| Autor |
Zpráva |
wami
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 17:37
- Nahlásit
brý pondělíno
Janiii
tyyyjo, já zas s křížkem po funuse... teda vlastně po vohláškách...
tak že moc gratulírujeme, já i moje štěkací banda!
PetraK
jsem na vás zvědavá, a se se vůbec nesměju, spíš doufám, že vás dva to igelitění chytne víc, a třá se pak někdy někde potkáme i na závodech...
---
a jinak, já měla víkend plnej dětiček (blízkýho příbuzenstva) a s trochou adrenalinu... :P
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 19:32
- Nahlásit
wami
pani pozdě ale přece a jakýpak pozdě - gratulace až jestli si to nerozmyslíme že jo ...
myslim na Ešusovou, jestli ještě rovná pokácený překážky?? samozřejmě ty, který pokácela ona, nikoliv šiškovný Ešusík
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 19:59
- Nahlásit
Janiii
myslim na Ešusovou, jestli ještě rovná pokácený překážky
což vo to rovnat pokácený to jí půjde lehce ale co s těma co smetli jak uragán a jsou na třísky??? vzala si aspon sebou šoubovák? a nějaký to dřívko do zásoby?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 20:15
- Nahlásit
Janiii
dneska u nás bylo zase kráásně
http://fajka.rajce.idnes.cz/zkouska/#P1030536.jpg
kdy dorazíte taky sem k nám na séééver?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 21:15
- Nahlásit
Dobrý večír milé dámy
Tak hlásím, že jsem stále nemocná... dneska jsem dostala atb, páč mám stále horečky, bolej mně nožičky a navíc šíleně chrchlám ( synek prohlásil, že zním, jak když škrtěj lva )
Brut dostal dneska biseptol a probian pastu na zlepšení trávení. Jako borelka to nevypadá, spíš nějaký střevní zánět. Na nožku už jen trošku kulhá, tak se mu rtg i díky stále přetrvávajícím potížím s trávením odložil o týden. Jinak je ovšem v dobré kondici, srdíčko funguje bez potíží a dostali jsme pochvalu za pěkné osvalení a štíhlou vypracovanou figuru..... má 33kg
Piraňa byla s náma a tak se taky zvážila... ovšem ta má 21,5kg, takže je maličko mohutnější, ovšem také štíhlá a dobře osvalená, naštěstí tý vůbec nic není.
Fifi
co mi to sem dávěš za fotečku? ... ta fenečka vypadá jak Denynka .... sem se až lekla, jak jsem jí viděla. Holka tu bulí a chce si jí vzít domů (bohužel už další pes doma neprojde)
|
wami
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 21:31
- Nahlásit
brut
zním, jak když škrtěj lva
no, tak to potěš koště, tak zasejc koukej zalízt do betličky, posílám vzdušnou čarou ňáký čachry machry, ať vás ty choroby hnusný pustějc co nejdřív!
ta fenečka vypadá jak Denynka .... sem se až lekla, jak jsem jí viděla. Holka tu bulí a chce si jí vzít domů
takhle já přišla k Meluzíně... malej pes je už jak kočka, ten se vleze všude...
jen hledej argumenty, třeba chlapa přesvědčíš... takhle nečekaný je to nejlepší... (A holce sděl, že leda na její zodpovědnost a ať se stará, aby si našla na vejšce privát, kde může mít psa... zas trocha té zodpovědosti za někoho jiného by jí prospěla... myslím... )
|
wami
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 21:32
- Nahlásit
brut
a ešče, abych ti zvedla náladu... jak jsme se bavily ve čtvrtek o zkouškách a Lumpovi... - tak tohle je přesně TEN moment...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 21:37
- Nahlásit
brut
Cau, no vy ste marodi, at se rychle uzdravite!
ta fenečka vypadá jak Denynka .... sem se až lekla, jak jsem jí viděla. Holka tu bulí a chce si jí vzít domů
Tyjo, fakt, jsem se sla mrknout na Denynku, to se omlouvam, to jsem si predtim nevsimla, ale je jak klon, az na to jedno ucho. tak ze by..? Fenuli znam osobne, je to takovy štístko. Ale neukecavam, to ani omylem!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 21:38
- Nahlásit
wami
nálada zlepšena ... ta fotka je naprosto dokonalá, ohledně výstižnosti
Jak jsi dojela... vydržela Meluzínka? Si měla vidět Al, jak se tvářila, když jsem si jí přebírala a pak ve chvíli, kdy zjistila, že voním tvými psy... otáčela hlavičku, koukala okolo a nadšeně vrtěla ocáskem. Asi holt budeme muset zase brzy přijet, protože tohle byla tak nadšená reakce, že i holce zvedla náladu , chybí jí tvoji chlupáči
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 21:41
- Nahlásit
Fifi
já bych jí brala hned.... holka taky, ale ten můj chlap už žádnýho psa nechce. KDyž jí znáš osobně, jak je ve skutečnosti velká? Denynka byla velikosti malého knírače.... a jak se chová s dalšíma psama, hlavně těma většíma?
A ještě, kde je ten útulek? Přemýšlím, že bych se na ní jela kouknout.....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 21:52 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
brut
Je mala, malinka, vysky tak ani ne do pulky lytek, ale delsiho formatu oproti MK. S ostatnima pesanama je v pohode, je ted ve smecce samych fen a kastrovanych psu. Nevyvolava konflikty, ustupuje starsim ci prubojnejsim jedincum, ale zaroven rada provokuje ke hre, takovej ten Igracek "pod si hrat, pod si hrat, pod si hrat" , kdy ozdobava nozky vyhlidlymu terci a zkousi, zda to zabere (ale fakt je to od ni jen hra). Edit: JO a ted jsem si vzpomela, misto stekani vydava takovej ultrazvuk. A chyta klasicky radostny teriersky koleckoidni amoky litaci, kdyz si s ni konecne zacne pes hrat. No a k lidem - asi nic dobryho nepoznala, ale upne se hodne rychle a myslim, ze az zavislacky. Proste se na ni jedte podivat, dej kdyztak vedet.
Jo a utulek je kousicek od Noveho Bydzova.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 21:53
- Nahlásit
brut
tak zlepšení číslo dvě...
a s tímhle materiálem mám pracovat...
Jak jsi dojela... vydržela Meluzínka?
kupodivu vona jo, zato dědek ne, a vybral si tak debilní místo, že jem myslela, že mě šlahne
otáčela hlavičku, koukala okolo a nadšeně vrtěla ocáskem
to je hééézký... a to jsem je tam ani neměla s sebou
Asi holt budeme muset zase brzy přijet, protože tohle byla tak nadšená reakce, že i holce zvedla náladu
jo joooooo, jen je třeba vymyslet, kdy co a jak
Přemýšlím, že bych se na ní jela kouknout...
jj, jen jeďte a vem tam chlapa s sebou...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 22:05
- Nahlásit
Fifi
děkuji za popis, zkusím trošku nahlodat mužskýho, jestli by se na ní nejel podívat se mnou.... nebo aknah, jestli mně za ní nevezme.
Včera to byl rok, co jsme museli nechat uspat Denču....
wami
úžasný výraz
Melzí vydržela a dědek ne? kde jsi uklízela?
Neboj, vše vymyslíme, jen kdyby ta piraňa už alespoň začala hárat nebo aby své hárání dokončila
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 22:18
- Nahlásit
wami
Paní gratulujeme Vám i ke druhé zkoušce, to už jsi mi ale vyrazila dech, to se malá psice vyšvihla..., v daný okamžik jsem jen měla fofr a nezvládla odepsat a pak už byly úplně jiné další fofry a povinnosti a člověk zapomene i to, kde má hlavu, natož komu dluží odepsat na SMS. Jste fakt dobrý, klobouk dolů holky. Jinak vyřiď Lumpovi, že by se možná měl začít bát...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 22:20
- Nahlásit
Garfield
Jinak vyřiď Lumpovi, že by se možná měl začít bát...
...... Gafa
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 07:45
- Nahlásit
wami
to je vyraz
brut
zkusím trošku nahlodat mužskýho
a kdyz nepujde nahlodat, tak ho zkus ohlodat ta fenule za to stoji, je perfektni, tez ji znam osobne
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 08:33
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek!
Janiii
Fajka
VY DVĚ DŮRY!! já vám dám překážky!!! a ten šroubovák vám zapíchnu do zadele
Ste úpa vymydlený v tý makovici, páč ............. tam du až dneskaaaaa
ale vzhledem k tomu, že jsem včera víc než požila, to bude dost propadák. Myslim že, nejen že nevydržim do švestek, ale já ani nevydržim do těch šesti
wami
pak někdy někde potkáme i na závodech
tak tohle je ftip roku ,páč.......jak bych to jen řekla - něco co se motá jako hajzl při povodni se těžko dopracuje závodní kariéry
OFšem ta fotka - ta je lukcusní!! Stejně jako ta Tvoje červená makovice Ach jo, taky CHCI NUTNĚ TAKOVOU BARVU.
brut
Tak hlásím, že jsem stále nemocná...
co to vy dva provádíte?? KOukejte se dát pořádně do pucu!
aspoň že Brut slevil z nároků a nepořídil si tu borelku.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 08:46 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Brej den celej den.. u mě na prd páč dřepím fkanclu
PetraK
Ste úpa vymydlený v tý makovici, páč ............. tam du až dneskaaaaa
a hádej vod koho sme tedle syndrom chytily???
Ok tak nezapomeň jo dřeva šroubovák nebo kladívko a řebíčky a hlavně to nejdůležitější.. Lééékááárníííčku
Brut
doufám že huž je líp a že sluníčko pomůže vylečit hnusný choroby ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 08:53
- Nahlásit
Fajka
a hádej vod koho sme tedle syndrom chytily???
to ná´hodou teda nevim ale vypadá to, že je to dost bujnej vírus
Ok tak nezapomeň
no vono to dneska nebude nijak slavný s tím hopikáním, páč jak říkám - nedožiju do vodpůldne
u mě na prd páč dřepím fkanclu
u mě naprosto stejný
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 08:56
- Nahlásit
PetraK
ale vypadá to, že je to dost bujnej vírus
no horší jak moribundus
nedožiju do vodpůldne
no to víš to je těžký dyž jako nevíš gdy máš dost tak to se pak nemůžeš divit, že jo
Nemocenskou ti na to asi nedaj což?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 09:10
- Nahlásit
Fajka
no horší jak moribundus
hele už je mi jasný, proč kdysi museli předělávat julijánskej kalendář. určo to bylo kvůlivá nějakejm takovejm šikovnejm jako sme my
no to víš to je těžký dyž jako nevíš gdy máš dost
no copak voto, to já věděla. V devět jsem to chtěla balit. Ale nezodpovědná druhá strana objednala ešče jednu flašu
Nemocenskou ti na to asi nedaj což?
mám za to, že DRát by tetkon dal cokolif, jen aby zvostal u koryta, tak to můžu prubnout
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 09:50
- Nahlásit
Dobré ránko dámy
PetraK
co to vy dva provádíte?? KOukejte se dát pořádně do pucu
já bych ráda, páč je doma neskutečný bordel a musím na něj koukat, pokud nespím. Spím tolik, že už mám naspáno do foroty.... i podle toho se dá poznat, že jsem marod, protože jinak mi stačí pět šest hodin spánku
Brut snad borelku nemá, ty prvotní příznaky by odpovídaly ( první den), ale pak už ne, tak uvidíme po tom Biseptolu. Pan doktor ho nechtěl stresovat víc než bylo nezbytně nutné. Zatím to spíš vypadá na dvě nezávislé věci.... trávení rozhozené díky počasí, očuchávání kde jakého hnusu ( což je u nás všude, když tu máme od toulavých koček až po prasata všechno) a opět nastartovaný problém s granulema. No a ta nožka je spíš o blbým šlápnutí, když lítá a skáče jak poděs.... rtg se bude dělat jen a jen kvůli mému klidu
Fajka
doufám že huž je líp a že sluníčko pomůže vylečit hnusný choroby ...
líp je, když ležím a nic nedělám .... což vydržím chvíli, pak jdu alespoň uvařit oběd, dát prádlo do pračky .... no a chrchlám, chrchlám, chrchlám. Sluníčko je fajn, jen na něj moc nesmím, tak sedím venku pod střechou, sleduju chlupatce a těším se, až mi bude líp, abych mohla blbnout s nima. Chudáci nějak nechápou, proč nelítám po dvorku, nekopu mičudu, neschovávám krámy.....
Jinak se vynořil docela závažný problém .... potřebovala bych v květnu přidat jeden víkend... nevíte, jak ho kalendáře dostat Sem zjistila, že dva víkendy v květnu bych se potřebovala rozpůlit... ale stačil by mně jen jeden, ten nejdůležitější
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 10:29
- Nahlásit
brut
Spím tolik, že už mám naspáno do foroty
můžeš pučit? Dneska potřebuju
hele to má Brutík takhle rozhozený trávení chudák? Takže když dá granule, tak pak můžeš čekat problémy?
potřebovala bych v květnu přidat jeden víkend... nevíte, jak ho kalendáře dostat
myslim, že to zrovna tady asi nebude vůbec problém : D
líp je, když ležím a nic nedělám
Tak to dělej, trupko! Jinak Ti nebude dobře jak malý dítě, fak jak malý dítě
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 11:49
- Nahlásit
brý poledne, právě jsem přijela, uklohnim si nějakou šlichtu k obědu a zase jedu
lidi co s tim divadlem???? večer objednávám lístky, tak ať vim - zatim se poctivě omluvila jen pani Žíhaňáková
jít nemusíte, jen aby pak někdo neřek - jééé, tys už objednala lístky? já bych šla ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 11:57 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Janiii
jé dívadlo- pani, já tentokrát nemůžu, jedním z důvodů je časovej presík a druhej-abych to poctivě přiznala i našponovanej rozpočet Musim až příště , neva?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 12:24
- Nahlásit
PetraK
v pohodě, to já jen abych na vás nezapoměla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 12:49
- Nahlásit
Janiii
v pohodě, to já jen abych na vás nezapoměla
oká. aspoň bude dost času naučit se kalendář
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 18:11
- Nahlásit
PetraK
Brutík má rozhozený trávení od začátku. Vždycku mu chvíli je dobře, pak má zase průjmy atd. Podle všeho mu chybí nějaký trávicí enzym, takže není schopný delší dobu pojmout granule. Maso, rýže, těstoviny mu moc nevadí, ale i u nich se občas tyhle problémy objeví. Jsem z toho lehce na prášky a když kupuju granule, tak jsem jak policajt, který neustále pátrá po těch nej, nej. Bohužel grancle mít musíme, páč v chatě a na akcích ničím jiným krmit nelze. Doma mu tu stravu různě vyvažuju a dávám mu mimo masa i jogurty s bifi kulturou atd.
Tak to dělej, trupko! Jinak Ti nebude dobře jak malý dítě, fak jak malý dítě
sem z toho ležení celá omačkaná, otrávená a znechucená ..... tak jsem šla s psékama na prochajdu.... Brut v tomhle vedru chodí docela spořádaně, malý jsem chvilku házela balonek. To ti bylo fajnééééééé, už mně ty procházky chyběly
Janiii
já se také omlouvám.... v květnu je to s časem totálně v řiťce .. nestíhám, nestačím jak časově tak finančně.
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 21:35
- Nahlásit
Fifi
Jůůůůů, jsem ani netušila, že se do tý boudy vleze takhle velkej pes!!!
Jinak zdravím všechny a jdu zas dál, vás ani nestíhám číst... Mimochodem, viděli jste Marley a já? Jsem to vořvala, ale ten film chci domů.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 08:23
- Nahlásit
Čau důry, teď řikala kolegyně, že byla fčéééra f ABC a že tam hrajou hru Pan Kaplan má třídu stále rát a že to bylo SUPER! Takže se poďte dohodnout, jesi nechcete bejt zase trochu kulturní )))
|