěkný večer všem!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 18:55
- Nahlásit
Fajuška + Hagísek
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 19:14
- Nahlásit
Mathea
ucit tu meteorologii
a prosim Tě zařiď teda rovnou, aby od tetkon už jen pršelo a bouřilo v noci (to abych nemusela zalejvat) a přes den bylo hásky. Hásky myslim jako hásky a ne že bude štyrycet ve stínu.
Děkuji předem, zadem i bokem.
brut
takže se víkendík taky povedl!! A slzičky byly!! No to znám, to znám!!
nestala psím obědem nebo večeří
voni sou ty bestie dost vynalézavý, to je fakt.
Chápu tvojí radost
já jsem fakt hrozně šťastná. Ta přejímka a vet prohlídka byla fakt o hodně moc velkým počtu psů v hodně těsným prostoru, musel to být pro něj nářez, protože fakt hlasitě protestoval. ale zvládnul to, nechal se uklidnit, aniž bychom museli vyklidit prostor, já se mohla v klidu odprezentovat, přebrat dárky a v klidu poodejít, posadit ho a pošeptat mu do ouška (páč to von má nejradši ) jak moc je šikovnej, že je moje Pipina, že to umí a zvládá. A pak jsme šli v pohodě ven. Kde jsem ho nechala odventilovat se proběhnutím a pohráním si se mnou a s jinými psy a pak jsem ho na chvilku odvedla do chatky, aby si odpočinul, páč je mi jasný, že to pro něj byl výkon. A na sebe jsem taky pyšná, protože já to zmákla taky echt gůůt a echt gottwald . Normálně to nedělám, abych se plácala po ramenou, ale teď musím, musím, mám z nás radost.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 19:15
- Nahlásit
Fajka
Pani vy z ní taky zbytečně děláte krokodajla. A moc jim to spolu sluší. Bude z nich páreček? Jako úplně páreček??
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 19:39
- Nahlásit
Fajka
už jsem koukala a četla na webu, jak jste se měli parádně
a co fotečky z Pecky? že jsem tak smělá a táži se takhle veřejně?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 20:07
- Nahlásit
Janiii
a co fotečky z Pecky? že jsem tak smělá a táži se takhle veřejně?
a víte, že jsem si na to vzpomněla taky? Ale zas je jasný, že z radosti nad střechou nemůže dělat lautr vůbec nic.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 20:57
- Nahlásit
PetraK
ono to asi nebude jen tou radostí ze střechy, ale než Pája probere 4000 fotek tak to asi krapánek trvá no
ale huš se těšim
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 21:30 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Janiii
PetraK
ale než Pája probere 4000 fotek tak to asi krapánek trvá no
BINGO! halt čím víc toho vyfotím tím dýl to trvá ale nebojte maká na tom a hned jak to bude házím se info..doufám že brzo ..
PetraK
Pani vy z ní taky zbytečně děláte krokodajla.
zbytečně néé, vona jako docela magůrek je Janii ví.... ale umí se i chovat slušně dyž chce Třeba na feny to je katastrofa ale pesani jako třeba ten Hagi nebo Kazík (submisivní co jim neva nějaký to zabublání) tak to se dá.
A moc jim to spolu sluší. Bude z nich páreček? Jako úplně páreček??
no jo paní já bych strašně ráda páč takovou suprovou povahu skoro u žádnýho jinýho akiťáka nenajdu a Fajuš ho má ráda jenže zase je červenej tak že by se do toho žíhání mixla červená a má hodně krátkou srst a Fajuš taky takže je potřeba jí drobátko protáhnout... no dilema... exteriér nebo povaha ? Já sem pro tu povahu, ale vím že spousta lidí by to odsoudila
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 23:12
- Nahlásit
Fajka
Já sem pro tu povahu, ale vím že spousta lidí by to odsoudila
já ne. Páč žijete s povahou a ne s kožichem
šak já vím, že podle toho co píšete to není asi vždycky jednoduchý, jen jsem chtěla říct, že spousta toho odvisí od nás. Že jim člověk musí být opravdu oporou, pak ho vnímnou.
A fotky- až budou tak budou. Já teď dostala v emilu nějaký další z běhání, tak je sem zítra hodím, aby bylo vidět, jak velkej pokrok máme za sebou :-D
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 01:30
- Nahlásit
Brou noc, bre rano..
Bruuut
Hele nema tenhle psik neco spolecnyho nahodou s australskym honackym??? Hned ten prvni, ma tam i dalsi fotky.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 08:13
- Nahlásit
brý, ikdyž upršený ráno,
to jsem ranní ptáče co? a ani nemam lahváče
Fajka
však my počkáme, protože jsem někde slyšela, že kdo si počká ... až se ucho utrhne
já bych pani byla taky pro povahu než pro exteriér
jooo, a jak to tak vypadá, tak už se nám to asi narodilo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 08:30 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek
Fifi
Hele nema tenhle psik neco spolecnyho nahodou
sem australská lajka, ale já ho tam vidim.
Janiii
ak už se nám to asi narodilo
ses nepochlubila
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 08:31
- Nahlásit
Janiii
já bych pani byla taky pro povahu než pro exteriér
že jo pani??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 08:34 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
takovýhle máme starty
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 08:37 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
a takle běžíme - obojí je ten první běh.
[imgs]file:///home_net/kolp/Obr%C3%A1zky/P10102071 .JPG[/imgs]
[imgs]file:///home_net/kolp/Obr%C3%A1zky/P10102071 .JPG[/imgs]
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 08:38
- Nahlásit
ses nepochlubila
však já nevim jak to dopadne eště ... ale když jsem včera povídala Mírovi, co vim, tak myslim že je to jasný
ale nejde o psa, nebooojte to bych vám řekla, přecivá
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 08:40
- Nahlásit
PetraK
pěkně vám to běhá pani edaáá Ešusovi samozřejmě ještě o fous líp - taky těch nožiček má krapánek víc že jo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 08:41
- Nahlásit
Janiii
ale nejde o psa
tak já psa ani nemyslela
ale je fakt, že v tom případku bys nepsala asi,páč bys vo tom aspoň trochu musela něco vědít
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 08:43
- Nahlásit
Janiii
pěkně vám to běhá pani
šak mám taky z mládí nazávodíno, tak si občas nohy vzpomenou. Třebas když honěj čokla se zajícem. Bez kočárku teda
edaáá Ešusovi samozřejmě ještě o fous lí
moch by ty fousy kapek přidat ale. Abych ho furt nemusela hecovat
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 08:43
- Nahlásit
PetraK
to jste vedle jak ta jedle pani, já furt řikám že těhotná nejsem, jen tak vypadám
jestli jste myslela tohle
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 08:46
- Nahlásit
Janiii
jestli jste myslela tohle
no přesně todle. Ale to byste asi musela bejt klokan, abyste si toho nevšimla, že jo.
Dyš ale vůbec nevim co se vám to teda nejspíš narodilo? Hádat nemůžu. Sem nevyspalá, mozek zvostal v posteli ešče.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 08:52
- Nahlásit
já bych sem hodila fotku, ale když my jako vůbec nevíme jestli nám to malý někdo svěří a jestli bude v pořádku a pěkně poroste tak vás budu napínat a až budem vědět že by mohlo být naše (samozřejmě se na to pojedeme pak podívat, atd. ...) tak vám to sem hodim
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 08:55
- Nahlásit
Janiii
PetraK
Dyš ale vůbec nevim co se vám to teda nejspíš narodilo
nemělo by bejt spíš zrodilo???? Jako že se v Janíí konečně zrodila nějaká myšléénka ???
Jinak já su samo taky pro povahu ale přece jen kdyby byl pruhovanej s Hagisovou povahou tak by to bylo lúpa nejlepší noooo
PetraK
paní Ešusek je coursingově podcenovanej šikula! Tak příště se sejdem doufám v těch Kralupech
Jinak dobré upršené ráno všem..bolí mě hlava jako střep
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 08:56
- Nahlásit
Janiii
tak vás budu napínat
no to bude vraždááááá !!! vona nás chce napínat jak kšandy boco
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 09:05
- Nahlásit
Janiii
já bych sem hodila fotku, ale když my jako vůbec nevíme jestli nám to malý někdo svěří a jestli bude v pořádku a pěkně poroste tak vás budu napínat a až budem vědět že by mohlo být naše (samozřejmě se na to pojedeme pak podívat, atd. ...) tak vám to sem hodi
OKAMŽITĚ SI PŘESTAŇ HRÁT NA TAJEMNEJ HRAD F KARPATECH A VYBAL WOCOGO!! JInak mě máš na svědomí, protože nastydnu.Budu se v noci vodkopávat zvědavostí a nastydnu. TAKŽE CO JE TO??
Fajka
ale přece jen kdyby byl pruhovanej s Hagisovou povahou tak by to bylo lúpa nejlepší noooo
gdo chce moc, nedostane nic. Znáte todle přísloví?
paní Ešusek je coursingově podcenovanej šikula
to nevim, po tom prvním běhu jsem si to myslela taky, ale ono vystavování a postupování na dráze asi nebude to vono, co se tam čeká. Nicméně s podzimkem bych se do Kralup podívat chtěla. Musim se ale naučit řídit.
|