| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 11:47
- Nahlásit
StaHi
jooo to se mi taky líbilooo
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 12:09
- Nahlásit
PetraK
nehledá ho někdo
netuším ... hodila jsem ho na australáckej pokec, ale chodí tam jen málo lidí, asi budu muset udělat australáky v nouzi, páč jinak nevím, jak dál.... objevuje se jich čím dál víc
Fajka
taky jsem se nasmála a zároveň tak trošičku záviděla ty zkušenosti, lidi okolo a obrovskou sebedůvěru, která z Jany čiší
StaHi
jj, ta fotka je dokonalá.... super psí výraz
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 13:45
- Nahlásit
Brej den,
PetraK
Ses dala na rescue projekty?? O tech rtw vim. Jsou na rtw v nouzi, vic nenadelam.
Na erdelika jsem volala, pridala jsem ho k sobe na web a dam na klubovy stranky, je to starecek. Chjo, chudatko maly.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 13:51
- Nahlásit
achoj lidiii tak mám už výsledky pátečního testu a mám 18 bodů ze 20, vím, kde mi ty dva body sebral a moje blbost, že jsem si vymýšlela, že se mi tam "tahle jednotka líbí víc"
|
wami
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 17:29
- Nahlásit
zdrávstvujtě šáchty
čék tady chvíli není a už ho pomlouvaj
PetraK, brut
neznáš wami zase až tak dobře
wami je..............................
hodná, milá, veselá
je vidět, že mě fakt ještě neznáte...
veselá - asi jako pohřební průvod, splín je mé druhé já a Irena
milá, hodná - jj, když spím a nic neřikám!
a s tím zbytkem... no, na kraviny mě užije, ale něco pořádnýho, to neee...
PetraK
teď mi došlo, že se mi neozvala nějakej čas Peťa. Je vše o.ká? nevíš?
nevím, mejlíky moc nestíhám, ale jdu í poslat smsku, chtěla bych za ňou zítra dojet...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 17:37 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
brut
ad článek o Janči H. - moc hezký... (a motivační! ; )
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 18:53
- Nahlásit
wami
já jo , jen ty si nechceš připustit, že jsi přesně taková, jakou jsme tě popsaly
s tím zbytkem... no, na kraviny mě užije, ale něco pořádnýho, to neee...
kééécááááš
článeček se mi taky líbil ....pro tebe motivační, pro mně obdivující. Já s tou motivací mám smolíčka pacholíčka, už zase nehejbu pravou rukou, tak bych byla k ničemu ... včéra se Brut rozhodl sežrat sousedovic kocoura a i přes tu pověstnou chvilku, o kterou jsem ho viděla dřív, mi s rukou pořádně škubl
Jinak před chvílí odjelo mini štěně australáčka .... to vám bylo nádherný pokoukání, jak i ten můj kolohnát byl k němu jemný a opatrně ho obcházel ... mno, Al zase až tak jemná nebyla, chtěla s ním blbnout, tak do něj občas strčila čumákem a on se děsně vztekal.... vrčel, ňafal a prováděl "výpady" ..... sem se tu nasmála ( jde snad o budoucího ženicha pro piraňu)
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 19:53
- Nahlásit
Brej večer ve spolek, konečně je nad nulou a vypadá to že snad zase začné tát snííh , hurááá!
StaHi
Fotka boží!!!
wami
čék tady chvíli není a už ho pomlouvaj
to jsme halt celý my noooo i když já sem v tom vyjímečně nevině
ad článek o Janči H. - moc hezký... (a motivační!
jj zase sem si v tom našla svatou jednoduchou pravdu na kterou se zapomíná ...
brut
včéra se Brut rozhodl sežrat sousedovic kocoura a i přes tu pověstnou chvilku, o kterou jsem ho viděla dřív, mi s rukou pořádně škubl
tak to mě nedávno udělala Fajuš ale s zajícem a skončila sem hubou na silnici a jak široká tak dlouhá
Jinak před chvílí odjelo mini štěně australáčka .... to vám bylo nádherný pokoukání
jéééé mimííísééék já ci tááákýýýý
Janii
Co pá asi dělá ta naše Janííííí, co pá asi děláááááá????
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 20:04
- Nahlásit
Fajka
ceš australáčka? Budou cca za dva roky od Alušky ( možná)
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 20:16
- Nahlásit
brut
ci štěníkáááá ale australáčka asi néééé.. v tý době asi možná už bude druhá pruhovaná příšerka
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 21:00
- Nahlásit
Fajka
ci štěníkáááá ale australáčka asi néééé
... si představuju kombinaci pruhované příšerky se stříbrným bláznem a mám vysmáto
tý době asi možná už bude druhá pruhovaná příšerka
fakt? holčička nebo kluk? ....to bude mít Fajuška radost
Janií
tak jak je?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 21:03
- Nahlásit
brut
si představuju kombinaci pruhované příšerky se stříbrným bláznem a mám vysmáto
jo jo to by byla kombinace na zabití
fakt? holčička nebo kluk? ....to bude mít Fajuška radost
to ti právě nevím.. podle toho co se narodí.... zatím nemám nějakej požadavek krom pruhovatosti, kterej si myslím by se vyplnit měl
Fájuška at si má co chce ale bude sekat dobrotu a držet kušnu, nebo z ní udělám japonskej karbenátek
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 21:12
- Nahlásit
Fajka
jo jo to by byla kombinace na zabití
však právě ta kombinace mně dostala do kolen
zatím nemám nějakej požadavek krom pruhovatosti, kterej si myslím by se vyplnit měl
to doufám, taky se mi pruhatky líběj
bude sekat dobrotu a držet kušnu, nebo z ní udělám japonskej karbenátek
tssss, bych chtěla vidět
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 21:21
- Nahlásit
brut
to doufám, taky se mi pruhatky líběj
tssss, bych chtěla vidět
nooo dřív hodně často , pak míň často, dneska už jen ovobčas je to moje čudlinkááááá
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 21:41
- Nahlásit
Fajka
je to moje čudlinkááááá
já vííííím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 21:45
- Nahlásit
Fifi
Ses dala na rescue projekty?? O tech rtw vim. Jsou na rtw v nouzi, vic nenadelam.
Na erdelika jsem volala, pridala jsem ho k sobe na web a dam na klubovy stranky, je to starecek. Chjo, chudatko maly.
já jsem zkoušela najít jeden typ fenky a projížděla všechny možný útulky pak jsem musela přestat, protože by mě kleplo no a při té příležitosti jsem našla tyhle kluky štěkavý všechny. Snad se někdo najde i pro toho staříčka.
wami
s Peťou jsem dneska Zvířetníkovala, takže živá určo je
kuš babo? kdo se tě ptá na názor?
zdrávstvujtě šáchty
jéé ty to znáš taky?? to je děsná krávovina a u nás hodně často používaná
brut
Jinak před chvílí odjelo mini štěně australáčka .... to vám bylo nádherný pokoukání
jé, voni sou tak roztomilý, dyš sou malý housky a jak vooněěěěj.
rukou pořádně škubl
to je vůůůl
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 21:50
- Nahlásit
Fajka
tý jo plánuješ zvětšit smečku??
co asi Janiii?? Jak to zmákla ZEJTRA UŽ NAPOSLÉÉÉÉÉÉD!!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 21:53
- Nahlásit
PetraK
to je vůůůl
to je, páč musím klofat jen jednou rukou a to mně neba , nemůžu uklízet ani péct
jé, voni sou tak roztomilý, dyš sou malý housky a jak vooněěěěj.
to je fakt, tenhle se ještě ke všemu děsně pral, vůbec se nechtěl chovat a mazlinkovat.... je to totiž průzkumník, milovník florbalových balonků ( mladej mu jeden fungl novej věnoval a jak si ho hrdě nesl ) a klacíků, kterých máme plný dvůr
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 21:56
- Nahlásit
brut
nemůžu uklízet
to by mi ba
páč musím klofat jen jednou rukou a to mně neba
todle by mi taky neba
je to totiž průzkumník
smrádě malý , sice jsem ho neviděla, ale dovedu si to představit
hele dneska jsem zkombinovala "Tač" na dálku i se skočkama a dobrý prej baví, baví. Páč může lítat jako magor sem a tam a to je prej Gůtofka Jarkofská
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 22:03
- Nahlásit
PetraK
smrádě malý , sice jsem ho neviděla, ale dovedu si to představit
až chlap stáhne fotky, tak je sem hodím
to by mi ba
mně ne, protože tu máme šílenej bordel, když nikdo po sobě neuklízí
dneska jsem zkombinovala "Tač" na dálku i se skočkama a dobrý
skvělýýýýý, moje madam se rozhodla stávkovat.... na klikr chce jen vyhledávat hračky a dobrůtky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 22:11
- Nahlásit
brut
mně ne, protože tu máme šílenej bordel, když nikdo po sobě neuklízí,
průvan. Musíš udělat průvan, pak to vymete ten nepořádek
na klikr chce jen vyhledávat hračky a dobrůtky
no však jen začínáte ne? tak to je dobrý skóre. My to dneska pojali ve velkým. Odložení s následným hledáním. Sem ale načtvatá, páč se mi začal zas zvedat, jak nejsem dýl vidět , takže si z lehu sedne . Ale sem na sebe pyšná tím nakombinováním, páč pak ho to odložení baví víc, když může následně vystřelit a hledat tenisák. Aby neměl tendence rovnou vypálit, tak pak ještě dám třeba k noze nebo tak, aby si nemyslel, že hned může mazat, potrhlík zrychlenej.
Pak jsme si dali skočky jako takový, kladinu, tenisák o dřevěnou stěnu - to je super, u toho se vyblbnem, páč nikdy neví kam to poletí ale když to drapne rovnou z první, jásám jak šílená, páč chci, aby se naučil na ten tenisák víc soustředit. No a pak jsme courali s rýžbejkem badíkem a argentýncem Márvinem - to je takový tele malý pitomý je fakt boží. Už tejden je velkej chlap!! Zvedá nožku!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 22:23
- Nahlásit
PetraK
Musíš udělat průvan, pak to vymete ten nepořádek
ten tu dneska byl ....sem řvala jak prokoplá a tak se všichni snažili zmizet a nechávali otevřené dvéře
no však jen začínáte ne?
začínáme...ale stejně je to koza nebeská, protože ze začátku se snažila víc...teď prostě stávkuje
My nepoužíváme tenisáky, protože je Brut prokousne, ale šišatý balonky, který po hození skáčou do stran ... oba je milují
Zvedání z lehu do sedu znám .... Brut se mi takhle občas zvedne, když něco zavětří. Aluška pro změnu lehne a hned vyskočí ...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 22:25
- Nahlásit
Už tejden je velkej chlap!! Zvedá nožku!!
Brut jí zvedá taky a to dlouho, jenže jen občas.... je línej, stále raději čůrá na holčičku
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 23:02
- Nahlásit
brut
Brut jí zvedá taky a to dlouho, jenže jen občas.... je línej, stále raději čůrá na holčičku
mě se zas Fája nevyčůrá jinak než se zvednutou noho
to jsou teda věci tohle, to maj všici nějaký pomotaný né?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 00:26 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
brut a ostatní
Aluška vzkazuje, že pěkné vyprávění paničky si už můžete lépe dokreslit pomocí fotek od tety Wami
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 07:50
- Nahlásit
Krááásnýýý fotky!!!!
Aluška a Meluzínka s těma košema vypadaj jak dvě profesorky
To musel bejt fakt bájo víkend
Dobrý ráno všem
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 08:16
- Nahlásit
wami
fotky upa primovni ..naprosto mi dostala zirafa a vubec, vetsina tech fotek by zaslouzila metal, a to jako fakt (opico rucku a dalsi bych nechala vyhrat nejakou prestizni fotosoutez) ..neuvazovala ste o vystave, pani?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 08:21
- Nahlásit
Brééééjtroooooo
JANIII TO MÁ ZA PÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁR
brut
sem řvala jak prokoplá a tak se všichni snažili zmizet a nechávali otevřené dvéře
si bubáááá
teď prostě stávkuje
co změnit odměny?
My nepoužíváme tenisáky, protože je Brut prokousne, ale šišatý balonky, který po hození skáčou do stran ... oba je milují
co, jaký a hlavně z jakýho matroše?
To zvedání mně štve , stačím houknout a leží, ale prostě
Fajka
mě se zas Fája nevyčůrá jinak než se zvednutou noho
to jsou teda věci tohle, to maj všici nějaký pomotaný né?
a to se neznaj!! že by se jako dohodli, že si to prohoděj
ale Ešus občas taky na holčičku, hlavně v polích, to nemá na nic čas, tak jen v letu přičupne, vypustí se a tradáá dál
wami
jdu číhat na fotky, ale ovšem ten pohled Alu na tý co jsi sem dala........... ten je dost výmluvnej
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 08:24
- Nahlásit
PetraK
dost výmluvnej
nedala jim s tim fotakem chvilu pokoje, co?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 08:40
- Nahlásit
wami
brut
Ebony
tak jsem zatím v prohlížecím procesu, jo a říkala jsem si, která ta fotka je nej?
Je to tadle?? Ta s těma výmluvnýma očima?
nebo tadle??
s utlučenejma špačkama??
nebo některá z těch vlčích??? nevím, nevím.....
ofšem došla jsem sem a zatím je to teda jasný JE TO TADLE!!
jdu dál!
|