Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2009 23:16
- Nahlásit

Taky vám nějak chcípnul CZ pes?
du spát jen sem chtěla hodit to foto

brut
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2009 23:36
- Nahlásit

Dobrý večír dámy
tak víkendovka byla skvělá... ohledně počasí, lidiček a "zajímavých" okolností, které vám popíšu až zítra. Tedˇ už jdu spát ..dobrou noc

Fajka
fotka supéééééééééér

Janiii
divadlo by šlo, zítra juknu do "blbeníčku" a potvrdím

wami
neboj něco zase spácháme....už se těším a mám co vyprávět

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 08:30
- Nahlásit

Dobrý ráno na pijáno,

wami
tož trochu toho negativismu vám tu plivnu, a máte to!

ale di babo, to na nás nepla, páč deptku má vobčas každej a podělená (nebo podělaná?? ) depka = poloviční depka. Tak nějak je to přísloví, si myslim

Fajka
ofšem to je bomba!! Hele a co budeš tetkon dělat, když už z ní nemůžeš dělat vlkodlaka??? To už máte po imidži, ale

Janiii
v tvym případě je to stejnak zbytečný protože si vsugeruješ uplně jinej termín
a jinak je to středa

a už masti klečet do rohu na hrách, hnusobo
Já musím nejdříf jako základní kámen ověřit, jak to má synovec s madurýdou - páč nějak f tomdle termitu to má a esli pak se bude páchat nějaká oslavná či smuteční akce -to podle výseldkůch

Eimy
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 08:36
- Nahlásit

wami
Já to chtěla hodit na web co nejdřív A ořezávat se mi to nechtělo u fotek, co bych chtěla vystavit nějak víc bych to udělala... Případně kdyby někdo konkrétní fotku ořízlou chtěl... Ale při představě ořezávání a upravování těch 400 fotek mi zrovna nejlíp nebylo

A taky jsem si včera řikala, jestli se na to nevyprdnu, páč jak jsem si furt dřepala, stoupala.... tak jsem měla namožený svaly Takže buď to provozovat častějc nebo vůbec asi

Janiii
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 08:38
- Nahlásit

brý ráno - a to pijáno beru vod Ešusky jako provokaci
Fajka
tak to je ovšem huuustýýýýý stává se vám to často, aby před vámi muži zaklekali?
přede mnou taky v sobotu jeden klečel!!! pan fotograf z hradeckého deníku, chtěl udělat detail jak zdobím kraslici na trzích chuděra, vypadal že už nevstane, a ještě jsem mu zkazila fotku

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 08:47
- Nahlásit

Janiii
a to pijáno beru vod Ešusky jako provokaci

a jo kuva sem skloretik, ale tak to vemte, že to je půjča za voplátku s tim datem u dívadla

pan fotograf z hradeckého deníku, chtěl udělat detail jak zdobím kraslici na trzích

budete někde vystavená???

Janiii
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 08:49
- Nahlásit

budete někde vystavená???
račte zalistovat ve fotogalerii u článku pán chtěl detail, jinááč, takhle se to vejce vůbec ozdobit nedá, když na něj vejrám z blízkosti - ale to pána vůůůbec nezajímalo snažila jsem se ho přesvědčit, ať si vyfotí radši ošatku s hotovýma kraslicema, ale on nééééé - tak má co chtěl
sem skloretik, ale tak to vemte, že to je půjča za voplátku s tim datem u dívadla
nebojte, přesně táák to beru

Eimy
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 08:51
- Nahlásit

já ci taky do dííívadlaaa ale ne ve zkouškovým před státnicema

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 08:58
- Nahlásit

Eimy a Wami
Dá se nějak podpis vložit do fotek najednou, nebo ho musim nakopírovat do každé zvlášť? Nějak mi začíná vadit, když mi občas někdo ukradne fotky

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 09:04
- Nahlásit

Janiii
takhle se to vejce vůbec ozdobit nedá,

no to chápu, dyš ste se předtim tagle upravila

http://hradecky.denik.cz/multimedia/galerie/110520 5.html?section=1,2

ale že ste sešla vod tý doby co sme se neviděly . Já to furt, řikala, že vám ta práce nesvědčí

přesně táák to beru

vim, enem sem si chtěla udělat pro jistitu alibi, dyby bylo zapotřebí

Eimy
já ci taky do dííívadlaaa

šak vono zas bude něco, neboj, kuldůrní referentka něco spáchá.

Eimy
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 09:06
- Nahlásit

kachna_
ze stejnýho důvodu jsem před týdnem řešila podpis já Dá se vložit hromadne v programu, kterej je tu o pár stránek zpátky zmíněnej
http://www.picture-shark.com/watermark_freeware_im age_protect_gallery_default.htm

Janiii
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 09:07
- Nahlásit

PetraK
to víš, jsem byla v převleku, lidi jsou hrozně závistiví a nepřející tak jsem skryla svoji mladou úžasnou pleť
šak vono zas bude něco, neboj, kuldůrní referentka něco spáchá.
kuldůůrní referentka klidně, ale když vona paní Veverková neví co by nudou dřív dělala - státnice, zkouškový, dítě ...

Eimy
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 09:08
- Nahlásit

PetraK
jenže mně se čas krátí napřed státnice a pak za čtvrt roku prcek a ten z divadla nebude asi moc nadšenej jako uplný mrně

Eimy
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 09:09
- Nahlásit

Janiii
dítě už udělaný je paní u toho se jen čeká až se bude moct podívat, cože za obludy budou jeho rodiče U toho už prosím pěkně máme dělání za sebou

Janiii
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 09:10
- Nahlásit

Eimy
tak to čti odzadu - dítě, zkouškový, státnice - a je to v pořádku

Eimy
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 09:13
- Nahlásit

Janiii
no ale furt kvuli dělání dítěte už se vymlouvat nemůžu, že jo? v současnosti... bakalářka, zkouškový a státnice... To jsou aktuální témata

Eimy
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 09:21 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit

Jinak takhle vypadaj oříznutý fotečky Ale se všema jsem prostě líná to dělat no

brut
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 10:06
- Nahlásit

Dobré ráno dámy
za chvíli jdu k lékařské vědě...tentokrát s nejmladším, pak vám sem písnu naše zážitky z víkendu... musím říct, že to byl docela adrenalin

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 10:13
- Nahlásit

brut
za chvíli jdu k lékařské vědě...tentokrát s nejmladším,

čůs Brůtko, co se děje??

Eimy
jenže mně se čas krátí

ale di ty, dyk ešče nejsi tak stará!

Janiii
tak jsem skryla svoji mladou úžasnou pleť

nekecej, ses ráno jen nestihla umejt a učesat

brut
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 10:30
- Nahlásit

PetraK
mladej potřebuje ko na neurologii a jeho máma není schopná s ním dojít ... tak jdu holt zase já

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 11:13
- Nahlásit

brut
a jeho máma není schopná s ním dojít

to jí na něm asi hodně záleží?

Eimy
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 11:19
- Nahlásit

PetraK
to jí na něm asi hodně záleží?
já si asi od 13 - 14 musela většinu doktorů oblítávat sama... Ne proto, že by na mě mamce nezáleželo, ale protože jí z práce prostě nedali volno s tím, že už jsme dost velcí... Takže mamka se mnou chodila jen když jsem se k tomu doktorovi zapisovala (tam do mejch 15 musela), ale jinak to většinou bylo na mě samotné, když musela bejt v práci...

Janiii
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 11:48
- Nahlásit

právě jsem se přežrala bramborovýma plackama, jdu odfouknout (ještě nevim co ) a v jednu frčim na rehabilitace s ručkou mojí ctěnou a pak do Práglu, páč musim sehnat nějaký dar nedar pro Míru k narozkám

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 14:11
- Nahlásit

Janiii
tož já jsem měla čínu s čínskejma nudlima a šla bych hnípat. Ačkoliv asi ne, venku je krásně, šla bych veeeeeen

škoda, žes neřekla dřív, že bude v Prahé, mohly jsme se srazit. tagle se srazej akurát tak vlaky na hlaváku

Eimy
já si asi od 13 - 14 musela většinu doktorů oblítávat sama...

no jo, no když já si myslím, že když se něco děje, že do určitýho věkuu by tam rodiče být měli. Nevím teda kolik Brůtovýmu nejmladšímu je, ale vezmu-li to jak "zodpovědně" se k tomu staví můj 18 letý synovec, který teď má rozharašenou imunitu, tak Ti člověče nevím. Tak pochopitelně že v 18 by to bylo trapný, kdyby tam s ním máma šla , ale úpa od věci by to podle jeho přístupu teda nebylo, páč je v tomhle na pěst. když se jednalo o kontroly srdce na který chodil od nějakej 14 tak s ním buď šla máma nebo, aby ségra nemusela jezdit do Prahé šla babina a jednou dokonce Brtnik, páč vono- těžko to smráďe pojme všechny ty doktorský věci kolem. Si myslim.

StaHi
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 15:09
- Nahlásit

PetraK
ja bejvam u doktoru az jako nesvepravna (jak je snadny mne k dr dostat, to uz tusim taky vite) )) ..a uz je to dyl, co mi bylo osmnact ..todle asi nebude tak uplne o detstvi, pomnete svou historku s revizorem

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 15:30
- Nahlásit

Eimy
Díky, já se taky chlubnu s fotkou, zatím bez podpisu:

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 15:54
- Nahlásit

StaHi
pomnete svou historku s revizorem

tomu se řiká PODPÁÁÁÁSOFKÁÁÁÁ!!!!!

no bať právě, člověk je normálně u dochtora hyn, natož smrádě náctiletý, tak právě si myslím, že když o něco jde, že je lepší, když tam ten dospělej je, že spíš vnímne co ta osoba v bílým řiká

brut
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 19:01
- Nahlásit

Nejmladšímu je dvanáct a máma má ještě jednoho dvouletýho rozmazlence, který je dle ní "necestovací". Ale celkem se dá říct, že pokud je potřeba jít s klukem k doktorovi, tak to většinou dělám já, páč ona nemá čas nebo se jí zdá, že je to zbytečný atd.

Jinak moji harantííííí chodí k doktorům taky sami....ale jen na klasické preventivky, ostatní mám buď pojištěné founem nebo tam s nima jdu i já a to je holce 19 pryč. Vůbec totiž těm doktorskejm hatlamatilkám nerozumněj

Tak a teď k super víkendovce... budu stručná, tak velikej adrenalin jsem už dlouho neměla.

V pátek nám na cestu vyšlo počásko a tak jsme vyráželi dost brzy. Několikrát jsme stavěli s tím, že procházkou s psékama se jdeme podívat na zříceninu nebo na vyhlídku či jinou zajímavost....světe div se, ale všude bylo zavřeno. Nakonec jsme skončili v Kamenici nad lipou, kde jsme si dali v místní zámecké hospůdce super oběd a šli do muzea hraček. Paní byla tak ochotná, že nás protáhla i sklepením ( kde jsem zřejmě lehce ofoukla a pak mi bolely celý víkend záda). Moc hezké místečko. Dojeli jsme do Slavětína, ubytovali se a čekali na kamrádku, která vyjížděla díky zpoždění v práci o hodně později než bylo plánováno. Dorazila za tmy a Al měla z jejího chlupáče děsnou radost ( Brut taky, ale ten se alespoň neprojevuje hlasitě). Večer se sedělo, vyslechli jsme si přednášku od místního veta ohledně onemocnění srdce, antiparazitik, torze žaludku a slinivky, rakoviny... Spát jsme šli okolo jedné ranní. Jenže nastal problém... fredy s Al si chtěli hrát i v noci a tak došlo na "násilné" tlumení psí vášně. Mno, spala jsem celkem hodinu a půl.....a to ještě v jednu chvíli Brut málem sežral Fredyho, který za ním vlezl do domečku a šlápl na něj ( podotýkám, že Fredy je havanský psík...), jediné pozitivum bylo, že od té chvíle se Fredy od kamarádky ani nehnul.

Ráno začali běhy no a jako vždy australáci museli ukázat, že jsou magoři, kteří jsou kvůli kusu igeliťáku schopni obrovské bitky. Brut letěl poprve na bok ( mojí bolavou rukou... jak jinak, že :smirk, když se pokusil sežrat polobrášku Gwyna... některé fotky jsou neskutečně akční ..... Aluška běžela se svým bráškou a vzhledem k rychlosti byla u střapce první. Druhé kolo bylo ještě zajímavější, protože běžel Brut opět s australákem, tentokrát s bráchou Dodem( stejní rodiče, jen další vrh). Brut opět exceloval, když bráchu v cíli převálcoval a v rámci bránění střapečku se pustil do obrovské bitky, která skončila naraženou holení mýho mužskýho, rozraženým obočím Doda a s Brutem na zádech, když si vrkl na páníčka. Aluška suveréně v klídku opět běžela s bráškou Tokyškem. Vzhledem k tomu, že tohle byla mini trať, tak jsem se rozhodla, že ještě pustím oba psy na velkou, kde se snad už nic neobjeví. Nápad to byl skvělý... Brut nad Gwynem vyhrál o víc jak dvacet metrů, takže se v pohodě zakousl a než Gwyneček doběhl, tak byl "uklizen" mimo dráhu do bezpečné vzdálenosti. Aluška utekla Tokyškovi ...opět. Po venčenčící procházce spojené s koupelí psů v potoce šel Brut na pokoj a Al s Tokyškem a Fredym ještě blbli venku u potůčku, v potůčku, v bahně i na trávě.... Večer všichni psi odpadli ( naštěstí). Dokonce i Aluška nemusela do domečku a mohla spát na posteli

Nedělní ráno jsme jako první vypustili mrňata, kteří se krásně proběhli. pak šli ti tři velcí... brut, Gwyn a Dodo. Nevím, kdo nám tenhle nápad pískl, ale asi nebyl úplně normální. Už po sto metrech od startu nastala neskutečná bitka, kdy bylo vidět jen stříbrné, zmítající se klubko ze kterého se ozýval děsivý řev, vrčení, pískání, skřípání, rány kovových košíků a do toho všeho všichni páníčci řvali na své "miláčky" způsobem, že by se ani dlaždič nemusel stydět.... zároveň se samozřejmě pokoušeli doběhnout ( do kopce samozřejmě) ke zmítajícímu se klubku. Každý ulovil toho svého a ten dostal dostatečný sprdunk... Brut ležel opět na zádech, jak ho mužskej chytil a odhodil od ostatních, aby si příště rozmyslel se na soupeře byť jen očkem podívat. .... Brut bez vodítka poslušně capal u nohy, ani očkem nezavadil o brášky a o střapec. Startovalo se znovu a to tím způsobem, že Brut vyběhl jako první a pak za ním ti dva další..... Brut je moc rychlý a tak za ním v dostatečné vzdálenosti běžel gwyn a pak Dodo, který to v půlce trati vzdal, otočil se a běžel zpět. Naštěstí už všichni tři byli naprosto přesně odchyceni a uzemněni. Druhý běh byl na krátké dráze, kde teda Brut běžel sám,abych už nemusela zasahovat. Jenže Dodo běžel s Gwynem a oba australáci museli dokončit započatou práci. Běh byl super, odchycení pohotové, jen nastal jeden a to velmi zásadní problém..... Dodo neměl žádný obojek, kšíry atd. protože jeho panička je z Českého coursingu tak naučená běhat..... takže se jí vysmekl, vrhl se znovu po střapci, ona ho chtěla chytit a mimo košíku neměla za co, tak ho čapla za přesku u košíku, která se přervala...v tu chvíli se obratným způsobem vysmekl Gwyn paničce a vrhl se bránit střapec, takže se kluci pustili do sebe. Paničky se vrhly na oba pséky, my okolostojící směrem k nim,a le bohužel trošku pozdě, protože oba kluci kousli v zápalu boje paničku od Doda do ruky. Dovedete si představit ten adrenalin.... já zafixovala Doda, pevně ho držela a odváděla pryč, sarax běžela pro lékárničku, Barča koordinovala pomoc, panička od Gwyna byla v šoku. Nakonec se jelo do nemocnice, kde ruka byla vyčištěna, ovázána a opíchána atb a něčím proti bolesti. Dodo byl v šoku a náš odjezd se díky tomu všemu oddálil o dvě a půl hodiny.

Musím říct, že ještě pár takových víkendů a budu totální mrtvolka, protože moje bolavá ruka dostala setsakra zabrat a tak jí mám opět ve stavu příšerném, zrovna tak záda a noha nejsou úplně v pořádku ..... a to za necelý měsíc jedu na další víkendovku

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 19:19
- Nahlásit

brut
Peknej popis, zacim se o to vic tesit na ctvrtek.
Dneska mam dost, skubala jsem perdelika, pres 6 hodin prace ( s mezerama na litando grando s Bazusakem), necejtim zada a pravou ruku budu mit brzo jak Pepek namornik. Ag zasmrtila dalsiho letavce, tentokrat to odnesla nejaka cervenka. Blbka.

brut
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 19:29
- Nahlásit

Fifi
ten popis je jen drobný výcuc toho, co proběhlo..... myslím, že akčnější víkendovku jsme ještě neměli a to jsem začala přemýšlet nad "ACD -coursing festem", kdy by se sjelo cca 20-25 australáků. Nejsem cvok, když tohle zvládli jen tři z nich?

skubala jsem perdelika, pres 6 hodin prace
já o víkendu vyčesala Al....dvě obrovské hromady chlupů a vůbec to není znát. Brut už má téměř dolínáno a ona je ještě plná chlupů...děs běs

Ag zasmrtila dalsiho letavce, tentokrat to odnesla nejaka cervenka. Blbka.
no jo, lovec se nezpře

<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání