| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 09:53
- Nahlásit
Janiii
ano prosím, míra řek, že než jít pochod, radši si mě vezme a bude se mnou jezditi po přípravách
tak tomu řikám rozumnej důvod pro svarbu
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 10:00
- Nahlásit
PetraK
Tak to je blbý teda, páč to se zas tak čtyry hodiny budete muset učit, co?
jj, abych to pak zas vo kousek nedala nejblbejsi je to, ze se ani nemam poradne z ceho ucit
Tez preji fsem krasnej vikend a jdu se ucit a psat esej, ktera vlastne ani nema bejt esej a tak
No proste si to fsici uzijte, ja se jdu zahrabat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 10:02
- Nahlásit
Mathea
ja se jdu zahrabat
tak čus večír na sletu!
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2009 13:09
- Nahlásit
Taaaaaak
Baloonek za 48 - nemeli sme to dotazeny, fakt nestiham tedka a navic jsem na dnesek chrapala 3hodiny, pac sem mela brutalni krece do krku, ale dal to
A Bubintaaaa za 59! jeden jedinej bodik sme ztratily pri polohach, kdy si z lehu krive sedla Je to proste moje beruska, jinak nas pan Jansky hodnotil slovem "perfektni" a to faakt potesilo
Jsem vysmataaaa
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2009 13:19
- Nahlásit
Mathea
Este jednou gratulejsn. Baloun byl dneska happy and free. A Bublina coby kanystr opet nezklamal, to bylo mooooooc krasavy.
Mam z vas velikanskou radost, pangaminku.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2009 13:23
- Nahlásit
Fifi
Balous byl takovy happy tree friends v jednom Ale moje chyba proste, hodne skoly a malo casu dela svoje Ale i tak, nejak sme to proste uhrali
Bubinta je proste uzasna fenule, presvedcuje me o tom kazdym coulem i to cmuchani by ji mohlo jit
Dekujeem teticko z pangaminova
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2009 09:55
- Nahlásit
kontrolááá, kolik z vás odletělo???
my jsme měli zařizovací víkend, a splnili jsme všechno co jsme potřebovali, a Berni cestovala s námi, takže pátek měla společnost holek u maminy, a dokonce byl náznak hry s Apolenkou - a náznak bručení s Bonečkou a pak jsme plynule pokračovali k taťkovi, takže tam měla až do neděle Áju, se kterou si sice nehrála, ale nesežrala ji, a to na ni Ája v zápalu běhání a snažení přesvědčit ji ke hře vrčela hodně děsivě
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2009 10:19
- Nahlásit
Janiii
Jsem tentokrát neodletěla ale v sobotu ráno sem měla nedolatelnou chut tě vzbudit když jsme pochodovali kolem vás
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2009 10:34
- Nahlásit
Dobré ránko milé dámy
Máme za sebou nádherný víkend plný zábavy, coursingu a taky trošku nervového vypětí hlavně při cestě zpět.
Nikam jsme neodletěly, ale moc nechybělo... přeci jen v Jeseníkách jsme byly nebi nějak blíž než v těch našich končinách.
Myslela jsem, že piraňa bude po víkendu unavená, ale omyl. Od rána řádí jak černá ruka Za to Fredy byl naprosto hotovej, páč byl Al nejvíc na "ráně" a tak ho nenechala vůbec odpočívat
Pak Vám popíšu, jak super víkend jsme strávily a co se nám po cestě přihodilo. Teď musím připravit oběd, páč mám mužskýho doma a už se těší na oběd
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2009 11:25
- Nahlásit
brut
tak už se těšíme na vyprávění
Fajka
si nemysli, ty davy hulákajících lidí pod okny, se vůbec nedalo spát Ája hlídala venku jak blázen, ještě že berni ví, že je tam na návštěvě a byla uplně zticha
jsem četla že jste vyrážely hodně brzy, myslela jsem na vás, jak se Fájušce asi ťape v tom vedru
no a co jste se hrabali v tom autě v neděli? nooo?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2009 12:03
- Nahlásit
Janiii
si nemysli, ty davy hulákajících lidí pod okny, se vůbec nedalo spát no bodejt naše čtveřice šla už před sedmou ráno a Ajá byla první Fajuščina obět na vyříkávání za plotem tož to váás muselo vzbudit stopro
Nám se šlo právě krásně páč jsme byli už po desáté v cíli
no a co jste se hrabali v tom autě v neděli? nooo
no já nééé to Pája má nějaký automontérský dny a já dělám přines podej podrž ... ale jen chvilku dycky pak hned někam zmizím... jak by pravil Pája
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2009 12:14
- Nahlásit
Fajka
A kolik ten vejslap meril? Pekny povidani.
A nechala sem si teda zrovna pred chvili pichnout tetanus, sme se sestrickou usoudily, ze to vic jak 14 let bejt nemuze, takze mi bude stacit jen jedno pigaro. Jako vzdy jsem byla z injekce vyklepana a ani to cejtit nebylo.
brut
Za to Fredy byl naprosto hotovej,
Kdo je Fredy? Mas novyho hafana?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2009 12:20
- Nahlásit
Fifi
A kolik ten vejslap meril? Pekny povidani
dík
Nakonec jsme kvůli teplu dali jen těch 15 kiláků, ale bylo to málo ... příště dáme určitě těch 25
Jako vzdy jsem byla z injekce vyklepana a ani to cejtit nebylo. mě právě příjde že ten tetanus není tak hroznej , já o něm ani nevěděla.. mnohem víc mě bolelo píchání béčka když sem měla pásovej vopar..
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2009 12:28
- Nahlásit
Fajka
mě právě příjde že ten tetanus není tak hroznej , já o něm ani nevěděla.
Ano, je to v naprosty pohode, cejtit to neni vubec. Se tesim, jak me bude za mesic bolet perdel, ale hlavne, ze sem to sfoukla. Dneska sem si tahala pekne hnusnou spinavou trisku..
A ja mam fobii z injekci, nevim proc, klepu se predem. A kdyz jde v tv detailni zaber, jak se jehla vpichuje do zily, odchazim.. Blefujbek.
Ale to jen u lidi, u psu asistuju kde s cim, s kanylama, odber z krkavice, koukam na siti a nevadi mi to.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2009 12:43
- Nahlásit
Fifi
novýho psa nemám ( zatím mám doma stop stav ... čekám na budoucí štěnítka od Al - možná, jednou), ale byla tam se mnou Aknah se svým havaňáčkem a velkým kamarádem Bruta a Alušky, tak si chudák s malou piraňou užil, když byl pořád na ráně, ani ho pořádně nenechala odpočinout ... holt honák se v ní nezapře, energie jí stříkala i z uší a doma si schrupla chvilku, pak nutila Bruta, aby si s ní šel hrát
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2009 12:45
- Nahlásit
Fajka
Fifi
mně naštěstí inijekce nevadí, dostala jsem jich už tolik, že jsem nějak imuní
Ale když srovnám tetanovku s Béčkem nebo Diprofosem , co dostávám na záchvatovitej kašel, tak je tetanovka brnkačka (ovšem, nesmí ti napíchnout nerv)
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2009 12:51 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
brut
jj to je janý když se to trefí do nervu tak bolí všecko
ale já už si taky na ionjekce zvykla i na odběry krve a tak mě ani nevadí koukat jak se mě noří jehla do mýho těla
Těším se na fotečky a vyprávění z víkendovky hod nám sem pak odkaz
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2009 14:38
- Nahlásit
Fajka
to jsem viděla že u automontérství jen asistuješ - seděla jsi pěkně za volantem a nepřítomný výraz směr krkonoše co jsem teda tak stihla postřehnout
to je dneska aale venku hnusně, prší tu no fůůůůůj
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2009 14:45
- Nahlásit
Janiii
seděla jsi pěkně za volantem a nepřítomný výraz směr krkonoše
no to si toho stihla postřehnout až dost
tady pršelo ráno ted už to zase jde
|
alias
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2009 08:08
- Nahlásit
TADY SVÍTÍ SLUNÍŠKOOO
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2009 09:06
- Nahlásit
Dobré ránko milé dámy
Tady taky svítí sluníčko a já od šesti straším. Nejdřív vstával mužskej do práce, pak synek do školy, nakonec holka. Šla jsem se psama na procházku s tím, že si půjdu pak lehnout, protože mně bolej záda, tak ať jsem v klidu. Volá synek, jak má postupovat , když potřebuje zpožděnku... opět byl na dráze problém, takže nestíhá začátek vyučování. Za chvíli volá naprdnutá holka, že je opět někde na trati a nestihne tu důležitou závěrečnou písemku, tak ať zavolám do školy a omluvím jí ( bohužel omluvu od ní, ač je dospělá, neberou). Pak zase volá, že si měli všichni přestoupit do rychlíku, co byl před nima a ten jede někam, kde to vůbec nezná..... volala jsem na dráhy, kam to jede. Nakonec holka před chvílí volala, že už je na Hlaváku a do školy raději pojede tramvají, aby zase někde nezůstala trčet.....
Uznejte, že v tomhle jsem spát opravdu nemohla
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2009 17:10
- Nahlásit
Ahooj lidi tady je zima jak v Rusku ráno byla mínusovka asi dorazila banda ledovech... ale na víkend maj bejt už zase fuč
brut
Uznejte, že v tomhle jsem spát opravdu nemohla
by ti nepomohly ani prášky na spaní vobdivuju jak můžeš todle všecko ustát já huž bych měla nervy fkýblu
Jako tradičně nic nestíhám, ale konečně už se zase u nás maká a už mám první střešní vokno a je háááááskýýý tak sem drobátko klidnější a hlavně se těším na čtvrtek vodpoledne páč začne prodloužený vííkend
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2009 18:32
- Nahlásit
brej podvečer
brut
pani máte můj veleobdiv
no a ČD - nooo comment
Fajka
gratuluju k voknu - teda tomu střešnímu, nebo máte snad i jiný??
a na prodloužený víkend se huš mooooooc těšíme
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2009 18:32
- Nahlásit
Fajka
tady je taky zima, sluníčko se po obědě schovalo a od tý doby nic moc ....ale neprší, to prý bude až v noci
vobdivuju jak můžeš todle všecko ustát já huž bych měla nervy fkýblu
by si si zvykla , jen ty účty za telefon jsou "úžasný"
Jinak na prodloužený víkend se taky těším ... měli jsme jet do chaty, ale budeme budovat plot a odvážet hlínu a další bordel v kontejneru ... no a v pátek jedeme snad na tu klubovku, Aluška zatím nehárá, i když Brut už začíná být lehce neklidný
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2009 18:36
- Nahlásit
Janiii
no a ČD - nooo comment
já už se ani nerozčiluju, dráhy jsou prostě kapitola sama pro sebe ..... hlavně, že děti to mají ve škole omluvený
Holka má z praktické matury 2 , dneska dopsala snad poslední velkou písemnku z předmětů, z kterých nebude dělat ústní. Ještě týden a bude mít svaťák a pak snad doma nastane trošku klidu
Co máte v plánu na prodloužený víkend?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2009 18:50
- Nahlásit
Janiii
sem přesně věděla že se s tím voknem chytíš
ale máš pravdu voken já mám mnoooogo
brut
Holka má z praktické matury 2
huráááá je šiškovnááá
že jí moc pozdravuju
brut
no a v pátek jedeme snad na tu klubovku
jůůůů tak to se uvidímeeee my s bábovčičkou tééž a pak hned hurá za Janii na Pecku na výcvik se těšim akorát nevím kdo přpraví a zabalí věci sebou.. mě se nece
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2009 18:55
- Nahlásit
Fajka
vždyť co potřebujete s sebou??? topítko, v noci bude zima, dvoje tepláky, dvě mikiny a kraťasy - má bejt teplo, a fájuška si už určitě umí zabalit sama
brut
přidávám se ke gratulantům!!! mladý vyřiď, že jí tety z divadla držej pěsti ať to jde takhle i dál
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2009 19:00
- Nahlásit
Janiii
topítko, v noci bude zima, dvoje tepláky, dvě mikiny a kraťasy - má bejt teplo, a fájuška si už určitě umí zabalit sama
takhle to zní jednoduše
no ale spacáky, boty, vodítky, pamlsky papu pro piraňu.... atd atd a huž semě do toho nechce.. mě nejvíc vadí to snášet na hromadu a přemejšlet kde co je
jééé to byla doba matura a svaťák a tak... se ani nechce věřit že už je to tak dááávno
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2009 19:16
- Nahlásit
Fajka
snášet to mi nevadí, ale po návratu to roznášet zase zpátky, to bych vždycky radši někomu zaplatila, aby to udělal za mě
chtěla jsem koupit berni novej betelnej náhubek, kterej by jí pořádně seděl, a nesundávala si ho - ale nějak nestíhám ... na druhou stranu, ona bude stejně zalezlá, a tím že to nebude klasika berňáckej tábor tak myslim že tam toho ani moc navolno pořád pobíhat nebude ... tak by mohla mít větši "klid"
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2009 19:22
- Nahlásit
Janiii
snášet to mi nevadí, ale po návratu to roznášet zase zpátky to je upá to stejný
tábor tak myslim že tam toho ani moc navolno pořád pobíhat nebude
jééé a já se zrovna těšila že tam budeme moct to volno ve skupině trénovat pod dozorem statného ošetřovatele.... Vaška
kde jinde to mám tréénovat
|