Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 11:51
- Nahlásit

brut
hlásím se do klubu invalidůch .... mám zánět močáku a alergii na atb, který jsou cílený na tu potvoru, co zánět způsobila
vítej teda ale jako nemusíš se po nás po všech vopičit

Všimla sis nahoře toho odkazu na tu cestovku? Se jen ptám, aby si to nepřehlídla

Janiii
snad to vyrovnám - spálim se všude
estli budeš červená jak prasátko tak s tou bílou to bude děsně kontrastní.. nech si rači ty ramínka

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 11:54
- Nahlásit

brut

jenže se asi přehřála a když chtěla domů, tak se z toho okna svalila

to neni kočka , to je komik hele teď jsem někde četla zajímavej názor lidí, který jsou v majetku bílejch koček. Všichni se shodli na tom, že bílá kočka je momentálně zavostalá. Že je Sviňa taky celobílá?

zatím mám doporučen klid, teplo, hodně pít ( můžu neomezené množství bylinkových čajů neslazených)

a pomáhá to aspoň trošek? Leješ do sebe brusinky?

Jinak cérečka je děsně nervozní, neustále chodí s tím, že neví, jak se pozná baroko, pak renesance, jaká stavba k tomu patří.... jestli EU má nějaké finanční krytí, zda zákony jsou v zákoníku nebo něčem jiném

ať sklapne - knížky i hubu a jde do hopsody na jedno relaxační. Fakt. Teď už musí vypnout. My to takhle udělali s Petrem, vytáhli jsme ho na jedno malý pífo a když šel spát, do půl hodiny byl v limbu. Ráno sice už zevloval, ale vyspal se. Jen se mu zdálo, že zkoušející byl černoch : D, ale pivo pil světlý, tak nevim čim to bylo

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 11:56
- Nahlásit

Fajka

. nech si rači ty ramínka

a nebo.... Ten svetr si nesvlíkej

brut
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 12:07
- Nahlásit

Fajka
nevšimla ...ale teď už sem koukla a je to onááááááá, dííííky. Prosím jukni teda na ten katalog nebo ať ti alespoň řeknou cenu a obsazenost. Díííík

vítej teda ale jako nemusíš se po nás po všech vopičit
já už vím měsíc, že není vše v pořádku, jen výsledky se ztratily a na ty nový jsem si musela počkat......

PetraK
Že je Sviňa taky celobílá?
je krásně bílá a hebká

pomáhá to aspoň trošek? Leješ do sebe brusinky?
já žádné příznaky nemám... mimo občasného dloubnutí v zádech ( ovšem to klíďo může být od páteře) ... brusinky došly, tak vysílám mladou, ať se jde projít a koupí dvojité balení

ať sklapne - knížky i hubu a jde do hopsody na jedno relaxační. Fakt. Teď už musí vypnout
pivo nepije, na večer má naordinovanou dvojku červenýho vína.... teď jde nakoupit, pak do bazénu, večer vínko a hupky dupky do postele... bohužel ráno musí vstávat v pět, aby se dostala včas do školy, páč začíná v 7.30
Na dnešek se jí zdálo, že musela u matury zpívat .... začínala dětskejma popěvkama a končila árií z Verdiho

brut
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 12:10 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

Sviňa

brut
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 12:11
- Nahlásit

Kočka alkoholik ( Sviňa je děsně zvědavá)

brut
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 12:13
- Nahlásit

Zátiší

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 12:26
- Nahlásit

brut

je krásně bílá a hebká

tak to vysvětluje mnohé a zájem o flašku též

Na dnešek se jí zdálo, že musela u matury zpívat .... začínala dětskejma popěvkama a končila árií z Verdiho

ešli pěla naplno, je to horší než dyby zvonil budík

na večer má naordinovanou dvojku červenýho vína.... teď jde nakoupit, pak do bazénu, večer vínko a hupky dupky do postele

to je gůt program budu držet ty palce, dejte vědít ženský! a ať se neštrézuje, voni jim tam kapek vždycky pomůžou.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 12:28
- Nahlásit

brut
Zátiší

vona má mojí berůšku

Janiii
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 12:29
- Nahlásit

se tu u vás s dovolením naobědvám jo? i bez dovolení mám dietní vinnou klobásu s brrrr kaší
k těm bílým kočkám - naši známí mají taky uplně bílýho kocoura, řikaj mu Stoupa a pozooor, ten známej je veterinář a řiká že hodně celobílých koček je hluchých! jejich Stoupa taky, prej se prochází po parapetech, padaj za nim květináče a on je v klidu
brut
holce rozumim, pamatuju si svoje nervy před maturou, taky jsem měla pocit že nic neumim (pocit vystřídal fakt, že nic neumim )ale zvládla jsem to na 3,3,3,2 tak to zvládne ona taky

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 12:37 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Janiii
o těch bělouškách co vím já (no vím, nedávno jsem se dozvěděla ), tak ty hluchý nejsou (ona ta bílá s tou hluchotou holt ten problém dělá, to je fakt ), ale jsou to všechno hrozný hromburáci a fakt "šikulové"

3,3,3,2

ty seš můj synovec???

brut
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 12:41
- Nahlásit

PetraK
tak to vysvětluje mnohé a zájem o flašku též

vona má mojí berůšku
jich mám doma cca 135 ... páč jsem mimo jiné úchylná na berušky a každej kdo k nám přijde, tak obhlídne sbírku a příště přinese nějakou, co nemám ..... teď začínám všechny směrovat na jiný sběratelský kousky, protože berušky nemám kam dávat, dokud nebude udělaná spešl vitrína

ešli pěla naplno, je to horší než dyby zvonil budík
synek si neztěžoval, ale holka vstávala děsně utahaná a prý jí škrábe v krku.... tak asi řvala do polštáře

to je gůt program
však jsem si dala záležet

budu držet ty palce, dejte vědít ženský! a ať se neštrézuje, voni jim tam kapek vždycky pomůžou.
její kamarádka maturovala teď ráno a jedna profesorka jí tam děsně koupala, tak má čtyřku ....ale holce hlásila, že je jí to fuk, hlavně, že už má všechno za sebou ..... zítra tu budu od božího rána celá nervní...tak to budete mít v přímém přenosu ...

Janiii
Sviňa slyší...teda zatím. Volám na ní jak na psa: "Sviňěěě, ke mněěěěě" ... a ona fakt přiběhne. Když je nejhůř, tak řvu : "Sviněěěě, mlíčkóóóóó" ..... na tohle přiběhne vždycky

taky jsem měla pocit že nic neumim (pocit vystřídal fakt, že nic neumim )ale zvládla jsem to na 3,3,3,2 tak to zvládne ona taky
já vím, že to zvládne, ale holt je tak nervozní, že vyšiluje.... hlavně, ať už je zítřek, jinak se z ní zblázním

Janiii
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 12:43
- Nahlásit

Volám na ní jak na psa: "Sviňěěě, ke mněěěěě" ... a ona fakt přiběhne
bacha aby nepřiběhla i ňáká sousedka třeba

brut
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 12:45
- Nahlásit

PetraK
ale jsou to všechno hrozný hromburáci a fakt "šikulové"
to je fakt .... Svině neumí slejzat ze stromů, pokaždý když vypadne z okna, tak strachy vyskočí na první lípu a pak neumí slézt dolů..... musím vzít štafle nebo žebřík a sundat jí
Cikáni mají divadlo zadarmo, páč u toho děsně nadávám a minimálně jednou zaháním Bruta, přerážím se o štafle a kloužu po žbrlinkách

3,3,3,2
to má mojí kamarádky synek ... maturoval minulý týden v pondělí

brut
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 12:46
- Nahlásit

Janiii
jich tu moc nemáme .... je to tu samej hnusnej chlap

Janiii
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 13:04
- Nahlásit

3,3,3,2
koukám oblíbené skóre
já měla dvojku z češtiny (protože jsem měla za 1 ze slohovky , zbytek byly trojčičky

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 13:06
- Nahlásit

brut

tak to sem chabej béruškovej maniak, tolik jich rozhodně fakt nemám

a jedna profesorka jí tam děsně koupala

sviňě nějaká.
Bílá asi

, tak má čtyřku

no a co, hlavně, že má madurýdu

bože nechtěla bych ji znovu dělat ani nááhodou

ale holka vstávala děsně utahaná a prý jí škrábe v krku.

no jo, šak taky neni ani Pavaroti , ani Plácniho Domingo, že jo, tak to musela bejt šichta

brut
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 13:12
- Nahlásit

Janiii
koukám oblíbené skóre

maličko vybočuju ( 4,3,2,1)...ale zase mně omlouvá, že jsem dělala madůrydu v minulém století a nejen v něm

PetraK
tak to sem chabej béruškovej maniak, tolik jich rozhodně fakt nemám
mno a to nepočítám různé obalové materiály, které mám k tomu navíc

sviňě nějaká.
Bílá asi

... si právě urazila Svinííí

šak taky neni ani Pavaroti , ani Plácniho Domingo, že jo, tak to musela bejt šichta
spíš bych to viděla na nakřáplej kastról
A stejně je to nic proti mým stavebním snům ...dneska jsem stavěla venkovní bazén a telefouní butku

Janiii
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 13:21
- Nahlásit

A stejně je to nic proti mým stavebním snům
zlatý vaše sny, po mě za posledních asi 10 dní ve snu už min. 3x stříleli - vytrvale, naštěstí neúspěšně

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 13:28
- Nahlásit

brut

Svině neumí slejzat ze stromů, pokaždý když vypadne z okna, tak strachy vyskočí na první lípu a pak neumí slézt dolů..... musím vzít štafle nebo žebřík a sundat

to fakt sedí na to, co psali ostatní

má mojí kamarádky synek

asi oblíbená kombinace nějaká

si právě urazila Svinííí
že se hluboce, přehluboce omlouvám

a telefouní butku

v dnešní době mobilních telefonŮ? NEZASPALAS dobu??

Janiii

tady je někdo super magor

Janiii
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 13:29
- Nahlásit

tady je někdo super magor PetraK
nikolivě, jen mám vlastní zkušenost, sousedi od babičky když volali z okna "Ireno poď žrát" tůůristi se zastavovali a čekali, která Irena jako půjde do domu ... a von to malej jorkšírák

brut
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 13:37
- Nahlásit

Janiii
po mě za posledních asi 10 dní ve snu už min. 3x stříleli - vytrvale, naštěstí neúspěšně
myslím, že podle snáře jde o kombinaci dobré zprávy a sledování dobrého cíle...

PetraK
dnešní době mobilních telefonŮ? NEZASPALAS dobu??
sem ze staré školy nezapomeň

brut
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 13:40
- Nahlásit

Janiii
sousedi od babičky když volali z okna "Ireno poď žrát" tůůristi se zastavovali a čekali, která Irena jako půjde do domu ... a von to malej jorkšírák
... myslíš, že se některá jmenuje Svině?

Janiii
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 13:54
- Nahlásit

myslíš, že se některá jmenuje Svině?
minimálně by to mohla bejt "pracovní přezdívka"

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 13:55
- Nahlásit

Janiii

tůůristi se zastavovali

a proto je Ešus radši Ešusem

brut
sem ze staré školy nezapome

to sice jo, ale madurýdu máš? Máš, tak musíš i vědět, že dneska je butka tak akorát pro Gerdu.

Jo táák, ty si stavěla butku pro Gerdu! Aby až se vrátí z dofči měla překvápko!!

brut
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 13:56
- Nahlásit

Janiii
pracovní přezdívka"
ahááá, už rozumím... prcovní přezdívka u bezdomovců? Tak to pak určitě nějaká v okolí bude

brut
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 13:57
- Nahlásit

PetraK
Jo táák, ty si stavěla butku pro Gerdu! Aby až se vrátí z dofči měla překvápko!!
sem jí stavěla kamarádům na zahradě zároveň s tím bazénem.... ... ti nevím, jestli by tam chtěli Gerdu, páč ta neustále zapomíná zavírat kohoutky

StaHi
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 14:10
- Nahlásit

brut
sem dost neurozni ..zejtra zejo?

brut
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 14:16
- Nahlásit

StaHi
zejtra zejo?
jj, hned ráno v 7.30, 8.30, 9.30, 10.30 .... sem taky neurozní, ale doma si hraju na hrdinku

StaHi
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 14:52
- Nahlásit

brut
je to v zadi.. jak mam jinac hlavu deravou, tak kdy mam bejt neuro si pamatuju spolehlive
..takze vyrid ceeri tfuj! tfuj! tfuj! mam takovy tusenicko, ze budou samy ..na povzbuzeni mohu nabidnout 'mantru suverenity', takovou mensi aplikaci vychodni filosofie na americkej sen (ci naopak ), vymyslenou puvodne pro ceskou akademickou pudu, ale i na stredni bude urcite fungovat
..takze: predstav si skupinku jemerickejch roztleskavacek a taky ze se jmenujes Ondrej Kulik ..pak si predstav jak holky cvicej s tema strapatejma koulema a vykrikujou: "Ooo Kaa vsechny rozdrti.. rekni Oooo, rekni Kaaaa, rekni DRTIT!" ..a nebujte! ja tuhle mantru uspesne pouzivala nekolik let, a to se opravdu jmenuju jinak..

<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání