| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 12:31
- Nahlásit
Janiii,
byli druhý v závodě v běhu do vrchu
fuj! Takovýdle smrtelný sporty!! A ŽE GRATULUJU! Hlavně Berníškový teda, páč na tom má natuty největší zásluhy. Panu Tlumočníkovi taky, ale míň, pochopitelně, páč se vezl,
Fifi
Ty si fakt pakous, ty videa nemaj chybu, jak se tam mihnes coby fantom
jo, to kdyby mě bylo vidět víc! To by byl teprf fantóm. Po deseti dnech na samotě, zaprasená ze zahrady, v "módním oblečku" styl co chalupa dala a vzala. To bych vyhrála soutěž Fantóm roku. Možná i Fantomas roku Mathea
A nastesti sem nakonec ani pri zkousce nebyla nucena hryznout si do vemblouda,
takže ty tam máš jasně protekci! To je jasný. jak nemusíš hryzat do vembloudů, je to zkouška zadáčo a máš to nějak vošéfobaný!
Ale letela sem poprvy a bylo to krasny.
hm. já když letěla naposled, tak to vůbec krásný nebylo a do letadla už nikdá nevlezu!! Tetkon mám i suprvejmluvu- Ešusa, nemůžu nikam letět, nemůžu ho tady nechat
tak ti napisu, jak to probihalo
tak jooo!! Vono kdyby se to dalo někde sehnat a nestálo to majlant, tak u nás by byl taky prostor si myslim. Jenže prachy sou prachy, tak halt takhle musim běhat No ale tohle už bylo z posledního dne dovči, tak byl kapek laxní, ale tak ve středu, když byl rozběhanej, to lítal jak šůs, nestačila sem prchat v dál a namotávat. Tak jsem pak musela dávat to odložení dál a dál, abych měla větší náskok
brut
Letos prý budu řídit zase
dej vědět dopředu, ať to stihnem natočit
Ale nebuj, já sem taky řidič echtprofík donedávna sem jezdila asi tak půl kilometru za rok. Letos sem se rozhodla, že už sem velká holka a pustila se do toho. Zatím směr chalupa a zpátky. Ofšem až dojde na město...... a neznáme trasy....... dám vědět, ať si připravíte vídejo
Mathea
Hele tak to bud rada, ze mas chlapa, kerej na tebe v tu chvili nezacal rvat "ty **** co to ***** delas?!?" Pac todle sem i v zacatcich meho ridicskeho umu stalo s tehdejsim pritelem a vod ty doby sem s nim mela pomerne strach sednout do auta, pac mi neslo ani nastartova
mám velmi velmi klidného muže-ono to při mý choleře ani jinak nejde , leč v autě - ne že by tedy na mě takhle řval, ale jako úplně v klidu to zase taky nebylo. V podstatě auto je jeden z mála důvodů, proč se zhádáme jako koně. Víš co na tohle platí??? Takhle na křižovatce uprostřed Prahé, dyš je spolujezdec chytrej jak rádijo Jerevan, pustít volant, zvednout OBĚ nohy zároveň (víš co to s tím autem asi tak udělá, že jo?), rozrazit dveře vod auta a nasraně řvát na celou Prahu, ať si to teda vodřídí sám! Zas máme ale čím pobavit, když vázne zábava
Fifi
Mama kdysi davno taky ridila. Jednou. Kdyz vycouvala z garaze s otevrenejma dverma, tak ridit prestala
esi já nakonec nebudu ňáka Tvoje příbuzná. Teta třeba?
brut
kvůlivá dvěma důvodům ..
tomudle rozumim
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 12:35
- Nahlásit
A ŽE GRATULUJU! Hlavně Berníškový teda, páč na tom má natuty největší zásluhy. Panu Tlumočníkovi taky, ale míň, pochopitelně, páč se vezl
pani to se ale šéééredně pletete páč to byl závod týmů - pes/psovod. Psovod nejdří vyflusal plíce do toho kopce a až když byl v cíli, přivolal psa, kterýho dole někdo držel .. a čas se jim počítal oběma dohromady ... takže ikdyž soutěžil superrychlý pitbul, tak panička se holt škrábala do kopce pomaleji a na výsledek to nestačilo ...
proč si taky myslíte, že běžel Míra a né moje maličkost že? byla bych v tom konci ještě teď
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 12:37
- Nahlásit
PetraK
máš to nějak vošéfobaný!
No jisteee, sem totiz pani docentku Horakovou pozvala na gulas z vemblouda, tak usoudila, ze jo, ze sice nevidela, jak hryzu, ale dyz to umim aspon uvarit..
Kurna, vodpovidala bych Vam dal, alej a sej ako fakt uz musim ucit na zapocet, jinak to nedam a budu to muset delat znova a komu by se chtelo, dyz pak misto uceni se, muze s coklama pekne ven
takze sportu, stromum a psum zdar a ja se snad zas stavim
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 12:41
- Nahlásit
PetraK
dej vědět dopředu, ať to stihnem natočit
tak hlásím, že to bude příští sobotu ...ale možná že nepojedu, páč chlap chce jet služebákem a to já teda nedám....auto za třičtvrtě mega a já jako řidič, mně polévá studený pot jen při tý představě
Můj chlap je fakt kliďas... když jsem s ním jela poprvý, tak akorát bylo období, kdy přes silnice táhly žáby k rybníku. Po asi desátý lehký smičce se mi ptal, co se jako děje, jestli nemám nějaký problém ..... moje odpověď, že se přece musím těm žabičkám vyhnout, abych je nepřejela a oni mohli doskákat do rybníka, ho totálně uzemnila. Od tý doby se tím baví nejen on, ale všichni naši kamrádi a půl rodiny
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 12:45
- Nahlásit
neboj, Pája si dával záležet
Fajka
toho se právě bojim, proto jsem sem hodila jen takové pěkné nevinně vzhlížející fotečky, kde vám to pani sluší, a doufám, že se budete revanšovat stejnou mincí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 12:56 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
mam pravou pulku tela fakt zakletou
tak to bude chtít prince nějakýho, kerej by si s tou vaší půlkou zakletou poradil
Janiii
a jinak článek "viděno našima očima"
sem na vás vzpomínala, jak se na Pecce máte.
Fajka
na té spodní myslím an závod kterej nás teprve čeka
naprosto, ale naprosto vás chápu pani! - jo ale, myšlení vám sluší teda
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:08
- Nahlásit
PetraK
jo ale, myšlení vám sluší teda
hmm no nevim si tam připadám jak blb co čumí do blba a ještě se u toho mračí
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:22
- Nahlásit
Teda dámy, musím se s vámi podělit o "novinku"
Angličtinářka prý nechce pustit holku k maturitě s tím, že má velkou absenci ... to je ta, co se jim hrabala ve věcech. Asi budu muset do školy a to bude zase jednou veselo.... a při té příležitosti jim tam pošlu školní inspekci, budu chtít písemné vyjádření ředitelky, informace o studiu a přípravě na maturitu .... myslím, že tohle bude hodně zajímavý
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:25
- Nahlásit
brut
týjo to je kr...
co stím? aby to nevodnesla holka
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:28
- Nahlásit
Fajka
nevím.... počkám, až skončí hodina a zavolám jí,aby mi upřesnila info. Pak zkusím zjistit, kolik hodin chyběla a nakonec asi pojedu do školy.... pokud jí nepustí, tak to odnese tak jako tak
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:29 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
PetraK
kerej by si s tou vaší půlkou zakletou poradil
Se tlemis jako, ale: silne natazeny vazy - pravy koleno, nakloubenej palec u pravy nohy, nakloubenej palec u pravy ruky, tetanus do pravy pulky a posleze pravostranna reakce organismu... Jo a taky vidim hur na pravy voko. A hin sa smej!
A hele, tahle se mi celkem libi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:38
- Nahlásit
brut
Asi budu muset do školy a to bude zase jednou veselo.... a při té příležitosti jim tam pošlu školní inspekci, budu chtít písemné vyjádření ředitelky, informace o studiu a přípravě na maturitu .... myslím, že tohle bude hodně zajímavý
ty jo taky není chvilku klid. Půjdeš rovnou za říďou?
Fajka
hmm no nevim
hm, no já vim. Zkuste se zeptat vostatních
Fifi
A hin sa smej!
no to vy se můžete smát taky ale, páč podle toho popisku ste spíš mrtvá, neš živá. Ale živá ste, takže odporujete přírodním zákonům a to se často nevidí
A hele, tahle se mi celkem libi
to je samej metál!! To je z těďkonc?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:44
- Nahlásit
PetraK
To je z těďkonc?
Nee, to je jedno nase mimi z lonska. Z letoska ma pohar vetsejsi.
Ale živá ste, takže odporujete přírodním zákonům a to se často nevidí
A to ja zase rada odporuju.
brut
Co to je za pančelku? At se to v klidu vyresi a hlavne holka odmaturuje.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:51
- Nahlásit
paní Fifi gratuluju ke všem pohárům co má doma - my sbíráme půllitry na závodech s vybroušeným logem tábora
a pani Brůůůůůůt přeju aby to vyřešila jinak, než že utluče tu soušku učitelnici válečkem na těsto páč nc jinýho si bába profesórnica zjevně nezalouží
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:52
- Nahlásit
PetraK
o tom vůbec nepochybuj ... ale jestli budu nucená tam jet, tak udělám takový čoromoro, že se tam pose*ou všichni..... tohle fakt není možný.
Fifi
Co to je za pančelku?
kráva, která si potřebuje neustále na těch holkách něco dokazovat ..... tohle je její čtvrtej exces a myslím, že poslední .. pro ní samozřejmě. Budou tam mít školní inspekci ani se nenadějou a jsem zvědavá, jak to "holka" obhájí, fakt jí mám dost
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:52
- Nahlásit
Fifi
Nee, to je jedno nase mimi z lonska
ten habán, jak byl tudle u vás?
Z letoska ma pohar vetsejsi
taky je to velkej pes! Nemůže mít malej pohárek!
A to ja zase rada odporuju
že jo? Ale někdy je to kapek nebezpečný . Sem tudle odporovala neprůchodnosti hmoty dveřní, když jsem současně otevřela dveře (směrem k sobě) a zároveň se již vydala vpřed. Odpor nevyšel, revoluce se nekonala, konala se boule jako kráva. vypadala jsem jako dyš mi na čele roste vajíčko
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:55
- Nahlásit
brut
kráva, která si potřebuje neustále na těch holkách něco dokazovat
já tomudle nerozumim. proč furt choděj učit lidi, který to učení tak se*e?? Proč to dělaj, když je to nebaví?? Učitel a profesor má bejt autorita a člověk, kterýho si můžeš vážit, nebo jak to říct a ne takovýhle srágory /pardon/
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 14:01
- Nahlásit
PetraK
já tomu taky nerozumím.
Holka sice občas chybí, ale omluvenky jí píšu já, což škola vyžaduje a tak vím, že to není nijak nadměrně... holt občas jí postihne nějaká chorůbka a taky občas muší na kontrolu k jistým lékařům.... ano, byla na týden v Tatrách, což jsem řádně okecala, ale zase na druhou stranu, vše měla do druhého dne doplněný a nevymlouvala se, že novou látku neumí. To věděla, že bych nadávala jak špaček, páč ty Tatry byl výlet s dovčou, tak jí neomlouvalo ve škole.
Ale tahle úča je divná od prváku... z počátku to vypadalo, jak je naučí a jak to bude děsně fajn, jenže pak jsme zjistily, že se spíš vozí po těch, co neumí nebo si dovolí být nemocný a to tak, že velmi. Holka to zvládla tím, že se učila dvakrát tolik, aby neměla příležitost jí "utopit". Tak si našla jinou cestu....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 14:02
- Nahlásit
Janiii
Dikec, ale to nesbiram ja, ale panicka od ty fenky, jsou moc sikovny.
my sbíráme půllitry na závodech s vybroušeným logem tábora
Takovy jsou naahodou nejlepsi! Mam sbirku starych trofeji, nejvic opecovavam talir (co bejval v jidelnach, bilej, vobyc), na kterym je nalepenej obstrihlej pohled a fixou a propisotem neco pisnuty. To snad vyfotim, bo takovyhle ceny, to by dneska psovodi zirali.
PetraK
ten habán, jak byl tudle u vás?
Neeee. Proste kuk na web. Jo a diky za ten vypis pred dovolenou, sem z nej vyskrabla nejednoho psika na teriera v nouzi.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 14:14
- Nahlásit
brut
Holka to zvládla tím, že se učila dvakrát tolik, aby neměla příležitost jí "utopit". Tak si našla jinou cestu.
to je fakt, fakt krafka, to se nedá jinak říct. Hele budu držet palce, ať jí srovnáte. U synovce podobně prasil teď před maturitou profesor z matiky. Prasil tak, aby jich dost nemohlo projít k matuře, aniž by z ní maturovali. Naštěstí synovec máknul a zadařilo se.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 14:18
- Nahlásit
PetraK
holka má všechny známky ( myslím, že jí chybí jedna oproti jinejm), učí se, maturitní otázky má vypracovaný. Ještě před měsícem jí řekla, že pokud nebude do maturity chybět, tak není problém....a ona nechyběla ani minutu ( hlásila to všem). Teď vyhrožuje, že jí nepustí k matuře?
Ať to zkusí... fakt se na ní připravuju už tak dlouho, že si za rámeček své jednání nedá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 14:21
- Nahlásit
Fifi
Proste kuk na web
nemám to tu, nemám , sežrali mi novým počítačem odkazy
brut
hele ta je fakt nemocná na hlavu, nebo jinak si to vysvětlit neumím. Nikdo by evidentně neměl moc dlouho učit, než ho to poznamená na celej život.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 14:21
- Nahlásit
brut
No to je sila! Jak to dneska nekdo nekde rikal? Na hrubej pytel hruba zaplata??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 14:22 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
PetraK
Učitel a profesor má bejt autorita a člověk, kterýho si můžeš vážit,/
Takovyho presne sme meli tridniho na gymplu, uzasnej clovek. Zvlastni, ale uzasnej.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 14:25
- Nahlásit
PetraK
Fifi
já zatím holce poradila, ať nechá vše v klidu a zítra po hodině se jí zeptá na konečnou známku... pode toho uvidí. Myslím, že zítra mají konferenci a uzavírání známek, takže se rozhodne tam.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 14:53 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
, trubko
tramtadadáááá, dík. No já tu nemám vůbec nic, prostě. Sem to šla hledat do emilů, kde jsi mi to psala, ale mám tam od tebe dvacešest celých čtyři emilů ale ten jeden ne-e-e-e-e
Takovyho presne sme meli tridniho na gymplu,
já měla taky štěstí i na základce. Ale třeba nejstarší synovec- ten měl 1-3. třída základky, učitelku fakt těžkou psychinu taky dodnes ségře vyčítám, že nebyla dostatečně razatntní. Bych s tou čůzou učitelskou vymetla chodník, že by se nepostačila divit.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 16:57
- Nahlásit
Neví prosím někdo (spoléhám na Brut) páč ta ví šecko jak se pozná estli je sval namožen, pohmožděn nebo rovnou natržen?
A co případně s tím?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 17:15
- Nahlásit
Nazdar bábofky, aspoň že u vás je živo! Jak ste se měly na prodloužence?
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 17:37
- Nahlásit
Gerda
Cau lopaticko, ja ucebne a letecky, to druhy bylo bajo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 17:42
- Nahlásit
Fajka
jak se pozná estli je sval namožen, pohmožděn nebo rovnou natržen?
Sval psi nebo cloveci? Jedno jak druhy jak treti kuwa boli. A pripadne s tim asi visit nakyho muudra nebo mvdrra.
|