Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 11:45
- Nahlásit

když je tu Eimy, jsem si tak vzpoměla. bratránek se snažili dlouho o mimčo, byli několikrát i na umělým oplodnění, a nic ... a teď jsou v pátým měsíci, přirozenou cestou a bylo to asi nějaký šťastný období, páč říkali, že vědí i o dalších lidech, kterým se nedařilo a jsou všichni zhruba v 5.měsíci dokonce i jedna jejich kamarádka, která měla od doktorů v papírech černé na bílem napsáno: neplodnost

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 11:46
- Nahlásit

Janiii
bolení hlavy a bříška

paní hodně spát, pít bylinky, udělejte si brkaši s máslíčkem a vypadněte ven i do tý mlhy. vyprat si mozek. to musíte. a dát tomu čas, páč ta kráva se na vás podepsala hodně. Musíte se hejčkat. teď si užívejte to že je volno a nestresujte se ani kvůli budoucí práci, ona bude, i kdyby ne hned, tak bude, ale vy se nesmíte teď vůbec ničim nervit.

brut
vydrží...a minimálně do konce týdne, prý už by mělo opravdu být jaroooooo se vším všudy

jupiiiajéééééé, jupijaéééééé. to zní slibně, takže víkend na haciendě by se mohl vydařit

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 11:47
- Nahlásit

Janiii
jo, lidi! včera jsem mluvila s tou mojí nástupkyní - manželovi brečela do telefonu, u mě se držela ... každopádně,

dyk řikám, kráva je to

Kukačka
Víte tady někdo, jak narva na fotku podpis?

zde nemohu sloužit, jsem ráda, že vím jak se mám podepsat normálně a to ještě vždycky vyjde jinak než jsem chtěla. Tohle už je vyšší dífčí

Eimy
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 11:50
- Nahlásit

Janiii
no nám tvrdili, že mimčo přirozenou cestou taky mít nebudem A sekli se

PetraK
Jo pani to já se normálně podepsat taky neumim skoro, furt si nemůžu zvyknout na nový jméno, takže každej podpis jinej

Achjo já protestuju, už chci JAROOO sluníčkoooo a tak... Rosničky se zas popletly a máme tu zataežno a vubec a to se mi nelíbí

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 11:53
- Nahlásit

paní hodně spát, pít bylinky, udělejte si brkaši s máslíčkem a vypadněte ven i do tý mlhy
PetraK
spim, to je pokrok oproti minulému týdnu, už mi to jde
bylinky piju, s tím problém nemám
s kaší je to horší, páč si neoškrábu brambory to s tou rukou ještě moc nejde ale dala jsem si banán s trochou jogurtu ke snídani, a udělám si asi zeleninový vývar s domácíma nudličkama, na ten mam docela chuť ...
a mlha už se trháááááááááá

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 12:04
- Nahlásit

no nám tvrdili, že mimčo přirozenou cestou taky mít nebudem A sekli se Eimy
tak koukám že to dobré období trvalo delší dobu
a to je moc dobře

StaHi
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 12:10
- Nahlásit

Eimy
hele, nekdy moje pamet prekvapi ..uz se to tu resilo, koukni na post od Mel ze 14:29, je v nem nejakej jednoduchej programek .. ja s tim teda zadnou zkusenost nemam (pouzivam fotosop), ale treba ti to pomuze

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 12:11
- Nahlásit

Eimy
A sekli se

já ne

Janiii
si banán s trochou jogurtu ke snídani, a udělám si asi zeleninový vývar s domácíma nudličkama, na ten mam docela chuť ...

to zní gůt, banánem se futruj, klidně i před jídlem , on udělá v bříšku takový frotíčko, Ešusovi to pomohlo dyš byl malej a rozblitej. Chodila jsem ven s banánem a odměňovala ho právě tím banánem, takže když pak šel jíst, měl v puprku zafrotíčkováno a dobře se mu trávilo.

Tu kašu teda k večeři- pan Tlumočník určo oškrábe, udělej jí hodně, co nesníš - dojim já! Miluju brkaši

trháááááááááá

no vidiš, je to i u vás.

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 12:13
- Nahlásit

udělej jí hodně, co nesníš - dojim já! Miluju brkaši
já taky - ale nejvíc, když je k ní třeba upečená vinná klobása a táák což nejni uplně to pravý vořechový na moje rozhozený trávení
a banány došly, musim poprosit tlumočníka aby přivezl

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 12:16
- Nahlásit

Janiii
a banány došly, musim poprosit tlumočníka aby přivezl

to určo, fakt to neuvěřitelně fachčí.

já taky - ale nejvíc, když je k ní třeba upečená vinná klobása a táák

šmarjá já mám hlad!! HLAD!!! vinnou klobásu taky můžu Ale tak si můžeš místo toho dát hodně tý brkaše

Eimy
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 12:19
- Nahlásit

StaHi
diky No já jsem si vytvořila ve photoshopu podpis, ale žádnej z programů, kterej jsem vyzkoušela na vložení toho podpisu na víc fotek, nebere to průhledný pozadí... a ručně se mi to na 130 fotek dávat nechce

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 12:27
- Nahlásit

Ale tak si můžeš místo toho dát hodně tý brkaše
jako že si mam brkaši stočit do kolečka a propíchnout párátkem?

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 12:31
- Nahlásit

Janiii
ako že si mam brkaši stočit do kolečka a propíchnout párátkem?

pani, vám se asi už ta mlha zvedla a pak vám z hooodně velký vejšky padla na makovici, žejo?

StaHi
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 12:35
- Nahlásit

Eimy
no a ten od Mel jsi zkousela?
a s tim pruhlednym pozadim.. muze to bejt spousta veci, ale napada mne: v jakym formatu ten podpis mas? (pruhledny pozadi podporujou jen nektery, tra takovej 'jpeg' nebude mit transparenci nikda).. treba je ten pes zakopanej tady.. idealnim formatem pro objekt na pruhl. pozadi je 'png8', horsi, ale tez funkcni je 'gif' (horsi je v tom, ze ti k objektu prida par pixlu navic a podpis je pak takovej kostrbatej)..
..no, to vsechno ale nejspis davno vis a ja si tu zbytecne placam jatro

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 12:38
- Nahlásit

StaHi
a s tim pruhlednym pozadim..

už se chystáte na dárlinga, jo?

StaHi
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 12:45
- Nahlásit

PetraK

jiste

Eimy
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 12:45
- Nahlásit

StaHi
zkoušela jsem png i gif, ale bylo to prdlajs platny ve photoshopu rucne tam ten obrazek s pruhlednym pozadim vlozim, xnview ho otevře jako obrazek s pruhlednym pozadim, bordel začne dělat ve chvíli, kdy ho chci vložit jako vodoznak na fotku, to se "sekne" a vloží ho tam s bílým pozadím

Eimy
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 12:48
- Nahlásit

StaHi

důkaz místo slibů

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 12:57
- Nahlásit

ja si tu zbytecne placam jatro
StaHi
možná zbytečně, ale moc hezky pani ...
přijel Tlumočník, přivezl pečivo, tak zkusím rohlíček s šunkou a uvidíme banány budou odpoledne
sakra, s těma banánama, to je jak v Létu s kovbojem "banáány, přivezli banááány ... a rajčata taky? jojo, všechno ..."

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 13:00
- Nahlásit

StaHi
jiste

tlutííí, móc tlutííí, akulát

Eimy
s bílým pozadím

tak jedině vopalovat dole bes!
Janiii
to je jak v Létu s kovbojem

......."já tady znám všechny krávy z okolí, ale vás neznám!"

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 13:01
- Nahlásit

"chceš chleba mokrej, nebo plesnivej??"

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 13:04
- Nahlásit

"Mělo by se spláchnout nádobí!"
"Jistě, no tak ať se spláchne!"

brut
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 13:16
- Nahlásit

Á .. koukám, že se tu řeší Léto s kovbojem .... to já ráda

Právě jsem koukla na počasí a je tam změna.... na neděli hlásí "jen" 15 °C a přepršky, ovšem na sobotu luxusních 19°C, slunečno

Eimy
mužskej hlásil, že tohle ještě neřešil, tak prý neví.....

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 13:21
- Nahlásit

brut
na neděli hlásí "jen" 15 °C a přepršky, ovšem na sobotu luxusních 19°C, slunečno

to je v poho, přepršky k jaru patří, nemůže bejt každej den posvícení. Hlavně když nebude fučet a lejt jak z konve. a jestli v sobotu bude krásně, tak paráda.
Včera večír nám přišlo oznámení na balík od Bakkerů. Asi tak třistamilijounů kytiček. To zas budu nadávat na všivý kytky a debilní já, co si zas naobjedná cokoliv uvidí taky se pěkně prohnem nejen při donášce balíku domů, ale i při placení. Jsme se tentokrát dost rozdováděli-a to chceme šetřit

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 13:21
- Nahlásit

"ty krávo jedna nešťastná, co za mnou porád lezeš??? "

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 13:28
- Nahlásit

Janiii

".. to byla husa a ty seš druhá!"

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 13:34
- Nahlásit

teď jsem si vzpoměla na hlášku, když jsme u těch dětiček

"konečně budeš mít to co jsi vždycky chtěla ... Pejska!! ... ne, bratříčka ... já budu mít bratříčka? ... ty už ho máš! .. mám? a kde? ... v nemocnici ... chceš říct že se narodil naprosto bez tvýho přičinění? ... naprosto ... to všechno zařídil tatínek ... nejspíš ti nechtěl přidělávat práci"

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 13:42
- Nahlásit

nejspíš ti nechtěl přidělávat práci"

kdes todle sebrala???

StaHi
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 13:42
- Nahlásit

Eimy
heh, tak nezbude nez pockat na wami, bo ja uz nevim.. zkousela jsem to rucne a pres apply image a fsechno mi to funga ..s hromadnym podpisovanim nemam bohuzel zadny zkusenoste..

PetraK
videla ste ty slusivy pruhledny bombardaky, nebo anstajna..? mi to jaxi vypeklo, jak tak koukam

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 13:46
- Nahlásit

PetraK
to je z filmu Ten svetr si nesvlíkej Nárožný a Janžurová jako rodiče a dceru jim hraje Bydžovská ... tatínek odjede d lázní a přijede s vyměněným kufrem, atd. ... já si ten film doslova nepamatuju, ale tuhle hlášku má moc rád kamarád, tak si ji pamatuju

<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání