| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2009 12:05 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brut
Brut měl před dvěma lety zánět chlupových váčků po koupeli v říčce, do který vypouští chemikálie.... léčba trvala přes půl roku a byla
šmejdi, šmejdi, šmejdi
Mathea má pravdu, žalovat je, jenže... kdo na to bude mít čas a peníze, když to stejně nevyhraje
diky, diky, diky
ni za što ďévuška!
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2009 12:09
- Nahlásit
PetraK
když to stejně nevyhraje
ja vim no, ale neni to normalni fakt uz.. chci na samotu do lesa mimo civilizaci, mimo lidi..mimo chemikalie a postriky poli a tak
no muz se musi vohanet
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2009 12:11
- Nahlásit
Mathea
PetraK
do říčky se stále vypouští kde jaký hnus, nepomáhá ani spousta stížností ... od chemikálií po kanalizaci. Psi se v ní nesmí koupat, sem úplně šílená ve chvíli, kdy se k ní přiblíží. Bohatě mi stačil Brut a jeho potíže....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2009 12:12
- Nahlásit
Mathea
jinak v ruštině se číslovky píší samostatně ... ze školy si toho už moc nepamatuju, ale holka jí má už tři roky ve škole jako druhý jazyk a mladej jí bude mít příští rok
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2009 12:17
- Nahlásit
brut
to sou fakt kreteni!! Tam nejde poslat nejaky hydroloogy, kontroloory a tak?? Nebo to musi resit urad, kerej na to kasle?
tak diky za potvrzeni, aspon nebudu za uplnyho debila
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2009 12:18
- Nahlásit
Mathea
chci na samotu do lesa mimo civilizaci, mimo lidi..mimo chemikalie a postriky poli a tak
my na samotě jsme- teda chalupou, ale postřiky tam stejnak máme. Teď minulý víkend - vyrazím s Esšálkem do pole sousedící s loukou a hnedle to točím zpátky- koukám, že soused má v poli nějak moc zvadlý vojtěšky, tak to vezmu přes koleje na druhý pole , očíhnu to, vypadá to nadějně, tak vyrazíme a když se vracíme zjistím v druhé části pole hodně čerstvé stopy traktoru , tak jsem si říkala, copak z toho bude. No naštěstí nic nebylo. Ale stopu jsem teda dělat nešla. Jen jsem udělala jednu malilinkatou na naší louce, která vím, že je čistá, jen tak cvičně, ono t s námi stejně není nijak moc slavný asi.
brut
do říčky se stále vypouští kde jaký hnus, nepomáhá ani spousta stížností
to sou fakt hajzli hnusný pak prej jak si vopatrujem životní prostředí. Prd si vopatrujem. Tak akorát svoje zisky.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2009 12:23
- Nahlásit
PetraK
no a presne z tohodle duvodu bych nejradsi svuj vlastni majinkej vostruvek nekde, ale to uz je fakt utopie. Nastesti aspon vokolo Chlumce ty tereny na stopy docela jsou, jen bohuzel ted neni moc casu, sem zvedava, jak dame ty ZZO, s obouma uchechtanejma debzonkama
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2009 12:28 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Mathea
no a presne z tohodle duvodu bych nejradsi svuj vlastni majinkej vostruvek nekde
to si ale bude muset máknout mužik teda!
to sem teda ešče skromná, dyš chci roubenku na samotě!
ZZO
to dá každej, krom nás
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2009 12:31
- Nahlásit
PetraK
to si ale bude muset máknout mužik teda!
Panii, dyt to celou dobu poudam! ma chudak co delat, ale tak zas co by neudelal pro nase coklise zeeeee Navic cim vyssi prani budu mit, zakonite se o to vic musi snazit
me na tech ZZO zerou ty specialky v kosiku, moji psiska si ho za pochodu sundavaj, sou na nej zvykly akurat ve vlaku ci busu, cimz uz taky nejezdime, vod doby, co mam ridicak a za chvili razim, tak uz to taj nebudu zaplacavat Gerdicce, este by se na me Marus zlobila
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2009 12:36
- Nahlásit
Mathea
PetraK
nepomáhá stížnost na úřad, na hygienu, na ochránce přírody atd. Já už jsem to vzdala..... zkrátka o tom vím, psy tam nepouštím a každému o možnosti "nákazy" vykládám
Jinak já jsem díky neustálým stížnostem na bordel, nebezpečný odpady atd. na úřadech známá až moc.... moje jméno je tak trošku postrach
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2009 13:06
- Nahlásit
Mathea
za chvili razim,
Matheado toho!! Mathea Do toho!!!!!
me na tech ZZO zerou ty specialky v kosiku,
tak košik vim, že to by u nás bylo jediný, co by nebyl problém
brut
na úřadech známá až moc
hm todle trošku znám. Nejhorší je, že opravdu člověk nic nenadělá , stejně tam jde vždycky jen pro tu iluzi
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2009 13:59
- Nahlásit
PetraK
Nejhorší je, že opravdu člověk nic nenadělá
ale já mám nějaké pozitivní výsledky ...... např. zmizel z obytné zony kotec pro odchycená zvířata, pravidelně dochází k vyklízení několika skládek, řeší se nedovolené pořezání stromů a ještě pár dalších "drobností". Jen ta voda je prostě špatná....
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2009 14:29
- Nahlásit
PetraK
ani hofno vo dva body mi to uteklo jdu najit ty cviceni, kery tam byly ale z tech, co jim to uteklo, sem na tom byla nejlip aspon nejaka utecha asi 4hodiny uceni za celej semestr neni ten nejlepsi system
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2009 14:41
- Nahlásit
brut[/b
]ale já mám nějaké pozitivní výsledky
šťastná to žena!
[b]Mathea
ale z tech, co jim to uteklo, sem na tom byla nejlip
tak seš ale dobrá!! Příště se to poddá. Máš ešče možností jak u tetanu.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2009 15:13
- Nahlásit
PetraK
šťastná to žena!
spíš si myslím, že chtěj mít od mého neustálého šťourání pokoj, páč já dokud není vše vyřešeno neustále otravuju
Mathea
o dva bodíky? Bych měla docela vztek....ale zase na druhou stranu, pokud jsi se učila jen tu chvíli, tak je to dost dobrý ... jen to holt už nezvládneš na první termín
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2009 16:48
- Nahlásit
PetraK brut
a tak ja z toho mam prdel, naucila sem se toho dost i za ty 4 hodiny, jen tam dal veci jednodussi, nez vetsina z nas ocekavala a ucila se No nic, pristi termin je jistej, to zas jako vim, na to budu mit o par hodin vic casu
ble, ted este dvouhodinova prednaska a pak uz padam domu za psekama. Ale mame bomba kantora, co studuje Hooligans, takze je s nim aspon prca
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2009 18:14
- Nahlásit
Mathea
sem zvedava, jak dame ty ZZO, s obouma uchechtanejma debzonkama
Pani, budu vám moc držet palce, bolí mě břicho za vás, vás už nemusí, my se s Mařkou taky chystáme! U ZZO bejvaj rozhodčí docela benevolentní, vědi, že je to úpa základní zkouštička. Tak tfuj tfuj tfuj, zlomte si vaz! A kdy vůbec dete?
|
alias
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2009 18:27
- Nahlásit
hoj tka s úřadama mi něco povídejte - sem se dneska zhádala se starostou - je to debiLLLLL. k našemu baráku - petrak má představu - vede taková lensí cesta - paří i lesum - jen ji tka nějak zapomínaj udržovat, obec s tim nic dělat nemůže (nebo nechce) protože od lesů potřebujou koupit koupaliště (na nás serou)a lesy nic prodávat nechtěj (údajně) jo a odpady nám svážet nebudou protože v zimně k nám nvyjede traktor a v létě zas z principu - musíme si popelnici k silnici dovlíct sami (asi 500m) obec má systém dobrej (ty co jsou u cesty maj poplenice cca43kč, ostatní plastový pytle který rok od roku změnšujou a zdražujou 49káblí, vejde se do nich asi 3x míň než do popeldy a starý lidi pálej odpadky v kotlích - ale systém schválilo zastupitelstvo a fungujeeeeeee - bych ho zabila debila
výsledek je ten že popelnici si tam někam k ceste postavíme a zamknem. jo a naše obec má peněz v rozpočtu jak želez protože vloni měli přebytečnejch 130 litrů na blbej hadrovej prapor
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2009 23:10
- Nahlásit
alias
zhádala se starostou - je to debiLLLLL
to bude evidentně bratr od toho našeho na chalupě! řešíme něco dost obdobnýho, cestu upravujeme vlastníma silama od nich nechceme radši nic, jen to aby protáhli strouhy. Výsledek?? A když jsem tomu debilovi řekla, že cesta je v takovým stavu, že kdyby se něco stalo, nevyjede tam ani sanitka, tak se ten kořala začal naprosto dementně smát a pravil: " No! Když tam hořelo, nedostali se tam ani hasiči!"
MŮŽE MI NĚKDO ŘÍCT, JAK TAKOVÝ HOVADO MŮŽE BEJT STAROSTA??????? : mad: a zvolili si to tam ti inteligenti zas! Nadávaj na něj a zvolej si ho! Kde to žiju??
Gerda
tfuj tfuj tfuj
to sou móresy, flusat na lidi
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 08:03
- Nahlásit
PetraK
alias
v tomhle případě, bych milé dámy starostům řekla, že ve chvíli, kdy se něco stane, tak mají na krku žalobu, novináře a kdo ví koho ještě..... já už jsem taky vyléčená ze slušnýho chování. Prostě když od nich něco chci a to dost často, tak jsem otravná, neústupná a navíc se oháním paragrafama, novinářema, hygienou, hasičema atd. .... zkrátka vším, co jen trošku jde.
Většina starostů z menších obcí hřeší na lidskou blbost.... tak jim předložte ten nejčernější scénář a vyhrožujte zveřejněním v médiích ( můžete dokonce nechat přezkoumat rozhodnutí obce na vyšší instanci... tj. kraji). Valná většina starostů si nechce nechat koukat pod prsty nikým ....
Jinak Vám přeji hezký den, krásný prodloužený víkend a hlavně hodně sluníčka a hodné pséky
Za chvíli odjíždím, tak jsem Vás šla honem ještě pozdravit a teď jdu dobalit těch pár drobností, které ještě nemám připravené ( samozřejmě, že jsou moje, páč piraňa je má zbalený od včerejška ).
Příští týden nebo v neděli Vám popíšu, jak jsem na poslední chvíli honila licenci, aby malá mohla v sobotu běžet závod.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 08:12
- Nahlásit
Dobrý ránko všem..
u nás konečně nefouká a je hezky a já musím do práce grrrrr. Ale asi dneska dáme nějakou hodně zkrácenou
Janii
ty jako s náma nejdeš na pochod jo??? Jako ty už vážně nevíš na co by ses vymluvila... to vona se rači bude vdávat aby nemusela s náma tůristovat no to je bordel todlecto
Všem přeju krásnej prodleuženej víkend hlavně Brut..jí t úplně závidím že jedou běhati a úpa nejvíc zavidím tu tejdení dovču Ešusový! Já ciii táákyyyy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 08:17
- Nahlásit
Fujtájbl ve spolek!!
Fajka
a já musím do práce grrrrr
nic si z toho nedělej, já mám mít volno a má bejt hnusně : D
brut
pani - tak ať vám to dobře běhá a hlavně - ať je vám líp!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 08:17
- Nahlásit
Fajka
budeme na vás vzpomínat, tak dej pozor, až začneš škytat, aby jsi na pochodu neztratila orientaci
PetraK
hernajs, paní, vy tu příští týden nebudete? To tu bude nudááááááááá
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 08:22
- Nahlásit
brut
já nepujdu sama tož orientaci nechám na ostatních
Ale to škytání u mě funguje páč tudel jak na nás vzpomínala Ešusová tak sem škytala snad půl dne
PetraK
hnusně nebude..... furt hlásej jak má pršet a tady u nás z
tím ani kapka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 08:25 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brut
hernajs, paní, vy tu příští týden nebudete?
nojo, budu trénovat kůrsing a igelity na chalupě
Fajka
hnusně nebude....
esi jo, máč na hrbu reklamaci
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 08:28
- Nahlásit
PetraK
no to ale musíte tu vaší chajdu přestěhovat k nám páč já mám vobjednaná že ještě 2 týdny to musí vydržet U NAS bez deště
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 08:38
- Nahlásit
Fajka
ok, tak budeš jen škytat .... a halvně si pochod užijte a vraťte se ve zdraví
PetraK
nojo, budu trénovat kůrsing a igelity na chalupě
pokud pojedeme do Krupý, tak se ozvu a mohli by jsme udělat maličkou zajížďku k vám ....ale zatím je to ve hvězdách, páč nevím, jak ten můj chlap bude či nebude v rachotě
Už končím, jdu se oblékat neb za chvíli tu bude Aknah s autíííí a pojedeme směr Jeseník ..... pápálálá
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 08:44
- Nahlásit
Gerda
bolí mě břicho za vás, vás už nemusí,
Naopak, musi!!! Pac pak mi psiska prepnou do canisterapeutickyho modu a slapou jako nikdy! Budeme na Vas tez veeelmi myslet, my jdeme v nedeli uz. A rozhodci bude ten samy, co mi s Bublinkou piskal BH, ktery odchodila fakt krasne, takze doufam, ze si nas nebude pamatovat, kdyz by se Bublinka opet rozhodla, ze bude lehat veeeelmi pomalu a nebude dosedat a tak
A kdypa razite Vy? Budem drzet palce, i kdybyste, pani, sla taky v nedeli!
PetraK
preju krasnej tejden, potforoo, me cekaj ledatak zkousky ve skole
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 09:04
- Nahlásit
zdravim a protož jak tak koukám, tak se nám to tu rozpadá předvíkendově, všichni někam mizí, pochodovat, chatovat, kursííííngovat, tak musim rychle pozdravit a popřát pěknej víkend!!!
Fajka
ano prosím, míra řek, že než jít pochod, radši si mě vezme a bude se mnou jezditi po přípravách ... bingoooooooo!
a já proč ty seš pořád na těch pochodech ty než aby ses vdávala, tak radši pochoduješ od rána do večera co?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 09:52 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
no to ale musíte tu vaší chajdu přestěhovat k nám páč já mám vobjednaná že ještě 2 týdny to musí vydržet U NAS bez deště
to bude Brtnik evidentně moc rác, páč krom toho pokoje, co se chystáme dělat, ešče budem stěhovat
brut
pokud pojedeme do Krupý, tak se ozvu
no! Klinďo pinďo.Enem - máš představu asi kdy? Páč abychom tam byli.
Mathea
me cekaj ledatak zkousky ve skole
Tak to je blbý teda, páč to se zas tak čtyry hodiny budete muset učit, co?
|