Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 15:15
- Nahlásit

PetraK
no my si nikdy nežili na vysoký noze
to my taky ne...s třema harantama na krku to ani nejni možný. U nás tenhle stav trvá od listopadu.... jen nemůžeme přijít na to, proč a kam ty penízky tak rychle mizej, když předtím sem je vydávala taky...a mimo učebnic pro mladýho ( ty jsou na zdrávce setsakra drahý) se nic nezměnilo...

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 15:19
- Nahlásit

brut

výsadkáři cvičnou dráhu a natáhl silonové lanko přes obývák. No a já nesla prádlo

...... a udělala parakoutoul místo toho výsadkáře ne, se směju takhle jen dodatečně a to ještě proto, že se směješ první

no s těma prachama to nechápu fakt. Bereme ty samý prachy, nerozjíždíme se rozhodně víc než předtím, skoro nikam nechodíme a prachy sou furt f............

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 15:22
- Nahlásit

PetraK
a prachy sou furt f............
Perdeli, ano.

A neco veselejsiho, ta baba proste umi, tak az bude nejhur, muzete prubnout Superstar nebo All X nebo neco podobnyho, nabidky se jiste pohrnou. http://www.youtube.com/watch?v=ZAuV8X6Sctw

brut
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 15:25
- Nahlásit

PetraK
a udělala parakoutoul místo toho výsadkáře
spíš hruško pád

se směju takhle jen dodatečně a to ještě proto, že se směješ první
proto vím, že bych se v chatě přerazila první

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 15:36
- Nahlásit

Fifi
A neco veselejsiho

mi nejde zvuk tady či co

brut

bych se v chatě přerazila prvn

nesmíš bejt tak snaživá

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 15:59
- Nahlásit

teda vy jste toho zase sepsaly .. já se pokoušim uklidit, když přijde návštěva, venku vedro že by jeden chcíp, a po víkendu stráveném na asfaltu na přímým slunci dneska nemůžu na sluníčko ani na minutu, bolí mě kebule, tak jsem pěkně doma. Berni je zalezlá v chládku ve sklepě, nebo se cpe k nám do chodby, tam je taky docela chládek ...
jdu luxovat, tak se mezitim neupracujte

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 16:07
- Nahlásit

Janiii

jdu luxovat

to budu muset asi taky, ráno jsem koukala, že v předsíni zas chlupů jak z mamuta

brut
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 16:32
- Nahlásit

Tak jsem byla vyvenčit pséky... Al šla docela svižně, ale jen kousek, pak se otočila a mazala domů. Brut se jako vždy v horku táhl jak smrad a navíc začal nějak pokašlávat. Tak jsem mu naordinovala dva dny klidu ( divný, že? Když má být vedro i zítra) a medovou pochoutku

brut
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 16:33
- Nahlásit

Janiii
PetraK
jdu luxovat, tak se mezitim neupracujte
luxovat budu ráno, až bude chládek... teď si jdu dát zmrzlinu a musím zkontrolovat holku, která se zase prohrabává otázkama.... naštěstí už jen listuje a zkouší, jestli ví ke každý otázce, alespoň pár slov, aby se chytla....

Mathea
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 17:57 - Změnil/a: Mathea
- Nahlásit

Janiii
Dvur znam kratkodobe (14 dni + trenink coursingu v nedavny dobe), ale dobre Poznavam Ginger a jeji panicku a snad toho velikyho bernaka, esli to je von. Pak Tomase figuranta (na toho se mi kousalo desne dobre) a este tu blandatou pani s malinou, ale tu sem videla na zkouskach tady v Chlumci
Ale este sem nefidela fsecky fota, pac sem byla s coklama dohromady 5 hodin venku Ale huz aspon vypadaj zas trochu jak zlataci, nechala sem tam po kazdym este jednoho psa a trochu upravila srst

PetraK
Tez velmi gratulirujem

Mathea
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 18:53
- Nahlásit

A tady neco pani brutovy a chlavne jeji dcerce k maturite
Aby lip vocejapala a hlavne s lepci naladou

http://www.youtube.com/watch?v=fzzjgBAaWZw&feature =related

Mathea
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 18:57 - Změnil/a: Mathea
- Nahlásit

smarja, co je todleto??

Voholenej zlatak komplet krome vocasu, nebo se mi to jenom zda?

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 20:59 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

Mathea
jojo, ostříhanej - tuším 5letej - zlaťák
edit: nojo, Ginger je nezaměnitelná

Mathea
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 21:26
- Nahlásit

Janiii
a to vostrihani ma nejakej duvod? Sem to este f zivote nefidela a ani vo tom neslysela

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 21:32
- Nahlásit

Mathea
Jee, vidis! ti to rikam porad, vemu masinku a vobjedu ti vorechy naholo! I trasnicku na ocasku bych zvladla nechat!

Mathea
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 21:35
- Nahlásit

Fifi
Zabiju te tetka, esli se jich nekdy jen dotknes strojkem! Vyjimku mas pouze u Balouse jednou za rok na tvarickach kvuliva hotspotum! Dyt je to vosklivyyy...

A zvlaste, dyz sem je dneska oba tak vypeknila..

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 21:36
- Nahlásit

Mathea
jestli to má důvod to nevim, slečnu neznám, viděla jsem ji na táboře poprvé

Mathea
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 21:39
- Nahlásit

Janiii
brr, ja z toho mam normalne vosypky..fakt nechnapu

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 21:41
- Nahlásit

Mathea
Janiii
a ještě tam byl taky ten voštucovanej kokřík

Brut
Bruuuuuuut hele, já něco našla!!!!
Sem na to nezapoměla
http://www.egeytravel.cz/

Zejtra du do města tak se ti tam stavím a zeptám se jestli maj nějakej tištěnej katalog že bych ti ho poslala poštou.

Mathea
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 21:49
- Nahlásit

Fajka
tka voholenyho kokra uz sem bohuzel tez videla..ale zlataka poprvy.. a fakt by me zajimal ten duvod..zvlaste dyz mu nechaj prapor na vocase a jinak ma srst komplet dole...to pak premejslim, esli to chteli jako pudla nebo erdela no nic, ja se pujdu vyspat, zejtra se du nechat konecne vostrihat zaaaas a vobarfit, tak budu pjekna uplne nejpjeknejsi

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 21:56
- Nahlásit

Mathea
tka voholenyho kokra uz sem bohuzel tez videla
jj u kokrů je lepší voholený než plstnatý
Ale jednou tu někdo měl ovčačku s exzémem a aby se jí dala natírat kůže mastí tak jí taky oholili...

zejtra se du nechat konecne vostrihat zaaaas a vobarfit, tak budu pjekna uplne nejpjeknejsi
já huž zas taky potřebuju očíhat ..závidííím ......se asi taky objednám na přišmiknutí páč to mám už zas moc dlouuuhý ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 09:49
- Nahlásit

Fůjtajbl ve spolek

Jedu směr ten Pelhřimov kremačka, noc se zabloknutým krkem byla echt gůtová Přidá se někdo další?

brut
Al šla docela svižně, ale jen kousek, pak se otočila a mazala domů

to vedro je děsný, já včera přišla domů a Brtnik už byl s Ešusem venku, vodešel se psem a vrátil se s lokomotivou, páč čokl dejchal jak lokotka

Brůtik má kášlik?

Mathea
u nás mají ostříhanýho taky zlaťáka, každý léto, tuhle mi napadlo, jestli to není kvůlivá tý hnusobě o který jsi psala tuhle Ty?

u nás měli ovčandu - Láska se jmenovala - tu panička taky na léto hodila nakrátko, byla úžasně plyšová a fakt jí to ale slušelo a hlavně si lebedila, páč ona měla srst fakt festovní.

Janiii
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 09:57
- Nahlásit

dobrý ráno
PetraK
ženská co ste zase vyváděla? že vy jste oslavovala synovcovu madurýdu a usnula jste někde v průvanu
tady je už teď vedro na padnutí, Berni bivakuje ve sklepě a vylézá jen když se děje venku něco zajímavýho což je ovšem několikrát do minuty docela se nalítá
já jsem si teď namazala ty svoje rychlý červený pruhy, který jsem si opálila na bruslích (povedlo se mi přesně to co jsem nechtěla, mít vopálený tílko do svatebních šatů :mad aby se to na slunku vyrovnalo - tak uvidíme

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 10:07
- Nahlásit

Brý ráno....Mě teda taky pořád ještě bolí za krkem, krom toho sem dneska vyfásla solidní migrooošku ..... sem tady správně v klubu hinvalidůch????

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 10:11
- Nahlásit

Fajka

sem tady správně v klubu hinvalidůch

myslim, že ste trefila naprosto správně pani

Janiii
ženská co ste zase vyváděla?

hodila sem koketně vlas, udělalo to rup a už se votáčim jak apoštol na vorloji

přesně to co jsem nechtěla, mít vopálený tílko do svatebních šat

mám taky vopálený tílko, tak Ti můžu jít na svarbu dělat jako že daf. že dyš to tak má každej druhej, tak je to modní. Chceš?

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 10:29
- Nahlásit

PetraK
Ti můžu jít na svarbu dělat jako že daf. že dyš to tak má každej druhej, tak je to modní.
tam budete všici pruhovaný to snad budem muset dorazit i s tou naší pruhovanou krakenkou

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 10:40
- Nahlásit

Fajka

tak jo, tetkon zbejvá už jen stoupnout si na zebru, aby to bylo echt stylový

Janiii
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 11:18
- Nahlásit

Fajka
tam budete všici pruhovaný to snad budem muset dorazit i s tou naší pruhovanou krakenkou
jooo, kdybyste si nevejletili někde v tramtáááárii tou dobou kklidně byste mohli
snad to vyrovnám - spálim se všude

brut
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 11:26
- Nahlásit

Dobré skoro poledne dámy

hlásím se do klubu invalidůch .... mám zánět močáku a alergii na atb, který jsou cílený na tu potvoru, co zánět způsobila ... zatím mám doporučen klid, teplo, hodně pít ( můžu neomezené množství bylinkových čajů neslazených) a musím doufat, že najdou něco, co budu smět a potvoru zlikviduje

Brut jen sípá, tak dostává bylinkový čajík s medem a vit.C ... piraňa chce totéž, tak dostává jiný čajík bez medu, ale s piškotkama

Venku je tak hnusně, že ani jeden nevystrčí čumák. Ležej v chodbě a chrápou. Sviňa se vyvalila na sluníčko, jenže se asi přehřála a když chtěla domů, tak se z toho okna svalila ( naštěstí dovnitř)

Jinak cérečka je děsně nervozní, neustále chodí s tím, že neví, jak se pozná baroko, pak renesance, jaká stavba k tomu patří.... jestli EU má nějaké finanční krytí, zda zákony jsou v zákoníku nebo něčem jiném .... začínám mít pocit tonoucího, kterýho ještě pod tu vodu někdo strká. Asi se zblázním nebo jí utluču. Sem jí zaměstnala.... povinně musí vytřít celý barák, pak bude mýt koupelnu a nakonec bude vařit.... doufám, že dá pokoj

brut
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 11:27
- Nahlásit

Janiii
holka se za včerejší dvě hoďky na sluníčku "krásně" spálila, tak to můžeš zkusit taky ... jdi raději hned, odpoledne už bude lejt a budou hnusný bouřky s kroupama...

<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání