| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 08:56
- Nahlásit
brý ráno koukám že se ocitám v přímém přenosu, sakra měla bych se jít aspoň učísnout, ale nemůžu protože táááákhle moc držím pěsti!!!!!!!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 08:58
- Nahlásit
kde sou fotky z bruslení???
mam jen pár svých z neděle, kdy tam s námi byl Míra a fotil vláček lidi to vám bylo o ústa nemam ráda, když na mě při sportu někdo šahá, a tohle bylo huuustýýýý
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 09:06
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek
brut
říkala, že si vytáhla otázku, kterou uměla ...tak snad dobrý
to zvlááádneee, v pohodě, jak už se rozjela, tak to půjde dobře držím, držím, co to dá!!
V noci mladá skoro nespala, vstávala v pět totálně mrtvá
chůdě malý- synovec teda byl taky hodně brzo vzhůru, ale aspoň spal. Ale je mladá, ustojí to a pak si bude říkat, já blbá, proč jsem se tak nervovala
ČEKÁM NA DALŠÍ HLÁSÁNÍ
pokud vím, tak med prodává, pokud ho má přebyte
ano? To zní hásky,. To by se mi i šiklo, jsme teď totálně bez medu a pak mám přislíbený nějaký ze Šumavy, jestli letos bude.
Biluška
To, že tam žijí ryby a různá vodní žoužel
ale jo, já zas dramatizuju kapek , ale jak ta voda není čistá, tak tam prostě nendu a nejradši písáky (jsem na ně i z Hradce zvyklá páč tam nejni čvachtavý bahno co prolejzá mezi prstama ale háskej píseček.
Podle mě je zblbly ty dvě hysterky
je to tedy stádo blbcůch pravděpodobně . Ty jo ale že i v takovým vedru tam nevlezou, to nechápu
Mathea
Navic Bernarda ja tuuuze rada
no ! To je výhoda výroby třezalkový tinktury a oleje. Že musíš vypít nejdřív toho Bernarda. To je mooc dobrý pitíčko
eda pro retrivry je plovaci celorocne
já ofšem nejsem retrívr, takže mi to bude prt platný, že jo. Mi de hlavně sobecky vo moje plování
No Zrzavohubec se před třema rokama koupal na Lipně v únoru . nahoře se válel po sněhu a pak si hópnul dole do Lipna. A divil se, že dostal křeč. Naštěstí byl u břehu, blb jeden
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 09:10
- Nahlásit
Část druhá .... ekonomika... vybrala si otázku, kerá se jí pletla.. za podpory profesorky jí dala dohromady ( snad víc jak půlku věděla sama) ..... pocit žádnej zázrak
Jinak z práva má za 1 ... se ho děsně bála, trupka
Za chvíli jde na část třetí ....češtinu ....
Musím říct, že pobyt doma je horší, než cokoliv jinýho ... nejsem schopná udělat vůbec nic ..a to jsem si říkala, jak budu v pohodě ....
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 09:12
- Nahlásit
brut
Jinak z práva má za 1
to už to ví jo? ale samozřejmě je to super!!! jen tak dál
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 09:13
- Nahlásit
brut
Jinak z práva má za 1
Hola hola, je šikovnáááá
pocit žádnej zázrak
ts, vo zázraky nejde, de vo to udělat madurýdu! že jí to vzkazuju
češtinu dá v pohodě
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 09:13
- Nahlásit
PetraK
ano? To zní hásky,. To by se mi i šiklo, jsme teď totálně bez medu
se ho zeptám, jestli náhodou nemá přebytek
Jinak o víkendu okolo Apalluchy nejedeme, páč chovatel dorazí k nám a odveze si starou pračku a ledničku ( teda doufám, že mi novou zítra přivezou)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 09:15
- Nahlásit
brut
se ho zeptám, jestli náhodou nemá přebytek
miluju lidi s přebytkama
Jinak o víkendu okolo Apalluchy nejedem
to neva, až cérenka odmaturuje a Ty si odfrkneš, domluvíme se, jak to vymyslet. hele a mužik se prahou nepohybuje? že bych mu to předala?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 09:17
- Nahlásit
Janiii
to už to ví jo?
nevím, jestli někdo viděl známku nebo jim je přímo říkali, ale je si jistá a má velkou radost
PetraK
ts, vo zázraky nejde, de vo to udělat madurýdu! že jí to vzkazuju
vyřízeno ... odpověď: souhlasím
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 09:20
- Nahlásit
PetraK
mužik se prahou nepohybuje? že bych mu to předala?
mužík se pohybuje v Práglu skorem furt... nejvíc na šestce a pak okolo Smícháče a Hradu ..... ale já budu muset příští tejden na kontrolu k lékařský vědě, tak se určitě domluvíme nebo vyšlu rychlého posla ( popř. holka bude od neděle v práci na Smícháči v Cinema) .... variant bude dost si myslím
Jen ta malá chlupatá potvora si s tím háráním dává na čas... zase mi nabourá všechny plány
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 09:20
- Nahlásit
nevím, jestli někdo viděl známku nebo jim je přímo říkali, ale je si jistá a má velkou radost
no prostě supeeeeer tyjo je mi jako bych maturovala já, uff
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 09:32
- Nahlásit
Část třetí ... čeština... potítko..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 09:50
- Nahlásit
brut
.
odpověď: souhlasím
: D čičkovná cérenka , bože je mi líto všech, který teď sedí na potítku, nebo je to potítko čeká. Už aby byl pátek a měli to za seboooou!!!!
Tolik lidí z rodiny na Smícháči? No to nebude problém to k Tobě dovalit, dělám u Zvonu, takže od Smícháče kooousilínek
Část třetí ... čeština... potítko.
vydržte Prťky, vydržte!! už to máte do cíle jen kousek!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 09:55
- Nahlásit
PetraK
Tolik lidí z rodiny na Smícháči?
jj, se mi tam slejzaj jak švábi na pívo
Taky se těším, až to budou mít všichni za sebou ... zítra musím držet palce kamarádčiný holce a v úterý druhý. Příštím pátkem snad budou už všichni hotoví ...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 09:58
- Nahlásit
šiš já si až teď vzpoměla, že dneska maturuje i dcérenka od mojí sestřenice jen nevim jestli dopo nebo odpo
si ty pěsti dneska snad odkrvím
brut
už jen hodinu a budete mít hotovo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 10:01
- Nahlásit
brut
jj, se mi tam slejzaj jak švábi na pívo
esli voni nechoděj na to pívo sem do Svijanský krčmy (kterou tu udělali z bejvalýho suprovýho Frgála :cry
Příštím pátkem snad budou už všichni hotoví
a řeknou si - "ty vole, dyk to byla čurina, proč jsme se tak báli?"
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 10:05
- Nahlásit
Brut
hurááá je to šikulááá!!!
čék tu chvilku není a huž tu jsou takovýhle super zprávy!!!
Jen tak dááál !!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 10:07
- Nahlásit
Část třetí.... čeština .... vybrala si kritickej realismus ve světě ... prý snad jen vložila blbě vložila Puškina, jinak vše ostatní bez větších potíží ...
Tak a teď jí čeká poslední část .... angličtina .... tý se děsně bojí, ale myslím, že vše zvládne. Do founu zní docela v klidu, tak snad jí ta krafka nechá projít, když jí pustila dál. Poradila jsem jí pořádné, hluboké nadechnutí a pak losování. Tak snad....
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 10:09
- Nahlásit
brut
dcérce vyřiď, že musí být v klidu, přece tý krávě neudělá tu radost, že by jí dala najevo stres! umí, tak ať jim to dokáže!!! a ikdyby bylo nejhůř, tak kromě krávy profesornický tam budou další lidi, který jí pomůžou takže v klidu!! a bude to doma
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 10:09
- Nahlásit
brut
Část třetí.... čeština .... vybrala si kritickej realismus ve světě ... prý snad jen vložila blbě vložila Puškina, jinak vše ostatní bez větších potíží
gůt, gůt, gůt a ještě jednou gůt. Anglinu zvládne taky, čeština, nebo anglina, tak velkej rozdíl tam neni
Heh, teď mi došlo, že tam vlastně je ta čůza - no potěš koště, zapínám držení nad maximum.Ale voni většinou na tej madurýdě už vyměknou, tak snad nebude kráva prasit (to je zajímavý terminus technicus - kráva prasit )
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 10:10
- Nahlásit
brut
držím držím seč můžu to už musí vyjít tohleto dyž má tak skvěle našlápnuto!!!!
uuuf to je nervááák....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 10:17
- Nahlásit
Janiii
dcérce vyřiď, že musí být v klidu, přece tý krávě neudělá tu radost, že by jí dala najevo stres! umí, tak ať jim to dokáže!!!
posláno .... doufám, že se vyvztekala předem a teď bude v pohodě. Věřila tomu, že Jitka umí, tak snad jí pomůže....
PetraK
Anglinu zvládne taky, čeština, nebo anglina, tak velkej rozdíl tam neni
není, ale jedna otázka je dost ošemetná... i když ta byla u všeho...
to je zajímavý terminus technicus - kráva prasit
dííííík, se tu tlemím tak dokonale, že mi tečou slzy jak hrachy ... smíchy samozřejmě
Fajka
uuuf to je nervááák....
sem právě zjistila, že jsem nesnídala, jak mám staženej žaludek .... sem to ale blbá
Jinak vám musím říct, že je tohle horší než vlastní maturita..... nějak se s tím člověk hůř vyrovnává a je daleko víc nervozní
Musím vymyslet nějakej dobrej dortík na oslavu... nebo alespoň buchtu s polevou ...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 10:20
- Nahlásit
brut
Musím vymyslet nějakej dobrej dortík na oslavu... nebo alespoň buchtu s polevou ...
musíš upéct přímo megadort!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 10:22
- Nahlásit
jak brut psala, že je s holkou po mobilu v neustálým kontaktu - jsem si vzpoměla na svoji maturitu, v době bez mobilů mobil jsem měla slíbený právě za maturitu, no ale jak sdělit mamince pocity po každé části? jednoduše! přes ulici na rohu od gymplu bydleli bratránek a jeho manželka byla na mateřský. tak jsem vždycky vylítla před gympl a Dana už čekala v okně a já jí hulákala svoje pocity a ona šla telefonovat mojí mamince do práce až te´d mě napadá, že jsem možná hulákala pod okny místnosti, kde se maturovalo, tak jestli voni mě nenechali projít ze soucitu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 10:23
- Nahlásit
brut
není, ale jedna otázka je dost ošemetná... i když ta byla u všeho
přesně, musí doufat, že to vytáhne někdo jinej. Já to takhle měla s ruštinou. Ofšem sou i tací borci- nebudu na Brtníka vokazovat - který měli třeba z ruštiny vypracovaný pouhopouhý DVĚ otázky! z toho si stačili pouze jednu PŘEČÍST NEŽ ŠLI NA POTÍTKO a.......... vytáhli si tuhle jednu jedinou o který věděli něco víc než co jim utkvělo v hlavě z hodin! Fakt nekecám,t akový měl štígro!
Jinak vám musím říct, že je tohle horší než vlastní maturita.
to jo to věřim, páč když maturuješ, nemáš moc čas na úvahy, rozvahy a přemejšlení, prostě, jak se to spustí, jedeš a pak se najednou probudíš a je po všem. Ti čekající to mají hroší.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 10:24
- Nahlásit
Janiii
jsem vždycky vylítla před gympl a Dana už čekala v okně a já jí hulákala svoje pocity a ona šla telefonovat mojí mamince do práce
víš jak se tomudle zařízení řikÁ???
TICHÁ POČTA
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 10:29
- Nahlásit
víš jak se tomudle zařízení řikÁ???
TICHÁ POČTA
moc tichá právě nebyla
češtinářka nám řikala před maturitou "nesmíte si řikat, tuhle otázku nechci - pak si ji určitě vytáhnete. musíte naopak - chci otázku č. ... " tak já jsem si to u každýho předmětu řikala, ale asi v blbej čas, páč si je všechny vytáhla spolužačka co šla na potítko přede mnou! to je vám pak pocit, když jdete losovat a víte že to vaše číslo tam už neni
proto taky spolužačka odmaturovala se samýma jedničkama - ale to byly moje otázky!! já je taky uměla!!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 10:29
- Nahlásit
PetraK
vytáhli si tuhle jednu jedinou o který věděli něco víc než co jim utkvělo v hlavě z hodin! Fakt nekecám,t akový měl štígro
bože to je teda klika..přímo z prd...
já si musel všecko oddřít a všecko se nahučit páč jinak bych prolítla.
JInak v mojí době teda se ani nevědělo co to mobil je a tak si rodiče museli počkat až do večera než sem přijela domů busem fuuj děsná doba ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 10:37 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Janiii
moc tichá právě nebyl
No bať, proto to řikám
proto taky spolužačka odmaturovala se samýma jedničkama - ale to byly moje otázky!! já je taky uměl
tak hele , ale to je skorem jako kdybys ty jedničky měla Ty! Páč vona je má díky tomu, že umíš blbě telepatit
Fajka
bože to je teda klika..přímo z prd..
to mi říkej!!
Ještě jednu madurýdní přihodim. madurýda je věc veřejná, takže Brtnik byl u mojí madurýdy, já seděla na potítku s otázkou z angliny o Kanadě a nemohla si vzpomenout na datum její nezávislosti, zato jsem moc dobře věděla, že ji mám právě vytaženou navrchu z desek!! tak Brtnikovi šeptám od potítka: "Datum založení Kanady!! Slyšíš? Datum založení Kanadyyyy!!" asi tak 65x - to už i předsedkyně komise začla mávat rukou na Brtnika, ať vysmahne ze třídy ven (na což on jí odpověděl šaramantním zamáváním ručky a zvostal dřepět na židličce, kde se krásně se svejma skoro dvouma metrama vyjímal ), když jsem ho po 66 požádala o datum založení Kanady, prozřel a odvětil: "Joo, že mám založit tu Kanadu!" a ........šup s otázkou do desek. Rozplakala jsem se
Depa, madurýda to je vo nerf
Jo a mobil? Tsss, já sháněla butku!! Všude byla nějaká Gerda, nemohla sem sehnat volnou butku, abych mámě zavolala
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 10:41
- Nahlásit
Janiii
musíš upéct přímo megadort!
upeču, upeču a když projde, což je celkem jasný, tak jí tam i něco pěknýho napíšu
jednoduše! přes ulici na rohu od gymplu bydleli bratránek a jeho manželka byla na mateřský. tak jsem vždycky vylítla před gympl a Dana už čekala v okně a já jí hulákala svoje pocity a ona šla telefonovat mojí mamince do práce
výborný způsob .... já doma nahlásila maturitu na čtvrtek ráno a šla jsem ve středu ráno .... sem nechtěla mamku nervovat.
Jakou měla radost, když jsem se přiřítila k ní do práce a na celou tiskárnu řvala " Už je to uděláno, už je to hotovo" ... půlka lidí si myslela, že jsem se zbláznila, druhá mi rovnou gratulírovala.
Jen mamka tam stála celá zmatená a nic nechápala.... pak měla velikou radost a trošku švindlíku mi odpustila... k večeři jsem měla celé pečené kuřátko, přesně tak, jak jsem si přála... dokonce kvůli mně šla dřív z práce ( šéf jí skorem vyhodil, s tím, že musí jít připravovat oslavu)
Jj, doba bez mobilů fakt měla něco do sebe....
PetraK
který měli třeba z ruštiny vypracovaný pouhopouhý DVĚ otázky! z toho si stačili pouze jednu PŘEČÍST NEŽ ŠLI NA POTÍTKO a.......... vytáhli si tuhle jednu jedinou o který věděli něco víc než co jim utkvělo v hlavě z hodin! Fakt nekecám,t akový měl štígro
taky znám....sem se z anatomie naučila jen ledvinu, páč jsem věděla, že ať udělám, co udělám, že jí stejně dostanu .....a dostala (provázela mně sfině celý čtyři roky a pokaždý se mně profesor pokoušel na ní utopit..... včetně maturity, kdy jsem věděla od prváku, že mně nechce nechat projít)
|