| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2009 11:10
- Nahlásit
Dobré slunečné ránko
nenávidím střídavé počasí ... mám z něj bolehlav.
A to musím dneska zabalit čoklíkům i nám na víkend, páč zítra ránko vyrážíme směr Slavětín. Taky bych měla něco upéct, ale nějak se mi nechce.... jak je venku hezky, tak jsem lenivá
Jinak já šla do péří opět v půl jedný, protože oba pséci sežrali za dobu mé nepřítomnosti každý jednu kost a pak se jim chtělo bobkovat..... navíc ta malá potvora k ránu udělala hromádku v chodbě, tak mně synek vzbudil s tím, že to nestihne uklidit. Bych jí roztrhla jak hada..... tentokrát totiž ani necekla
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2009 11:27
- Nahlásit
alias
oni to maj v popisu práce..
tuhle službu poskytnout musí
no, pekna predstava, ale praxe je obcas kapanek jina.. mi tenkrat tvrdili, ze aby mi up hledal praci v miste faktickyho bydliste, musim zmenit tb a presto ze vlak nejede (starala jsem se na plnej uvazek o umirajiciho tatu, proto jsem chtela mit statem zaplaceny aspon zdravotni, bo jsem v ty dobe vubec nevydelavala, proto jsem najednou bydlela jinde a proto na zbytecny dojizdeni nebyl cas) .. zmenit tb neslo, pac nebylo ukonceny dedicky rizeni (ehm, nakonec trvalo 2 roky, nez mi bylo milosrdne povoleno odsouhlasit si tb ve vlastnim dome ).. soucinnost s uradem jsem vzdala predem.. ..mozna bych se tenkrat zachovala jinak, dybych o tyhle sluzbe vedela, ale spis ne, na uredni dohady mi stejne chybel moral..
proste fakt mam smulu na ouredniky, tak pro ty moje apokalypticky vize mejte kapku pochopeni
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2009 11:32
- Nahlásit
StaHi
však oni na nevědomost spoléhají.... ale alias má pravdu. Zaregistrovat se musíš v místě trvalého bydliště, oni tě pak přehodí na stálou adresu,kde momentálně bydlíš. Ovšem, když narazíš na káču úřednici, tak tam taky můžeš nechat nervíky a odcházet naprosto zhroucená
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2009 11:35
- Nahlásit
alias
čéče StaHijová má pravdu, jde o to, že sice musí, ale leckdy nechce. některý ještě nepobraly, že jsou tady pro lidi, který je ze svých daní živí
hele tak kdybyste študentko jeli a měli cestu někde kolem , tak číhni (případně pošli ochutnávku ) a poreferuj, jestli tam ještě je
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2009 11:38
- Nahlásit
brut
kost a pak se jim chtělo bobkovat.....
ty jo po kosti? bych čekala, že se jim právě chtít nebude. Ačkoliv -loni koupil Brtnik Ešuovi na chalupu takovou tu obří hovězí -asi uzenou?????? -hnátu. a po tej se teda posejřil . Naštěstí teda venku na louce, takže vlastně neposejřil, ale konzistencí srajda, což mě překvapilo.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2009 11:46
- Nahlásit
PetraK
buldockum jsem kosti zkusila dat akurat jednou.. sejrili kosti, konzistenci jako :eek (si je totiz, trumberove moji, jenom naporcovali na polknutelny kousky, s dalsi drtbou se nezdrzovali)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2009 11:50
- Nahlásit
StaHi
no já jsem Ešusa učila, že kosti se musej kousat -to je fakt hrozná doba, čokl neumí zpracovat kosti , takže jsem začla velkejma chrupafkama, páč to taky jednou vzal v celku a dneska snad dobrý, ale já dávám většinou kost jen když je tam to maso, aby prostě kousat musel. No a pak tu velkou hnátu,, kterou když opracoval v kloubech, tak pro jistotu letěla.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2009 11:54
- Nahlásit
PetraK
tak pro jistotu letěla
..hele na podrobnejsi popis nemam zaludek, ale doplni mne vase fantazie, to jsem si jista.. tata totiz prvnimu bulikovi jednou koupil kravi hlavu....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2009 11:56
- Nahlásit
StaHi
prvnimu bulikovi jednou koupil kravi hlavu
fůůůůůůůůj, ble, ble. Vydržím dost, ale zas ne fšecko . Ofšem předpokládám, že bulíkova radost byla převeliká, což?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2009 12:01
- Nahlásit
Zdáááár probíháááám...
Huž sme tu měli kontroluuuuuuu
Jestli náááhodou nepácháme nějaký nepravosti!!!!!!
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2009 12:02
- Nahlásit
PetraK
bulíkova radost byla převeliká, což?
to jo... a este vetsi radost mel otecko, dyz se mu tu hlavu snazil sebrat a uplne nejvetsi ja, bo jsem to pozorovala z okna (reznik tenkrat tatovi tvrdil, ze kravi hlavu haf nemuze rozkousat, ze si s ni bude hrat ..bulik teda moh, ale to uz rikam vic, nez jsem puvodne chtela)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2009 12:13
- Nahlásit
Fajka
Huž sme tu měli kontroluuuuuuu
jako fakt, jo??? No Ty jo, milí sousedi nějaký, asi co?
StaHi
este vetsi radost mel otecko, dyz se mu tu hlavu snazil sebrat
dal mu jí? Nebo ji vdechnul radši celou aby vo ni nepřišel? ?D
ale to uz rikam vic, nez jsem puvodne chtela
uš je vám špatně? mně ešče ne.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2009 12:16
- Nahlásit
PetraK
Jako fakt to víš když nemaj na novou střechu oni tak halt musej sledovat kde co se šustne... a když si někdo dovolí něco vylepšovat tak mu to aspoň musej znepříjemnit!
Tohle fakt nechápu... to nikdy nepochopím...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2009 12:22
- Nahlásit
Fajka
Jako fakt
panebože kreténi, já fakt některý věci nepobírám a máš tucha, kdo to byl?
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2009 12:28
- Nahlásit
PetraK
uš je vám špatně? mně ešče ne
no vy ste to preci jen nevidela na zivo
dal mu jí?
nedal.. dyz jsem se dostatecne nasmala, popadla jsem voditko a jarmila vodtahla.. vdechnout celou hlavu nemoh, bo jemu se to rozkousani prave povedlo (a ja nabyla novou vedomost, a to, ze kravi leb je kost tristiva).. trisky pak otec posbiral, s tim jsem mu (slovy "tadle kravi hlava pada na tvou hlavu"...) pomoct odmitla
(..mmch to probehlo ve vrcholny fazi moji puberty, takze mi dost mozna uklouzlo i 'ty vole' )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2009 12:33 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
StaHi
no vy ste to preci jen nevidela na zivo
naštěstí
bo jemu se to rozkousani prave povedlo
no voni maj přeci jen tu tlamajznu funčknější. O nějakej ten fous. ,
kravi leb je kost tristiva
hm, tak todle taky nebrat. Ono mi stejnak přijdu fšecky kosti špičatý, dyš se to rozkousne , tak já jsem s nima vopatrná. Spousta lidí dává syrový kuřecí stehna normálně, ale nemám odvahu, vždycky to vykošťuju.
jo a k volovi- si pamatuju, jak jsem mámě jednou řekl: Ty vole mami to byla taková pr*el, to si nedovedeš představit !!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2009 13:14
- Nahlásit
PetraK
panebože kreténi, já fakt některý věci nepobírám a máš tucha, kdo to byl?
nemám páč blbů je tu hafo
Jediný štěstí bylo že sem dovalila na obecák včera ráno ten papír s ohlášením. Taky museli prej zkontrolovat co za materiál tam budem dávat. Že prej kdyby znovu eternit tak nám to zakážou (nepovolej) a ještě dostanem pokutu....
Nechápu ...ale budíš v pondělí si na stavebním ouřadě mám vyzvednou papír s kulatým razítkem že nám to jako teda milostivě schválili a nenašli žádnej problém ...
ještě že tak ....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2009 13:20
- Nahlásit
Fajka
Nechápu ...ale budíš v pondělí si na stavebním ouřadě mám vyzvednou papír s kulatým razítkem že nám to jako teda milostivě schválili a nenašli žádnej problém ...
ještě že tak
ty jo fakt soda, lidi jsou děsný hovada. tak nevím, jestli pořád prahnout po tom, že se chci odstěhovat na venkov . Já vím, dementa najdu všade, ale jak je to v tom městě anonymní, tak tohle nikoho nenapadne. Asi teda.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2009 13:23
- Nahlásit
Fajka
no jo, neni nad dobry sousedsky vztahy (ja to zprvu nepobrala, jsem myslela, ze ste meli jakousi kontrol v praci)
..uz jsem to onda postla k davitkojc, ale i tady se ten vobrazek tusim hodi.. zkratka, mam pro vas takovej jarni zahradnickej tip, pani:
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2009 13:27
- Nahlásit
PetraK
Já vím, dementa najdu všade
musíte na samotu do lesa paní.. kde nemůže nikdo stavět
StaHi
paní to ste ale poslala na super správnou adresu páč já miluji stríhání stromků a různejch patvarů z nich nebude dlouho trvat a dopracuju se i takovejmdle uměleckejm detailům
Jo a jedna super dobrá zpráva...nejlíp z celý rodiny to snáši to naše nervní psisko celej den leží v obýváku a chrní jak dudek ... a je jí naprosto šumák že se barák otřásá v základech
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2009 13:28
- Nahlásit
PetraK
jak je to v tom městě anonymní, tak tohle nikoho nenapadne
je fakt, ze naky soukromi je na vsi naprosto nemyslitelny (vesnicani maj pocit, ze maj PRAVO na vase nejintimnejsi info.. nezapomenu, jak mi naprosto cizi baby zastavovaly na ulici a ptaly se na podrobnoste mamina umirani ) ..na druhou stranu ve meste (a v praglu zvlast) nikoho ani nenapadne by vam pomoh, mate-li zrovna potiz napr. s domacim nasilim ..toz vsechno ma svy plusy a minusy .-)
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2009 13:32
- Nahlásit
Fajka
mi se to taky moc libi ..hnedlinko bych realizovala, ale soused-blbec bydli z lesni strany zahrady, bohuzel (leda bych mu zadelku vystrihala do koruny stolety borovice ..jenze toho by si zas nejspis nevsimnul )
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2009 13:42
- Nahlásit
Fajka
PetraK
na samotu do lesa paní
tak tak tam, co psi blechy na ceka nejdou a kde za deste pantata mlynar vypravi historky, ktery chce kazdej slyset jeste jednou
..a uz s tou samomluvou koncim
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2009 16:27
- Nahlásit
StaHi
podrobnoste mamina umirani
bylo by moc zle. Asi bych nezapadla což mi zas až tak nevadí, stejně sem asociál
mate-li zrovna potiz napr. s domacim nasilim
tak že by zrovna ségře v tomhle případě na vesnici pomohli..., to moc neee.
Fajka
musíte na samotu do lesa paní..
to řikám taky, ale mám jeden problém - se bojim bubáků, takže kdyby třeba Brtnik nebyl doma, bylo by to pro mě hodně psycho.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2009 16:28
- Nahlásit
Fajka
a je jí naprosto šumák že se barák otřásá v základech
a pak že žere lidi. Dyš jich má dostatek, tak je f klidu. Budete jí muset pořídit pár lidí na dvorek asi
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2009 16:34
- Nahlásit
PetraK
Asi bych nezapadla
vsak ja jsem taky v jistejch kruzich dost jako popularni
to moc neee
no asi jak v ktery vesnici, u nas se nasili na zenskejch nenosi a utaji se tu trousek.. takze asi tak
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2009 17:36
- Nahlásit
Uf, jdu jen nakouknout a co nevidím ...Fajka, teda koukám, že zlatý naši sousedi ( myslím, bezdomovce, cikány a toho debila od vedle), ti se ani neobtěžovali zvednout zadel a dát vědět na město..... kde jsem samozřejmě nic nehlásila.
Eternit se už dávat nesmí, pokud si nekoupíš nějakej vylepšenej a setsakra drahej ..... je totiž zdraví škodlivej a škodlivej životnímu prostředí ( mám to přímo z eternitky, která je u nás ve městě).
StaHi
krásná příhoda s kraví hlavou.... moje představivost jela na plné obrátky, naštěstí se mi zle nedělá
PetraK
mno, měli krásné bobky....do dnešního odpoledne, teď má Brut opět srajdu, takže k véče dostane jen rejžičku ( suchou)... blbý je, že zítra jedeme do Slavětína, kde bude muset dostat zase grancle, ovšem v neděli bude mít 24 hodinovou dietku, pak dostane rejžičku a nakonec rejžičku s kuřecíma prsíčkama
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2009 18:40
- Nahlásit
zdar a sláva výletu
tak na ÚP mě zaevidovali, paní zrovna zatelefonovala do BEnešova, maj poslat všechny papíry elektronicky a v pondělí, až dorazí pan vedoucí, tak to buď schválí nebo ne - ale prej by v tom neměl bejt problém, v což doufám, protože jsem takhle už jednou "přestupovala" - když jsem se stěhovala a hledala tu práci ...
ale pani v Benešově řekla, že jako musim nějak doložit, že bydlim tady tak jsem se ptala, jak jako, když tu nikde ofiko hlášená nejsem, a ona prej "no nějakou nájemní smlouvu třeba" - tak jsem přes pani úřadovou tlumočila, že žádnou nájemní smlouvu nemam tak prej si mam vyzvednout tiskopis, kterej musí babička podepsat, jako že ví a souhlasí, že u nich bydlim
a jak řikal Míra, ikdyby třeba nájemní smlouva byla, tak by byla psaná třeba na něj, a já bych tam stejně uvedená nebyla - no prostě nevědí, co by si vymysleli
a jinak bylo kráásně, tak mi ani to cestování nevadilo, tam jsem jela busem a domů vláčkem -rychlík, co jel 2,20 hod.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2009 20:12
- Nahlásit
brut
Kuju za mailos! se mam v cem rochnati. A jinak tedy pouha kostra terieru v nouzi , pribyde, dodela se atd.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2009 20:48
- Nahlásit
Brej večer fšem...
brut
teda koukám, že zlatý naši sousedi ( myslím, bezdomovce, cikány a toho debila od vedle), ti se ani neobtěžovali zvednout zadel a dát vědět na město..... kde jsem samozřejmě nic nehlásila.
no jo no.. já měla takový tušení ... ještě že sem se na to nevybodla
Eternit se už dávat nesmí, pokud si nekoupíš nějakej vylepšenej a setsakra drahej ..... je totiž zdraví škodlivej a škodlivej životnímu prostředí ( mám to přímo z eternitky, která je u nás ve městě).
jo jo to vím a hlavně proto taky děláme tu novou střechu páč chcem ten fuj eternit pryč
Nechápu ale proč se ještě pořád ten eternit vyrábí ?
Janiii
- no prostě nevědí, co by si vymysleli
no tak to je přesný... proč dělat věci jednoduše když ti to můžou nějak ztížit že jo by se z toho čék někdy fakt po...
Ale tak snad to dobře dopadne.. idyž moje zkušenost je taková že si stejnak to místo budeš muset najít nejlíp sama ..
Janiii
-rychlík, co jel 2,20 hod. tos jela preš Košice né????
No jinak sem dneska byla za uklízečku bordela, rozhrnovače sněhu a zametače chodníků jako ten zametač když je venku azuro pere slunko tak to taky není špatný přemejšlej vo tom Janiii akorát mě z toho bolej záda.
No a ten bordel co máme momentálně kolem domu a na půdě škoda slov... a to je zatím dole jen jedna čtvrtina střechy
|