| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 20:59
- Nahlásit
StaHi
paní ahoooooj, vás jsemuž nepotkala, ani nepamatuju jakpak se máte skorosousedko???
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 21:00
- Nahlásit
StaHi
konga nemáme.... zatím jsem nenašla odvahu investovat do něčeho, co je "prý" nezničitelný
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 21:02
- Nahlásit
Janiii
primovne, mam hnisavej absces f krku ) ..ale uz je na ustupu, svinak!
..jeste teda (jako tradicne posledni) gratuluju ke svobode ..ted nevim esi to nak nemotam, ale znamena to, ze ste dostala ten job v miste bydliste? (mozna si to pamatuju blbe a byl to nekdo upa jinej ..tak dyztak prdonte, za to urco muzou ty atb co beru )
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 21:03
- Nahlásit
brut
tak kamarádka zatím počítá s nedělí.... vypadá to slibně
prima se těším
jo a upeču nějakou dobrůtku, aby nám ten čas utíkal rychleji kam ty na ty skvělý nápady chodíš
Janiii
jo 7 by Pája možná ušel ale stejnak nerad
délku trasy nejde, líbí se mi kudy vede, je to prima prochajda, kolem konopiště a rybníka
jj to je jasný, kudy se jde to je hodně důležitý a Konopiště to je paráda
šly jsme s holama asi po 4 roky 25km, tak to máme najitý, ale čéče nevim jestli by se mi chtělo - nožky bolely, uplně to cejtim jako by to bylo včera
no paní, přece mě nedáte košem?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 21:05
- Nahlásit
Fajka
Fajka
ovce s daňkem
fáákt?? takže to co se nepovedlou Dvoum písařům se povedlo někomu jinýmu???
No Ešus by byl zaručeně pro, to je jasná věc. že bychom vyrobili Hyeně konkurenci??
Janiii
kdyžtak vyrazíme na Pochod za povidlovým koláčem
bože to už to tak uteklo?? Vždyť to není tak dávno co jsi o tom psala a lákala nás ať jdeme!! To je nechutný, jak to letí.
a je dobře na duši už??? Je viď, mám radooost
Fajka
U nás dáte tu pajdu
proč si neřeknete vo víc? Dneska za pajdu nic nepořídíte
brut
jen bych je musela předem vidět a sáhnout si na ně
to není problém, můžu vzít až se někde uvidíme. Na přetahování to fakt fest vydrží, na takový to třepání taky, jak by to vydrželo, kdyby s tím byl nějakej demolátor ponechán sám to nevím.
KLíčenky jsou taky pěkný a samolepky taky, dělají to podle svých fotek který mají na stránkách. našlas?
StaHi
hele ale kdyby se to nenechalo vyloženě volně ložený, tak by to nějkaou dobu vydržet mohlo, jak píšu Brůtofce- na přetahování dokonalý, u nás furt ta samá kvalita.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 21:06
- Nahlásit
brut
no hele kong je ocelova koule obalena ca 2cm tvrdou pryzi.. takze sanci ma .-) ..ofsem je facht tezkej a skoro vubec neskace, cili kapek nuda no
..ten nas je kdesi v zahrade (slezl snih, takze pomalu zaciname objevovat poztraceny hracky), ale esi ho najdu, pribalim vam ho k mlejnku, at to prubnete .-) (je uz teda kapek zanovni, ale rozbitej neni vubec)
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 21:07
- Nahlásit
no paní, přece mě nedáte košem?
naopak, košem by dala Fejkýšková nám
pani neslibuju, míra by nešel určitě, a já uvidim
chodí se 25 pořád stejně? tzb. Alšovice - Zásada - Navarov - Podspálov - žel.brod - Alšovice? nebo tak nějak se chodívalo ne? chodily jsme na gymplu - a to už taky holt nějakej pátek ne
StaHi
jeste teda (jako tradicne posledni) gratuluju ke svobode
děkujuuu
nevim esi to nak nemotam, ale znamena to, ze ste dostala ten job v miste bydliste?
job v bene jsem nedostala, bohužel, ale pro mě je hlavní že jsem vypadla od tý šílený šéfový, ze který mi už začalo hrabat, nejim, nespim a jsem na nervy ... takže práci začnu hledat teprv teď
a jinak doufám, že se ten hnus co máš v krku brzy zalekne a prchne definitivně
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 21:08 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
PetraK
bože to už to tak uteklo?? Vždyť to není tak dávno co jsi o tom psala a lákala nás ať jdeme!! To je nechutný, jak to letí.
víš jak to je v tý písničce .... "už to bude rok .... cos mi z okna mával ..." jojo, je to tak, ale letos je to myslim o týden dřív
ale jinak lákat můžu, sedni na vlak a můžeš s Ešusem přifrčet akurát nevíme jestli půjdem - to jako jestli vstanem a bude trochu slušný počasí Lenka s Montíkem letos nejdou, tak bysme šli jen s Bárou, takže se budem domlouvat operativně ráno to stačí
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 21:09
- Nahlásit
PetraK
fáákt?? takže to co se nepovedlou Dvoum písařům se povedlo někomu jiný
jj ukazovali to dneska ve zprávách , bylo to roztomiloučký
No Ešus by byl zaručeně pro, to je jasná věc. že bychom vyrobili Hyeně konkurenci??
no a já bych tím pádem měla pořešenýho krycího péska a jednem mrňous extra aktivní a extra pruhovanej by byl prosím můj zbytek váš a ZADARMO!
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 21:10
- Nahlásit
PetraK
takže to co se nepovedlou Dvoum písařům se povedlo někomu jinýmu???
tak vzpomnela bych tra na southparkovsky slonoprase.. nebo taky petiprdelni opici joo, geneticky inzenyrstvi
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 21:12
- Nahlásit
Janiii
ale tak to sem netahejte
chodí se 25 pořád stejně? tzb. Alšovice - Zásada - Navarov - Podspálov - žel.brod - Alšovice? nebo tak nějak se chodívalo ne jj furt stejný nechcete si přijet a pořádně nostalgicky zavzpomínat
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 21:13
- Nahlásit
Fajka
kam ty na ty skvělý nápady chodíš
pchch, sem si říkala, že se budeme nudit, tak ať máme alespoň něco k zobání
PetraK
to není problém, můžu vzít až se někde uvidíme. Na přetahování to fakt fest vydrží, na takový to třepání taky, jak by to vydrželo, kdyby s tím byl nějakej demolátor ponechán sám to nevím.
tak to u vás okouknu a pak se rozhodnu... přeci jen nechci nic co malá zlikviduje okamžitě ve chvíli, kdy to dostane do zubů ....
Našla jsem.... bohužel bych chtěla klíčenky se svýma psama .... pro harantí a pro pár lidiček, kterým se líběj
StaHi
ježíííííš.... tak to mocinky děkuju, vezmu něco dobroučkého pro hafánky nebo pro paničku
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 21:17
- Nahlásit
Janiii
job v bene jsem nedostala, bohužel,
nj, skodenka, ale tak tra se najde neco este lepcejsiho a este bliz .-)
ale pro mě je hlavní že jsem vypadla od tý šílený šéfový
a to je jasny jen si ted poradnete dachnete, dyk von ten zivot neni jenom vo ty drine, no ne?
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 21:19
- Nahlásit
brut
neradujte se predcasne, pani! moje zahrada ma bratru 3ha (ale zas nebujte, von se driv nebo pozdejc najde)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 21:22
- Nahlásit
Janiii
to řikám! Je našrot!!
ale jinak lákat můžu, sedni na vlak a můžeš s Ešusem přifrčet
my už chalupničíme - od minulýho týdne. A vzhledem ke stavu cesty letos opět nehrozí, že bychom se utrhli-musíme jí dát dopořádku, aby se tam dalo jezdit. Takže tím pádem se posouvá dokončení toho pokoje, takže tím pádem se posouvá......, posouvá........
Fajka
zbytek váš a ZADARMO
a mám to zadarmo! A s rozvodem na krkuuuuu!! panebože pruhovanej hopík!!
StaHi
tak vzpomnela bych tra na southparkovsky slonoprase
tož to neznám, páč já tydlevízi moc nevedu sem buď venku s čoklidem a nebo smrdim tady a nebo u plotny
brut
tak pani se mi pak připomeňte, ať to s sebou vezmu někam, ať se můžete podívat.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 21:22
- Nahlásit
PetraK
to není problém, můžu vzít až se někde uvidíme
ano ano, paníí, třea do divadla, můžeme si o přestávce házet a kdo bude chtít, může si i kousnout
lidi jdu chrnět, tělo žádá odpočinku po tom všem nervení ...
dobrou noc a pěknou sobotu!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 21:23
- Nahlásit
StaHi
vaší zahradu bych brala hned.... miluju velký otevřený prostory ... to neva, stejně chlupáčům přivezu nějakou dobrůtku ( co maj nejraději?)
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 21:23
- Nahlásit
to řikám! Je našrot!!
vzhledem že denní porce jídla se za poslední týden sestávaly z: jogurt, jeden rohlík, jablko ...
bych fakt nechlastala
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 21:26
- Nahlásit
Janiii
dobrou a hezkou sobotu ..... hlavně odpočívat, odpočívat a léčit pocuchaný nervíky nějakou dobrůtkou a krásnou procházkou ....
PetraK
tak pani se mi pak připomeňte, ať to s sebou vezmu někam, ať se můžete podívat.
připomenu .... nejpozději 9.4. jedu do Motola na vyšetření a pak směr Anděl...tak se můžeme domluvit na kafču, pokud nebudete mít nějakou neodkladnou práci
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 21:27
- Nahlásit
Janiii
co ručka.... možná se na ní ten štrééés podepsal taky, tak na ní pozor a opatrně
Taky chci do divadla...... nebude zase něco?
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 21:42
- Nahlásit
brut
no pani nevim esi zrovna pro vas je nase zahrada idealni.. jako pekna je (este zatim.. pod mou 'peci' kapanek pustne..ale je v tom kus takovy ty divoky krasy zas ), velka..pul les a pul sad.. ale ve svahu (sadova cast je terenem spis neco jako vinice -prudky schody ve svahu) .. dost casto tam mam problem s balancem i ja (navic bulik rad boura do lidi), s berlou by to byl asi trochen adrenalin...
..
co maj nejraději?
a vite ze ani nevim? voni milujou asi upa vsechno
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 21:46
- Nahlásit
Janiii
kdo bude chtít, může si i kousnout
jako Tlumočník de taky, že očekáváte takovoudle produkci???
dooobrou
brut
možná se na ní ten štrééés podepsal taky
to stopro je tak, taky jsem to Janiii říkala, tetkon se to za čásek srovná,a le asi ne hned.
nejpozději 9.4
tak jo se dohodnem - asi ale budem muset bejt možná krapítek variabilní, páč máma má 8.4. narozky a já zatím ešče nevim co a jak bude.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 21:46
- Nahlásit
StaHi
až se tu objeví wami, tak se zeptej, jakou cestu ( zkratku do kopce) sem v neděli vybrala..... .... sem zvyklá lozit všude...dokonce i do jeskyní ... takže tahle zahradosad by se mi mooooc líbila
voni milujou asi upa vsechno
fáááááááájn, něco vymyslím, aby si pošušňali
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 21:48
- Nahlásit
PetraK
tak jo se dohodnem - asi ale budem muset bejt možná krapítek variabilní
se nic neděje, founy na sebe máme, tak to bude alespoň trošku dobrodrůžo .... však když tak do Práglu zase po Velikonocích pojedu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 21:54
- Nahlásit
brut
oká - dej vědít, dohodnem se operatýýývně
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 22:01
- Nahlásit
brut
a tak to ja vas zas nechtela nak podcenovat, pani! to chran nad/pod/i vedlebuch! to bylo i na tech fotkach videt, ze se nedate zadnym terenem jen tak snadno zastrasit .-)
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 22:07
- Nahlásit
StaHi
kuš, já vím .... jen se občas čék blbě smiřuje s tím, že ne všechno je pro něj dobrý , ale zkoušet to musím, bych jinak zlenivěla
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 22:18
- Nahlásit
dobrou ...jdu s piraňou ven a pak na kutě.
Zítra má chlap pohotovost, tak bude doma pomáhat ( jestli ho neodvolají do práce)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 22:55
- Nahlásit
brut
Zítra má chlap pohotovost
tak huž je v práci jo? To je rychlost, takže to znamená, že očka sou O.Ká dobrou
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2009 10:42
- Nahlásit
brý dopolůdne, tak místo pochodu vyrážíme do českých budějovic míra musí jet pracovat tak se aspoň po cestě zpátky stavíme za babi v Bechyni, je tam v lázních... akorát musíme jet ber Berni
pěknou sobotu všem!
|