| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2009 14:36
- Nahlásit
Zdravím všechny dámy
PetraK
tak huž je v práci jo?
už skoro 14 dní, očka jsou v naprosté pohodě, jen se musí vychytat drobné mouchy ohledně umělých čoček ( třeba odrazy světel ve tmě a lámání světla po stranách čočky) atd.
Za chvíli dorazí kamarádka s psékem, tak máme naplánován venčící výlet, pak budeme společně péct dobrůtky na zítra a večer musím zabalit vše potřebné s sebou. Bohužel nám odpadl Brutův bráška , takže opět bude Brut běhat sám, pokud mu nepřiřadí Alušku nebo jiného pséka. Ale to nevadí, oba se pořádně protáhnou, proběhnou a já si pokecám s Fajkou a dalšíma skvělýma lidičkama
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2009 18:10
- Nahlásit
Ahojte
Konečně je u nás 8 stupňu a sníh leze zase dolů ale furt je ho ještě dost
Janiii
jééje teda konečně když už máš čas tak zas musí Míra makat že? To je v peerd....no tak to si to musíte přijet vynahradit na ten pochod k nám
brut
My teď dorazili z venčení oba a du zase makat mám toho ještě moc.. krom toho musím taky připravit batoh a věci na zítra, ale hlavně nenápadně bo Fája bude plašit že jedem hned
a já si pokecám s Fajkou a dalšíma skvělýma lidičkama
moooc se těším.. ikdyž nevím jestli ty tréninky nejsou nějako bokem od vás závodníků
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2009 22:20
- Nahlásit
Fajka
neboj ... já musím stejně korzovat a navíc Alu bude běhat licenci, takže podle všeho někde s vámi
Už mám upečíno.... pár slaných houstiček, několik plněných oříškama ( ty, co jsem vám dávala ochutnat) a pak pidi koláčky s mákem, povidlama a tvarohem .... ještě jsem chtěla udělat plněné rohlíčky sýrem a šunkou, ale šunka mi byla sebrána prý na večeři
Zabaleno mám mimo domečků vše, tak půjdu pséky vyvenčit a naklušu do pelechu nebo ráno budu vypadat jak mrtvolka
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2009 22:22
- Nahlásit
brut
jé ty si byla pilná!!!!
Nezapomen že se mení ten čas !!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2009 22:26
- Nahlásit
Fajka
neboj.... foun s budíkem už je přeřízenej, ty ostatní mi nevaděj
jé ty si byla pilná!!!!
se zítra zeptej kamarádky, co mně poveze, jestli spíš nejsem praštěná .... byla u nás na návštěvě a plácala koláčky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2009 22:29
- Nahlásit
brut
... byla u nás na návštěvě a plácala koláčky
no tak se aspon nenudila
Tak se těším na zítra pááá páááá dobrou
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2009 19:31
- Nahlásit
ahoj coursingáři a chalupáři, jakou jste měli neděli???
tady chcalo a chcalo a berni tu měla celé odpoledne Báru, tak si dovedete představit tu bahnitou kouli, co schne v předsíni
právě jsem se přihlásila s kamarádkou na květen a kurz inline bruslení pro začátečníky, a jak to okomentoval můj tatínek : "sádrovny, zvyšte výrobu!!!!"
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2009 19:37
- Nahlásit
Ahoooj
Janiii
právě jsem se přihlásila s kamarádkou na květen a kurz inline bruslení pro začátečníky, a jak to okomentoval můj tatínek : "sádrovny, zvyšte výrobu!!!!"
moudrý to muž!!!
U nás lilo jen včera večer, a dneska odpoledne začalo krápat ale couring byl celkem v suchu ! A bylo to príííma Fajuška běhala
Brut jako panička skvěle upekla , Brut jako psík je kráááásnééééj a velikéééj, Brut a její kamarádka se karamádila s Fajušou No krásnej den zase dneska
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2009 19:50
- Nahlásit
Brut a její kamarádka se karamádila s Fajušou
no a pokud se i Fájuška kamarádila s nima, tak to je super
ikdyž jestli Brut "smrděla" vanilkou, koláčkama, slanýma tyčinkama nebo co to tu včera vypisovala, se Fájušce nedivim
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2009 20:33
- Nahlásit
Janiii
no a pokud se i Fájuška kamarádila s nima, tak to je super
ikdyž jestli Brut "smrděla" vanilkou, koláčkama, slanýma tyčinkama nebo co to tu včera vypisovala, se Fájušce nedivim
spíš voněly sušeným masíčkem ale kamarádila se hlavně Fajuš s nima
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2009 20:51
- Nahlásit
ale kamarádila se hlavně Fajuš s nima
lidíííí já jsem zítra domááááááááááá tááádydáááádydáááááá
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2009 20:52
- Nahlásit
Janiii
lidíííí já jsem zítra domááááááááááá tááádydáááádydáááááá
hurááá musíš nás chodit prudit sem !!!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2009 21:11
- Nahlásit
musíš nás chodit prudit sem !!!
si pište!!!!
ikdyž rozhodně to nechci prosedět u kompu, chci číst, chodit s berni ven, odpočívat ... prostě se hodit do klidu a začít hledat novou práci
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2009 22:59
- Nahlásit
Janiii
ikdyž rozhodně to nechci prosedět u kompu
no to samozřejmně nééé ale hlášit se nám musíš to je ti doufám jasný
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 08:11
- Nahlásit
PetraK
Předpokládám, že Ešusovy příhody ze Zvířetníku vyjdou knižně. Objednávám na dobírku jeden výtisk.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 08:27
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek
Fajka
ale kamarádila se hlavně Fajuš s nima
no ale to je gůůtofka Jarkofská, což?? A jak jinak kůrsing? Přehánějte s Brůtofkou a povídejte!
Janiii
Tady taky lilo i když ne až tak nějak šíleně. V sobotu jsme vypucovali chalupu od podlahy a v neděli jsme zemřeli takže Ešus je zpruzelej, páč jsme sice v pátek byli tři hodiny venku, ale k čemu je víkend, když se nemůže v pondělí zhroutit fyzicky zcela vyčerpán?? Tak aby mu to nebylo líto, dostal fčéra pigáro. Prej děsný hysterický scénky zas. Výjimečně jsem u toho nebyla, nicméně si to dovedu představit. Je pravda, že tentokrát prej nevomdlel
Strejda
pane- jéé díkuju za pochvalu - no ona knížka huž je hotová, ale zatím jsem zkusila tři nakladetelství a všade řekli slušně ať jdu do kečengy
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 09:15
- Nahlásit
jdu náááhodou kolem a vy snad pracujete nebo co
brýý rááááno, který mi kazil jen telefonát od zoufalé mojí nástupkyně, že má žaludeční vředy, celý víkend nespala jak se děsila toho, že musí dneska do práce a já tam nebudu prej je zralá na prášky, a to šéfová ještě nedorazila ... chuděrka.
nicméně, mám za sebou ranní cvičení sprchu, umyté vlásky, a až uschnou, vyrážíme s berni ven a pak ji musim vyčesat, páč vypadá jak když vylezla z kanálu -
včera totiž dostala morkovou kost, takže má "hovězí" chlupy na celý náprsence, pak přišla Bára, který berni tím pádem samozřejmě tůůůůze voněla, takže ji celou oslintala, sliny se prííímovně nalepily na ty hovězí zbytky, no a do toho lilo a dámy laškovně pobíhaly po dvoře, zahradě a přilehlém okolí, takže se na to všechno nalepila ještě tuna bahna
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 09:20
- Nahlásit
Brý ráno
PetraK
My si úžívali skvěle, coursing se vydařil.. krom drobné maličkosti že sme zaspali
Něco málo tady www.akita-feiko.estranky.cz a večer snad dám dohromady všecky fotky:
Janiii
prej je zralá na prášky, a to šéfová ještě nedorazila ... chuděrka.
to no je síla tak teda vidím že tvoje rozhodnutí bič a pryč bylo správný !
jdu náááhodou kolem a vy snad pracujete nebo co
aaa to nám tu chybělo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 09:20
- Nahlásit
Janiii
sprchu, umyté vlásky, a až uschnou, vyrážíme s berni ven
tady to smrdí vraždou
pak přišla Bára, který berni tím pádem samozřejmě tůůůůze voněla, takže ji celou oslintala,
proč je vůbec máme prasata ?
no Ešus dal včera přírodní hygyjénu. 3x do nádrže, zaplavat si a zpět. takže jsme ušetřili za šampon
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 09:25
- Nahlásit
Fajka
týjo, Fajka je dobrááá.
mi to tak mrzí, že ten Ešus to tak pokejdal to běhání
ale letos to na Zvířetnickým setkání chci zkusit znovu, třebas zapomněl. Tak budu zas v dubnu lítat po louce u chalupy s igelitkama
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 09:26
- Nahlásit
PetraK
Fajce už to jde ale byla s náma ještě jedna akitka .. co je dost plachá a taky jsme jí silou vůle rozdejchali chce to trpělivost
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 09:29
- Nahlásit
aaa to nám tu chybělo
já to věděla
sprchu, umyté vlásky, a až uschnou, vyrážíme s berni ven
tady to smrdí vraždou
a to tu u vás teď prosím vydatně snídám - jogurt, zapékané müsli a banán
jsem se dala na zdravou stravu, no když už jsem za poslední dva pracovní týdny se šéfovou shodila 3kg, tak bych mohla pokračovat
ovšem problém je ten, že žaludek je tak v háji, že mě po každým jídle bolí a mám křeče tak musim pomalu a polehoučku, a prolívám ho bylinkama
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 09:35
- Nahlásit
Janiii
ovšem problém je ten, že žaludek je tak v háji, že mě po každým jídle bolí a mám křeče tak musim pomalu a polehoučku, a prolívám ho bylinkama
aooo jééé tak pomaloučku polehoučku a koukej se hodit zase rychle do kupy jo ale nevím jestli ty brusle budou to pravý ořechový
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 09:38
- Nahlásit
Fajka
ty brusle jsou až v květnu, na náš svátek - no řekni, není lepší oslava než si rozbít hubu
zrovna mi přišel mail, že mají volná místa takže to máme rezervovaný
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 09:40
- Nahlásit
Janiii
- no řekni, není lepší oslava než si rozbít hubu
nooo tak věděla byh o lepší oslavě ale zas furt lepší když si jí rozbiješ sama než dyby ti jí rozbil někdo druhej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 09:41
- Nahlásit
Janiii
no když už jsem za poslední dva pracovní týdny se šéfovou shodila 3kg, tak bych mohla pokračovat
ty jo fakt jako vrcholná krafka je to to vás ani vraždit nemůžem, vy si to tetkon musíte užívat ten klídek.
no řekni, není lepší oslava než si rozbít hubu
za to nemusíte platit, dycky se najde nějakej dobrovolník
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 09:42
- Nahlásit
a to oni ještě z těch kurzů zveřejňují na webu fotky ale odkaz ze mě nedostanete
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 09:51
- Nahlásit
Janiii
ale odkaz ze mě nedostanete
my se taky nebudeme ptát vás, víme pani?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 09:56
- Nahlásit
PetraK
že jo paní... si to stejnak vyguuuglíme
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 10:00
- Nahlásit