Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 20:36
- Nahlásit

wami
až přijedeš do Práglu, tak půjdeme do žoo, sem tam dlouho nebyla

wami
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 20:40
- Nahlásit

brut
většinou jsou tratě na trénink výrazně kratší ( o polovinu), běží se na rovném terénu bez překážek a bez větších úhlů
ti nevím, a já dycky myslela, že coursing má napodobovat běh zajíce, takže teda pěkně s kličkováním a klíďo přes nějakou tu terénní vlnu...

Na Moravu mi Martin zase až tak často jezdit nebude
vás holt budu muset pozývat častěji i s Martinem ;)

wami
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 20:41
- Nahlásit

brut
až přijedeš do Práglu, tak půjdeme do žoo, sem tam dlouho nebyla
jupí

já taky ne, ale se mnou je to celodenní výlet (a z toho jsem schopná jen u vlků sedět hooodně dlouho - však víš ) - ti ponesu na zádech rybářskou židličku a něco ke čtení...

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 20:42
- Nahlásit

wami
jsme je přilákali na 4 jezevčíky až ke sklu Ty malý roládky je zaujaly
nějaký další zviřátka jsou ještě tady

wami
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 20:58
- Nahlásit

blanulinka1
jsme je přilákali na 4 jezevčíky až ke sklu
jj, v Brně si s Lumpem hrabali přes sklo ťapičkama a chtěli si hrát... jsou většinou docela interaktivní...

Ty malý roládky je zaujaly
jednohubky

nějaký další zviřátka jsou ještě tady
jdu se kouknout...
u nás jsou všechny fotky z poslední ZOO přimíchány k těm z návštěvy brut, takže na kečupu moje poslední galerie

brut
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 23:01
- Nahlásit

wami
já dycky myslela, že coursing má napodobovat běh zajíce, takže teda pěkně s kličkováním a klíďo přes nějakou tu terénní vlnu...
jo, to jsem si myslela taky, ale zeptej se Fajky, jak to včera vypadalo..... 350m dlouhá trať na rovině se třema ( nebo čtyřma) velmi mírnýma lomama. Tak to raději nechám běžet oba závod s dlouhou tratí, s překážkama a pěkným kličkováním

ale se mnou je to celodenní výlet
no však, s ničím jiným ani nepočítám ...si tam někde dřepnu na lavičku, stačí, když si vezmeš foťák a veškeré další nádobíčko na focení

blanulinka1
hezký vlcííííí .... sem v zoo nebyla snad deset let. Koukám, že to budu muset napravit

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 00:18
- Nahlásit

PetraK
hele odkaz mi nejde hodit, číhni do útulku Psí domov Lukavice prsoím
ta už na inu v nouzi je a je mooc pěkná ...

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 08:35
- Nahlásit

dobrý ráno, je tu šílená mlha, tak s procházkou vyčkáme, až vyleze to slibovaný sluníčko
včera mě od odpoledne rozbolela hlava, prášky nezabraly tak jsem šla asi v devět večer chrnět a tím jak jsem dlouho ležela, tak mě zas bolej záda - holt to nemůžu mít jednoduchý že jo

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 09:00
- Nahlásit

Brý ráno.. tady je azuro a já jen probíhám...

Brut

létající japonka

pro změnu lítající američanka

lítající smetáček
další tady:
http://fajka.rajce.idnes.cz/Coursing_jarni_Kralupy /#album

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 09:01
- Nahlásit

Fujtajblik ve spolek

tady je krááásně a já jak vězeň na Bezdězu sedim v kanclu. Budu muset přemluvit pana řídícího, že pudem krmit labutě (takhle si mi to kdysi povedlo u našeho profesora na právo )

Takže Janiii- máš stranickej úkol- jakmile se zvedne mlha jdeš ven i za nás vostatní co šroubujem. Jasný?

Fajka
ta už na inu v nouzi je a je mooc pěkná

aha, tak dobrý. Já jen, že jsem na ní narazila.

ale bylo to hustý včera, fakt jsem z toho špatná. Takhle vcelku, všechny najednou- to je snad horší než moje první návštěva v útulku

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 09:06 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Hele a pak že jsou akity pomalý jo...
Fajuš předběhla střapec

tady znova.. v tom stejným běhu a drobátko se mě doněj zamotala

je to ale tvrďák už zas mastí dál

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 09:09
- Nahlásit

Fajka

ty jo Fajkooo, ty máš dost dobrý fotky!! Profi přímo- ty dlouhochlupáče v pohybu máš gutový teda

kdo vymyslel tu láhev v ocasu?

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 09:12
- Nahlásit

PetraK
ty jo Fajkooo, ty máš dost dobrý fotky!! Profi přímo
To já néé to Pááááája

kdo vymyslel tu láhev v ocasu?
To je Corrynka AA a vymyslel to její páníček

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 09:18
- Nahlásit

Fajka
fotky jsou opět úúúžasný máte pochvalu před nastoupenou jednotkou

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 09:19
- Nahlásit

Janiii
díky díkyyyyy vyřídím!

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 09:21
- Nahlásit

Fajka

To já néé to Pááááája

tak mu vyřiď, že krom toho, že se umí dobře klepat zimou, tak umí i supr fotky

a vymyslel to její páníček

tohle jsem chtěla vědět, páč jsem si to chtěla potvrdit

brut
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 10:30
- Nahlásit

Dobré ránko dámy

tady je azůro, jen ta zima by už mohla jít někam do prčic, ráno byla pěkná kosa

Fajka
úžasný fotky.... Pája je šikulkááááááááá

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 10:36
- Nahlásit

brut

je krásně co? Doufám, že to vydrží do odpoledne, až se povalím konečně ven. Musím dneska k sousedům jestli nemají klíč šestnáctku, abychom mohli dotáhnout ty kola a pak............. tradadadááááá vyrazím do terénu

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 10:36
- Nahlásit

všichni maj azůro jen já mam prdlačku, bolení hlavy a bříška - to je z toho že jsem včera vcelku normálně jedla
tak aspoň mě tolik neštve, že je tu mlha, ze který by měl radost jedině Rákosníček

brut
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 10:44
- Nahlásit

PetraK
vydrží...a minimálně do konce týdne, prý už by mělo opravdu být jaroooooo se vším všudy

Janiii
holka má taky bolení bříška a hlavy, tak si koukej udělat bylinkové tééééé, pěkně pomaličku popíjet, občas to proložit nějakým jídlem v menším množství, ale často a uvidíš, že bude zase dobře. Puňťa brzy vyleze i u vás, tak s Berniííí šupajdi na procházku a hned ti bude líp.
To víš, nervíky jsou v tomhle směru problém s velkým "P"

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 10:45
- Nahlásit

jo, lidi! včera jsem mluvila s tou mojí nástupkyní - manželovi brečela do telefonu, u mě se držela ... každopádně, prej uvidí jak dneska a jinak nechává klíče a mobil na stole a odchází

brut
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 10:54
- Nahlásit

Janiii
mno, možná by si díky tomu někdo konečně mohl všimnout, že něco není v pořádku. Nedávno někde v novinách popisovali přesně to, co jsi sem psala ty.... je to na podání trestního oznámení a minimálně na velkou pokutu šéfový. Zkusím dohledat......

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 11:04
- Nahlásit

teď mi zrovna přišla smska, že už 2x dneska na šéfovou vylítla a sjela ji, že to prostě jinak nejde. tak třeba si dá šéfka na čumák a srovná si to v kebuli ...
jsem moc ráda, že to nemusim řešit. ale můžu vám říct, že mě to zatim dost odrazuje od nové práce, protože tohle už bych nechtěla zažít

brut
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 11:09
- Nahlásit

Janiii
možná to bude šéfový stačit.... ale silně pochybuju, ta má pocit, že vlastní patent na rozum a vše okolo

ale můžu vám říct, že mě to zatim dost odrazuje od nové práce, protože tohle už bych nechtěla zažít
dej si pár dní oraz, pořádně se vyspi, odpočiň si a teprve pak se začni rozhlížet po práci. Však těch pár dní zvládnete a hlavně se dáš do pořádku. Všude nejsou krávy s velkým "K"

Eimy
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 11:17
- Nahlásit

SOS Víte tady někdo, jak narva na fotku podpis? Mám udělanej obrázek s průhledným pozadím, ale všechny programy, co tu mám a zvládnou to narvat na 150 fotek najednou mi tam dělaj pozadí bílý

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 11:19
- Nahlásit

Eimy
nepoužívám, netuším, nepomůžu

a jaktožes nezakukala????

Eimy
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 11:20
- Nahlásit

Janiii
pač jsem naprdlá a zoufalá, že mi to nejde tak už ani nekukám

brut
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 11:28
- Nahlásit

Eimy
já nevíííííím, ale chlap označení používá furt ..... za jak dlouho to potřebuješ mít? Že bych se ho zeptala, ale až sám zavolá, teď je někde na poruše a je děsně nas*anej, tak ho nechci vyrušovat.......

Jak je kukačko? Sem koukala na bříško

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 11:38
- Nahlásit

Eimy
ještě mě napadla wami, ta to taky používá ne? zkus jestli ji tu někde neodchytíš ...

Eimy
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 11:42
- Nahlásit

brut
nepotřebuju to hned drbu se s tim od včerejška od 8 od večera asi, takže času mám víc než dost
Je celkem fajn, jen jsem nervní ze zítřejší kontroly... Ale snad je všechno OK, včera se mi ve škole udělalo šíleně blbě, jsem myslela, že tam sebou fláknu, ale ustála jsem to

Janiii
Jo jo, ta mě napadla taky A poslední dobou se objevovala i tady, tak snad na to narazí

<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání