Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
StaHi
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 14:57
- Nahlásit

brut
prcovní přezdívka u bezdomovců?

no, tu bezdecka pouzivaj hlavne o prtinacich pindelcich

brut
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 15:13
- Nahlásit

StaHi
na povzbuzeni mohu nabidnout 'mantru suverenity', takovou mensi aplikaci vychodni filosofie na americkej sen
předám

no, tu bezdecka pouzivaj hlavne o prtinacich pindelcich
sem se málem zadávila koprofkou

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 15:24
- Nahlásit

StaHi

prcovní přezdívka u bezdomovců?

nemám sice koprofku, ale kafe taky umí dobře zadávit

StaHi
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 15:31 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit

brut
PetraK
taky nemam koprofku (i dyz je v tom hruba nespravedlnost, bo jsem vcera sila kopr), ale taky se tu raaad hlasite chechtam , pac si predstavuju prcovni prezdivky ..mozna se i regnu na nakej seksi chat bo ty nicky (zatim nepublikovatelny), co mi napadaj, by bylo skoda nevyuzit

btw.. kde je vlastne jebat?

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 15:37
- Nahlásit

StaHi

btw.. kde je vlastne jebat?

že by to pojala stejně???..... mozna se i regnu na nakej seksi chat

StaHi
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 15:44
- Nahlásit

PetraK
no hele esi se dyl nevokazu, znamena to, ze to funguje
(ale.. mozna sla jen pro med do jednoty )

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 15:52
- Nahlásit

StaHi
mozna sla jen pro med do jednoty

pojeď se mnou radši do toho Pelhřimova, med už tetkon stejně žádnej neni. enem náhrrrrražky

Mathea
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 16:00
- Nahlásit

Fajka
Ale jasne, to bylo hned druhy, co me napadlo, nejakej kozni problem (prvni bylo to, ze zlatak hodne lina, ale asi uz sem zmagorena z lidi)..

zas taky potřebuju očíhat ..závidííím
a ja huz seeem Mam to pokraceny jako sfin, pac je leto a nesnasim dlouhy vlasy, pod kerejma se potim. Tak doufam, ze me muz nezabije, pac men ebude mit za co vodtahnout o jeskyne

PetraK
jestli to není kvůlivá tý hnusobě o který jsi psala tuhle Ty?
Teoreticky muze, ale to se vyskytuje lokalne na trech mistech (tvare, nad ocasem a ve slabinach), takze netucham, proc by kvuliva tomu strihali celyho psa na kratko. Kazdopadne todle musi pesanovi rozhodit termoregulaci jako svin. No nefim no, zajimalo by me, proc to lidijove delaj

Mathea
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 16:06
- Nahlásit

brut
maličko vybočuju ( 4,3,2,1)..

Jee, pani, ani nevite, jak Vam to zavidim! Ja taky chtela postupku! Jenze mi ani bizule ani cestina na dvojec diky moji debilite nedaly, takze sem skoncila s 4,3,3,1

StaHi
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 16:06
- Nahlásit

PetraK
med už tetkon stejně žádnej neni
jak to? (jsem si tema prezdivkama drobet rozpumpovala obrazotvornost, tak vovafrne! uz mi najizdej katastroficky scenare vo zmutovanejch radioaktivnich fcelach opylujicich geneticky upraveny pamprlice a produkujicich svetelkujici met na latexovy bazi... ...! )
enem náhrrrrražky
..a ani ty vot fcelaru nejsou vopravdovsky?

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 16:16 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Mathea

Kazdopadne todle musi pesanovi rozhodit termoregulaci jako svin

majslíte pani? Já myslim že právě jim to dělá dobře spíš.
Beru-li to podle mýho prvního smetáčka skoroskye, tak ten byl šťastnej jako blecha, když Brtnik přes můj razantní nesouhlas (páč jsem si říkala, že z toho bude mít pes na starý kolena štréz ) vzal nůžky a tři hodiny na něm řádil. Vyrobil z něj plyšovou žížalu, která vypadala jako Pipi Punčochatá, páč mu konečně povstaly ušiska . Ten pes byl šťastnej jako blecha, že se zbavil tý deky, omládnul jako sviňa, žádnej štréz se nekonal (taky to mám dodneška na talíři ) a čokl lítal jak urvanej vagón po nádraží termostat mu byl u zadele .

edit - sem to nedopsala ,.... takže třebas proto to dělaj, že když už má pes mít něco vystříhnutýho /což myslím podle toho co kdysi dávno zmínil pánik toho u nás/, že to vezmou z gruntu a čoklovi se na léto uleví. Si myslim.

StaHi
katastroficky scenare vo zmutovanejch radioaktivnich fcelach opylujicich geneticky upraveny pamprlice a produkujicich svetelkujici met na latexovy baz

vokamžitě to dohulte. F tomdle vedru to neni dobrej nápad
No ale medu je fakt málo, páč fčeličky díky těm emerickejm srágorám sou nemocný

.a ani ty vot fcelaru nejsou vopravdovsky

no to je jako s vínem na Moravě pro lidi z Prahé.
Když máte dobrýho známýho fčelaře, máte dobrej a kvalitní med. Když ne, dostanete cukrovou srágoru

Mathea
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 16:24
- Nahlásit

PetraK
Nu ja nefim, ja vedro se svejma coklama resim tak, ze misto porchazky po meste v zime nekam za mesto, je nalozim do autaku a jedem 5km k vode, klido kazdej den a je jim teda pak hej. Nevim no, ale jim ta srst izoluje i slunicko.. Takze ja razim k ty vode, hlava me huz trochu prestala trestit, takze si tam vlezu asi poprvy tendle rok taky

brut
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 18:16
- Nahlásit

StaHi
PetraK
v krámu bych med nekoupila, páč to jsou opravdu srágory
Ovšem mám švagříka včelaře a tak máme domácí kvalitní med v takovém množství, že ho nestíhám spotřebovat...

pac si predstavuju prcovni prezdivky
vy jste střelený .... se tu dávím pro změnu čajem

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 19:28
- Nahlásit

Mathea

tož to třeba oni s ním k vodě choděj taky (a někdy dost trpěj, páč on se zapikolíkuje po krk ve vodě a nikdo s ním nehne ) a Murphy plavecký šílenec, který byl ve vodě taky pečenej vařenej, tak fakt byl celej nadšenej, že se na léto zbavil tý deky a lítal jak poděs.

No já tady u nás mám smolikof, to není voda, do který bych vlezla - jo to tam u vás, to jsou jinačí písáčky jestli to tam máte jako u Hradce.

brut
včelaře a tak máme domácí kvalitní med v takovém množství, že ho nestíhám spotřebovat

pani to neřikejte tohle, to neřikejte, nebo přijedu s plnou kešení vašeho pana švagra otravovat
,
Hele pršíííííííííííííííí!!!! Gerdu pustili z butky!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 19:49
- Nahlásit

Sem normálně kvůlivám musela prohrabat doklady páč mě bylo stydno že si vůbec nepamatuju jak sem prošla madůritou aspon vidíte jak na tom s tou hlavou sem
Já mám teda 3,3,2,2,1
mě to normálně ted překvapilo sem furt měla pocit že to bylo mnohem horší

Tak držím na zítra palce Bruutovce mladší ať to ve zdraví přežije a obdrží celkové hodnocení prospěla

Mathea
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 20:11
- Nahlásit

PetraK

jo to tam u vás, to jsou jinačí písáčky
Jop, to je jeden z mala duvodu, proc se vodsud nechci nikam daleko stehovat, pac ty vodni plochy taj jsou nezamenitelny

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 20:19
- Nahlásit

Fajka
Tak držím na zítra palce Bruutovce mladší

tak jo, začnem držet už tetkon, ať to je pojištěný.
Synoveček hošíček dneska volal, že se jdou hromadně ožrat, ať nemám obavy, že přijde dozajista až ráno. Je hodnej, že ho vůbec napadne svý starý tetě dát vědít, nemusel by už, je mu devatenáct, školu má hotofson, dobře jsme ho vychovali . tak jen doufám, že mu záftra nebude moc zle, co byl tady, nikdy pařit nechodil, tak moc natrénováno nemá teda

Mathea
pac ty vodni plochy taj jsou nezamenitelny

to je fakt, to vám může každej závidět. Tady je fakt kulový. Pro psa jo, to je v poho, to máme na dochodnou, ale já pak sedím na břehu a závistivě slintám

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 20:41
- Nahlásit

PetraK
ale já pak sedím na břehu a závistivě slintám
páč seš zmlsaná Co je dost dobrý pro psa musí být dobrý i pro tebe

My sme dneska zadřeli kola kapytalyzmu a šly jsme plovat. Psice mě děsně šokly, fakt děsně. Normálně odmítly plavat . Loni plavaly všechny, krom staré bábrdle Hesinky. Heska vodu nenávidí a všechny kolem sebe přesvědčuje, že je to koncentrovaná kyselina sírová a kdo to ní vleze toho zachvátí a už nikdy nenavrátí. Ale ostatní plavaly, většina z nich dokonce vodu milovala. Třá Lilátko a Texíka jsem vždycky považovala za tajné,maskované vydry. Dneska jsme přijely k vodě a psice málem vyvrátily dveře od auta samou radostí. Posledních padesát metrů přelítly s šíleným ječením "vodáááááááá" . Orobul s námi šla poprvé, páč se k nám dostala na podzim. Hesinka došla k vodě a začala ostatní zahánět se slovy "bacha, spadnete do kyseliny a bude po vás". Ora se k ní přidala a říkala "kdo tam vleze je mrtvej, nebuďte blbý" Všichni ostatní zůstaly stát a říkali "a jó, copak sme blbý, abysme lezly do kyseliny?" Nakonec jediné dvě, co se daly ukecat, že voda je super byly Pumice a Nýna. Zbytek šílel na břehu. Lilátko se namočilo pouze na můj výslovný rozkaz (loni jsem ji z vody nemohla dostat) a Texál uplaval takový dobrý....no, skoro tři metry Arman zdrhnul a čuměl na mě z kopřiv kam jsem za ním nemohla. Přivolání ignoroval, traverzu jsem nevzala (chyba, už ji budu brát pokaždé ) . Normálně zmagořily a propadly davové hysterii Kozy blbý, budu chodit plavat bez nich, alespoň nebudu muset furt hlídat jestli nežerou zdechlou rybu

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 21:21
- Nahlásit

Biluška
páč seš zmlsaná

Hele do tý hasičský nádrže tady u nás nevlezu ani náhodou, to fakt ne, musela bys to vidět už teď to vypadá podivuhodně a to jsme na začátku léta , potřebovala bych svoje soukromý jezero, bez ryb, vodníků, žraloků, bahna a tak

Normálně odmítly plavat
ale, esli ta voda nebyla nějaká diuná? Oni to poznají spíš jak my.
Páč proč by tam jinak nešli? nebo myslíš, že je zblby ty dvě blpky?

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 21:26
- Nahlásit

Kosťa se mě právě dotázal:

"Co dneska dávaj?" páč mu nikdo neodpověděl, odpověděl si sám, že :"SLunečník!" (na Větrníka a Měsíčníka zapomněl) a dodal "Napůlsereš!"

Mathea
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 21:32
- Nahlásit

PetraK

Pro psa jo, to je v poho
Vidis to a ja bych Balouse uz asi do takovy brecky, kam bych nevlezla sama, nepustila I dyz..vono ani ty pisaky uz nejsou, co bejvaly, kdyz byly cerstvy..to vam byla voda.. Jediny, co takhle zustava je Opatak u Hradce, tam je videt snad na 5 metru na dno, fakt nadhera..Ale zas je to u hlavniho tahu na Pardubky a kreteni tam minulej rok normlane zacali vybirat vlezny

Jsem se prezrala smazenym pangasem a mrte zeleniny..uf, asi pujdu na kratkou kourovou prochazku a zdechnu

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 21:37 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Mathea

No jo, ale když já jsem hrozná cimprdlína, víš? To by se ten Ešus nemohl vykoupat naprosto nikde. Tady se koupe každý rok - svou plaveckou kariéru zahájil /díky hovnu na zádech/ taky tady. A když přežil koupání v návesáku u nás na chalupě, kdy mi vstávaly vlasy hrůzou na hlavě do čeho to skočil, tak už přežije všechno

ty vaše písáky, jsou ale furt naprostá jednička

Mathea
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 22:17
- Nahlásit

PetraK
Tak ja cimprlina na todle normalne nejsem, jsem zvykla od cuby, ze vlitne do fseho, o se jenom trochu podoba vode Ale holt mam strach krzeva ty jeho problemy s hotspotama..Ale td uz se ten jeden krasne dohojil a zacli sme zas jezdit k vode i s nim a zatim dobry... susim, vytiram, vyplachuju a pak pro jistotu este mazu mesickovym gelem s pantenolem a snad dobry.. Doufam, ze to takhle udrzime cely leto, aby se mohl splouchat

ty vaše písáky, jsou ale furt naprostá jednička
Fsak prijed, provedem Vas zdejsim rajem

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 22:21 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Mathea

hele a co na to vyzkoušet třezalkovou tinkturu a třezalkový olej? obé si můžeš vyrobit sama doma, potřebuješ jen třezalku, nějakej ten alkahůl - např. obyč vodka - to je na tinkturu a kvalitni olej a dvě tmavý uzavíratelný láhve (já použila ty od piva Bernard) Tou tinkturou by se to vysušilo a olejem promazalo.

no jo, jenže já budu moct přijet až s podzimkem a to už na plovanou není

Mathea
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 22:27
- Nahlásit

PetraK
Na vysouseni mi zatim dycky stacil repik a pak betadina. Ted to zkousim ani nematlat repikem, ale fakt dukladne strezit, aby si nelehnul vlhkej. Blby je, ze mi ted hara cubis, takze tu mam nahore a Balouse dole, tak doufam, ze si do toho nehrabne. Ale ten gel zatim funga, pekne mu to klidni a uz i docely zmizely ty mozoly, co mel po minulym roce, kdy to mel fakt hnusny (sem to vobjevila poprvy, uz pekne orzjety na vobou tvarich pod chlupama zhnisany ). Tak uvidime, kdyz se jen jeden stroupek vobjevi, sezenu trezalku a zkusim tu, diky za radu Navic Bernarda ja tuuuze rada

s podzimkem a to už na plovanou není
Traa bude, teda pro retrivry je plovaci celorocne, nepoustim je do vody fakt jen v mrazech, pac sou to idijoti, co by tam vlezli a hned by zmrzli

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2009 06:57
- Nahlásit

PetraK
potřebovala bych svoje soukromý jezero, bez ryb, vodníků, žraloků, bahna a tak
Mě právě tohlencto vůbec neva. To, že tam žijí ryby a různá vodní žoužel je pro mě důkazem, že je to čistá voda a takovou já ráda. Naopak mám averzi vůči chlorovaným koupališťům plným řvoucích harantů kde nemůžeš udělat ani dvě tempa, aby ti něgdo neskočil na hlavu Navíc když vím, že nejmíň polovina těch harantů a třetina dospělých se do té vody vyčůrala

ale, esli ta voda nebyla nějaká diuná? Oni to poznají spíš jak my.
Páč proč by tam jinak nešli? nebo myslíš, že je zblby ty dvě blpky?

Voda byla normáulní, zabahněná jako dycky. Podle mě je zblbly ty dvě hysterky. Normální davová psychoza

brut
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2009 08:25
- Nahlásit

Dobré ránko dámy

Slíbila jsem Vám maturitu v přímém přenosu...tak jí tu máte.

V noci mladá skoro nespala, vstávala v pět totálně mrtvá ( já jsem vzhůru od čtyř ze strachu, aby nezaspala). Dostala ke snídani bylinkový lektvar na probuzení ( jde o čaj ...jen děti tomu říkají lektvar, páč to má prý hnusnou chuť).
Odjížděla v půl šestý. Nástup byl v 7.15, ale byla tam už v 7.00

První část...právo.... začátek 7.30 .... říkala, že si vytáhla otázku, kterou uměla ...tak snad dobrý

Za pár minutek jde na část druhou ... jsem tak nervozní, že si pletu písmenka
A teď vás jdu dočíst

brut
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2009 08:26
- Nahlásit

PetraK
pani to neřikejte tohle, to neřikejte, nebo přijedu s plnou kešení vašeho pana švagra otravovat
pokud vím, tak med prodává, pokud ho má přebytek....

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2009 08:32
- Nahlásit

brut
říkala, že si vytáhla otázku, kterou uměla
paráda!!! to je dobře, to uklidní na začátku a pak už to určo půjde
Já si dneska asi ukoušu nehty páč tvoje dítě maturuje dneska dopoledne a jedna naše známá dneska vodpoledne.... uf to je den plnej nervů

Brý ráno všem

Janii
no a kde sou fotky z bruslení???

brut
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2009 08:41
- Nahlásit

Část druhá ... ekonomika ..... je na potítku....

Fajka
to je dobře, to uklidní na začátku a pak už to určo půjde
v to doufám ....

<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání