| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 08:51
- Nahlásit
Gerda
jooo, pani, voni jsou zrovna teďkonc v nekultůůůrním období, takže je asi neukecáte - v květnu jdu do divadla sama - to jsem prt velkoreferentka co?
ale pamatujte si ten titul a určitě ho někdy můžeme dát!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 09:34 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
FUJTAJBL VE SPOLEK
Tož lidijové - sme byli fčera na tom igelitění a VONI NÁS POCHVÁLILI!! Tunel hásky i do zatáčky, překážky pohodka, kladina tsss a áčko?? To mi vůl utek a dal si ho třikrát , páč áčko oblibuje už od štěněte. A taky nás pochválili, že umíme Tač! páč prej se nám to bude hodit na zónách. Jen teda nevim, jak to s tou jeho rychlostí uvést do praxe. Na kladině jo, tam ho umím zpomalit, ale áčko, jak ho má rád, tak to střihá jak blázen. Otázka kabaretu přijde na pořad dne pravděpodobně v momentě, kdy to nebudeme chodit jednotlivě, ale pospojovaně to bude nářez!!!
byly sice prostoje, páč čoklidi podlehli dojmu, že je lepší se honit, než běhat, neb tam byla fenka, která byla dost rušivej element a fakt jako neposlechla ani jednou, ale tak já si vytáhla klikr a využili jsme to k procvičení poslušnosti, takže jsme to měli takový dva v jednom .Igelity a poslušnost najednou
Ale jo, myslím, že nás to bude bavit.
brut
. To ti bylo fajnééééééé, už mně ty procházky chyběly
to Ti naprosto věřím, páč to mám naprosto stejně, ALE NESCHVALUJU!! Máš ležet, taky seš důra,ale neposlušná
Ale jo, však ono sluníčko taky léčí, já jen žertovala Ivánku
Brutík má rozhozený trávení od začátku.
Hm, tak todle je na pytel . Hele a co nějaký kvalitní konzervy? JEslti teda nějaký kvalitní jsou. Nepojmul by to líp? Spíš se to tomu masu podobá. A když je člověk mimo domov, tak halt těžko s sebou bude tahat syrovou flákotu, to je jasný.
Gerda
Pan Kaplan má třídu stále rát a že to bylo SUPER!
fáákt?? Hele to musim říct Brtnikovi! Třeba bych ho na tohle do dívadla utáhla - tetkon si dokonce musel do nový práce koupit košilu a kravatu (brrr, nesnášim kravaťáky ), tak se nemůže vymlouvat na oblečení
Ale u nás až s pozdějším časovým horizontem - teď to je fakt naflákaný a i finančně natažený
Janiii
to jsem prt velkoreferentka co?
ale houbedlec, f tom to neni. Máte jen děsnej matrijál ke zpracování, s tim se toho moc nepodělá . Ale šak ono to příde, nebojte
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 10:00
- Nahlásit
No děcka, to děte do ricinky, jednak do dívadla uš nemusíte ve vobleku, dyš dete do ňákýho normálního, druhak na vás prdim a pudu na to sama, bo vy akorát jen řikáte, že ste kultůrní a prt!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 10:34
- Nahlásit
Gerda
ste kultůrní prt¨
tak jako hned nám tagle nadávat nemusíte, ale . vim, že sem nekuldůrní, ale todle si nezasloužim.
Dyš néni ale čas a monej, tak co mám dělat . To nemůžete chvílu vydržet?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 10:55
- Nahlásit
PetraK
tak jako hned nám tagle nadávat nemusíte
Simvás, jaký nadávání, sem tam chtěla dopsat - ste kultůrní prt..avec, jako švec - chápete?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 11:02 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Gerda
prt..avec,
avec -jako francouzsky "s"?? Jako prt s.... prt s čim jako?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 11:04
- Nahlásit
Gerda
my.. my teda sme kultůrní rodina.. to máte vidět když si nasadíme brejle a promenádujem se po pavlači
Brý den.. tradičně nestíhááám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 11:07
- Nahlásit
Fajka
to máte vidět když si nasadíme brejle a promenádujem se po pavlači
Fajkýš taky?
tradičně nestíhááám
jako každá žena v domácnosti
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 11:20
- Nahlásit
Fajka
Pani, tou psovi brejle nedávejte, stačí, že je prouhatej.
PetraK
Jako prt s.... prt s čim jako?
Normálně se řiká prt a jedna vlašťovička. Ale taky se řiká, že jedna vlašťovička jaro nedělá, a jak na jaře zaseješ, tak v létě sklidíš, a až se zima zeptá, co si dělal v létě, můžeš říct, že čalamádu. No, takže mi z toho vychází prt avec čalamáda z vlašťovičky.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 11:31
- Nahlásit
Gerda
z toho vychází prt avec čalamáda z vlašťovičky
recept máte?
Možná by vám za něj džíponci urvaly ruce. Dyš žerou vlaštofčí hnízda, možná by si dali rádi i prt avec čalamáda z vlaštovičky Byla byste třebas konečně bohatá.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 11:35
- Nahlásit
PetraK
Dyš žerou vlaštofčí hnízda, možná by si dali rádi i prt avec čalamáda z vlaštovičky
No jo, ale aby si to nespletli s nadívanym lilkem, to by zase žádný bohatenství nebylo....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 11:41
- Nahlásit
Gerda
nadívanym lilkem, to by zase žádný bohatenství nebylo
sim Tě! zbytečný obavy, víš jaký sou džíponci! Můžeš jim jako tůristům nakukat naprosto fšecko a dyš si to budou moct navrch i vyfotit, budou blažený jak Blažena.
Hele mi to připomnělo - sme byli s jedním džíponcem kdysi na jednání v Plzni, pak jsme se stavovali na obědě v tom pívováře tam a von že chce vochutnat něco echtgold českýho. No. Vojbednal si jako předkrm tlačenku................... tehdy jsme měli docela malej účet za oběd Nechápu, že je tak slabej na žaludek, dyš může žrát pukafce, fakt nechápu.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 12:19
- Nahlásit
hopity hop.. hopity hop... hupky dupky přes ty trupky,
hopity hop Ešusová lítá jako cvok!
Gratulujem! že vám to de a jestli vás to i baví teda hlavně Ešusa.. panička huž se podřídí.. tak to je to úpa NEJ NEJ
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 12:21
- Nahlásit
PetraK
Chudák, ste mu to měli říct, že se to normálně nejí.....
Hele pani, já bych tomu vašemu psovi zálibu v igelitu netolerovala, bo to na vás klade vysoký nároky stran bjěhu!!!! Rozmyslete si to, než bude pozdě...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 12:23
- Nahlásit
Gerda
Hele pani, já bych tomu vašemu psovi zálibu v igelitu netolerovala, bo to na vás klade vysoký nároky stran bjěhu!!!! Rozmyslete si to, než bude pozdě...
zas ale by se při tom mohla naučit pěkně chodit a běhat že jo... a možná pokud je na tom jako já konečně příjde na to kerá je levá a kerá pravá
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 12:27
- Nahlásit
Fajka
Jenže ot je právě to, bjěch je nebezpečnej, to ví každej. Můžeš si jednak odřít koleno, druhak zničit klouby a třeťak zvrtnout kotniky. Prostě bjěch řadim někam ke skákání padákem bes padáku a 40denní hladofce. A jesi nevíte,kerá je levá a pravá, ste možná moje sestra, nevim to doteď, bohužel mi zmizla piha na pravym malíšku, podle který sem to dycky identifikovala! A pani, nemáte zas ňákou fotku tý vaší prouhatý Fajfky?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 12:33 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
Gratulujem! že vám to de
klídek pani, nejni k čemu gratulovat, to byl teprf úvod, až přijde realita, pak huvidíte
konečně příjde na to kerá je levá a kerá pravá
no tam právě dojde na tu realitu a slečna cvičitelka viditelně posmutní
Gerda
Chudák, ste mu to měli říct, že se to normálně nejí.....
chtěl něco echgold českýho? Chtěl, navrch si to sám vybral, my sme dělali pochybovačný ksichty a krčili ramenama. ale tak zase vidina ušetřenejch peněz byla dost silná
Měl si vobjednat Hnízdo a měl klit
bo to na vás klade vysoký nároky stran bjěhu!!!! Rozmyslete si to, než bude pozdě...
to vim, šak to taky potřebuju , ale nic nemůže bejt tak rychlý, jako dyš ho honim s tim zajícem třeba
jesi nevíte,kerá je levá a pravá, ste možná moje sestra,
f tom případku sme grůpnsestry, páč já to nevim taky.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 12:36
- Nahlásit
Gerda
Můžeš si jednak odřít koleno, druhak zničit klouby a třeťak zvrtnout kotniky
tak tak.. já teda nechci strašit ale známá nedávno trénovala se svou fenkou igelity a jako vydala povel přes překášku, pak nakonec to vzala přes tu překášku sama panička natáhla se jak široká tak dlouhá a měl z toho 6 tejdnů ruku v gypsu
jestli vona by se Eusová neměla připojistit ...
A jesi nevíte,kerá je levá a pravá, ste možná moje sestra
jestli když jste byla v autoškole a učitel vám řekl odbočíme doleva, vy dala blinkr do prava a nakonec jela rovně... tak to potem jo, to sem sestra jak vyšitá
A pani, nemáte zas ňákou fotku tý vaší prouhatý Fajfky?
mám mraky .. tady:
http://www.akita-feiko.estranky.cz/
cete malý Fajfčátko?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 12:43
- Nahlásit
Fajka
jestli vona by se Eusová neměla připojistit
..... "se musim jako připo, připojistit, jako že sem ten začátečník..."
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 12:48
- Nahlásit
PetraK
no připojistit by ste se měla připoto už nemusíte
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 12:50
- Nahlásit
Fajka
jestli když jste byla v autoškole a učitel vám řekl odbočíme doleva, vy dala blinkr do prava a nakonec jela rovně
Pani, tak teťkonc uš je to jistý! Autoškola pro mě byla nejstrašnější f tom, že sem se děsně bála pokynů ke změně směru jízdy! Dycky sme se hádali, von řikal doleva, já sem řikala - doleva? Nééééé, doleva néééééé prosíííím! Bo si moc dobře pamatuju, že doleva dáváte přednost fšem! A taky sme vezli s mamkou jednoho kolegu, co eště neví, jak my jezdíme, myslel, že to bude jako normálka - vemem kolegu, odvezem, přivezem...ale my na něj kladly takový nároky stran navigace, že se chudák vystresoval tak, že večer mamce volal, jesi sme fakt dojely a jesi pro něj příště dojedem ve stanovený čas určitě i na to místo, kerý sme po krátkém bloudění celkem slušně našly.
Fajfčátko neci, chtěla sem Gora, než sem procitla, pak sem chtěla borderku, pak sem dosáhla osvícení a sáhla po Maryji.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 12:56
- Nahlásit
Fajka
hele pani, jedete teťkonc vo víkendu do Budějic? my tam bueme s faraonama a podengáčema, dycky bejváme ve stejnym kruhu jako akitové, to bysme se mohly potkat, ne?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 13:17
- Nahlásit
Gerda
Autoškola pro mě byla nejstrašnější f tom, že sem se děsně bála pokynů ke změně směru jízdy!
tak v tom případku jsme pokrevný sem na tom úpa stejně
Fajfčátko neci, chtěla sem Gora, než sem procitla, pak sem chtěla borderku, pak sem dosáhla osvícení a sáhla po Maryji
no já slyšela že je naprosto úžasná tož ste asi udělala dobře
hele pani, jedete teťkonc vo víkendu do Budějic? my tam bueme s faraonama a podengáčema, dycky bejváme ve stejnym kruhu jako akitové, to bysme se mohly potkat, ne
bohužíl, nejdem, páč je tam rozhodčí co nás pruhovaný fajfky namusí tak sme se nato vyflákli a sme doma.. místo toho budem výletovat a prochjdit. Tak třá příště.. třeba v Bolce jestli pojedete na národku nebo mezinárodku
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 13:19
- Nahlásit
jo a jedna aktualita stran tý naší střechy.. rakušáci blbouni poslali zas něco blbýho (už podruhý) a nemůžou se dělat střešní vokýnka.. tudíš se ani nebude moct od zítřka pokračovat na střeše grrrrrrrrrrrr
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 13:27 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
no já slyšela že je naprosto úžasná
Marůška? No jasně. Já jí tajně miluju. Teda tajně - veřejně, páč je fakt Prtkáááá nejlepčejší To neni pes, to je zanedbanej člověk
připoto už nemusíte
a to mi vodlehlo! Páč já hrozně nerada nosim plný pemprzy
Gerda
chtěla sem Gora,
tohodle jo?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 13:31
- Nahlásit
Fajka
rakušáci blbouni poslali zas něco blbýho (už podruhý
se učej vod nás, co??
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 13:37
- Nahlásit
Fajka
no já slyšela že je naprosto úžasná tož ste asi udělala dobře
Kupříkladu na bjěch má takovejhle názor - byla nejvotrávenějším psem na kursinku v chrudimě, jediná nemusela bejt na vodítku, bo by jí ani nenapadlo popobjěhnout za ňákym uprděnym střapcem, navíc eště s cizim psem, to by se rači poblila )))
Prostě se k celé akci otočila zády, a tím byl její názor jasně sdělen.
PetraK
Pani vy ste hodná, že Marůšce děláte pjěknou povjěst
Gora ala si nechejte, já chtěla gora psa bílého - kishu kena
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 13:56
- Nahlásit
Gerda
Kupříkladu na bjěch má takovejhle názor
ste se nemusela rozepisovat, stačilo dát semka ten vobrásek
Ale! Vyřiďte Marůšce, že máme na chalupě kůrzingovej trenažér - MNOU OSOBNĚ SESTROJENEJ a že dyby chtěla vozkusit v soukromí, může prubnout. Jen musim ešče sehnat delší šňůru a vykrást vobchot s igelitkama, páč spotřeba střapců je velká. Taky by na našem kůrzingovým trenažéru mohla místo strapce honit třeba soudruha Mechače a nebo pana Stehna. To třeba baví Ešusa víc, než honit třapec.
Pani vy ste hodná, že Marůšce děláte pjěknou povjěst
to já ne,to vona sama! já jen řikám, co sem viděla.
kishu kena
hm, marůška je stejnak lepčí než kiksnu eňa.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 14:03
- Nahlásit
Fajka
pani ptala se po vás Biluška u Davídkojc.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 14:04
- Nahlásit
PetraK
Vyřiďte Marůšce, že máme na chalupě kůrzingovej trenažér
Spíš jí vyřídim, že pro ní máte buřta, ne?
|