| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 13:42
- Nahlásit
koukej si udělat zázvorovej čaj s medem a citronem
prosím nemám ani zázvor ani citron
už je mi trochu líp, venku vylezlo sluníčko tak budu nahřívat postupně své staré kosti a třeba to bude lepší
mějte se krásně, užijte si klubovku i celý víkend a pááááá!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 13:45
- Nahlásit
Janiii
prosím nemám ani zázvor ani citron
pchchchchchch........tak si je kup!!!! ... to je materiál tohle to
mějte se krásně, užijte si klubovku i celý víkend a pááááá!
taky se mějte krásně, hlavně nenastydni, užijte si víkend a zítra ráno povinně drž palce jak pirani malý, tak pirani velký pruhovaný
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 19:29
- Nahlásit
Eimy
halóóóóóó, jak jste dopadli na kontrole? A jak jééééé?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 19:37
- Nahlásit
brut
a zítra ráno povinně drž palce jak pirani malý, tak pirani velký pruhovaný
souhlas dííky
Jen probíhám už sem nanosila nějaký věci do auta, ještě sbalit voblečení, připravit pamlsky na dva a půl dne cvičení, vykoupat sebe, Fáju, Pája se vykoupe sám a padnu do postele jak zbitáá
Těším se moc zítra na Brut a piranku malou a na Janii a sf..třííbarevnou boože to bude náááročný ale krááásnýýý
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2009 19:39
- Nahlásit
Zdravím vespolek
sem se konečně vrátila z klubovky domů ....a máme V1 , takže jsme splnili požadavek do chovu a máme od výstav padla ... ovšem po dnešku jsem se rozhodla absolvovat ještě jednu klubovku na podzim, kam vezmu i Bruta, bay věděli, jak vypadá pořádný australák neb to co dneska vyhrávalo či se umístilo bylo na studený obklady proložený skotskými střiky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2009 19:41
- Nahlásit
Jo a abych nezapomněla, hladila jsem si Fajušku, koukala jí do tlamičky, držela jim palce, páč jsme nakonec byly hotovy dřív než oni a okukovala jsem je v kruhu ..... ovšem Fajka byla z výsledku trošku smutná, ale vidina krásného víkendu jí v očičkách zažehla opět jiskřičky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2009 19:59
- Nahlásit
brut
Gratuluju k V1!
takže jsme splnili požadavek do chovu a máme od výstav padla
Jak ti rozumim.. hlavne, ze to mate za sebou! Ikdyz vahas a dalsi klubovka?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2009 20:49
- Nahlásit
pěkný sváteční podvečír
nějako net nestíhám, takže předně brut kráduluju k šikovné cérce (a že vzkazuju, že maturita je nejhorší, páč čovek neví, co čeho leze... ale pokud svaťák neprochlastá, tak proleze, a esi ne, tak má u mě malý odškodnění - ale to je zatím tajný ;) )
pak jí taky kráduluju k Aluščině V1 (a to bylo strachu )
no a ostatním kráduluju ke všemu, co se jim podařilo, ke zkouškám, ke zlepšení karmy záchranou drobných živočichů, k dobrý večeři i ke spokojenejm psům...
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2009 15:55
- Nahlásit
brut
hoj pani, az ted ctu o tom prohledavani.. co takhle napsat pani ucitelce otevrenej dopis (pekne adresnej a okorenenej prislusnejma paragrafama) ..at ho cera nosi v batuzku.. pro vsechny pripady?
(jinac je to minimalne na clanek do ucitelskejch novin.. psanej v obecne-moralni rovine -az po mature!- ..pripadne dolozenej jistym prikladem )
..kazdopadne bych nedovolila, by to pani ucitelce proslo jen tak.. na stredni mi taky (ne)jednou nastval muj tridni hodne nemistnym zasahem do soukromi (dyz jsem se trochen vzpamatovala z maminy smrti a vratila se do skoly..uz vsichni vedeli a dle toho se -upa jinak- ke mne chovali ! ) ..ofsem pomsta byla slatka, slusne mirena, myslim ...to jsme zas jednou byli v blaniku na dropinacky prednasce (jak chodej vsechny prvni rocniky.. my teda byli kazdej rok ) a dyz dali prostor k otazkam, taky jsem jednu poslala.. doslova to znelo: 'vime, ze nas tridni profesor bere drogy. co mame delat? vytvarna skola vaclava hollara.'
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2009 20:55
- Nahlásit
Fifi
wami
děkujůůůůůůů
Ještě jednu klubovku budu absolvovat.... tu podzimní a na ní půjde i Brut. Když jsem včera viděla, jací psi můžou dostat BOBa, nebo minimálně CACe, tak i ten můj mastodontík se tam neztratí.
Horší je, že díky těmhle výstavám se uchovní kde co
wami
mladá mooooc děkuje a prý chlastat určitě nebude, páč je jí pak blbě a byla by ještě nervoznější.
Tenhle týden má svaťák její kluk a ona se s ním učí. Prý se těší ( myslím Matěje) na pondělí, až holka půjde do školy... už se mu vaří mozek
StaHi
po dohodě se ségrou počkám, až mladá odmaturuje a pak udělám ve škole pořádné dusno ....a halvně na ně pošlu inspekci, ať se mají na co těšit
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2009 18:17
- Nahlásit
zdar a sláva výletůůůůůů, už jsme domá
bylo to mooooooc fajn, a moooooc krátký - ikdyž jsem uplně vyřízená
chřipka se mě drží tak napůl, včera jsem byla ráno totál mrtvá - že by za to mohla večeře s Fájovic famílií v hospodě? ale rozchodila jsem to ... jen mě bolí všechny klouby v těle, a nebude to asi jen tím šíleným chozením do kopce
Fájuška i Jana byly suprový, pěkně cvičily a dnešní závody zvládly s grácií sobě vlastní a Pája nás bude zásobovat fotkama ještě za měsíc, kolik jich zase má
ufff, jdu večeřet, vybaleno už je, ale prát budu až zítra
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2009 18:20
- Nahlásit
Achooj lidijovééé
My jsme konečně dorazili domů po velmi, velmi ale velmi náročném prodlouženém víkedu
Jsme totálně KO krom mě všici dospávají
Jako musím říct že podobně skvělou víkendovku s prima lidma a zážitkama čék nezažije často
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2009 20:00 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
Fajka
Jako musím říct že podobně skvělou víkendovku s prima lidma a zážitkama čék nezažije často
Janíííí děkujeme, teda já moc nemam za co, s těma svýma chorobama jsem tomu moc nepomohla, ale jsme rádi že se vám s náma líbí - myšleno s náma se všema
letos to bylo jiný, neberňácký, ale myslim že i tak strašně správný a každopádně náročný ...
budu se těšit od Páji na nějaký fotečky, zítra zkusím kouknout na těch pár mých a sepíšu článeček "viděno našima očima"
teď jdu zalízt do postele, protože je mi už zase hrozná zima
pěkně si odpočiňte a děkujeme za super společnost!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2009 21:34 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Janiii
že by za to mohla večeře s Fájovic famílií v hospodě?
příště halt až vás pozvem na večeři tak si musíš vobjednat nákyp
Fájuška i Jana byly suprový, pěkně cvičily a dnešní závody zvládly s grácií sobě vlastní
jj jak říkal Pája vy všici cvičite se psama a já s mourovanou kočkou , tož to mám krapítek těžší
Ale náhodou rozhodčí mě totálně dostal, byl moooc sympátish a je vidět že ví o čem mluví... on + výcvikářka naše milovaná Jarmilka mě zase nalili energii do žil a obnovili chuť do dalšího snažení a práce Jo a Vašek mě opět přesvědčil že v některých směrech sem Fajuščina brzda jáá
Takže naše výchovný neverending story bude mít další pokračování
Jo a koukej si odpočinout ať si zase v kupě a choroba v tahu !
Fotky zkusíme udělat co nejdřív
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2009 21:57
- Nahlásit
FHŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮJTAJBLIK VE SPOLEK BÁBÝÝÝÝÝÝ
Úůůůůůůůůůůůůž sem zase tady!!
Jak jste se tu měly? Nezlobily ste? A nevotvíraly ste cizím lidem?
Gratuluju fšem! Brůtofce k céři a k Alušce, Wami k fotočkám - páč huž sem je viděla a opět -pani vy ste druhej Pes Jíra , Fajce, Janiii a Mathee k cvičebním a závodním úspěchům, Janiii navíc gratuluju k chorobě, Stahijový gratuluju, že se tu vokázala, Fifi gratuluju k díře do zadku vod inékce a sobě gratuluju k.................. no, víte co? koukněte sami
http://www.youtube.com/watch?v=dv5AH0pD04I
toť našé kůrsingový trénování!!
a tady prosím nahlédněte, jakéhože magora to vlastním
http://www.youtube.com/watch?v=5oLs-PdMiiY&feature =channel_page
Bože lidi to je vůůůůl, to je vůůl, von si často ten špagát ve svý pomatenosti natáhnul zase zpátky , můj kůrsingovej trenažér nepřežil, ale jsem liška podšitá, takže jsem špagáty natáhla kolem třešně a lítali jsme jako čamrdy
Teď ho to baví, ale je mi jasný, že o víkendu, jak tam bude zas ten drát a spousta psů... , že to bude propadák. No ale co, aspoň jsme se nenudili a zabavili se.
Taky nám jde krásně obíhací povel "Proti!", můžu stát mezi stromama a vysílat ho doleva a nebo doprava tak, aby oběhnul strom proti směru hodinových ručiček, což se nám prý bude hodit na našem igelitění.
Prostě dovolená byla sůprdůpr, sem se i vopálila v gezichtě při sekání tý naší obří louky, a taky mi přičmoudly stenýhka - mám je jako prasátko na zabíjačce-tak jako hezky růžový
ach bože jak se mi nechce zítra vstávat a jít makat!!
Jo a Brůůt - ten pribiňoš je fakt moc gůtovej- díííík!!!
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2009 23:41
- Nahlásit
PetraK
Pozdraf panbuuu, pani, vy ste taj ale chybela! Uz si jako nedovolujte vodjet nikdy nikam!
Ale evidentne ste se meli krasne, tak to budiz odpusteno.. A traaa te ten tvuj magor magorovic prekvapi a pobezi i vo vikendu Jdu zdechnout, brou noc
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 00:31 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit
PetraK
no to je dost! jsem mela uz vobavu vo vas
Stahijový gratuluju, že se tu vokázala
bude to asi vypadat kapek neskromne , ale dyz uz ste v tech gtratulacich, hele:
(uz jsem se chlubila v zumpe, ale tam to -samozrejme - zapadlo)
Uz si jako nedovolujte vodjet nikdy nikam!
pravdu di, Mathea! nako to tu zhroublo, po vokoli.. tze nikam! a hezky pilne udrzovat zdravou hladinu posahanyho hjumoru!
edit: btw.. 'suprkolac' jo?
jinac se ke gratulacum pripojuju, je to tu samej uspesnej psek i cek
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 08:25 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fujtábl v pracovní spolek- teda až na některý výjimky, že jo Janiii
Mathea
Ale evidentne ste se meli krasne, tak to budiz odpusteno
bylo to fakt super. My zpravidla dovču na chalupě netrávíme, vždycky je to jen pár dní ke konci dovči jako takový, takže těhle 10 dní byl rekord, ovšem moc příjemnej rekord. Počasí umožnilo Brtnikovi dokonat co nutno bylo dokonati, aby se přiblížil čas kolaudace další místnosti a já zvelebovala zahradu a lítala s Ešusem za třapcem, za zvěří a obíhala s čoklem stromy.
BOŽE CO BUDU DĚLAT TADY F KANCELÁŘI?????????
magor magorovic prekvap
to se obávám, že nikolivěk, ale to neva. Já se nevzdám
[b]StaHi ,
ale dyz uz ste v tech gtratulacich, hel
ty vado! Co to je za superobřímegamedajlu?? a za co vám jí dali?? Taky za inekci tetanu?? KOukejte se pochlubit pořádně!! Chci info, podrobnosti, detajly a tak! A co taťka Davídkojc, je pyšná?
nako to tu zhroublo, po vokoli.
co se díje? Někdo vypustil žumpu? Tu dočítat nemám rozhodně teda šanci
. 'suprkolac' jo?
uznávám, že JE to kapek zvláštní, leč ... no prostě...., to sem já
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 08:28 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
no zdááárec paní!! ten váš Ešusek je boží šašeeek
To ten cuursing díky vašemu snažení určo půjde
A kam jedete kůrsingovat o víkendu? snad né taky do Kralup???
Estli jo tak bomba páč tam budem taky s naší pruhovatou Fáájuškou
Jo a přidávám se k hlasu lidu páč vy tu na svým foře paní fak jako chybíte dyž tu nejste... ale budiž vám dopřána dovolená a oddych i vod našich keců
StaHi
gratuluju!
a co pá to bylo za soutěž kde se rozdávala takovádle oooobrmedaile?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 08:47
- Nahlásit
Fajka
To ten cuursing díky vašemu snažení určo půjde
esi se hlavně nebude aspoň snažit von, bude z něj štěkaná, páč jsem při tom trénování naběhala asi tak milijountřistasedmdesátpětapůl kilometrůch
Nicméně, nicméně, myslim, že bych si tendle trénovací postup měla dát patentovat. Páč to funguje a je to naprosto jednoduchý, člověk potřebuje akorát dlouhej špagát, igelitku a strom a rychlý nohy. a já se jak blbka vyráběla s udělátkem, který jsme stejně rozbili
A kam jedete kůrsingovat o víkendu? snad né taky do Kralup???
Estli jo tak bomba páč tam budem taky s naší pruhovatou Fáájuškou
no bohužel do Kralup ne , to mě mrzí páč bychom se teda viděly taky no . ALe tam je to pro ty co běhají a ne pro ty co dělaj s kůrsingem brigule jako Ešus . No, my jedeme do Jeseníkůch (sem původně myslela, že do Beskyd, zeměpis mi dělal dycky problém ), je tam sraz ze Zvířetníku na víkend a bude se tam u běhat, tak jsem si řekla, že to je příležitost, jak zkusit, jestli se něco změnilo. Páč bych si to moc přála, aby to Ešusa chytlo.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 09:17
- Nahlásit
PetraK
páč jsem při tom trénování naběhala asi tak milijountřistasedmdesátpětapůl kilometrůch
tak to máte těch 100 jarních splněný na 10let dopředu
ALe tam je to pro ty co běhají a ne pro ty co dělaj s kůrsingem brigule jako Ešus
paníí to je totální blbost! na tréninky tam jezděj i ouplný začátečníci co jim střapec nic neříká a trénujou teprvá tož na nějakým dalším trénování se musíme domluvit aby jste přijeli tééž bue prča
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 09:20
- Nahlásit
Dobré ránko milé dámy
Tady už zase ch*ije a ch*ije Jsem po víkendu unavená, celá rozbolavělá a opět nemocná ... vrátil se mi ten chrchlák a mám rýmičku, asi humřu . Tentokrát ovšem vím, kde jsem k tomu přišla ..... v sobotu jsme vyklízeli suť ze "zahrádky" a mně samozřejmě ofouklo, hlavně, že jsem mužský neustále kontrolovala a nechávala převlíknout do suchého. Ale ve dvou ( za pomoci mé, synka a nejmladšího) zvládli naložit velký kontejner ( 8t) suti. Já vybírala velké kusy a házela na kolečko, synek střídal oba chlapy v házení lopatou a ježdění s kolečkem, nemladší vybíral dřevo a jiné nečistoty. Teď mám zahrádku supr dupr, jen se musí ještě trošičku "načechrat", pak se tam zaseje travička, nechá se rok dva. na zbylé místo se dá nějaké hnojivo, letos se nechá odpočívat a příští rok se zasadí meruňka nebo broskvička, omladí víno a dají dvě rajčátka a troška bylinek.
Fajka
Janiii
až vám člověk záviděl, však jsem to v pátek Fajce hlásila
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 09:23
- Nahlásit
PetraK
děkuji za gratulejšn
Koukla jsem, jak je Ešusek šikulkááááá , i o víkendu vám to půjde, páč tam není žádnej drát, ale provázek ..... a spoustu psů řšit nebude, bude chtít ulovit střapeček a ukázat paničce, že ho to dobře naučila
Jo a Brůůt - ten pribiňoš je fakt moc gůtovej- díííík!!!
není zač , chceš abych našla ve svých zásobách ještě nějakou dobrůtku?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 09:25
- Nahlásit
brut
achojky
u nás taky začalo pršet ta střecha snad nebude nikdy hotová
Jsem po víkendu unavená, celá rozbolavělá a opět nemocná jak řikal můj děda dej si frťana a bude ti hnedkonc líp
až vám člověk záviděl, však jsem to v pátek Fajce hlásila
neboj o nic nepříjdeš, páč Pája všecko zdokumentoval takže v podstatě budeš moct mrknout na všecky a všechno
I na Janinu budoucí (velmi milou) tchýni (byla s náma fdívadle)která byla během táboráku probodnuta vobrovskou kládou
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 09:27
- Nahlásit
StaHi
co to máš za medajlu? Taková obří se jen tak nevidí .... byla k snědku?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 09:31
- Nahlásit
Fajka
frťana jsem měla v předstihu...v pátek na výstavě ....sem musela vydejchat rozhodčí, agresivní psy a hlavně vedoucího kruhu
Na fotky se moooooc těším, alespoň trošičku nasaju atmosféru a budu závidět o něco míň
Jakou kládou byla probodnutá ... taková hodná paní ...
PetraK
fakt si tu chyběla....ale ten telefounát byl moooocinky příjemnej
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 09:35
- Nahlásit
brut
frťana jsem měla v předstihu...v pátek na výstavě
no to já taky
ale Fájuška byla úžasná a nemůžu proti ní říct ani to nejmenší
a jak krásně ukázala zoubky narozdíl od některých ostatních
Jakou kládou byla probodnutá ... taková hodná paní ...
no vobrovskou, a přímo před svědkama a ještě vlastním přítelem no večer snad to sem hodím páč to je NĚCO!
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 09:37
- Nahlásit
Ja sem prave prekvapila sama sebe, pac sem jako udelala zkousku i z toho predmetu, kde vodhryzavaj vembloudum gulky, sice este nefim za kolik, ale hlavni je, ze je to doma Uz me ceka jen 1 zapicet a 3 zkousky (mela bych se opet ucit ) a mam klida, a pak traa taky budu behat se strpcem vokolo stromu I dyz..ja a behat, to to radsi domluvim taj u vetky konecne a budu kuurzingovat 2 km vod baraku s navijakem
No, jdu se dal zahrabavat nad teoriema a dejinama sociologie a sociologii sidel a pak s Fifajzem ven do lesaaa
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 09:44
- Nahlásit
brut
Jsem po víkendu unavená, celá rozbolavělá a opět nemocná... vrátil se mi ten chrchlák a mám rýmičku, asi humřu
to sou ty neposlušný!!! Co sme jí řikaly? No? CO? Neposlechla a tetkon je z ní tubera.
zvládli naložit velký kontejner ( 8t) suti.
škoda, že ste tak daleko vod chalupy, bychom vám pomohli přijet to naložit a pak složili u nás na cestu, páč sutina to krásně temuje
Nicméně si dovedu představit, jak jsi u toho byla mokrá, todle je strašná dřina. A než to začne ubejvat!!!
Ale zas budeš mít zahráádkůůůů!!! Přihlaš se mi pak o semínka ROKETY! to je taková gůtofka!!!
i o víkendu vám to půjde, páč tam není žádnej drát, ale provázek
já myslím, že tam zase bude ten nekonečnej naviják. Uvidíme, ale myslím, že to množství psů který se tam sejde taky bude hrát svou roli. Jediný plus je, že nejede jeho manželka největší. Tak by se mohl případně i krapítek soustředit , ale co. Nějak to dopadne, však vůbec o nic nejde
frťana jsem měla v předstihu...v pátek na výstavě
áá, další alkahůlik do klubu
ale ten telefounát byl moooocinky příjemne
to jo, to máte paní pravdu. Jen jsme asi zruinovaly vaše telef. konto , to mi nedošlo vůbec, bych si pak jednu flákla
a esi tam máte něco tak naprosto jednoduchýho jako je ten pribiňoš, tak sem s tím.
Fajka
.I na Janinu budoucí (velmi milou) tchýni (byla s náma fdívadle)která byla během táboráku probodnuta vobrovskou kládou
není to neprozíravý, likvidovat si dobrou tchýni? , těch moc není
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 09:46
- Nahlásit
Fajka
však jsem Fajušku chválila, jak byla šikovná .... podrbat se nechala, kouknout do tlamky na zoubky taktéž.... byla hodná, moooooc hodná
no večer snad to sem hodím páč to je NĚCO!
sem tak zvědavá, že se nemůžu dočkat ..... huš aby byl večíííír
Mathea
pac sem jako udelala zkousku
gratulejšn
|