Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 14:17
- Nahlásit

PetraK
zatim jsem našla jen tudle velšteří fenku-tak jestli víš kam jí upíchnout třeba.....
No a TO je ten kamen urazu, ja nic nevidim. Hod odkaz celej, z estranek (asi, ze jo) fotku neuvidim, dokud tam nevlezu.

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 14:22
- Nahlásit

PetraK
hod link sem nebo k nám do akit a ankaras to tam určo přihodí díky

brut
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 14:29
- Nahlásit

Fajka
díky

PetraK
ten problém S DRÁTEM
s jakým drátem? Jak CCC tak MSC používají šňůru ( nikdy jsem tam drát neviděla a ani neuvidím), na kterou je přivázanej střapec a ten jede před psem ( takže se k němu pes přiblíží až v cíli, kdy se stejně soustředí na "zabití" igeliťáku)

Fifi
zkus to, perdelicím se to bude líbit a myslím, že i rotvice bude nadšená .... kor, jestli se jim líbí lovení
Fakt je dobrý čubinky hodně povzbudit a třeba při prvním běhu je poslat za střapečkem s nějakým slovem, u kterýho víš, že účinkuje .... u nás je to "kočička".
Brut poprve běžel v Český Vsi... hned licenci, měla jsem strach, jestli vůbec vyběhne, ale stačilo mu na startu zamávat před ňufákem igeliťákem a při startu špitnout" kočička" a vylítl jak šůs..... od tý doby jsem tohle slovo nepoužila, protože by mně byl schopnej zabít, jak moc je natěšenej.
S Alu to bylo jiný, tam jsem jen houkla "chyť" a ona běžela jak vítr..... teď už neříkám mimo různých nadávek "blbče, počkej ještě chvilku", nebo " klíííídek" či "ještě jednou se pokusíš vystartovat a nakopu tě do p*dele" vůbec nic

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 14:38
- Nahlásit

brut
u nás je to "kočička".
Tak timhle rozhodne nebudu hecovat. Stacilo mi zakillovani naseho Zrzka. vymyslim neco adekvatniho, tra Igeliiiiiiit! - aby se jim to nepletlo s necim jinym. Nebo "Běěěěěěěěěž" - to znaj od brndy.
Kremylka rotvicoidniho bych vzala taky rada, ale obavam se, ze zacina harati. titititi. Tak snad nestrhne s sebou i zbytek cubek.

brut
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 14:40
- Nahlásit

Fifi
neškleb se, sem si myslela, že kočičku převedu v igelit ..... už teď je u nás tohle slovo naprosto tabu, tak bych mohla chlupatinám říkat igeliťák a pes by byl v klidu ...... bohužel, to nefunguje

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 14:44 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Já používám lumpíček nebo ssssyčáááák a běž!

A to běž se mě nejlíp naučilo když vycházíme z vrátek zahrady na prochajdu .. jak je natěšená a párkrát sem jí pohecovala opakovala běž a tak to má spojený s tím, že se někam rychle vyráží

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 14:49
- Nahlásit

Fajka
lumpíček nebo ssssyčáááák
To by se asi sla podivat na nakyho pana...

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 14:54
- Nahlásit

Fifi
ahááá jako že by mu šla testnou rukáv že? to u nás nehro ....No tak to potom zbejvá to běž

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 15:06
- Nahlásit

Fajka
ahááá jako že by mu šla testnou rukáv že?
No ona ani rukav nepotrebuje, ona by radsi do zivyho. Takze zustanu u Běěěěž! No to bude prca.

brut
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 15:10
- Nahlásit

Fifi
No ona ani rukav nepotrebuje, ona by radsi do zivyho.
celá piraňa.... proč nějakej rukáv, když ta druhá ruka je volná

Takze zustanu u Běěěěž! No to bude prca.
nezapomeň někoho zaúkolovat na fotky či videjko.... aby jsme z toho taky něco měly

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 15:22
- Nahlásit

Fifi - ta velška je v útulku olomouc- mi to taky nechce házet ty odkazy

Fajka

hele odkaz mi nejde hodit, číhni do útulku Psí domov Lukavice prsoím

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 15:38
- Nahlásit

PetraK
Jsem ji nasla. Akorat - kam s ni? Terieri v nouzi nefungaj, a docela me to prdi. Asi zpunktuju kamosku.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 15:58
- Nahlásit

Fifi

FIFÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ MÁM HO! Debil, kdybych hledala obráceně a neměla utkvělou představu, že to bylo někde na konci, už bych to dávno měla - JE NA BOUCHALCE - útulek Bouchalka, http://www.connection.wz.cz/psi.html

tady na Kladně.

Holky prosím, udělejte někdo něco, čurinu nějakou, je mi totiž z toho hrozně, tolik, tolik psů. Nikdy jsem to neprojela celý najednou, bez přehánění-je mi fakt hrozně. Abych to tak definovala cejtim se provinile

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 16:28
- Nahlásit

PetraK
No to je chlupatec, trocha trimovani by mu neuskodila. Prihodim k sobe a zacnu koumat ohledne tech terieru v nouzi.

udělejte někdo něco, čurinu nějakou,
http://www.youtube.com/watch?v=CbYMJAh6aSk&feature =related
Inac moc nevim.. tohle dycky zabira.

wami
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 17:21
- Nahlásit

maucta, vašnostky
dělo se tu přes víkend něco zajímacího?

my byli hopitat na agility, mám zas plno poznatků a zkušeností (a nakopnutí ) a taky máme radost, páč naše Meluzínče je moc šikovné... (jen ta panička kdyby nebyla takové kopyto )
Lump by byl taky, kdyby ale kolem sebe pořád neslyšl "jéé, hele, to je ale krásnej pes", na což hodí macho výraz a na mě pak prdí...

ale nakonec jsem nad ním vyhrála 4:2, 2x nás disklo jeho kravení, ale 4x jsem ho dostala do cíle...

brut
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 18:10
- Nahlásit

wami
vida, Lumpík byl šikulka ... o Meluzínce jsem nepochybovala Byla jsi tam u vás nahóře?

wami
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 18:21
- Nahlásit

brut
Lumpík byl šikulka
no právěže nebyl
ale rozhodla jsem se, že nad ním prostě nějak vyzraju, tak to zkouším...

Byla jsi tam u vás nahóře?
jj
Kačka o klubovce nic nevěděla, byla překvapená, no a já si samo nepamatovala datum, ale když to dáme dohromady, asi bychom jely...

brut
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 18:56
- Nahlásit

wami
ajajaj, ti sem hodím propozice na klubovku ( 8.5.), ale je potřeba poplatek zaplatit do 8.4. ... nemáš na ní meilík nabo foun, aby to nepropásla, protože jde už o druhý termín

http://www.kchmpp.cz/downloads/klubovka_2009.pdf

Však řekni Lumpíkovi, že bude pořádně hopsat nebo na něj zase pošleme Alušku

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 19:04
- Nahlásit

Tak dlouho mlada perdelice do me zdoubala, az jsem se nafrkla a vyrazila. Aneb, vyuka tahani z uleknuti. Dostala prvne postroj, prvne na snuru, prvne ke kolu, coby moralni podporu mela po boku maminku. A vypada to velmi nadejne, ani hubu jsem si s nima nenamlela, krasne cupitaly.
wami
Heeelp, casem bych mozna pouzila dalsi postroj nebeske modri, Ag to mela siry na miru.. Takze pripadne rovnou na Peska? Sije jeste na miru - kvadratova skalara s hlubokym hrudnikem?

brut
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 19:10
- Nahlásit

Fifi
Tak dlouho mlada perdelice do me zdoubala, az jsem se nafrkla a vyrazila. Aneb, vyuka tahani z uleknuti.
šikovná perdelice ..... nechtěla být pozadu za ostatníma

wami
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 19:10
- Nahlásit

brut
už jí to letí mejlem...

Fifi
casem bych mozna pouzila dalsi postroj nebeske modri, Ag to mela siry na miru.. Takze pripadne rovnou na Peska? Sije jeste na miru - kvadratova skalara s hlubokym hrudnikem?

určo šije, s nebeskou modří to bude otázka materiálu, zda ještě bude
ale jinak změř a zavolej, je to jak se mnou, akorát on je chlap a ukecanější (někdy)

brut
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 19:17
- Nahlásit

wami
díííííky , bych ráda, aby jste jely, tak se musím snažit

Jinak včera Al s Brutem běželi v Kralupech. A dopadlo to přesně podle mých předpokladů. Al byla rychlejší, ale najednou si to uvědomila, viditelně zbrzdila, počkala, až jí Brut předběhne a teprve pak dobíhala.... 3/4 trati naprosto skvělý, zbytek nic moc. Asi bude muset holka běhat s někým jiným, takhle by jí to za chvíli znechutilo.
Ovšem běžela na rozdíl od jiných licenčních běhů trať závodní, takže delší.

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 19:17
- Nahlásit

wami
OK, tak se mu casem ozvu, nespecha to. Zatim ji bohate staci manmati guard, aby pochopila princip a taky nez doroste a dodela se. A na nebeske modri netrvam, stejne barva pres bahno neni skorem videt.

brut
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 19:24
- Nahlásit

stejne barva pres bahno neni skorem videt.
není nad černou

wami
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 19:27
- Nahlásit

brut
tu aspoň holkám udělám reklamu - http://www.agility-silesia.webnode.cz/ - tady najdešna Katku mejla ;)

Jinak včera Al s Brutem běželi v Kralupech
ale tak to je, možná ji to neznechutí, jen bude běhat jinak... Když mi běží Lump s Banuškou, je to o něčem jiném, než když se každý musí snažit sám za sebe s jiným sparingem. Užijou si to taky, ale znají se, takže ta "spolupráce" tam vypadá jinak, než když každý mastí na plný kule a maká, aby byl lepší, než ten cizí...

Fifi
Zatim ji bohate staci manmati guard, aby pochopila princip a taky nez doroste a dodela se

A na nebeske modri netrvam, stejne barva pres bahno neni skorem videt.
já měla teď docela dlouho sladěné postroje do červena... to bahno mě štvalo tak, že jsem ty postroje prala každou chvíli, to zvládaj v pohodě

akorát už mám zas postroje každý jiný, neb mi Banuška Lumpíkův sežrala a nechala mi z něj 12 malinkatejch kousků

brut
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 19:40
- Nahlásit

wami
jůůůůj, budu mít kam koukat a co obdivovat ..... díky moc ( ty víš, jak mi udělat radost )

Asi máš pravdu ... naštěstí ve Slavětíně bude dost dalších psů na různé prostřídání, tak uvidím, jak bude běhat s jinými. Hlavně Barča jí klidně šoupne jako parťáka i jiné plemeno nebo voříška, což se v Kralupech nedělá. Brut tam bude mít svojí psí konkurenci ( australáků by tam mělo být minimálně 5, možná i 6)

wami
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 20:22
- Nahlásit

brut
budu mít kam koukat a co obdivovat
no, když budu stíhat fotit a aktualizovat

uvidím, jak bude běhat s jinými
jj, a proto já neřeším všechny licence a závody a tak, já si prostě tréninky užívám mnohem víc, díky tomu, jak se dají zajímavě psi skládat bez ohledu na plemena...

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 20:28 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit

wami
něco pro tebe Bohužel jen přes sklo...

wami
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 20:35
- Nahlásit

blanulinka1
pražská?
jsou krásní... díky

mám teď úlovky z Olomoucké, ale maj to tam malinký, takže celkový dojem spíš nic moc...

brut
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 20:35
- Nahlásit

wami
já si prostě tréninky užívám mnohem víc, díky tomu, jak se dají zajímavě psi skládat bez ohledu na plemena...
hmmm, jenže u ccc je i tohle problém .... většinou jsou tratě na trénink výrazně kratší ( o polovinu), běží se na rovném terénu bez překážek a bez větších úhlů, navíc i s přiřazováním plemen nebo psů je trošku problém.... tam se moc kouká na pravidla a jede se podle těch daných chrtích
Na Moravu mi Martin zase až tak často jezdit nebude, takže holt musím vzít za vděk tím, co mám. Pokud by běžel i Diázek, tak nebude problém. Navíc jsem včera začala přemlouvat i další holčinu s australajdou.... třeba se zadaří a bude jich běhat víc ... sem na to zvědavá

<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání