| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 13:51
- Nahlásit
Janiii
Ten svetr si nesvlíkej
znám!! Znám i na tu větu jsem si tetkon vzpomněla , To je taky ptákovina film
StaHi
Enem Ajnštajnááá vo co sem přišla?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 13:56
- Nahlásit
Brut
Bruuuuuuuuuut prosím tě, vy ste dělali loni tu střechu žejo... ono se musí psát na obecák nějaká žádost či oznámení či co... nemáš náhodou vzor jak by to mělo vypadat???
|
StaHi
Člen |
- Nahlásit
PetraK
no vo zadel f pruhlednejch spotkach.. este tam byl docela ftipnej napis.. na tech spotkach.. ale anstajn mi prechytracil, co se da delat
|
Janiii
Člen |
- Nahlásit
Fajka
pani zrovna si řikám, kde nám poletujete a vy zatim na nás voláte ze střechy jak tak koukám
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 14:00
- Nahlásit
Janiii
no skoro!!! huž máme lešení za 3 hodiny stálo a zejtra začnou
mám průser že nemá to oznámení
Estli to někdo najdete nebo máte hodte mi vzor sem nebo do mailu... mrku večer..
musím jít stěhovat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 14:01
- Nahlásit
StaHi
ale anstajn mi prechytracil,
to ale nejni vůbec žádná hamba, vom taky má hodně velký KvíKvé, s tim neuděláte nic
Janiii
vy zatim na nás voláte ze střechy jak tak koukám
von se z ní stal holup na střeše???
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 14:02
- Nahlásit
PetraK
von se z ní stal holup na střeše???
tak bach .. kdo mě naštve k tomu přilítnu a udělám z výšky káááák
a du páááá jestli neumřu tak večír...
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 14:08
- Nahlásit
PetraK
no neudelam a ze jsem to zkousela! >.< (tudlencto vesely protizlodejny zabezpeceni bych chtela umet naprogramovat, mozna bych pak konecne povesila svy leta pripraveny stranky.. ale umim prt, takze povesit muzu leda tak sebe)
|
wami
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 14:10
- Nahlásit
Eimy
nejjednodušší, nejspolehlivější, i to průhledný pozadí si udělá sám (tzn. je lepší to mít černobílý), umí to tam vrznout dávkově a je to zadarmo...
obrázkový žraloček
používám už docela dlouho a myslím, že ten vodoznak na fotkách vypadá celkem slušně
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 14:57
- Nahlásit
Fajka
káááák
to nás, kerým tudle vykákly plíce, nemůže vůbec rozhodit
StaHi
takze povesit muzu leda tak sebe
chce to ale pevnej hřebik ve zdi, aby to vyšlo. A taky solidní provaz, takže žádný nákupy u ťongů, jinak se to nepovede.
wami
vrznout dávkově a je to zadarmo
sem četla vrznout dáLkově a je to zadarmo a chvíli jsem přemejšlela vo čem je teda vůbec řeč!
ale může za to rozhovor s šéfem, kdy jsme se od výroby dětskýho volejíčku, dostali k pytlikovýmu čaji a von to zazdil pytlikovou polifkou
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 15:03
- Nahlásit
PetraK
Povídání o mikulášských akcích je super.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 15:12
- Nahlásit
Walda
jéé. líbilo?? To jsem ráda, podařilo se tam ještě dopsat ty popisky, což jsem ráda, ty čoklové si to zasloužej. Neozval se nikdo vod těch kanaďanů?
Mi tak mrzí, že to cvíčko nestíhám asi nepočítáte s cvičením třeba v outerek pro velký psy, viď? Jo a směruju k vám jednoho dalšího pesana.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 15:17
- Nahlásit
teda lidi, možná budu provokatér, ale venku je nááááááádherně, dá se jít jen v mikině, sluníčko svítí, Berni je uplně vyřízená - házela jsem jí hračku až měla jazyk skoro na zemi, čudinka moje a teď jdu využít její chvilkové únavy a jdu ji prohrábnout kartáčem, ještě má na sobě zbytky nedělního bahna
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 15:20
- Nahlásit
Janiii
ale venku je nááááááádherně
je krásně, huž se těším, jak tu třísknu dveřma a půjdu ven. Jen večír mi to kapek kazí- přijede mi tak asi 30 kilo krocaního masa a budu porcovat, porcovat, porcovat.................. a ještě ráno budu porcovat, porcovat..........
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 15:26
- Nahlásit
wami
já už ho zkoušela právě a nějak se tomu ten můj obrázek nelíbil (taky tam dělal ílý pozadí, ale tak zkusím ten obrazek dat jen do černobílé a udělat to znovu
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 15:27
- Nahlásit
wami
jinak tvůj obrázek je paráááádnííí, ale tak nadaná zase nejsem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 15:32
- Nahlásit
Janiii
tady je 20 stupňůůů sice na sluníčku ale je a sníh taje a taje ..
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 15:34
- Nahlásit
lidi nestvete me a poslete sem taky slunicko, tady furt nic
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 15:34
- Nahlásit
jdu zkusit udělat nějakou fotku, bohužel když jdu sama na prochajdu, tak foťák netahám, páč hlídat foťák, lítající berni, srnky, a do toho se pokoušet o nějaký fotky - to je na mě moc a stejně si radši užívám venčení a věnuju se berni. když jdem s mírou oba, tak je to v klídku - jeden se věnuje psovi, druhej fotí tak jdu aspoň na zahradu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 15:36
- Nahlásit
eště sem zapoměla dodat :
vrkůůůůůůůůůůůůůůůůůů vrkůůůůůůůůůůůůůůůů
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 15:48
- Nahlásit
jooooooooo máááám toooooo
wami
tak konečně jsem se s tim poprala a už jsem přišla jak na to tak mám radost...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 16:04
- Nahlásit
Fajka
sice na sluníčku ale je a sníh taje a taje
vrkůůůůůůůůůůůůůůůůůů vrkůůůůůůůůůůůůůůůů
kšáá, jedeš potvoro!
Janiii
bohužel když jdu sama na prochajdu, tak foťák netahám,
no já taky ne a to jsem si ho pořizovala proto, abych měla fotky k článkům . Jenže my vždycky při venčení tak blbnem, že bych ho rozflákala během první půlhodiny už takhle chodím i ověnčená jak stromek- kolem krku píšťalka , klikr, přes rameno vodítko, v kapse pytlíky na bobky, různý odměňovadla, tenisák, usmolenou rukavici a od loňska preventivně i obvaz (vim, vypadá to divně, ale představa, že by se zopákla v horším provedení ta rozříznutá noha mi nedá)
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 16:06
- Nahlásit
tak fotky nějaký mám, ale taky mam vybitou baterku takže se mi nepovedlo všechny fotky stáhnout do kompu
tak až večer
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 18:29
- Nahlásit
tak nějaké ty slibované fotky
naše hlídačka
naše velká holka
no a tady jedna vzpomínka - na stejném místě
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 19:12 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Janiii
no a tady jedna vzpomínka - na stejném místě
ježíš to je ňuníneeeeek
Krááásný fotečky !
Sem taky dneska drobátko dokumentovala stav před rekonstrukcí a mimo jiné hlídačku
někdo se dloube v nose Fajuška v uchu
a nedrbat Fája všecko vidí
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 19:29
- Nahlásit
ježíš to je ňuníneeeeek
to byla u nás asi dva dny bobíšek malej
teda Fája má přehled
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 19:58
- Nahlásit
Fajka
Bruuuuuuuuuut prosím tě, vy ste dělali loni tu střechu žejo... ono se musí psát na obecák nějaká žádost či oznámení či co... nemáš náhodou vzor jak by to mělo vypadat???
my jsme nic neoznamovali ..... jsme v dobrý lokalitě, kde je to každýmu fuk , ovšem kamarádka to jen šla nahlásit na úřad, kde jí nechali vyplnit nějaký formulář
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 20:00
- Nahlásit
Janiii
Fajka
krásný fotečky.... já odpoledne vytáhla mužskýho s foťákem, aby taky udělal nějakou slunečnou fotku a moooooocinky se povedly, jen je má u sebe a já se k nim nemůžu dostat..... tak snad mu ta úprava nebude zase trvat věčnost
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 20:16
- Nahlásit
brut
my jsme nic neoznamovali ..... jsme v dobrý lokalitě, kde je to každýmu fuk , ovšem kamarádka to jen šla nahlásit na úřad, kde jí nechali vyplnit nějaký formulář
ahááá to se máááš... já už sem něco sesmolila páč čék tady u nás nikdy neví.. máme soosedy rejpaly !!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 20:24
- Nahlásit
Fajka
ajéjej, takovýho souseda máme taky , ale chtěl předělávat střechu po nás, tak se klidnil, protože věděl, že bych mu to vrátila i s úrokama
Dojdi si na úřad a jen to nahlaš, pokud by chtěli písemně, tak by měli mít někde na stránkách předlohu, aby jsi to měla správně. Jo a zvlastní zkušenosti doporučuju říct délku o jeden až dva dny delší než plánujete, aby jsi tam nemusela znovu ....
|