| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 08:48
- Nahlásit
taky gůůt
|
alias
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 09:17
- Nahlásit
ždarec - tka úpotřetí se to pokusim napsat pokaždý mně to někam vyhodí
zkoukla jsme fotky a jsou vážně nádherný - všechny
tak a já jdu depresit k úklidu a krmění dravé zvěře
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 11:30
- Nahlásit
PetraK
a to se neznaj!! že by se jako dohodli, že si to prohoděj
no chtělo by to páč jinak teda voba vypadaj jako PAKA
Janii
Tady máš na:
ZA STATEČNOST!!!!
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 11:39
- Nahlásit
Fajka
vypadaj jako PAKA
a tak sou i jinaci experti
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 11:43
- Nahlásit
StaHi
no ale to si pletete paní, todle není pako ani expert ale umělec
Todle umět ta moje tak na tom vydělám majlant
|
alias
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 11:44
- Nahlásit
jééé tak to je fakt borec ))
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 11:47 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
StaHi
a tak sou i jinaci experti
ty vado tak placatka je borec
i když je pravda, že u nás byl srnčí ratlík nějakej a ten to taky dělal. Placatka má proti němu výhodu, že tou kušnou líp bude držet rovnováhu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 12:04
- Nahlásit
Dobré dopoledne mé milé dámy
Jsem zpět od lékařské vědy... ko na alergu s celou famílií
wami
děkujíííííí, hned na ně dám odkaz na stránky .... si si pořádně vyhrála, šikulko
Jinak ta první žirafa, co je vyfocená, vypadá jak moje cérka po ránu
Fajka
mě se zas Fája nevyčůrá jinak než se zvednutou noho
to dělala Denča už od malička, ale Brut je prostě v tomhle lenoch a vypadá hrozně vtipně.... zkusím někdy nafotit jeho výraz ... Aluška zase děsně pospíchá a tak kolikrát čůrá při běhu, blbka
Aluška a Meluzínka s těma košema vypadaj jak dvě profesorky
jj, řídily všechny okolo .... Meluzínka štěkotem, Aluška pasením a okusováním
StaHi
wami fotí nádherné fotky a hodně si s nima pak vyhraje.... třeba ten rys byl na druhé straně výběhu
PetraK
si bubáááá
néééé, oni se sice rozprchli, ale nakonec si ten svinčík uklidili, takže se tu dá konečně vegetovat bez zakopávání o krámy
co změnit odměny?
nefunguje... zkoušela jsem od masa přes piškoty všechno možný.... oni mají v roce a půl stávkovací období, tak to nijak hrotit nebudu, hlavně, že přiběhne na zavolání, zapískání a je schopná se zastavit, když houknu. Ostatní se pomalu dopiluje... možná taky potřebovala nějaký větší kontakt se psama, protože od víkendu se mi zdá o fousek nadšenější
co, jaký a hlavně z jakýho matroše?
najdu a dám odkaz... stojí okolo 50,- ale vydrží i Brutovo přežvykování a Aluščino ožužlávání
Sem říkala, že Růůůůfusek je krásnej Čertík
Wami, příště sebou vezmu kameru, kdyby chtěla Al zase pást Lumpa, tak ať to máme zdokumentovaný v pohybu a taky holek okusovačky byly skvělé
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 12:14
- Nahlásit
PetraK
Uz sem to psala k davidkojc, kocour se nasel a nasel novy home! takze konec dobry, vsechno dobre, diky za pomoc!
brut
Krasny fotky, ooooooovsem ZIRAFYYYYYYYYYY - to je normal na kalendar, neskutecny ufo xichty! U tech jsem si fakt cvrnkla. S dovolenim, at je vidim lipejs pohromade.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 12:24
- Nahlásit
brut
oni mají v roce a půl stávkovací období, tak to nijak hrotit nebudu,
no jooo! tak vo tom žádná, tak bych se zatím na to vypšoukla asi úplně. Prostě pauza, aby jí to pak o to víc bavilo.
že Růůůůfusek je krásnej Čertík
no on vypadá naprosto naprosto magorsky - v tom dobrým slova smyslu pochopitelně
najdu a dám odkaz...
dík, to by bylo fajn- jsou šňůrkový??. i když u nás prostě vítězí tenisák, páč křoupe a čvachtá , ale máme problém právě s těma co jsou na šňůrce, že nevydržej. Normoš tenisák některej jo, ale ty šňůrkatý a ty von zrovna tak rád, páč se s tím prima tluče do hlavy
jo a při holčičím čůrání taky vypadá naprosto nebesky
Fifi
joo, číhla jsem právě v emilovi, huž jsem Ti psala a psala jsem i Báře. tak to jsem fakt ráda a nevíš jak se našel?
žilály sou taky gůtový, hlavně ta první , ono vůbec většina těch fotek.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 12:34
- Nahlásit
brut
wami fotí nádherné fotky
ja fiim, je obdivuju uz dlouho aspon ve 'fotkach psu v pohybu'.. ma holka velikej talent si myslim, mel by o ni vedet svet!
Fifi
mi zirafky taky upa rozlozily, nejvic ofsem tadle:
v tom presne vidim ten velikej wamin talent, to 'voko' zachytit spravnej moment .-)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 12:37
- Nahlásit
PetraK
nevíš jak se našel?
Netucham, na to jsem se ji neptala, dulezitej je vysledek.
A vcera jsme byly s kamoskou ve Skrivanech, pribyl tam zase jeden pejsa, ale to je takovej komediant, ze se musim podelit.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 12:56
- Nahlásit
Fifi
ten je roztomilej ouplně jak Ginger od kamarádky.. se jí musím zeptat jestli pro ní nechce kámoše
Nějaký bližsí info by nebylo?
Hele volal mě zákazník a ptal se že mě 29.1.2008 posílal na vyplnění nějakej formulář a jestli sem mu ho prej vyplnila a poslala?
Tak nevím sem nenormální já, že si myslím že je blb a nebo je nenormální on?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 12:59
- Nahlásit
StaHi
ma holka velikej talent si myslim, mel by o ni vedet svet!
jojojo! Já vždycky obdivuju, jak se to podaří zachytit. Mně vždycky ta chvilka uteče
ale to je takovej komediant, ze se musim podelit.
ale von je berušáák! Škoda, že Brtnik fakt druhýho psa nechce a Ešus ho v tom podporuje - jinak bych se mu snažila namluvit, že je drátosrstá vižla, která se mu děsně líbí.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 13:00
- Nahlásit
Fajka
Nějaký bližsí info by nebylo?
Jasna paka, Oskara najdes tady i s vic fotkama a povidanim. Je to jednim slovem MILY pes.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 13:00
- Nahlásit
Fajka
nebo je nenormální on?
dycky von, to je jasný
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 13:01
- Nahlásit
Fifi
ty jo, asi jsem blpka, ale já tam tu vižlu vidim
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 13:08
- Nahlásit
Fifi
Jasna paka, Oskara najdes tady i s vic fotkama a povidanim. Je to jednim slovem MILY pes
díky paní, huž sem jí ho šoupla do mailu.. sice dneska už asi odjela na víkend pryč ale v pondělí to najde
PetraK
dycky von, to je jasný
no že jo!! já si to taky myslím páč já si nepamatuju co bylo včéra natož před rokem a čtvrt
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 13:08
- Nahlásit
PetraK
Na vizlu pizlu je asi dost malej a delsi, mozna krizenec irskyho teriera, takova bonzaj. Ale jestli myslis.. klidne ho rozhod nekde coby vizlu.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 13:11
- Nahlásit
strávím vás šecky
jsem sem nakoukla, než zmizím na víkend pryč od kompu, ale teda, vy mi dáváte kapky...
já jsem ráda, že se fotky líbí
ovšem mistr světa amoleta fakt nejsem, ono na to bych taky musela mít jiný penízky na jiný stroječky, takhle si jen tak hraju pro radost svou a pobavení divákovo... tož když se pak fotečky líbí, těší mě to nejvíc...!
jinak ano ano, žirafky házely gzychtečky úžasňácký, stačilo akorát mačkat spoušť a samy se předváděly jak modelky na molu...
brut
hele, ale já si s fotkama moc nehraju, já to maximálně trochu opižlám do výřezu, ve kterém se mi to líbí víc, a tu a tam dosvětlím nebo ztmavím, vše v tom absolutně nejpitomějším a nejjednodušším prográmku, bo jinak mě hraní s fotkama "post mortem" zas tak nebere...
StaHi
kuji moc za pochvalu, focení mě fakt baví a těší, tak doufám, že je to z těch fotek vidět...
ale pořád mám co dohánět
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 13:12
- Nahlásit
Fajka
díky paní, huž sem jí ho šoupla do mailu..
Dik, to by bylo fajnacky, kdyby ji pad do oka. Akorat aby pak nebyly maly Gingeratka.. Dej urcite vedet, co kamoska na nej.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 13:17 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
no asi máš pravdu, ale tak kdyby se udělaly nějaký ty úpravy... já nemyslela čistou vižlu to ne, ne, ale že tam v něm někde může být.páč ten čumec- bez těch uší...
no já vim, je to stylem, když byla mlha a tma.... a vy ste stál támdle a vona támhle a na hlavě měla něco.... byla do docela pěkná ženská
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 13:51
- Nahlásit
Fifi
Dik, to by bylo fajnacky, kdyby ji pad do oka. Akorat aby pak nebyly maly Gingeratka
nééé to ee ona je zodpovědnej kynoloog, a dva z jejich třech psůch jsou z útulku
Fifi
PetraK
Hele nakoukla sem k davíckovic.. vykoukly na mě tři nahatý zadky tak sem se rači sbalila a utekla.. jen si řikám Fifi tam je, Ešusová tam je tak čí je sakra ten třetí
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 13:54
- Nahlásit
Fajka
. jen si řikám Fifi tam je, Ešusová tam je
nééé to ee ona je zodpovědnej kynoloog
tak bezva.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 14:16
- Nahlásit
wami
já vím, že je jen opižláš a drobně poupravíš, o to víc je na nich vidět, že fakt umíš a máš očko ..... ta pochvala od holek je přesně to, co potřebuješ, aby jsi konečně začala své krásné fotky nabízet i v různých časopisech, na foto servrech atd.
Budeš na severu nebo jedeš jinam? Že by jsi se Kačky zeptala na tu klubovku a pozdravovala jsi
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 14:19
- Nahlásit
Fajka
možná v neděli do Kralup nedorazím .... nějak hapruje odvoz ( kamarádka má strach, aby nenastydla ona i pes a chlap má v práci pohotovost), ale ty léky na imunitu se pokusím když tak poslat po holce s pitbulkou Arwen, která je od nás a jede na závod. Prostě něco vymyslím, aby jsi je dostala
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 14:29
- Nahlásit
brut
Jéééé to je škodáááá sem se těšilááááá......oni asi hlásí nic moc počasí viď ? chjoooo....
Prostě něco vymyslím, aby jsi je dostala
To si hodná díky.. Arwenku ráda poznám osobně, jednou už mě psala do návštěvky, tož to je jako by jsme se znaly
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 14:33
- Nahlásit
Fajka
tak čí je sakra ten třetí
no moch bejt váš, ale dyš ste prchla, asi bude dědy
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 14:35
- Nahlásit
PetraK
no moch bejt váš, ale dyš ste prchla, asi bude dědy
no to nemoch páč to bych se na něj nemohla takhle ze zasi dívat že jo...
Už vím to bude určo ta Davídkojc...se ale na tom slunku nák připekla ..neměla by to slunění tak přehánět!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 14:44
- Nahlásit
Fajka
Jéééé to je škodáááá sem se těšilááááá......
já taky, ale ještě zkouším přemluvit chlapa, kdyby kamarádka definitivně odřekla.... v nejhorším by musel odjet a já bych tam zůstala s obouma pitomcema sama
Počasí má být cca 10°C a občasný přeháňky....
|