| Autor |
Zpráva |
Mathea
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 19:59
- Nahlásit
Janiii
že jsem zvyklá navečer se nacpat
A vono to de jako jinak?? Pres den prece cek nestiha zrat a pak je treba to dohnat!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 20:07
- Nahlásit
Mathea
ale jooo, pani, jde to, ale timhle stylem mam od loňskýho léta +6kg
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 20:09
- Nahlásit
Mathea
ale pravda, vetsinou mam problemy vydrzet sama se sebou
to já sama se sebou vydržím, ale obdivuju své okolí, že vydrží taktéž
nemas vetrat, ne?
větrám oknem v kuchyni ... myslíš, že chtěj, abych měla otevřený okno na ulici? Hergot, to mně nenapadlo ....
pizzu sem dneska mela takyy, pekne s parmskou suncickou, ananasem a spoustou sejra
ananas jsem neměla,tak jsem použila avokádo...taky olivy, kapary, sýr, šunčičku, bylinky, cibulku, porek ....
Janiii
hmmm, jak to děláš, že se večer nacpeš? Já jím většinou dost přes den, ale večer mám obrovský problém do sebe nasoukat něco víc, než kousek jabka nebo rajče
takže jsem našla tenhle 4denní jídelníček
já se nemušim hlady, neboj
neboooj neni to žádná srdceryvná dieta
mno, myslím, že tahle dieta je tak trošku na nic....ale budiž, když je jen 4 denní .... jinak koukej jíst všechno, nejlépe 6x denně a večer už se ničím necpi a uvidíš, jak ti bude dobře
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 20:34
- Nahlásit
brut
koukej jíst všechno, nejlépe 6x denně a večer už se ničím necpi a uvidíš, jak ti bude dobře
No pani, po pravdě, bude jí hrozně!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 20:35
- Nahlásit
brut
neřikám tomu dieta spíš jde o to, trochu ten žaludek zkrotit
večer už se ničím necpi a uvidíš, jak ti bude dobře
nojooo, když já ale večer mam největší hlad
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 20:41
- Nahlásit
Janiii
když já ale večer mam největší hlad
Už nevim kde, ale někde sem to četla, že ovoce na noc neni dobrý, že snad má hodně cukru a neni dietní. Nevim, jestli je to blud, tak se tím radši řídím, a večer jím cokoli jiného, jen ne ovoce.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 20:44
- Nahlásit
Janiii
timhle stylem mam od loňskýho léta +6kg
to znaaaam! mi stacilo vopustit par nervu, prestat se nehorazne prezirat a zvlaste sladkym a 7kg je od leta dole
brut
myslíš, že chtěj, abych měla otevřený okno na ulici?
jistezeeeee, pac prece potrebujou videt, co se u vas deje.. ste nikdy neslysela vo smiracich nebo coo?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 20:45
- Nahlásit
Gerda
jojo pani, máte recht, večer ovoce nenene ... takže si můžu dát kachnu se šesti jen né ovoce
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 21:14
- Nahlásit
Janiii
no co, maso je zdravý, má bílkoviny....musíte používat opravdickou dietu, která řiká - žena bez zadnice, je jako váza bez kytice....kachna v malých dáfkách neškodí v jakémkoli množství....nebo tak něco. Psal to něgdo soudnej, kdo nechtěl, abychom se zhroutily v přectavjě kil, co je nutný do příštího pátku sundat.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 21:17
- Nahlásit
Gerda
jdu ty chutě zaspat
ráno nashlééédanou, nashlééédanou, nashledanou rodné údolí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 21:59
- Nahlásit
StaHi
este se me zeptejte 'kdy presne'
tak dobře, dyš vám to udělá radost: Kdy přesně???
Mathea
sem netůchala, že si taky chlumsky zdejší, já myslela že si opodál , ta já zamávám tetkon. Dodatečně, z balkóna, jo
Vejlet za 500 (pokud to stihnu zaplatit to 3 pracovnich dnu, jinak pokuticka 800
co to tam máte za bordel?? Fifi pokutu, Vy pokutu! To sme měli kuva štěstí, že sme potkali enem kolonu.
Gerda
Kdo vás tady hlídá?
tetkon už asi vy.
kachna v malých dáfkách neškodí v jakémkoli množství....
a řek to někdo tý kachně_??
brut
Jinak Matěj byl naprosto nefalšovaně vyvedenej z míry... dokonce se i zakoktal
to je hááskýý!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 22:07
- Nahlásit
Tak žencký!
Tady se ceníme
http://www.youtube.com/watch?v=WsBDJ9MBhNw
Ešus dostal nějaký šílený smraďochy, smrdí to tak, že to nadzvedává víko od koše, kde má svoje odměny.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 00:49
- Nahlásit
brut
polárkáč smetanovej nebo s rostlinným tukem?
smetanovej ..proc?
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 00:51
- Nahlásit
PetraK
Kdy přesně???
zis a ma to cenu, pri vasich zkusenostech s kalendarem? ... vam to usnadnim ...otpovet zni: ...HNET!
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 08:12
- Nahlásit
PetraK
prej netuchala..kecy prdy, nectete to taj poradne a pak nevite Ale budiz Vam vodpusteno, teda za podminky, ze nekdy dorazite zamavat vosobne!
Tady se ceníme
On je nunanek )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 08:49 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek!
StaHi
otpovet zni: ...HNET
tak to sem asi prošvihla
Mathea
ze nekdy dorazite zamavat vosobne!
já to psala Fifi, plánuju to s podzimkem nějak
On je nunanek
nejhorší je, že von to ví
.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 09:00
- Nahlásit
PetraK
jůů dekorovanej Ešusééék...tomu to slušíííí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 09:41
- Nahlásit
Holky sem hrozná já vim, ale se musim pochlubit ešče - ňákou dobu to bude asi se mnou hrozný
číhněte tady na to, když srolujete dolů, je tam pár Ešusích fotoček. Hošíček můj čičkovnej
http://tiger.profitux.cz/
Fajka
sem kůkala, že sova už dorazila, stihla jsem přečíst půlku a musela mazat, dneska je tu frmol, tak si to budu dáfkovat, to jen aby ses nedivila, že sem zatim zticha
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 09:49
- Nahlásit
PetraK
tak si to budu dáfkovat, to jen aby ses nedivila, že sem zatim zticha
v poho... se vomlouvám že sem se tak rozepsala a že s tím votravuju ale prostě mě to děsně hnulo žlučí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 10:17
- Nahlásit
PetraK
je tam pár Ešusích fotoček
tagže dybysem nelezla do tématůch gde nemám co dělat neviděla bysem ničehoš nic ,to děte do řiti,pani! a dobře vám tak bo f tom bjehu máte s esšálkem stejnej vejraz akorát že u psa to tak nevadí!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 10:28
- Nahlásit
PetraK
Paní ste s ešusem gůtový,ale já sem naprosto vodvařená z těhdle fotek,coš je u mě celkem pochopitelný.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 11:20
- Nahlásit
Fajka
.. se vomlouvám že sem
ne, neni proč, mi to hnulo žlučí naprosto taky kráva jedna nebeská, jordánská naprosto debilní, fakt. Máte odpověď, to už asi z mýho rozhořčení vyplynulo
davidkova renata
agže dybysem nelezla do tématůch gde nemám co dělat
šak tady nejni rasizmus
ale sem nevědíla, esli by to někoh zajímlo
máte s esšálkem stejnej vejraz
tak ale, neřikaj vodborníci, že pes a pán jedno sou? Tak se toho snažim držet. Blbý je, že mám psa dementa, no
jablunka
jo boxeři - hlavně Charli, ten hnědej, jsou fajnový - i když Ešus je nerad, páč jednak maj ty nakrčený čumáky, tak se jim vyhybá a druhak, ten starší je pan žiletka, takže i proto. Toho bílýho jste viděla??? Musim ale říct, že když se jednu chvíli do sebe pustili všichni tři, tak ty zvukový efekty mi vzhledem k našim zážitkům málem uvolnily svěrače
je tam jedna hezčí fotka Charliho-zkusím to sem zkopčit, ale mám novej a blbej počitač, tak nevim esli se to v tom našem programu zadaří dát jen jednu fotku:
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 11:34 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
PetraK
Musim ale říct, že když se jednu chvíli do sebe pustili všichni tři, tak ty zvukový efekty mi vzhledem k našim zážitkům málem uvolnily svěrače
Celkem to chápu,u nás stačí kdyš Bůca s Brůsem vybíhají nevypáděný na zahradu,jeden přeskakuje druhýho,řvou po sobě a do toho mlátěj zubama vo sebe.Čék neznalej vjeci se děsí a sousedka mi sama říkala,že jeden čas,neš si zvykla,vybíhal ven,páč si myslela,že se rvou.A pro ně je to jen předehra k normálnímu hraní si. Ale taky uš z vlastní zkušenosti vím,jak to vypadá,gdyš se do sebe dva boxeři pustí na fest,to mi předvedla Bůca eště s Kokoskem,dokud žil a to je drsňárna,páč práh bolesti nemaj a Bůca de na smrt.
Toho bílýho jste viděla???
Jj,viděla,ale neměl tak dementní výraz jako ty druhý.
je tam jedna hezčí fotka Charliho
Je úžasnej,já sem na ty žíhance zatížená.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 12:07
- Nahlásit
jablunka
Celkem to chápu
no vono myslim tohle právě nebylo to hravý dívadlo, páč se občas poškorpěj - byli na vodítku, takže nešlo o nic, ale ten zvuk byl opravdu hrozný. Neslyšla jsem ho poprvý, protože už jsem je párkrát viděla, ale pokaždý, pokaždý je to pro mě hrozný
Jj,viděla,ale neměl tak dementní výraz jako ty druhý
to zkusím paničkám vyřídit, uvidím, jak se s tim popasujou : D
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 13:00
- Nahlásit
PetraK
tak to sem asi prošvihla
neprosvihla ste nic, tohle je totis furdeva platny HNET ..teda minimalne vot jara do potzimku..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 13:04
- Nahlásit
StaHi
do potzimku
ta zas nic no. já mám volno až po podzimku .
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 13:07 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
StaHi
jooo Stahijová, na srazu byl FRBŮLEK zachráněnej, úžasnej, viděla jste ho na fotkách?? Pedroš je třída?? Má díky těm původním zmijím hnusnejm co ho odhodily poškozený zadní noženky, leč! Je to frbůl, tak co by to řešil. Miluju ho!!
http://zrzavec.rajce.idnes.cz/Rachotin/
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 15:38
- Nahlásit
Holky, tož šikovný Pes Jíra huž má fotky a tak číhnite jaký my sme profíci - díky tomu teda, jak Pes Jíra fotí, protože na jeho fotkách je každej profík. I když.... náš první pokus - to nezáchránilo ani foto umění psa Jíry .
tož tady - fotky č. 6728 - 6748
http://www.pesjira.cz/fotky/coursing/c_Zviretnik_L osinka09/sobota1_1/index.htm
a pak tady - fotky č. 7240 - 7249
http://www.pesjira.cz/fotky/coursing/c_Zviretnik_L osinka09/sobota2_1/index.htm
pro srovnání s prvním pokusem, který je k nahlídnutí tady
zde uprostřed trati, při druhém pokusu
takže tu licenci jsem musela nakonec vyběhat já
páč se u toho tvářil takhle:
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 16:20
- Nahlásit
PetraK
Twe, ten ochcavajici hosicek cickovnej mi silne pripomnel moji kadici perdelici na coursingu.
Brut
Tak co ten australak, uz vis neco blizsiho?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 16:27
- Nahlásit
Fifi
Twe, ten ochcavajici hosicek cickovnej mi silne pripomnel moji kadici perdelici na coursing
no aspoň nejste jediný ex-óti , ale tentokrát to bylo o stopro lepší!!, takže se nevzdávej, zřiď si kůrsingovej trenažér a vono to pude, vono to pude!!
|