| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 10:52
- Nahlásit
tak už jen 8 minut a má to z krku!!!!!!
tak šup šup, ať můžu jít něco dělat taky
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 11:03 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
PetraK
nemohla si vzpomenout na datum její nezávislosti, zato jsem moc dobře věděla, že ji mám právě vytaženou navrchu z desek!! tak Brtnikovi šeptám od potítka: "Datum založení Kanady!! Slyšíš? Datum založení Kanadyyyy!!" asi tak 65x - to už i předsedkyně komise začla mávat rukou na Brtnika, ať vysmahne ze třídy ven (na což on jí odpověděl šaramantním zamáváním ručky a zvostal dřepět na židličce, kde se krásně se svejma skoro dvouma metrama vyjímal ), když jsem ho po 66 požádala o datum založení Kanady, prozřel a odvětil: "Joo, že mám založit tu Kanadu!" a ........šup s otázkou do desek. Rozplakala jsem se
Blpkóóóóó já taky,ale smíchy.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 11:09
- Nahlásit
Kolegyně maturovala včera, předloni neudělala maturitu z Němčiny a češtiny. Nebála se jenom ekonomiky - tu bude dělat v září...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 11:11
- Nahlásit
Část čtvrtá a zároveň poslední .... angličtina ...... bulí do founu, vytáhla si anglickou literaturu, kterou uměla, jenže ta krafka jí neustále skákala do řeči, tak jí akorát rozhodila a ona se sesypala ... gramatiku snad zvládla bez potíží..... myslím, že prošla, výsledek bude znát až po půl dvanáctý, protože jí vůbec nic neřekla
Jinak to vypadá, že všechny tři další předměty má za 1
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 11:12
- Nahlásit
brut
provázela mně sfině celý čtyři roky a pokaždý se mně profesor pokoušel na ní utopit
Tfuj, to je hnusnej horor, bejt utopena ledvinou
Sem zaspala celou maduridy tvoje ceerusky, tak ze se srdecne omluvuju, ale za to dostatecne gratuluju, pac asi nejni co resit
Pred 15min me probudil houf deti ze skolky ci jeslice silne stebetajicich pod okny. Okamzite se mi ve spanku vynorilo GTA a prejizdeni tech dlouhejch detskejch zizalek autem
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 11:14
- Nahlásit
brut
Pani brutova, nebojte se niceho, max bude mit za 4, ale rozhodne ty krave nedovolej nechat ji vyhodit, dyz ostatni predmety ma levou zadni!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 11:14
- Nahlásit
brut
jenže ta krafka jí neustále skákala do řeči, tak jí akorát rozhodila a ona se sesypala ..
Kráááááááááva jedna nebeská!!!!!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 11:16
- Nahlásit
brut
ty vado jak některý úči jsou fakt na zabití
ale neříkejte mě že budemít třikrát za 1 a z jednoho jí nechaj prolítnout
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 11:16
- Nahlásit
brut
s takovýma známkama ji z angliny nevylejou, ikdyby ta kráva sebevíc chtěla!!!!
ale s gratulacema počkám do půl dvanáctý teda
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 11:18 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
jablunka
Kráááááááááva jedna nebeská!!!!!!!
taky si říkám .... v tomhle případě jen doufám, že boží mlýny pomelou dost rychle
Mathea
nebojte se niceho, max bude mit za 4,
se přiznám, že je mi celkem fuk, jakou dostane známku, hlavně když projde a už jí nebude muset vidět...... jaké štěstí, že anglina byla poslední a ne první
Jen vím, že je holka perfekcionalista a ta blbá známka z angliny jí bude setsakra mrzet, kor, když všechny témata opravdu uměla....
sem zjistila, že vzteky komolím slova...omlouvám se
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 11:21
- Nahlásit
brut
hele, ještě nevíš jestli to špatná známka bude, tak klíííd mamčo
a ikdyby byla, mrzet ji bude možná, ale určitě jen chvíli, protože na známky z maturity se jí nikde ptát nebudou!!! všechny zajímá jen "máte maturitu??" ale s jakejma známkama a jestli napoprvé, nebo napotřetí, to je každýmu jedno
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 11:24
- Nahlásit
brut
já doma nahlásila maturitu na čtvrtek ráno a šla jsem ve středu ráno
Jj, doba bez mobilů fakt měla něco do sebe
. to je fakt
sem se z anatomie naučila jen ledvin
to je taky dobrej přístup , hele vy máte v rodině na profesory potížisty fakt štěstí
myslím, že prošla
URČITĚ PROŠLA!!! A TÝ KRÁVĚ ANGLIČTINÁŘSKÝ AŤ DAJ DO KAFE GUTALAX
jablunka
Blpkóóóóó já taky,ale smíchy
no a to ste ho u toho ešče neviděla a já si ho pak vzala!!
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 11:24
- Nahlásit
brut
To ja znam, taky me to sralo, ze sem najednou pri angline dostala nerva a nebyla schopna si vybavit jakykoli realie vo Kanade, a diky tomu sem z ni mela za 4. Ale prestalo to a ted uz se tomu jen tlemim A ceera ma stesti, ze ma za matku tebe
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 11:26
- Nahlásit
brut
se přiznám, že je mi celkem fuk, jakou dostane známku, hlavně když projde a už jí nebude muset vidět..
přesně tak, a asi bych si neodpustila, za tou krávou prasečí dojít a zeptat se jí, jestli si při tý maturitě aspoň udělala dobře, když se takhle sadisticky vyřádila
kachna_
Kolegyně maturovala včera, předloni neudělala maturitu z Němčiny a češtiny. Nebála se jenom ekonomiky - tu bude dělat v zá
obdivuju každýho, kdo se při práci a domácnosti ještě zvládne učit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 11:27
- Nahlásit
Mathea
pri angline dostala nerva a nebyla schopna si vybavit jakykoli realie vo Kanade,
heh, tak ste si tam měla vzít Brtnika, von by vám určo pomochnul jako pomochnul mě
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 11:29
- Nahlásit
PetraK
obdivuju každýho, kdo se při práci a domácnosti ještě zvládne učit
Vidíš, to je nápad, já furt přemýšlím, co hezkýho jí napsat.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 11:30
- Nahlásit
PetraK
tak ste si tam měla vzít Brtnika
Ste ho uz mela zabranyho vy, pani Ale vobavam se, ze kdyby muj muzskej byl v mistnosti a mel stejnou moznost jako Brtnik, takto dopadne stejne jako u vas
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 11:32
- Nahlásit
Mathea
Ale vobavam se, ze kdyby muj muzskej byl v mistnosti a mel stejnou moznost jako Brtnik, takto dopadne stejne jako u vas
pravděpodobnost je dost velká, páč voni maj nahoře jeden mustr a podle toho jedou, jen občas nějaký cukrbliky změněj, aby se neřeklo
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 11:39
- Nahlásit
tak jáááák???? bruuuuuut??????? nenapínej nás!!!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 11:42
- Nahlásit
Janiii
tak jáááák???? bruuuuuut??????? nenapínej nás!!!!!
nemůže, musí vydejchat ten šutr co jí spadnul na nohu, od tetkon bude chodit s ploutvema na nohouch
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 11:42
- Nahlásit
Janiii
stále nic nevím ...sem sama napnutá jak kšandy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 11:44
- Nahlásit
brut
stále nic nevím ...sem sama napnutá jak kšandy
ešče nic? No ty jo, napínaj to, a nebo už to céra ví a vod radosti jí poprdaly fšecky céfky, podprda, guma u spoďárů, no prostě šécko a tetkon nemože nic
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 12:02
- Nahlásit
PetraK
no prostě šécko a tetkon nemože nic
A huz je na tom asi stejne i brut
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 12:03
- Nahlásit
Stále nic
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 12:06
- Nahlásit
brut
kliiid a nohy f teple! Maj slavnostni vyhlaseni, kde maj vsici projef a tak...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 12:15
- Nahlásit
Tak mám konečně výsledky a hlásím, že :
MATURITA JE V KAPSE!!!!
čeština 1
právo 1
ekonomika 1
angličtina 4 ... prý s odřenýma ušima
Mám velikou radost a teď musím honem vymyslet ten dort, aby oslava byla se vším všudy
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 12:18
- Nahlásit
brut
čeština 1
právo 1
ekonomika 1
angličtina 4 ... prý s odřenýma ušima
Neuvěřitelný!
Ale jaxe říká u nás,na to sere pes! Gratulíííííííííruju.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 12:19
- Nahlásit
Mathea
A huz je na tom asi stejne i brut
vobě holky sou už evidentně navostro
brut
MATURITA JE V KAPSE!!!
JUCHIJAÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!
ta angličtinářka je neskutečná kráva!! To snad není možný, nepůjdeš na ní? Na úchylačku?? a nechápu, že jí to prošlo u ostatních profesorů
Cérence gratuluju moc a na tu svini ať se vykašle, ať si to nenechá zkazit. Je šikovná
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 12:25
- Nahlásit
jablunka
PetraK
angličtinářce za "odměnu" pošlu kontrolu .... sem to slíbila už před jakou dobou, tak má smolíčka a kontrola bude....
Až holka dorazí, tak jí tu vše nechám přečíst.... myslím, že jí to udělá radost
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 12:26
- Nahlásit
brut
ngličtinářce za "odměnu" pošlu kontrolu
dáš pak vědít, viď?? Sou chvíle kdy sem hodně pomstychtivá.
|