Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 08:56
- Nahlásit

Dobré ránko milé dámy

zase nám chvíli jde počítač, tak se honem hlásím..... jsem na žívu, ale občas mám pocit, že je to jen tak tak.

Brut je naprosto v pohodě... nekulhá, lítá jak blázen, prudí malou a hraje si, navíc nemá žádné střevní obtíže, tak jsem spokojená

Mno, já už jsem na tom trošku hůř..... horečky nejsou, rýma až na zalehlé uši zmizela, ale zůstaly bolesti kloubů a kašel v "nárazech" ( třeba po větší námaze, při rychlejší chůzi, smíchu atd.) .... je to něco tak děsně protivného, že už jsem vzteklá. Takže ve čtvrtek odjíždím na prodloužený víkend na coursingovou víkendovku do Jeseníků, kde se mi buď uleví nebo přitíží

Jinak holka má už známky ( zatím ne společnou, tu prý dostane až na začátku příštího týdne) z praktické maturity, tak se uklidnila, páč jí udělala ... teď už nás čeká jen a jen ústní.

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 10:17 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek

brut
a hele chorobníci jsou tu!

Mno, já už jsem na tom trošku hůř.....
no todle už tak k smíchu moc není, aspoň, že ten Brutík je už dobrej . Hele to by ale ještě asi chtělo klid- když máš ty bolesti kloubů, moc to nepřeháhět. I když ...do Jeseníků, kde se mi buď uleví nebo přitíží tomu rozumim, no

praktické maturity, tak se uklidnila, páč jí udělala

tak gratulace!! Velký

No my si vesele trénujeme na ten kůrsing, ale je mi jasný, že to k ničemu nepovede , že je to zas marná lásky snaha. No a dneska, další hoďka igelitění. Jsem na nás zvědavá

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 10:19
- Nahlásit

Janiii
vyplatí se jet tam, když hrajou Češi v televííízi hokej

to jo to ale vůbec není špatnej nápad, todleto :up

prej "to by byly povahy!!"

no a nemá snad pravdu??

brut
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 10:34
- Nahlásit

Janiii
huš jsme z veteriny doma, řeknu vám, vyplatí se jet tam, když hrajou Češi v televííízi hokej
takhle jezdíme na velké nákupy.... krámy prázdný, sem tam nějaký "chudák" čučící na vystavenou telku a okolo něho pobíhající polovička s plným nákupním vozíkem

PetraK
neboj, kůrsing vyzkoušíte na zvířetník srazu a uvidíš. Některýmu chlupáči to trvá trošku dýl .... a igelitění závidím. Sem přemýšlela, jestli bych nezkusila malou piraňu, páč je děsně rychlá, šikovná a hlavně potřebuje neustále být zaměstnaná.... ovšem já se svým pohybem pro ní nebudu zrovna nejlepší partner

S těma kloubama mně straší ségra, jestli nemám borelku, tak jsem na příští týden objednaná ke svý doktorce, aby mně udělala odběry ... čistě pro svůj klid....

Jo a Brutovi se děsně líbí klikr .... odmítá si brát odměny, ale vyloženě vyžaduje cvakání a zároveň slovní pochvalu, kde mu říkám, jak moc je šikovnej chlupáček ... by jeden nevěřil, jak je i pes (samec) ješitnej ... za to piraňa bez dobrůtek nefunguje.

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 11:58
- Nahlásit

Nazdar dámy, k vám určitě občas zabloudí pani Wamijová, tak jí tu nechávám vzkaz, že sem úplně blbá a že sem si objednala Cestu do Fantazie za 39 Kč a teprve, když mi ten film teď přišel, mě napadlo, že sem jí měla objednat i pro Wami. Takže se moc omlouvám a jdu to zkusit nechat přepálit u nás v DTP.

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 12:08 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut
ale vyloženě vyžaduje cvakání a zároveň slovní pochvalu,

eh, to se tak někdo má, ušetří za žrádlo

igelitění závidím

hele vono nebude co, já nejsem žádnej talent. šla jsem tam hlavně proto, aby byl v kontaktu s jinými psy a proto, že ho překážky snad i baví. Prostě uvidíme, jestli nám hopiky-hop půjde, no

ty jo myslíš borelka, jo? No já myslela spíš, že dostaly ty klouby záhul tou nemocí a chtělo by to je šetřit a hýčkat.

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 12:12
- Nahlásit

PetraK
Cus pani, sem ti posilala vecir maila ohledne tech psuch, jak si o nich vcera psala k davidkojc. Tak merkni.

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 12:13
- Nahlásit

Fifi
du tam! Díky.

brut
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 12:50
- Nahlásit

PetraK
, to se tak někdo má, ušetří za žrádlo
houby... piraňa toho spotřebuje dvakrát tolik

No já myslela spíš, že dostaly ty klouby záhul tou nemocí a chtělo by to je šetřit a hýčkat.
možná máš pravdu, ale já toho teď moc nenadělám a i procházky máme takové klidnější ... hlavně od doby, co Brut má být v klidu

hopinky-hop by se malé taky líbilo ... Brutovi ne, je vrcholně znechucenej z blbých začátků a odmítá dokonce skákat i jen tak pro radost

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 13:07
- Nahlásit

brut
možná máš pravdu

hehe, ne možná, určo mám pravdu. Páč já ji mám dycky. Já a pan režižér
Co nějaká bylinka, aby jim pomohla? Kopřiva? nebo tak něco? Můdr by mohla poradit? A co Kostivalová mast?

No Ešus miluje to áčko. a pak kladinu. Překážky ho nebraly, ale sem to začla trénovat u nás na louce, kde mají překážky pro koníky, tak jsme si to vždycky snížili a v rámci balónkování a klikrování se mi podařilo Ešusa dostat do fáze že u toho dokonce i štěká. Esli nasratě či radostně..... no já doufám, že radostně a pak jsem s ním chodila u nás na Filajku, tam jsou taky pseudo překážky takový a já vždycky jásala a blbla, až ho to vzalo taky.

brut
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 16:25
- Nahlásit

PetraK
Páč já ji mám dycky. Já a pan režižér
a jéje

Mast nepoužívám, páč mám alergii na kde jakou, tak pro jistotu, abych pak nevypadala jak kříženec černocha s hrochem Bylinkový čaje piju normálně a mimo mátovýho je různě střídám. Ovšem na klouby to moc vliv nemá ... uvidíme po Jeseníkách, páč tam se to buď zlomí nebo vyléčí

S Brutem je to těžký ..... jak se jednou zpraží, tak pak sice povinně udělá to, co po něm chci, ale bez toho důležitýho nadšení a je mu naprosto šumák, že tam skáču jak opice, ksichtím se a dělám ze sebe blázna
Jinak miluje jak áčko tak kladinu a ještě navíc žebřík, ale díky své zbrklosti a rychlosti z něj pokaždý spadne jak hruška.... zvláštní je, že tohle mu vůbec nevadí

Piraňa je opatrnější, ale stejně střelená.... miluje výskoky a přeskoky, chytá krásně frisbíčko, když se mi ho povede dobře hodit a hlavně mi ho nosí

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 22:03 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut
kříženec černocha s hrochem

to by se mohlo dobře prodávat

No u nás druhá hoďka proběhla moc dobře, tunel už se v zábavnosti zařadil za áčko. Nejlepčí igelitní kombinace je prej - tunel-áčko-tunel-áčko-tunel...............
zkusili jsme si slalom -tak jako sami a vypadá to taky celkem nadějně - my si dělali pseudoslalom třeba mezi lavičkama, tak náběh bychom mohli možná i mít. Ale hlavně se bavíme, bavíme. Dokonce Ešus - před ostatními psy-kluky - propadl eufórii a válel se na zádech. Sice brble, když se k němu třeba Moon (což je moc, moc krásnej pes a to jméno na něj opravdu sedí) přiblíží v rychlosti jako moc natěsno, ale dali jsme si vedle něj odložení a i když jsem šla pryč, vydržel ležet
prostě fakt paráda

Jo frisbíčko- to jsem si taky říkala, že bychom mohli koupit.

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 08:55
- Nahlásit

Ahooj lidijové
nic nestíhám, ani vás číst ani psááát hrůůza...

Ale fčéra sem pěkně pokecala s Ešusovou a taky mám vzkaz pro Janii... Na Pecku dorazíme v pátek odpoledne huuuž se nemůžem dočkat

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 09:35
- Nahlásit

ajoj všichni,
mám bloklej krk, celá se votočit můžu ale je to pěkně nepříjemný ... navíc třikrát hýbu hlavou v pohodě a počtvrtký křup a hotovson
Fajka
tak to je super, budeme se těšit!!!!
jooo, v pátek večer přijedem k tatínkovi, ale bohužel v sobotu turistovat nepůjdeme, musíme na smržovku kvůli dortům, koláčkům, pak kvůli hostině, pak babi s tetou ... no prostě nestíhačka jako vždycky když jsme nahoře u vás
tak si to pěkně odpochodujte!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 10:04
- Nahlásit

Nazdar bábofky, vy to tu tak zaflákáte, že až přijde wami, vůbec si nefšimne, že sem na ní zapomněla s tou cestou do fantazie!

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 10:49
- Nahlásit

Janiii

mám bloklej krk, celá se votočit můž

jeď do Pelhřimova!

Gerda
že až přijde wami

vydrž Prťka, vydrž, přeciž nebudem držet bobříka mlčení

Mathea
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 11:17
- Nahlásit

zakazala bych hot-spoty! Ackoli ma Balous uz par dni vyholeny tvare a matlam mu to repikem, mesickovym gelem s necim a betadinou, tak tam stejne ma maly stroupky a kazdej den resim esli si to nerozdrbe, nez prijedu ze skoly Jinak je to zdravej a sikovnej pes, ale todle me teda fakt sejri.

Navic me zacala brutalne bolet moje tukova boule letita a dneska pisup rvni zapocet z rustiny, doufam, ze to, ze sem se naucila par slovicek, psaci azbuku a nejaky casovani sloves ze fcerejsi odpoledne, mi bude stacit

Jo a bratr me prekvapil, vzal si Baloona ven normalne vo vikendu na tri hodiny a sel s nim courat do poli..akoratze pak oboum psum dala matka starou pastiku a ja mela litaci noc Uz se faaakt tesim, az muz vydela dost penez a vodstehujem se

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 11:20
- Nahlásit

Mathea,

, doufam, ze to, ze sem se naucila par slovicek, psaci azbuku a nejaky casovani sloves z

přinejhoršim se přihlaš a řekni: Taváryšč učítělnica, izvinítě minjá, za zabíla dóma damašnuju tětráď!

držím palce

už jsem o tom četla někde, ale zas to nevim- co to je za humus ten Hot-spot???

Mathea
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 11:25
- Nahlásit

PetraK
jako myslis, ze ti rozumim??? (bze, ani nefim, jak se pise fakovaci smail) rozumim ucitelnice a zabila doma, ale co nebo koho, to uz fakt ne
navic ted resim, esli se cislofky pisou dohromady, jako treba 41 esli je sorokadin nebo sorok adin

co to je za humus ten Hot-spot???
zaparenina, z vody a nasledne ze slunicka. Pokud se to necha neosetetreny, tak to zmokva, zhnisa a hnusne se to nehoji. Ja uz mu od tyhle zkusenosti preventivne na jaro a leto ty tvare striham a holim, ale uz tam proste ma maly stroupky, navic po tom zahulu minulej rok, kdy to mel fakt hnusny a fsecko doma boural limcem (dyz vychazel ven, mame 70ky dvere - dal si o botnik, o futro a futro a pak se konecne ven dostal), ma tu kuzi na tvarich uz takovou mozolovitou.

alias
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 11:29
- Nahlásit

zdařec stařec :d
jak se máte? mně teĎ radil finanční poradce že se mam na fšechno vyprdnout ba ne
ondruhc zloduch spí tka mam chvíli klid
jo musim vám napsat jak je Emila blbá blbá blbá - nechávam jí doma páč se bojim aby nevzala roha ze zahrady (nikdy to neudělala, ale náhoda je blbec a já nechci mát mrtvýho psa) a hlavně mi honí zvěř - kravizna tak je v arestu. no a jak byla ta blbka zavřená tka si načala granule, který máme pro s trýčka příhodu když dojde maso a sežrala tak dvě kila minimálně - sme přišla za dvě hodiny od odchtorů a doma nablito, ema vyběhla na zahradu pro jistotu se zeblila znova a ještě dněska ráno hodila šavli v ložnici - má hladovku a pije heřmánkovej čaj - dělá jak kdyby nedostala nažrat a při každý příležitosti se musí zákonitě přežrat
petrak - no jo to uz je davno co jste tu byli

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 11:36
- Nahlásit

Mathea

bych si tipla, že se to píše dohromady? Jak to spěchá? Kolega ruštinář je u dochtora, tak se můžu zeptat až se vrátí.

a dá se tomu nějako předcházet tomu hotspotímu humusu??

Mathea
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 11:41
- Nahlásit

PetraK
Jak to spěchá?
noo, za hodinu se pomalu premistim na druhou budovu a vod 13:15 me ceka smrt Jedna z prvnich...navic sem maximalistka - celej semestr na vsechno kaslu a pak chci dat fse na prvni terminy, abych to uz zase mela broz z krku

předcházet tomu hotspotímu humusu??
Nenechat psa schnout bez pohybu na primym slunci, po prichodu od vody proplachnout pitnou vodou a dukladne vysusit. U dlouhostrstejch na problematickejch mistech (u Baloona jsem to tvare, jiny psiska maj slabiny, zada u korene ocasu..) srst provzdusnit, nebo rovnou shodit, at to muze poradne dejchat. A desinfikovat a kontrolovat. Ackoli todle fsecko delam ( i dyz je fakt, ze vzhledem k tomu, ze mam goldeny - vydry, tak jsme u vody v podstate denne, kdyz je teplo, takze je to docela zahul to pak ohlidat ). Jenze je zas nemuzu nechavat bez vody, by umreli v lete..

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 11:46
- Nahlásit

alias

dělá jak kdyby nedostala nažrat a při každý příležitosti se musí zákonitě přežra

No jo, musíš těm čoklům dát halt taky někdy nažrat, no

mi honí zvěř

no jo, dyš jí choděj do zahrady

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 11:49
- Nahlásit

[b]Mathea[/b

]Jenze je zas nemuzu nechavat bez vody, by umreli v lete

no to je debilní choroba!! Naprosto debilní.

Za hoďku tu tutově teda nebude

ale slovník praví, že se to píše zvlášť - sorok dva teda určitě

Mathea
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 11:51
- Nahlásit

PetraK
Naprosto debilní.
jo, s tim naprosto souhlasim A dneska prijedu az v pul vosmy domu, tak sem zvedava, esli si to ten debilek bude hnacat drapama, nebo to necha v klidu.

Ja snad zavolam Fifine, pac rika kazdej neco jinyho, dohromady se to pise v nemcine, esli si dobre pamatuju a taj nefim jako a slovnikum uz taky neverim

Mathea
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 11:53
- Nahlásit

Tak prej jako snad zvlast

brut
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 11:56
- Nahlásit

Dobré poledne dámy

pomalu se chystám na zítřejší odjezd. Zatím jsem si promyslela, co všechno si budu s sebou brát

Mathea
my žádné problémy se zapařeninama nemáme..... vždycky nechávám psy schnout v pohybu a pokud náhodou dojdeme až domů, tak je vydrbu ručníkem a musí zůstat venku na vzduchu.

Myslím, že některá plemena jsou na tyhle věci náchylnější než ostatní.... nebo alespoň jedinci. Zkuste nechat udělat z těch puchýřků stěry, jestli to není i něco jiného, co se vodou jen zhorší a zvýrazní. Brut měl před dvěma lety zánět chlupových váčků po koupeli v říčce, do který vypouští chemikálie.... léčba trvala přes půl roku a byla ( ťuk, ťuk, ťuk) uspěšná. Ovšem v první fázi to vypadalao jak ekzém nebo hotspot, jen s tím rozdílem, že on si postižená místa vykusoval ( špičku ocásku až na kost) a děsně mu pak začala padat srst

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 11:57
- Nahlásit

[b]Mathea[/b
]nebo to necha v klidu.

tak držim palce, aby to bylo to nebo.

JInak i papírovej velkej slovní tvrtí že číslovky zvlášť a nenej 42 ale třeba i 22. maj to teda zvlášť

Mathea
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 12:01
- Nahlásit

brut
ee, je to fakt hot spot, cuba chodi na stejny mista jako pes a nema nejmensi problemy, oni goldeni maji vseobecne tu kuzi nachylnejsi na ruzny onemocneni a Baloon ja nachylnej na hot spoty. Navic opravdu jen na tvarich ci malym stroupkach na krku, treba slabiny se mu nezaparujou vubec. Ten prubeh tvorby hot-spotu znam a je to presne ono, bohuzel. Ja sem schopna ho i fenovat, kdyz je vlhkej, proste se fakt snazim. Jen se nam nedari udrzet ty tvare naprosto v poradku
Btw ta ricka furt funguje jako odpad?? Bych je zalovala

Mathea
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 12:02
- Nahlásit

PetraK

diky, diky, diky za fse, vod drzeni palcaku az po slovnikareni

<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání