Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
StaHi
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 10:59
- Nahlásit

PetraK
víte co to je za šichtu
chapu.
(dejte vedit tak do 14 dnuch, pak uz motorek pred brachou -vasnivym vyhazovacem bordelu- neubranim.. nakou fotku udelam, bo taky chapu, ze tezko muzete mit predstavu oc jde )

brut
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 11:08
- Nahlásit

StaHi
áno, fotečku prosím..... eslivá to nebude problémek... pak ukážu svému domácímu a on rozhodne, esli do toho půjde nebo nééé.
Jinak se dá celá tahle srandička koupit u Germánů, jen mít ty tintilivantili, páč stojí v bratru pouhopouhých 37.280,-

Jestli chcete vidět něco málo z fotek od Psa Jíry, kde jsou australáčci a Fredy, tak jsem právě prošla fotogalerku a můžu vám dát odkaz i přímo čísla, aby jste nemusely složitě pátrat po chlupatcích

StaHi
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 11:19
- Nahlásit

brut
odkaz dejte.. s fotkou se to kapek protahne, zatim nabijim fotak (nejak jsem si myslela, ze nepouzivanej se mi nevybije..a vono ne )

brut
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 11:27
- Nahlásit

StaHi
http://www.pesjira.cz/coursing8.htm

otevřete si sobota 1.část, nechte naběhnout všechny fotky ( jde to rychle), pak vyhledejte číslo 1430, kterým začínají australáci.

Brut, Gwyn 1430 - 1448
Dodo 1457 - 1468
Alu 1498 - 1502

V sobota 2.část jsou:
Brut, Gwyn 1765 - 1772 akční
Tokyšek 1797 - 1802
Brut 1819 - 1827

V neděli je Fredy:
1999 - 2021
2001 - 2127

StaHi
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 11:47
- Nahlásit

brut
to je hnedlinko pokoukanicko, dyz mate fotoreportera-profika (projela jsem je stejne vsechny, bo nektery ty momentky-vyrazy ..alusku jsem poznala bezpecne, brut ma kovovej, nebo kozenej kosik?)

brut
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 11:58
- Nahlásit

StaHi
Brut má kovovej ( pchchchch... všude píšu, že je obřík, ten druhej je proti němu prdítko )
Jíra je opravdu pan Fotograf s velkým "P" ...... nechávám si od něj vypalovat fotky v originální velikosti na cédéčko, abych je mohla zvětšit na plakátek nebo použít do kalendáře. Má super oko na pohyb, což moc lidí neovládá ( a taky samozřejmě nemají tu správnou techniku, kterou má on), navíc je děsně fajn i jako člověk

StaHi
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 12:02
- Nahlásit

brut
Jíra je opravdu pan Fotograf s velkým "P"
co vam pudu dlouze poudat pani, jsem porad kapku pubertalni
(a brutika jsem teda tipla spravne .-)

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 12:14
- Nahlásit

StaHi
nakou fotku udelam, bo taky chapu, ze tezko muzete mit predstavu oc jde

díkec, zkusím to doma nadhodit, ale myslím, že Brůtka bude mít větší šanci na úspěch

brut

áá fotil Pes Jíra, ten má vždycky gůtofky fotky. jdu číhat:

tak zatím mě dostal ten vlkodaf!
lítající bígl taky gůt

Brůůtík dobrýýý

no hásky se do sebe hošíci pustili, hásky

a Alů, krásně soustředěně běžíííí

zbytek fotek musím až potom.

StaHi
Jíra je opravdu pan Fotograf s velkým "P"
co vam pudu dlouze poudat pani, jsem porad kapku pubertalni

a esipak von to Jíra ví, co vo něm žencký na netu řikaj?

(......sem taky stále ještě kapek puboš )

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 12:24
- Nahlásit

ofšem na ty tři nudle terijérský zatím nemá nic

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 12:28
- Nahlásit

kecám, tadle je zničující

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 14:44
- Nahlásit

koukám, Fajka na střeše - pozdrav z výletu vám sem musim donýst sama psala jsem jí smsku, ale asi leze po střeše

lidíííí, měli jsme se uplně báječně nejvíc báječnějc jak to šlo!!!!
jeli jsme z týnce vlakem do Kamennýho Přívozu, a tam jsme vyrazili podél (teda aspoň místama) Sázavy do Pikovic a zase zpátky vláčkem trasa cca 11-12km, lesíkama, podél vody, nikde nikdo, potkali jsme všehovšudy cca 10 lidí - a jednoho psa, resp. psici s natvrdlým páníčkem, kterej asi soudil, že když jeho haf nic nedělá tak ho nechává navolno lízt Berni do huby ... ale v pohodě, psice byla naštěstí poddajná a hned ležela, tak jsme ji přešli
no prostě supeeeer. sepíšu to na web, teď jdu mrknout na fotečky a dát si něco k pozdnímu obědu

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 15:31
- Nahlásit

Janiii
Kamennýho Přívozu, a tam jsme vyrazili podél (teda aspoň místama) Sázavy do Pikovic a zase zpátky vláčkem trasa cca 11-12km, lesíkama, podél vody, nikde nikdo, potkali jsme všehovšudy cca 10 lidí

jéééééé to je sfiňááárnáááá todle psááát dyš tu ešče dřepim!!
Esli už se nikdá nevozvu, tak je to tim, že jsem šla dneska na to kolo

StaHi
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 15:37
- Nahlásit

PetraK
s tim kolem vofafrne, pani.. onda jsem par mesicu zaskakovala v jedny dvojity reklamce, s puvodnim grafikem na telefenu, dybych tra potrebovala dohledat nejaky podklady.. mno a jednou se ho takle mezi reci ptam, co se mu vlastne stalo, ze je prace neschopnej.. no a on taky koloval a zlomil si vobe ruce.. dost prekerka.. obecne jako

..jinac se mi konecne nabila baterka a jdu fotit ten motor..

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 16:11
- Nahlásit

to je sfiňááárnáááá todle psááát dyš tu ešče dřepim!! tak nedřepte a třááá si klekněte prozměnu
fotky už se nahrávají ještě musim chytit slinu a sepsat to

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 16:29
- Nahlásit

StaHi
no a on taky koloval a zlomil si vobe ruce.. dost prekerka

dík za optimistický vyhlídky!! jdu. Myslete na mě, případně mi věnujte tichou vzpomínku.

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 16:30
- Nahlásit

tak koukejte jak jsme se měli krásně
vim že Ešuska by tuhle stejnak vytáhla na světlo jako první

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 16:31
- Nahlásit

Bodre popoledne, venku je prenadherne. Cubka perdeli mlada dostála svemu jmenu a prvne si na cvicaku zalovila (od souseda tam prolejzaj slepice..). Takze myslim, ze se ji strapecek pozitri bude hodne libit.

StaHi
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 16:34 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit

brut a PetraK
tak jsem tak nejak nafotila motorek (predem hlasim, ze vo zadny umeni nejde), fikane i s krabkou cigar, by ste mely predstavu, jak je asi velkej.. taky je tam foto cirkularky, to zas abyste videly, jakej byl predchozi majitel 'sikula' ..hele:

a pod'ooooor, bonusove jsem se pro vas blejskla s darlinkem, byste videly, jaky jsme to krasny par

StaHi
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 16:36
- Nahlásit

Janiii
vidim jen tu jednu a jako jo! ..odkaz na zbytek je tajnej?

brut
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 16:59
- Nahlásit

Dámy doporučuju prohlídnout tyhle fotky.... jsou naprosto gůůůůůtový jak říká zdejší cyklistka ... a navíc je tam vidět Brutův grif při porážení soupeřů těsně u killu

http://www.ceskypes.cz/index.php/foto/category/C37 /

Janiii
výletík závidím, ale já už jsem jednou nožkou v chatě ( ve Štěchovicích) .... se mocinky těším

StaHi
hezkej motůrek....ale jsem stejnej technickej talent jak ty, takže počkám v klídku na mužskýho ..... a nevím, proč, sem předpokládala, že jste droboučké, něžňoučké stvoření...ta vaše fotka s darlingem můj předpoklad naprosto naplňuje

Fifi
perdelice bude velmi šikovná, základ už mááááá

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 17:07
- Nahlásit

pod'ooooor, bonusove jsem se pro vas blejskla s darlinkem, byste videly, jaky jsme to krasny par
StaHi
teda pani, vy jste se museli s darlinkem dlouho hledat, než jste se našli co?

odkaz na zbytek je tajnej?
jasně že néé
tady prosím

StaHi
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 17:11 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit

brut
počkám v klídku na mužskýho
jasny, este muzu odborne podotknout, ze se to strka do zasuvky, normos 220V... ..pripadne casem zkusit, esli funguje (dneska fakt ne, bo jsem nespala a bojim), coz teda pochybuju, je to uz starik, ale jak rikam, tra by si s tim nejakej sikula jeste poradil (zatim se nerozpada, ani dyz ho otru hadrou ) ..nevim vo tom proste vubec nic, ale jak to ma i ten remen na pohaneni rezaciho kotouce, tak mi prislo, ze by z toho mozny navijak bejt moh ..nebo aspon zvednu pri veciru panu Brutovi naladu

droboučké, něžňoučké stvoření
no, nechci vam brat iluze, jsem fakt spis trpaslik (+muj hlas uz znate ), ale mam predevsim hooodne velkyho darlinka

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 17:12
- Nahlásit

brut
základ už mááááá
Svine je to. Me fakt nastvala. Pani to teda vzala s klidem a nadhledem, ze bude slepici vyvar. Ani prachy nechtela, ze to je jejich chyba, ze jim tam pipky prolezly.

StaHi
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 17:14
- Nahlásit

Janiii
no spis dlouho trvalo nez ja nasla darlinka.. von spis jenom tak stal, jak uz to u samecku bejva ..a este dyl trvalo, nez jsem zjistila k cemu slouzi a ze k sobe patrime

jdu si navarit kavicku (bo skoro nevidim) a pak se vrhnu na ty vase fotosky

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 17:18
- Nahlásit

brut
pani já nevěděla že letní sídlo máte ve Štěchovicích to se musíte mít ale krááásně přes léto. my si to dneska fakt užívali
Fifi
pani estlivá vás to potěší, tak mamina nemuí mít ani perdelici, ale "vobyčejnou" berňačku, a slepice jsou to jediný, co aportuje vidí, letí, kousne, a přinese - no ukázkový mamina to chtěla využít na zkouškách, ale nebylo jí to dovolenou - jsou dneska lidi takže bez slepice byl Aport za 0 bodov ...

brut
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 17:31
- Nahlásit

StaHi
nechci vam brat iluze, jsem fakt spis trpaslik (+muj hlas uz znate ), ale mam predevsim hooodne velkyho darlinka
hlásek jsem opravdu slyšela a je moooooocinky zajímavý, takový trošku ( jak bych to řekla kulantně ) drsnější, což nádherně koresponduje s droboučkou, křehoučkou kostřičkou

Fifi
Svine je to. Me fakt nastvala
budiž ti útěchou, že Al by mi slepici taky přinesla, protože miluje všechno, co lítá....a taky to patřičně loví

Janiii
letní sídlo je přesněji mezi Štěchovickou a Slapskou přehradou .... na nejkrásnějším místě Vltavy...ve Svatojánských proudech ... fakt nádhera

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 17:41
- Nahlásit

Janiii
pani estlivá vás to potěší,
Nepotesi, to vite, ze ne.
budiž ti útěchou,
Taky mi to neni utechou.

Bo proste nemam rada nasili, killy, cubky nesmi lovit. Tohle byla moje i sousedu blbost, psi na cvicaku a oni pusti pipiny na volno, ja to nevedic krafu s kamoskou a pak uz jen kokokodaaak Takhle rychle jsem stovku nedala uz dlouho. . No nic, ja proste jen bytostne nesnasim, kdyz mi v rukach umira jakejkoliv tvor, byt pavouk. A timto konci Bazune detstvi, ji porad mam za skritka neposedu - kulobelo, odted bude mit vojnu.

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 17:42
- Nahlásit

ufff uf uf, sepsáno
a jdu odpočívat - resp. vymyslet výlet na zítra páníček je ještě s námi doma (no doma moc neeee

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 17:44
- Nahlásit

Fifi
jojo, mamina se v tom taky nevyžívá ... ale jak řikáš - maj mít slepice zavřený ... u nich se procházej slípky od sousedů pomalu až na zahradě ...
a u strejdy se mamina taky ptala "máš zavřený slepice, můžu pustit Bonu na zahradu??? .... jooo, jsou zavřený ..." no a nebyly

StaHi
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 17:46
- Nahlásit

brut
Al by mi slepici taky přinesl
ale Hlinik se odstehoval do Humpolce!

Fifi
naprosto chapu, ze je vam neveselo ..ja podobny stavy zazila, dyz mi predchozi bulik vyhrabal a rozcupoval kytky.. zcela vazne

<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání