| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 14:46
- Nahlásit
brut
v nejhorším by musel odjet a já bych tam zůstala s obouma pitomcema sama
hele my budem 4 lidi a budeme mít jen 2 pséky tož by jsme ti jednoho pitomečka nějak někdo určo pohlídal !
Počasí má být cca 10°C a občasný přeháňky....
jj a to hlásili sluníčko a 17 stupňů!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 14:52
- Nahlásit
Fajka
hele my budem 4 lidi a budeme mít jen 2 pséky tož by jsme ti jednoho pitomečka nějak někdo určo pohlídal !
supééééér .... tak drž palce, ať to vyjde a dorazíme
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 14:56
- Nahlásit
brut
OK na nás se můžeš spolehnout
Tak páááááá a já prchám za pruhatkou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 14:58
- Nahlásit
Fajka
neměla by to slunění tak přehánět!
u ní uš je to jedno, tyčka se nepřipeče.
Fajka
brut
Počasí má být cca 10°C a občasný přeháňky....
jj a to hlásili sluníčko a 17 stupňů!!
mi ani neřikejte????? sem počítala furt s původní variantou.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 16:28
- Nahlásit
PetraK
původní varianta už dva dny neplatí .... proto nevím, jak to bude s autí na coursing do Kralup
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 18:55
- Nahlásit
PetraK
tenhle míček se u nás používá nejvíc
http://www.akarazoo.cz/Mic-RUGBY-mechova-guma/d666 6
má ho ještě Trixie, ale asi o 10,- dražší
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 19:34
- Nahlásit
MÁÁÁÁÁM TO ZA SEBOUUUUUUU
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 19:54
- Nahlásit
Janiii
Janiii
Janiii
Janiii
Janiii
Janiii
Janiii
hurááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá a je živáááááááááááááááááááááááááááá
brut
to vypadá zajímavě - a cena je víc než gůtová, jenže když k tomu připočtu poštovný, tak......... . Jinde než v e-shopu to asi sehnat nejde, co?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 19:56
- Nahlásit
Janiii
hurááááááááááááááááááááááááááááááááá
Už jsem psala StaHi, že příští pátek jedeme do Slavětína a cestu většinou vedeme okolo Benešova, tak by jsme se možná mohli někde sejít .... zatím je to jen nápad a sonduju, co vy na to
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 19:57
- Nahlásit
PetraK
Jinde než v e-shopu to asi sehnat nejde, co?
já u nás na trhu kupuju Trixií za 55,- ...... tak se můžu kouknout, koupit a v Práglu někde předat, až se zase sejdeme třeba na kafíčko
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 20:11
- Nahlásit
brut
já u nás na trhu kupuju Trixií za 55,- ...... tak se můžu kouknout, koupit a v Práglu někde předat, až se zase sejdeme třeba na kafíčko
jéé pani myslíte, že by to šlo? zasejc ale abych nevotravovala, to já nerada.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 20:14
- Nahlásit
PetraK
pokud zítra nebude lejt jak z konve, půjdu do města a zakoupím... na předání se operativně domluvíme ....a o žádném otravování nechci ani slyšet, sem vám to nabídla sama
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 20:17
- Nahlásit
PetraK
ještě jsem našla tohle.... a když juknu na kontakt, tak je to Prágl 6
http://www.promazliky.cz/obchod/psi/hracky/gumove? offset=24
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 20:18
- Nahlásit
brut
prosím Tě klíd, klíd, klíd!! to vůbec nespěchá. Hele a dá se do toho kopat? Myslím tím, jestli to není tvrdý, jestli si o to neukopnu hnátu, páč Ešus nejvíc oblibuje, když mi to přinese, já mu řeknu dozaduuuu! On zacouvá, číhá a vystavuje a já to prudce kopnu nízko při zemí do háje někam. To prej je největší čurina, páč to pochopitelně tak trochu imituje prchající žvíže a dá se to lovit
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 20:23
- Nahlásit
PetraK
mladej to kope jako na fotbale a nestěžuje si .... já raději nekopu, abych si nenatloukla zadnici
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 20:24
- Nahlásit
brut
příští pátek frčíme do hradce takže snad příště ...
lidiiii, jsem volnáááááááááááááááááááá jako ptááááááák
ale bylo to dneska jako uplně nejhustší, byla protivná a dělala ze mě debila, kterej se na všechno vykašlal a nic nezařídil
tak jsem bez komentáře odešla z jejího kanclu
a když šla domů tak úsměv, klepala mi rukou, a byla milá až se mi dělalo na bl...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 20:30
- Nahlásit
Janiii
příští pátek frčíme do hradce takže snad příště
v klidůůůů, určitě ještě okolo pojedeme a to dám dostatečně včas vědět
Hlavně že už to máš za sebou.... taková šéfová je hotové neštěstí
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 20:32
- Nahlásit
Janiii
Nazdááááááár, huž sem si říkala jestli si přeživší nebo nepřeživší
ale bylo to dneska jako uplně nejhustší, byla protivná a dělala ze mě debila, kterej se na všechno vykašlal a nic nezařídil
a když šla domů tak úsměv, klepala mi rukou, a byla milá až se mi dělalo na bl...
tak takovýdle kr.. ouplně nesnáším !!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 20:36
- Nahlásit
Janiii
jsem ptááááááák
je na šrot!!!
čííčkovnááá
když šla domů tak úsměv, klepala mi rukou, a byla milá
je to husoidka, blbá, pitomá, hlavně že seš úúúž ten ptáááák
brut
mladej to kope jako na fotbale a nestěžuje si
to znííí moc dobře. No Brtnik bude mít zas radost, že nám přibyde další krám Ešus má některý hračky ještě z dob, kdy byl tááágle malinkej. a jak to postupně přibejvá, tak jak to Ešus roztahuje po bytě, tak Brtnik dycky bručí, že to je u nás buď jak v jeslích a nebo jak v kostnici (to když roztahá svoje morkový poklady
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 20:40
- Nahlásit
PetraK
u nás nehrozí žádné krámy.... ta malá bestie všechno zlikviduje ...... balonky musím schovávat, pešek je ukrytej ve skříni, jinak by nebylo vůbec nic
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 20:41
- Nahlásit
PetraK
paní mám geniální myšlénku...
vy furt že Ešus je děsně akční.. já že Fajuš je lenochod.. Ešus čůrá na holčičku Fája na chlapečka....
Pote dáme to dohromady a narodí se přesně vod každýho kousek tak akorát pro nás
NIkomu to ale neřikejte jo, a papíry si ve fotošopu už nějak vyrobíme
No dyž se může spustit ovce s daňkem tož proč by nemoh Ešus s pruhovanou...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 20:48
- Nahlásit
PetraK
našrot jedině z chleba se salámem vyfasovala jsem včera poslední výslužku - vynikající šunku
uvidíme jak bude zítra počasí, a kdyžtak vyrazíme na Pochod za povidlovým koláčem, inspirováni Fajkýšovou dáme podobnou trasu - 7km!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 20:48
- Nahlásit
brut
ta malá bestie všechno zlikviduje
já vím, to jsi říkala , no tohle mě zrovna u Ešusa překvapuje, taky něco na kontě má, ale když už, tak vždycky to třeba načne ale jen kousek /za což mu třebas v případě pískacích hraček je Brtnik dost vděčnej /, pak už nepokračuje.
Hele máme jedno kolečko - prý dost nezničitelný a navrch plavací!!! Zkusím pohledat, to je dobrá věc na přetahování, je to pružný, takže Ešus to má rád, protože se s tím dá zároveň mlátit do hlavy, i se s tím dá docela dobře házet. Zkusím najít, kde jseme to koupila
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 20:53
- Nahlásit
Janiii
a kdyžtak vyrazíme na Pochod za povidlovým koláčem, inspirováni Fajkýšovou dáme podobnou trasu - 7km!!!
tsss to je pro kojence nééé????
U nás dáte tu pajdu né?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 20:53
- Nahlásit
PetraK
Brut nezničí vůbec nic..... své hračky ( dvě nejoblíbenější) si docela hlídá, ale ta potvora mu je stejně krade a ničí, pak dochází k bitce. Pevně doufám, že se to časem odnaučí ..... zatím se jí snažíme zásobovat hlavně klackama.
Na kroužek se prosím podívej...třeba by přežil
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 20:55
- Nahlásit
MÁÁM TO MÁÁÁM je to firma Páca, ale na těch fotkách je to blbě vidět , ale je to prima věc, fakt můžu každýmu doporučit
tohle jsou jejich stránky
http://voditka.webpark.cz/
tam když kliknete na odkaz vodítka, obojky, atd...je info o těch kroužkách
a tady obrázek, ale fakt nic moc informativní
http://voditka.webpark.cz/nahledy/aportkol.html
oni teda jezdí po výstavách, takže byste to našli tam, třeba to znáte???
Já tam loni zpunktovala objednávku přes dva tisíce, páč jsem to řekla všem v práci paní dělá prima klíčenky a samolepky na auta, takže to jsme objednávali taky, no balík jako kráva
Schválně koukněte. Ty kroužky jsou fakt fajn.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 20:55
- Nahlásit
Janiii
vyfasovala jsem včera poslední výslužku - vynikající šunku
závidím
Fajka
tak kamarádka zatím počítá s nedělí.... vypadá to slibně ... jo a upeču nějakou dobrůtku, aby nám ten čas utíkal rychleji
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 20:56
- Nahlásit
Fajka
tsss to je pro kojence nééé????
jojo, a pro Míru to by i Pája ušel néééé?
o délku trasy nejde, líbí se mi kudy vede, je to prima prochajda, kolem konopiště a rybníka
U nás dáte tu pajdu né?
šly jsme s holama asi po 4 roky 25km, tak to máme najitý, ale čéče nevim jestli by se mi chtělo - nožky bolely, uplně to cejtim jako by to bylo včera
a kamarádka pajdu šla, a druhej den jsme měli prodlouženou v tanečních lodičky zula pod stolem a bylo po tančení
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 20:57 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit
PetraK
to je marny, skutecne neznicitelny hracky neexistujou (obvykle jejich likvidace netrva ani o moc dyl, nez u tech 'znicitelnejch').
..jediny co vydrelo nam je kong, ale to proto, ze nas vubec nebavi.. bo je tezkej moc (pro buldocky.. bulika nebavej vubec zadny hracky, ten je pres zradlo a sex )
edit: ha! ale tydle krouzky neznam.. hmmm, ze bych opet uverila jiskeerce nadeje?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 20:58
- Nahlásit
PetraK
hmmmmmmm, vypadají zajímavě..... jen bych je musela předem vidět a sáhnout si na ně, protože piraňa má zoubky ( a kousací svaly) moooooc šikovný. Jak vypadají ty klíčenky a samolepky.... udělá je z mých fotek nebo jen z jejich? Přemýšlím, že bych nechala udělat něco robátkům .....
|