| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 12:15
- Nahlásit
Janiii
jsme to fakt zfalšovali a že vůbec neběže
šak jo, to je každýmu naprosto jasný. To sem si právě řikala.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 12:16
- Nahlásit
brut
týjo ted sem dočela víkendovou story od Brut a zjistila že ten náš byl docela pohodička
Já bych zlodějům zlodějským normálně sekala pozoury a by se vidělo s kým má čék tu čest.. bože některý praktiky ze středověku by se snad měly vrátit !
Ještě že měl ten policajt aspon trochu rozum...
JInak ta páteční buřina nás chytla v Hradci a tam taky slejvák a vichr. Cestou domů bylo u silnice spousta polámanejch stromů a náš vlkodlak prej zalezl do sklepa a klepal se.. páč bouřky nesnáší
Podrbej Alušku, je to šikulka když chodí v poho na volno a nechá se drbat
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 12:22
- Nahlásit
Fajka
Panii, kde to jako bylo? Vidim znamy tvare, dokonce i figuranta sem poznala! Ale Dvur to nejni, tam to znam moc dobre
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 12:24
- Nahlásit
Fajka
Já bych zlodějům zlodějským normálně sekala pozoury a by se vidělo s kým má čék tu čest.. bože některý praktiky ze středověku by se snad měly vrátit !
naprostej souhlas!! fakt šmejdi šmejdský.
Podrbej Alušku, je to šikulka když chodí v poho na volno a nechá se drbat
Aluška je pašák Na tohle jsou takovýhle akce gůtofka a může si kdo chce říkat co chce. Ten pes pokud má v dnešním světě lidí fungovat, tak takovýhle akce potřebuje, aby zjistil, že vo nic negou. Ešusák třeba nemá moc chutě do kontaktů s chlapama, teď o tom Zvířetnickým srazu, hafo lidí, hafo chlapů, dětí, psů, pohodka.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 12:33 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
PetraK
Fajka
sem s chatou trošku usnula na vavřínech ..... dlouho se nic nevykrádalo a tak jsem tam dovezla holce zásoby, aby nemusela o svaťáku běhat do předraženýho krámu .... holt došel plyn v bombě a tak jela jinam. Jinak by v tý chatě byla ... páč vykradení proběhlo mezi středou a pátečním odpolednem
Já měla největší strach z rozmlácených věcí ( o dveřích jsem si byla jistá, že budou opět zničený - a to máme jen obyč fabku, aby se jim dobře otvírali a nenadělali ještě víc škody - stejně pohled na vylomený dveře byl tak trošku šok). Ve chvíli, kdy jsem zjistila, že je vše "jen" vyházený a roztahaný po chatě, tak jsem si oddychla. Škody jsem začala sčítat až později ..... můj původní odhad byl 1.500,-, po sepsání všeho jsem šla málem do vrtule. Naštěstí tam nenechávám už vůbec nic cennýho... i oblečení a boty jsou starý, obnošený, aby jsem eliminovala ztráty...
Nejhorší na tom všem je, že víme, kdo nejvíc chaty vykrádá, ale nelze jim nic dokázat, pokud je člověk nechytí za pazouru ... jenže ten šmejd pak lidem vyhrožuje a oni se ho zaleknou a nejdou proti němu svědčit.... sem se domlouvala s policajtama, že bych klidně svědčit šla.... nějak jsem oproti výhrůžkám imunní, tak teď ještě zbývá vymyslet na něj past ...
Aluška byla moooc šikovná a měla jsem z ní opravdovou radost. Bylo vidět, že si nejen pozornost užívala.... navíc měla s sebou frisbíčko, balonek a spoustu klacků na házení do vody
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 12:35
- Nahlásit
Mathea
Panii, kde to jako bylo? Vidim znamy tvare, dokonce i figuranta sem poznala! Ale Dvur to nejni, tam to znam moc dobre
to byl výcvikový víkend na Pecce ala Vašek ZKO Probluz a spooool
Vidim znamy tvare, dokonce i figuranta sem poznala
svět je malej noooo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 12:41
- Nahlásit
brut.
holt došel plyn v bombě a tak jela jinam. Jinak by v tý chatě byla ..
tak druhá pozitivní zpráva z víkendu teda. Páč je lepší, že ten plyn došel a ona tam nebyla.
máme jen obyč fabku, aby se jim dobře otvírali a nenadělali ještě víc škody
přesně tak, nemá cenu to zatemovávat, lepší jim usnadnit vstup, debilům hnusnejm.
že je vše "jen" vyházený a roztahaný po chatě, tak jsem si oddychla
to sou paradoxy, co? Člověku nakonec při vykradení i odlehne. Fakt tomu sekat pařáty.
navíc měla s sebou frisbíčko, balonek a spoustu klacků na házení do vody
heh, taky má asi tuším slušně nadupanej batoh, jako Ešus vždycky a tentokrát jsem to vylepšila ještě o to podomácky vyrobenou chladničku, takže nemusel mít grancle, ale měl své masíčko . Tomu řikám úchylárna
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 12:48
- Nahlásit
MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ TOOOOOOOOOOOOOOO MÁÁÁÁÁÁÁÁ
MÁ HOTOVOU MADURÝÝÝDŮŮŮŮŮŮ
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 12:54
- Nahlásit
PetraK
suppeeeeeeeeeeeer, gratulace veliká!!!!!!!! slyšela jsem až sem, jak ten šutr ze srdce spadnul
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 12:56
- Nahlásit
Janiii
a ten řef, to nebyl tírák v dálce, to sem byla jááááááá!!!
Mám velkou radost, holky dík za podporu!
tetkon už můžu jen brečet, až se budem loučit
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 12:56
- Nahlásit
Mathea
ale ale, koukám svět je fakt malej tak jestli znáš Dvůr dobře, tak předpokládám že známá tvář je smečka ze mlejna?
a jinak ti odpověděla pani Žíhaná, byla to Pecka pod vedenim mýho nevlastního tatínka
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 13:03
- Nahlásit
PetraK
tak druhá pozitivní zpráva z víkendu teda
to jo ... myslím, že tentokrát se naši andělíčci strážníčci hoooodně moc zapotili, než vše zorganizovali tak, aby nakonec všechno dobře dopadlo ...
přesně tak, nemá cenu to zatemovávat, lepší jim usnadnit vstup, debilům hnusnejm
nám by pevnější zámek stejně byl prd platnej, páč tam mám okna, na nichž nejsou okenice.... a ty by mně určitě vymlátili
to sou paradoxy, co? Člověku nakonec při vykradení i odlehne. Fakt tomu sekat pařáty.
já byla tak navztekaná, že jsem jim chtěla ukopat kulky ..... svi*ím jedněm lidskejm ....
heh, taky má asi tuším slušně nadupanej batoh, jako Ešus vždycky
u nás mužskej hlásí ... já jedu s jednou bundou, jedněma botama a kalhotama, v tašce mám suchý rohlíky, ale psi maj dvě plný tašky nebo vlastní velkej batoh
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 13:07
- Nahlásit
PetraK
hurááááááááááááá, velikáááááá gratulejšn pro synovce a i pro vás, protože stejně je to nejvíc zásluha těch okolo, kteří ostřížím zrakem dohlíží na jejich učení
Nás to čeká ve středu a nervozita stoupá úměrně s přibývajícím časem ...... sem mladou zaměstnala vařením oběda, praním prádla a věšením.... musím na odpolko vymyslet další práci, aby se nenudila a neměla čas myslet na školu a blbosti
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 13:09
- Nahlásit
PetraK
MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ TOOOOOOOOOOOOOOO MÁÁÁÁÁÁÁÁ
MÁ HOTOVOU MADURÝÝÝDŮŮŮŮŮŮ
pášááááááák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratulírujuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 13:22
- Nahlásit
PetraK
Gratulaceee, tak uz je to dospelej chlap!
brut
Smejdi, po kolikaty vam to uz vybilili? Nastrazte poradnou past, at jim to tra paraty usekne! (sem si vzpomela na ten pripad, jak nastrazil chalupar strelnou zbran, a este mel pak vopletacky, kdyz si tam sel zlodejicek odpocinout! )
A zrovna jsem se vratila od fizlu, byli tam dva uplne jiny, slusny, skorem kolegy omlouvali, sami rikali, ze to nejak prehnali s vyskou pokuty. Jsem je sprdla stejne, kolovrat hadr a s hlavou pysne vztycenou vykracela ze sluzebny. Jeden slusnak za mnou musel vybehnout, bo byli tak zarazeny (prej to kolegum vyridej), ze si zapomel dat podepsat blocky.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 14:17
- Nahlásit
Fifi
Smejdi, po kolikaty vam to uz vybilili?
nám počtvrtý ....ale jiný chaty maj vrypů daleko daleko víc. Nás naštěstí alespoň trošku chrání od vody dost nepřístupný terén ( který úspěšně vytvářím) a od lesa jsme v dost prudkém svahu, taky tady nechávám hradbu stromků, aby chata nebyla od cesty vidět. Zrovna tak ruším cestičky tím, že chodíme mimo ně, aby zarostly a nebyly tak okatě viditelné ...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 14:25
- Nahlásit
Fifi
Nastrazte poradnou past, at jim to tra paraty usekne! (sem si vzpomela na ten pripad, jak nastrazil chalupar strelnou zbran, a este mel pak vopletacky, kdyz si tam sel zlodejicek odpocinout! )
nejhorší je, že tam není elektrika, takže nelze nainsatlovat žádné zabezpečovací zařízení ( stačilo by základní, kdy pachatel bude vyfocen a odeslán na centrálu - t.j. k policajtům), takže bude doklad o tom, že do chaty vnikl. Bohužel se nedají sejmout otisky prstů, protože tam nejsou vhodný povrchy....
Mladej vymyslel systém vlasců, který by se natáhly a fungovaly by jako spouštěč ... tak teď si nechám jeho nápad projít hlavou a pak uvidím, jestli do toho půjdu nebo ne...
Jeden slusnak za mnou musel vybehnout, bo byli tak zarazeny (prej to kolegum vyridej), ze si zapomel dat podepsat blocky
chudááák , si myslím, že kolegům pořádně vynadá ....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 14:32
- Nahlásit
brut
Mladej vymyslel systém vlasců, který by se natáhly a fungovaly by jako spouštěč ...
Jako vymejsli nejakou vlascovou gilotinku? Nebo zacnou cinkat konzervy? Clovek, aby tem smejdum nakonec nechal otevreno dokoran a uchystal pohosteni, prijdte pobejt a nic moc nerozbijte, dekujeme.
si myslím, že kolegům pořádně vynadá ...
Litr uz mi asi nevratej. Ale kdybych nebyla byvala blba a nic nepodepisovala, tak sem to tam urcite v klidu ukecala. Fakt pouceni pro priste.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 14:38
- Nahlásit
Fifi
Jako vymejsli nejakou vlascovou gilotinku?
na konec vymyslel paličku na maso.... pokud by ten dotyčnej nebyl liliput tak by se měla palička trefit do kolena ... jen mám strach, aby pak vzteky nerozbili ještě něco navíc.... já byla pro štěkot psů, ale to neprošlo
Clovek, aby tem smejdum nakonec nechal otevreno dokoran a uchystal pohosteni, prijdte pobejt a nic moc nerozbijte, dekujeme.
jo a stejně se modlil, aby se náhodou nerozhodli, že je jim to málo ....
Ale kdybych nebyla byvala blba a nic nepodepisovala, tak sem to tam urcite v klidu ukecala. Fakt pouceni pro priste.
jj, není nad vlastní zkušenost
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 14:47
- Nahlásit
brut
na konec vymyslel paličku na maso.... pokud by ten dotyčnej nebyl liliput tak by se měla palička trefit do kolena ...
Tak zvednete, at to jde aspon na celo. A jako pravdu rict, asi by me to bejt zlodejem pekne nastvalo, takova narazena holen.. Si tam radsi dejte atrapy kamer na stromy (uvnitr svititko cerveny na baterku) a upozorneni na dvere, ze objekt je sledovan bezdratovym systemem PC CR a ze dekujete za navstevu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 14:53
- Nahlásit
Holky díky za gratulace, je vyřídim. I když část je taky pro mě, že jsem na něj tlačila
brut
Nás to čeká ve středu a nervozita stoupá úměrně s přibývajícím časem
že vzkazuju, ať není nervózní, páč nemá bejt proč. Není blbá, takže to v pohodě dá. A kdyby i došlo ke zkratu v mozku, tak se nic neděje, v září se to dá taky. Je šikovná, tak se nemusí ničehož bát.
u nás mužskej hlásí ... já jedu s jednou bundou, jedněma botama a kalhotama, v tašce mám suchý rohlíky, ale psi maj dvě plný tašky nebo vlastní velkej batoh
a s tou chatou, prostě s tím musí člověk počítat a je fuk, jestli jsi na samotě jako my, nebo uprostřed vesnice, jako naši známý. Ti dopadli dokonce mnohem hůř - páč si to právě zabezpečovali jako pitomý a tak se jim tam vyřádili
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 14:54
- Nahlásit
Fifi
Si tam radsi dejte atrapy kamer na stromy (uvnitr svititko cerveny na baterku) a upozorneni na dvere, ze objekt je sledovan bezdratovym systemem PC CR a ze dekujete za navstevu.
jo a zloději půjdou vyzkoušet, jak rychlý jsou poldíci ...spíš přemluvím mužskýho, ať tam dá starší alarm. To nebudou vědět, jestli náhodou neavízuje ještě někam jinam....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 14:55
- Nahlásit
Fifi
Jsem je sprdla stejne, kolovrat hadr a s hlavou pysne vztycenou vykracela ze sluzebny
tak je to správne, kázeň musi byt!
hele pani vy se nějak poslední dobou furt s těma orgánama potkáváte
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 14:56
- Nahlásit
brut
Mladej vymyslel systém vlasců, který by se natáhly a fungovaly by jako spouštěč ... tak teď si nechám jeho nápad projít hlavou a pak uvidím, jestli do toho půjdu nebo n
bezpochyby bych do toho šla!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 15:01
- Nahlásit
PetraK
madam děkuje a prý už se těší na středeční odpůldne... jo a šla by do dívadla
bezpochyby bych do toho šla!
jo a budu první, která to vyzkouší, páč na jeho výmysl zapomenu, že?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 15:04
- Nahlásit
brut
jo a budu první, která to vyzkouší, páč na jeho výmysl zapomenu, že?
se tady bavím představou ,jak to pak v nemocnici vysvětluješ
madam děkuje a prý už se těší na středeční odpůldne
vyřiď ještě, že to vyjít musí, když bude držet palce půlka čézetpsa
... jo a šla by do dívad
což to já taky, ale nedaří se zkrouhout kasu , nevím co se děje, jedem furt stejně, ale někde je díra a prachy vytejkaj Už jsme dopadli tak, že jsme si začli psát!!!!! co za co utratíme, protože už jsme museli sáhnout do rezerv
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 15:07
- Nahlásit
PetraK
což to já taky, ale nedaří se zkrouhout kasu
sme na tom stejně
Už jsme dopadli tak, že jsme si začli psát!!!!! co za co utratíme
to praktikuju dlouho ... nejvíc mi sežere jídlo, pak harantííí školy, jejich oblečení a další nezbytnosti ... bych chtěla mít alespoň chvíli nadbytek ....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 15:09
- Nahlásit
PetraK
hele pani vy se nějak poslední dobou furt s těma orgánama potkáváte
Njo, celej zivot nic a ted ryc. A to sem je este v sobotu volala na cvicak, bo tam dva snedi kluci privedli voriska, pry nalezenyho v lese. Mestaci o vikendu padla, tak prijel statni vorgan, pjeeknej, vysokej, prijemnej, urostlej, radost podivat. Mam pocit, ze to byl ten, co me onehda kontroloval v noci.
brutjo a budu první, která to vyzkouší, páč na jeho výmysl zapomenu, že?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 15:11
- Nahlásit
Fifi
vorgan, pjeeknej, vysokej, prijemnej, urostlej, radost podivat.
to je určo znamení nějaký.Vosudový!! To bych nebrala na lehkou váhu
brut
no my si nikdy nežili na vysoký noze, všechno jsme vydřeli, ale teď je to nějakej finanční vír, nebo co Fakt to nepobírám. Od ledna nebo od kdy, nejsme štonc se z toho vybabrat. Do rezerv člověk nemůže sahat furt. Navíc nás čeká hypoška na ten byt.... už se mi rosí čelo.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 15:12
- Nahlásit
PetraK
Fifi
se tady bavím představou ,jak to pak v nemocnici vysvětluješ
se smějete, ale já si díky jedné jeho moc šikovné hračce naštípla zápěstí. Sem zapomněla, že dostal povolení postavit výsadkáři cvičnou dráhu a natáhl silonové lanko přes obývák. No a já nesla prádlo....
|