| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 09:46
- Nahlásit
Matheai
z toho predmetu, kde vodhryzavaj vembloudum gulky
pani, kolik ste jich musela vodhryznout?
A GRATULUJU!!!!!!!!
budu behat se strpcem vokolo stromu
Ty jo, aby vás pak nevodvezli k Chocholoušovi
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 09:54
- Nahlásit
PetraK
sem tuberu odléčila, ale je sfiňa zase zpět....se jí asi u mně líbí či co
Tak tu bumbám zázvorový čajík, baštím ovoce a zeleninku a doufám, že do soboty budu fit, páč mi přijede celá famílie na návštěvu
Éjjjj, vědět, že potřebujete suť, tak jsem vám jí poslala.... na silnici by byla opravdu gůtovka, teď už tu máme jen hlínu a písek, to je na prd .... ale o Roketu se přihlásím, příští rok už budou bylinky a rajčátka, možná i ta broskvička
áá, další alkahůlik do klubu
já téměř nepiju, páč moje ledvina je trošičku osamocená a potřebuje spíš proplachovat vodou než alkohoooolem, ale v pátek jsem udělala vyjímku .... jinak bych tam vykvetla jak třešeň
Jen jsme asi zruinovaly vaše telef. konto , to mi nedošlo vůbec, bych si pak jednu flákla
tak se paní uklidněte, páč já mám volání na pevnou a do sítě O2 zdarma ... a i jinak mám asi 400 volnej minut, tak buďte v klidu.
Jednoduchý věci mám, páč ty jsou nejlepší... najdu a hodím to sem
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 09:59
- Nahlásit
brut
Diky My zas gratulujem k hodnymu psounovi
PetraK
no pri psani toho testu sem mela pocit, ze sem se to vodhryzavani mela vic ucit, ale tak to uz se proste nezmeni u me a dekujuuu
Ty jo, aby vás pak nevodvezli k Chocholoušovi
tam ja patrim davno!! Tak na to traa konecne pridou
A hele, dyz jezdis trenovat do Beskyd a Jeseniku (sem vo vikendu zjistila, ze nejlepsi je ucit se zemepis z ultralajtu ve vzduchu ), nechtela bys nekdy udelat dostavenicko v mym rodnym kraji? Az zjistim, jak to taj bude fungat, ale u vetky maj navijak a voobrofsky louky a neni problem udelat trening jen s par psama...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 10:12
- Nahlásit
Na Vánoce štědrý noce, hej hej, koleda
to nic, to mě napadá dneska od rána, si to tu zpívám, tak mě omluvte
brý ráno, teda pro vás asi spíš dopolůůůdne
přidávám se do klubu zvědavců ž čeho že to ta Stahíííjová má tu medaili??? resp. spíš za co každopádně ich gratulííííre moc a moc
Míra taky o víkendu s Berni vyhrál medaili, byli druhý v závodě v běhu do vrchu, šikulky moje - míra sice málem nechal plíce v půlce kopce, ale vydržel, Prťka
Vítám vydovolenkovanou paní Ešus, videa nemají chybu
a jdu zkouknout těch našich pár fotek z víkendu, páč foťák víceméně ležel v chajdě, když jsme měli s sebou dvorního fotografa Páju
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 10:47
- Nahlásit
brut
Tak tu bumbám zázvorový čajík, baštím ovoce a zeleninku a doufám, že do soboty budu fit, páč mi přijede celá famílie na návštěv
tak hlavně ale taky zapomeňte na lítání s čoklama venku. jo?
máme jen hlínu a písek, to je na prd
jo, to teda je když si vzpomenu, jak to bylo kolem chalupy! Grrrr, tehdy jsem se modlila, aby už byla všude tráva, pak mě ale kolegyně vrátila do reality s tím, že všade tráva je taky na prt, páč když prší..... tak teď máme kolem chalupy cestičku vysypanou štěrkem a člověk tak může projít i za deště suchou a čistou nohou kolem domu
ale ta suť, ta suť!! ta by se fakt šikla
tak se paní uklidněte,
oká, tak už nic neřešim.
Jednoduchý věci mám, páč ty jsou nejlepší... najdu a hodím to sem
jooooooo!! - jo hele a s těma piškotama ten pribiňoš taky fakt není špatnej.
já téměř nepiju
já vím, právě proto jsem tě pošťouchla
Mathea
ze sem se to vodhryzavani mela vic ucit
štyry hoďky vodrhyzávání jako příprava nestačily?
A hele, dyz jezdis trenovat do Beskyd a Jeseniku
háhááááááááá si ftipná!!! Todle je takovej výjimečnej vejlet, že bychom jezdili trénovat na Moravu to bohužel nehrozí. Ale! K vám je to podstatně blíž, blíž, takže, kdyby ho to draplo..... však uvidíme
(sem vo vikendu zjistila, ze nejlepsi je ucit se zemepis z ultralajtu ve vzduchu),
Další pilotka??? To bude mít Stahijová radost, že f tom neni sama!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 11:09
- Nahlásit
PetraK
hmmm, tak lítání s čokloidama se nezbavím, páč nemá kdo lítat místo mně ... ale budu dobře oblečená a dokonce budu mít i kapesník
Kamarádi se přestěhovali do baráčku ( novostavba), okolo baráku je jen a jen bahno, takže jim přivezli štěrk a pořádně jim zasypali prostor před barákem, aby se dovnitř dostali suchou nohou. Za barákem položili prkna a chodí po nich ( je to provizorium, páč se tam náklaďák zatím nedostane). Taky přemýšleli, co si okolo baráku dají, aby mohli chodi suchou nohou jak v létě tak v zimě a hlavně, aby si na případný ledofce nenatloukli frňákovník
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 11:20 - Změnil/a: Mathea
- Nahlásit
PetraK
štyry hoďky vodrhyzávání jako příprava nestačily?
cece, na antropologii sem si vlastne nacitala i nejakou litareturu a ty sem se taky pri testu chytla, pac jinak sem byla duton A nastesti sem nakonec ani pri zkousce nebyla nucena hryznout si do vemblouda, z toho sem asi mela nejvetsi stresy
K vám je to podstatně blíž
No prave jako...no az konecne domluvim prvni trening, tak ti napisu, jak to probihalo
alší pilotka???
Pilotka neee, nestras. Staci, ze me lidi potkavaj na silnici autakem Ale letela sem poprvy a bylo to krasny. Este ze tatik pritulaka je magor do letadylek, takze dalsi vejlet pri peknym pocasi to zas jisti. A to uz mi snad dovolej do kabiny vzit ai fotak, ted se asi bali, abych nevrhla bo co a neprisla vo nej, pac to by se asi blbe reklamovalo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 11:25
- Nahlásit
Cus babizny!
Mathea
sem si vlastne nacitala i nejakou litareturu
Aaano, kniha o kungpao byla uzasna, i me jiste uryvky zaujaly! A PROC musi zrovna dneska chcat? Sem se tesila do lesa, jak budem vobjimat stromy, koukej vobjednat priste jiny pocasi!
PetraK
Ty si fakt pakous, ty videa nemaj chybu, jak se tam mihnes coby fantom.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 11:27
- Nahlásit
Fifi
Tak ta byla hlavne na tu zpropadenou esej, kerou sem smolila, jak jinak, na posledni chvili
A PROC musi zrovna dneska chcat?
A to se ptas jako me?? U Davidkovy tvrdej, ze za to muze Gerdicka, takze ja sem z obliga Ale uz pris malo, traa se kolem 2 vyjasni a este vyrazime... Pac jako vobjimat cokly a plist si je se stromama, to musim videt:P
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 11:31
- Nahlásit
Mathea
Staci, ze me lidi potkavaj na silnici autakem
naposledy jsem řídila auto před dvěma lety ..... v noci, kdy byly liduprázdný silnice. Musela jsem dojet 30km domů. Nejdřív mi nešlo nastartovat, pak jsem zase vyrazila jak závodník, takže jsem málem na polňačce servala gumy, prohlásila jsem, že jedu celou cestu na dvojku, protože se bojím, aby mi před auto neskočila nějaká vysoká a já jí nenabourala. Mužskej se stoickým klidem opáčil, že si mám teda dopředu připravit řidičák, protože nás budou stavět všichni policajti, kteří nás potkají .... usoudila jsem, že by bylo lepší, kdyby nás nikdo nestvěl, nevím, ajk bych zase nastartovala. Jela jsem na trojku. Většina cesty byla super .... potkala jsem jen tři auta a to v protisměru. Dokonce i tej jelen nebo daněk raději zůstal stát na krajnici.
U nás jsem musela projet celý město.... naučená trasa byla rozkopaná a já ve tmě projížděla uličkama, kde jsem snas v životě nešla pěšky. Děsně jsem se soustředila a tak jsem zapomněla hodit blinkr při zatáčení vlevo ( moje trošku noční můra, protože jsem jednou bourala), co čert nechtěl, stáli tam policajti. Naštěstí zřejmě usoudili, že ten vytřeštěnej člověk nebude nalitej, tak nás nechali projet. Domů jsem dojela v pořádku, jen zpocená jak dveře od chlíva.... jo a aby se to nepletlo, tak dvě třetiny jízdy jsem necítila levou nohu, takže jsem byla ještě víc vystreslá.
Letos prý budu řídit zase... ovšem náš cedníček nemáme a musela bych jet služebákem, který je na můj vkus moc drahý.... mám slíbenou škodovku před odpisem, tak snad dojedeme opět v celku ....
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 11:41
- Nahlásit
brut
to popisujes jak nejvetsi horor Hele tak to bud rada, ze mas chlapa, kerej na tebe v tu chvili nezacal rvat "ty **** co to ***** delas?!?" Pac todle sem i v zacatcich meho ridicskeho umu stalo s tehdejsim pritelem a vod ty doby sem s nim mela pomerne strach sednout do auta, pac mi neslo ani nastartovat Ale jinak sem nastesti pomerne vopatrna a klidna ridicka, kdyz me zrovna nepredjizdi nejakej kreten a v protismeru auto...a uzka silnice a netlaci me do prikopa a tak..
To je zas vyhoda letu, az nad letistem, je jinak fsude dost prostoru
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 11:45
- Nahlásit
Mathea
však to taky horor byl .... chlap je pohodář, on ví, že ječením by mně donutil spíš vystoupit a musel by nám hledat ještě odvoz ... navíc s ním jezdím od začátku a tak si na některé mé "výstřelky" už zvykl a ví, jak je účinně utnout
Já jsem taky klidná, opatrná řidička... jen se mi občas stane, že dlouho neřídím a pak je první jízda jak z hororu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 11:47
- Nahlásit
brut
Mama kdysi davno taky ridila. Jednou. Kdyz vycouvala z garaze s otevrenejma dverma, tak ridit prestala.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 11:48
- Nahlásit
brut
horor horor, vysoka jsi. A proc neridis castejc, abys jako byla klidna? Mi stacilo nesedet za volantem 2mesice po voperaci a pak sem to zas chvili rovnala..
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 11:51
- Nahlásit
Fifi
vole
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 11:56
- Nahlásit
Fifi
sem na tom podobně, jen ty dveře zavírám, ovšem sloupku jsem si nevšimla... podotýkám, že byl nízkej a odnesl to jen nárazník
Mathea
A proc neridis castejc, abys jako byla klidna?
kvůlivá dvěma důvodům ... ten první a nejdůležitější jsou moje záda a bolavá noha, kterou při delší stálé poloze přestávám cítit a pak netuším, jestli šlapu na pedál nebo ne... následkem toho jsem nervozní. Druhý důvod je ten, že po bouračce ( v autě jsem měla mimo bývalýho manžela ještě obě děti a psa, nikomu se nic nestalo - jen já si oddělalakoleno - ale autí bylo zrušené a strom do dneška stojí) sem si řekla, že anděl strážnej má i tak dost práce, aby mně hlídal, tak mu nemusím přidělávat ještě další starosti
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 12:01
- Nahlásit
brut
aha, tak to naprosto chapu...a promin.
Ja sice v aute prisla vo tatu, ale holt nejak fungovat musim, kvuliva coklum...a proto taky nesnasim ty degeny, co jezdej jako prasata, pac presne kvuli jednomu takovymu jsem o nej prisla. Takze rozumny a soudny lidi, jako ty, mam rada
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 12:05
- Nahlásit
brut
kterou při delší stálé poloze přestávám cítit a pak netuším, jestli šlapu na pedál nebo ne..
Covece, to se mi parkrat stalo, kdyz mi blbla krcni pater a nic moc prijemnyho, do toho pocity na bliti a na omdleni. Dost dlouho sem se pak taky bala ridit, pak jsme vymenili auto - a zazrak, jinej typ sedacky a krk dal pokoj. Nesmim sice drzet volant predpisove, ale jen levackou pekne dole, nicmene ridim. A rada.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 12:07
- Nahlásit
Fifi
nicmene ridim. A rada.
dyz nemas zrovna nohu v orteze!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 12:08
- Nahlásit
Mathea
jejda, se vůbec neomlouvej, vždyť jsi nic nenapsala, co by se mi mohlo dotknout
Kdyby nebylo tý nohy, tak bych taky jezdila, ono je fakt děsně blbý, když musím vše nechávat na chlapovi nebo lanařit někoho, aby vypomohl. Naštěstí mám super kamarádku Aknah, co sem taky občas nakoukne a ta v případě potřeby vypomáhá a vozí mně. Někdo mi radil pořídit si auto s automatickou převodovkou, ale i to bych musela mít trošku upravený a pak stejně by mi nepomohlo na bolení zad a strnutí .....
Ohledně bouračky... už je to dost let zpátky, tak se taky člověk na ní kouká jinak a ví, kde udělal chybu. Sice jsem pak ještě jezdila, ale holt nožka je nožka a bezpečnost je na prvním místě
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 12:09
- Nahlásit
Mathea
Vole. A neprivolavej to zase, mam pravou pulku tela fakt zakletou.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 12:10
- Nahlásit
Fifi
mno, já mám ty záda celý na prd... takže pokud mi nehapruje krk, tak se mi blokuje bederní a odtama je to snad ještě horší.... bohužel nepomáhá ani jiné auto, jiná sedačka.... vždyť já nevydržím ani sedět delší dobu na sedačce nebo v křesle....
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 12:11 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
tak tááááákhle bájo jsme se měli
celebrita Žíhaňáková se straní blesků fotografů ...
veget, no nééé? aneb canisterapeutická chvilka
nevim, co si zrovna myslí Janí, ale Sendynka určitě to, že ta teta málo drbe
a jinak článek "viděno našima očima" najdete u Berni na webu
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 12:11
- Nahlásit
brut
chnapu, naprosto. Mi stacilo, jak sem byla vodkazana na pomoc ostatnich po voperaci a i do tedka nemuzu ridit po tme a dlouhy streky, to holt musi zastat chlap. A nezavidim vam to, pani. I dyz s dobrejma lidma kolem sebe, to neni tak sileny
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 12:13
- Nahlásit
Janiii
hezkýýýýýýýýýý .... celebrita odmítala spolupráci? Ti nevím, nevím
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 12:15
- Nahlásit
Mathea
A nezavidim vam to, pani. I dyz s dobrejma lidma kolem sebe, to neni tak sileny
ále, sou horší věci na světě... dřív tolik aut nebylo a taky lidi fungovali ...a dobrý lidi naštěstí okolo sebe mám a moc si jich vážím, ty ostatní buď ignoruju nebo posílám do horoucích pekel
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 12:16
- Nahlásit
aby si paní Žíhaná neřikala, co ji sem cpu - moc fotek fakt nemam, spíš z pátečního dopoledního cvičení, no a tam nikoho neznáte ... tak proto jsem zvolila její maličkost není v tom žádná msta, nebo tak něco
však ona určitě taky večer něco "vyhrabe" od zdroje ...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 12:17
- Nahlásit
celebrita odmítala spolupráci? Ti nevím, nevím
celebrita vůůbec netušila že jí někdo fotí
na té horní fotce sem si zakrývala gesichtík před sluníčkem a na té spodní myslím an závod kterej nás teprve čekal
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 12:19
- Nahlásit
Janiii
není v tom žádná msta, nebo tak něco
lidi nevěřte jí nevěřte páč vona děsně kecá
však ona určitě taky večer něco "vyhrabe" od zdroje
jojo neboj, Pája si dával záležet
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 12:31
- Nahlásit
Janiii
Fajka
když to tak vidím, tak závidím ještě víc než v pátek .... ale zase jsem ráda, že nejsem za celebritu
|