Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 18:28
- Nahlásit

Fajka
vííííííííííííím, včera to prý bylo na Nově ve zprávách a dneska mi sousedka donesla nějaký přiblblý plátek, kde o ní psali

Oni jsou opravdu hodně samostatní a díky svým předkům schopní přežít... na rozdíl od mnohých jiných ras .... proto tu samostatnost, schopnost vlastního rozhodování a řešení situací člověk řeší od štěněte až po nemohoucího seniora.

My byli na super procházce s Arwenkou a malou Ashley. Šli jsme k Berounce, kde se psáci řádně vykoupali, proběhli a hlavně trošičku unavili. Fotečky budou, až je stáhne Monča z foťáku, já s sebou foto neměla, páč by mi bylo stejně prd platný, když musím mít očiska i na zadnici

StaHi
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 18:59
- Nahlásit

Fajka
brut
jsem si to precetla az ted a koukam asi takhle ..cyve deset kilaku pres zraloci vody a ctyry mesice.. fakt Pani Pesova!

brut
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 21:05
- Nahlásit

StaHi
jj, holka měla štěstí .... obrovský

brut
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 22:11
- Nahlásit

Dámy, zítra tu budu až někdy odpoledne.... jedu na velkou kontrolu do Motola .... tak vám přeji předem hezký, klidný den

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 08:25
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek

StaHi
tak stacilo tra vyvesit

tak nevim teda jestli to byla zrovna pravda kdo vítězila, f tomdle případku vítězily hodně rychlý nohy

ale dobrý, vybrala jsem si svoje v práci a večeřet jsem mohlaaalalalaaaa! Bylo to prima a nejlepčí na tom bylo to překvápko a čurina kterou jsme si dělali z mámy. Doma u nás dostala kytičku, mnou uplichtěnýho dorta, broušenou vázu a magnetickýho kejvacího šneka na lednici- ten jí kupodivu udělal největčí radost- je celá já . No a aby nevědíla, tak když byla u nás, tak jí Brtnik doma zapojil počítač. A v hopsodě jsme si z ní dělali čurinu, že ješt jeden dárek musí hledat doma,ale že se teda neví, ešivá ho najde, že při svých schopnostech to taky může najít až za měsíc...... je dobrá. Našla ho hned na poprvý

tak sem zvědavá, jak dopadne Brůtofka dneska .

StaHi
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 08:56
- Nahlásit

PetraK
tak co pani, jak vam neska dupou tucnaci?
nevim teda jestli to byla zrovna pravda
no o pravdu ani tak neslo, spis o vlajku, potazmo o funkci (prezidentskou)
No a aby nevědíla..
to je haaazky (hele a neslo by neco takovyho usporadat i u mne? dyz sme vlastne -vicemene- sestry? a muj komplik pomalu ale jiste dodelava? )

brut
drzime palec, at vas moc nemucej! dyby jo, tak hnedle volejte, pustime na ne psy.. vsichni jako.. a to vam rikam, ze takovou canisku v motole este nevideli

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 09:12
- Nahlásit

nevim jestli zrovna dupou, jen jestli to u Ešusů nevypadá nějako takhle

jináč brý ráno, včera jsme žádnej dar nekoupili, tak musim s Mírou dneska frčet do Prahy a snad něco pokoupim, a pak jedu na rehabilitace ...

fotky ze ZOO jsou tunááá
článek dodám odpolko

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 09:14
- Nahlásit

joo, a ještě jeden vzkaz pro Ešusovou a Žíhaňákovou
děvčátka, tohle máte za tu Janii na špagátě

výstižný názor na věc no nééé?

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 09:33
- Nahlásit

Janiii
Jakože ta pruhovaná sem já a zrzavá je Ešusová jo ?
No barevně si to teda trefila na jedničku

Brý ráno všem ....

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 09:35
- Nahlásit

Fajka
no vidiš, to mě nenapadlo
jak je, střechaři?

jooo, v sobotu na Dlaskáči prodává mamina s Vaškem, my tam na ně pojedem juknout, pak k babičce - no klasika - a pak zas frčíme domů .... tak kdybyste se tam chtěli jet podívat a chvíli si odpočinout od střechování dejte vědět

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 09:46
- Nahlásit

Janiii
no vidiš, to mě nenapadlo
super sem se dost nasmála

jak je, střechaři?
nooo makáme včera nám zapršelo ale naštěstí nikam nenateklo a už zase svítí slunce tak dobrý

tak kdybyste se tam chtěli jet podívat a chvíli si odpočinout od střechování dejte vědět šiš ani nevíš jak bych rááda... ale spíš asi né protože se bude dělat i v sobotu a v neděli, akorát pondělí máme volný.. No uvidím kdyžtak bych ti zavolala. Spíš ale už plánuju že za váma dorazíme určitě na jeden den na Pecku

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 09:52
- Nahlásit

StaHi

de to, záleží na povrchu, posuďte sama, hlavně zasněžený kopce sou problém
http://www.youtube.com/watch?v=3TWOgEBrlaU

to je haaazky

no šak si to taky zaslouží, dyš ji jinak normálně tejrám , zásoba kompů ale došla, takže u vás nepomůžu ale jeden starej monitór máme takovej ten obří, chcete?

Janiii
nevypadá nějako takhle

ste si fotili zahradu, dyš ste jeli kolem?? A proč ste neskočili na kafe?

děvčátka, tohle máte za tu Janii na špagátě

mlha, mlha, neni přes ní zas nic vidět

Fajka
Hele pokrejvačka přišla!! Brejtro pani

Jo zas se připomenu? Nálet na Prahu nechystáte? Mám tady už slušnou sbírku - ručníky, tři plyšáky plus ty deky v nemocnici.
Tak kdyby se něco chystalo.

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 10:10
- Nahlásit

PetraK
Hele pokrejvačka přišla!!
no tak abych zas šla že .. si tu ze mě děláte prdelky

Pani,.. já sem jedině přidavač.. na nic víc nemám.. maximálně přines, podej a uklid

Nálet na Prahu nechystáte
no jo a nee.. jedem v pondělí do Kralup... tak leda že by nám to tam někdo předal jestli tam jede někdo známej.. jináč zatím né páč i do práce chodím tak na hoďku denně letmo a služebky jsme ted škrtli ouplně

StaHi
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 10:12
- Nahlásit

PetraK
tumate na oplatku (v lepsi kvalite jsem to ted na netu bohuzel nenasla, ja to mam uz dlouho v mobilu a porad mi to funguje )

Janiii
ste rozjela velkou akci kamenny privoz, aneb priklady tahnou, jak se zda.. juknete do vlakna 'spolecny venceni..', chysta se hromadnej nalet

StaHi
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 10:15
- Nahlásit

Fajka
"Uvezu to, pane Lorenc? - Ne. A ted? - Ted uz jo"

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 10:20
- Nahlásit

StaHi
tumate

joo-o-o, todle znám , to je na trubce taky.

"Uvezu to, pane Lorenc? - Ne. A ted? - Ted uz jo

http://www.youtube.com/watch?v=-W5UNus6Lao

Fajka
jedem v pondělí do Kralup...

sákriš, to už asi nestihneme , tak jindy, to neva.

ještě mě něco napadá, dám vědět.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 13:06
- Nahlásit

Fajka

tak nic, do Kralup to tentokrát nedostanu. Tož jindy.

brut
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 13:51
- Nahlásit

Dobré odpůldne dámy

Sem vycucaná jak citron, naštvaná, ale konečně jsem doma

První část vyšetření ( výsledky známé hned) je dobré, druhou část se dozvím po neděli. To vám byl pěkný vopruz... vstávala jsem v pět, honem splnit všechny nařízení od doktorů, pak s péskama, chlap nakonec vstal a hodil mně na autobus, takže jsem neputovala po Práglu, jak když jedu vlakem. Ve čtvrt na osm sem byla v Motole....a čekala do osmi, než přišla doktorka.
V 8.40 jsem měla být na prvním vyšetření, což jsem absolutně nebyla schopná stihnout ( jen přes Motol je to na 15min chůze), v 9 na dalším. Když jsem se hlásila, tak zjistili, že mně blbě napsali a mám přijet příští čtvrtek, tak jsem brblala, že nemůžu, zase jízda do Práglu atd ( navíc jsem nenápadně podotkla, že jsem bývalý zaměstnanec ). Sestřička se slitovala a domluvila se s nějakou doktorkou, že mně vezmou mimo .... další vyšetření bylo plánováno na 10.20, jenže než jsem přišla na řadu, tak přivezli havárku a já čekala. Poslední vyšetření 11.00, jsem vůbec nestíhala a tak jsem si udělala kolečko po Motole, domluvila se na pozdější termín a šla na to třetí.... naštěstí pak už šlo vše jak na drátku, ale snídala jsem díky tomu až skorem ve dvanáct ....se mi chvílema pletl jazyk a dělalo zle.
A heč, heč, měla jsem doprovod....synek na mně čekal u Motola a dělal mi doprovod, prý aby se mi někde něco nestalo

Fajka
Kralupy tentokrát budou bez nás.... Velikonoce strávím v chatičce a moc se těším. Holka říkala, že je to tam konečně zelený a je krásně

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 14:51
- Nahlásit

brut
Sem vycucaná jak citron, naštvaná

hm, nedivím se Ti. Miluju zdravotnicví

První část vyšetření ( výsledky známé hned) je dobré

tak supr dupr

a tohle ....synek na mně čekal u Motola taky.

No já doufám, že počásko vydrží na víkendík, má přijet ségra a synovci na chalupu, budem grilovat hambáček, kopat strouhy, hlídat zajíce a užívat si volno obecně

StaHi
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 18:40
- Nahlásit

brut
tak zjistili, že mně blbě napsali
eh, mi uz trikrat.. naposled mi napsali termin na 27.4. a uz mam ve schrance dopis, ze z duvodu necekane nepritomnosti lekare.. si mam sjednat jinej.. no aspon me tentokrat varovali (jde mi o vysledky testu z ledna )
..ale hlavne, ze to mate to za sebou a vypada to s vama dobre ..a synatorovi posilame virtualni piskotek!

brut
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 19:07
- Nahlásit

PetraK
tak supr dupr
jj, jsem ráda, i když zrovna tyhle jsem ani jiný nečekala

Synek funguje ouplně super.... asi si "blbnutí" vybral na nějaký čas loni

Počasí má být pěkný ještě příští týden, tak snad bude opravdu krásně. Grilovat budeme taky, ale jen klobásky se sýrem, ale zároveň se bude uklízet nejen chata, ale i okolí ( obrovská nevýhoda mít chatu v lese je neustálá přítomnost listí)

brut
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 19:11
- Nahlásit

StaHi
já nemívám problémy s objednáním.... většinu si zařizuju sama a oni mně znají, tak se snaží vybrat optimální termín. Jenže tentokrát mně objednávali přímo onkologové a to trošku zaskřípalo..... ale jen trošku, hezky to napravila sestřička u vyšetření.

Synátor dostal místo piškotku sladkou housku, piškotky prý nechá chlupatcům

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 20:22
- Nahlásit

Zdravim vespolek. Tak jsme zkusily prvni coursing a hlasim, ze mam misto teriera mongola. Koristnicky pud na igelit? - "Si blba nebo coo? Proc bych to delala? Kdyz to nema peri ani srst??" Proste to bylo pod jeji uroven, litat jak pako za strapcem, inteligentka (priste poridim kralici kuzi a uvidime, to ji jiste oslovi)
Zato kamosce a jejimu zlatakovi (ma misto mozku balonek na snurce..) to slo krasne, druhej beh uz zvladli jak profici. Aspon pro nekoho mel vylet smysl.
Ale byla to akce suprdupr, pocasi parada, krasne se koukalo na behajici silence, kterym to hned docvaklo.

brut
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 20:48
- Nahlásit

Fifi
teda ty máš doma zajímavý exponát ... sem snad ještě neviděla teriéra, kterej neloví vše, co se pohne ( myslím střapeček)
Tak třeba příště se holka chytí

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 20:57
- Nahlásit

brut
teda ty máš doma zajímavý exponát
Ja vim. Je tak trochu "uposlusnena" a takova jak to rict.. pricucka zavislacka - v ramci svyho akcniho radiusu, proste se nelita daleko od panicky a tak podobne kvuli zveri - a tak byla prekvapena, ze najednou muze nahanet.. A to ji zaskocilo, si myslim, zadnej drajv se nekonal. A podobnych exotu tam bylo vic, proste panicka byla prednejsi, nez strapec.
Jo a svuj vztah k igelitu projevila nakonec dokonale, vysrala se na to. u posledni kladky, doslova a do pismene ( a to byla samozrejme vyvencena).

brut
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 21:04
- Nahlásit

Fifi
Jo a svuj vztah k igelitu projevila nakonec dokonale, vysrala se na to. u posledni kladky, doslova a do pismene ( a to byla samozrejme vyvencena

StaHi
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 21:06
- Nahlásit

Fifi

Mathea
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 21:36
- Nahlásit

Fifi
pche, balonek sme dali na strapec jen na prvni rovinku, pak uz vedel! Ale byla to prca a mela sem z nej radost skoda jen, ze to nikdo z rodiny neoceni, dyz zas melu vo coklech

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 21:42
- Nahlásit

Fifi
Zdravim vespolek. Tak jsme zkusily prvni coursing a hlasim, ze mam misto teriera mongola

a první coursingová zkušenost je za námí Paní nic si z toho nedělejte. Nemáte jeidná mongola. Však víte jak je na tom Ešus a coursing. To budu mít tu licenci dřív já, než on

Jo a svuj vztah k igelitu projevila nakonec dokonale, vysrala se na to.

neni mongól, neni!!Má svůj vlastní názor

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 21:43
- Nahlásit

Mathea
skoda jen, ze to nikdo z rodiny neoceni, dyz zas melu vo coklech

jo tomu naprosto rozumím můžu zářit jak lampijounovej průvod, nadšeně hlásat a ve vočích bude jen velkej nechápavej otazník a za nim :"No a co?"

<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání