Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2610 . 2611 . 2612 . 2613 . 2614 . 2615 . 2616 . 2617 . 2618 . 2619 . 2620 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 18:08
- Nahlásit

birma
on si to blemcá jen když to má odhalený, jak mu to zavážu, tak si ten obvaz nesundavá a je ouplně milijónovej
Vzorny pacient, oni to psove vedej, kdyz jim clovek chce pomoct.
Vero
Buldozerek tez stale trpelivy (nebo spis utrpny) pacos?

Nejak se ten krouzek invalidu mnozi tady, stacilo!

Vero
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 18:17
- Nahlásit

Fifi
Buldozerek tez stale trpelivy (nebo spis utrpny) pacos?

tak tak.

Nejak se ten krouzek invalidu mnozi tady, stacilo

to teda jo!

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 18:23
- Nahlásit

Ja se z ty Agaty picnu, ona je fakt hormonama nezatizena jak mlady pako. Ted se tu rubala s Kremylem o lano, pak vlitla na Skritka, kous ho do zadku a pojd litat ven, jak fujavice zase dovnitr a kde je to lano... Vyslovene ty dve mladsi provokuje ke hram, vymejsli bejkarny ve stylu "ukradneme neco, odnesem to ven a potajmu to spolecne rozervemee" - ted to odnesly velky igelitovy pytle po praseti, kam sem chtela narvat listi ze stromu... Kde je konec ty nerudny babky.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 19:21
- Nahlásit

fifi
Bud rada, ze je pri sile

Birma
Co adam?

Hlasim, ze hot joga masakr. Umrela sem. Kdyby to aspon melo jen hodinu... A je mi po tom dost blbe od zaludku... Du se slozit do cajovny, bojim se, ze z autobusu bych musela vystoupit mezi poli a pak tam hodinu cekat pristi lekce je zdarma tak tomu dam druhou sanci

birma
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 19:22
- Nahlásit

Vero
tak to je velký, veliký plus.
no hned jsem na vás myslela

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 19:47
- Nahlásit

cernej caj
hot joga masakr.
Sem si to musela najit.. vyhřívaném sále na teplotu 38–42 stupňů Celsia - tak to bych s sebou slehnula, to by muj tlak neunesl, nesnasim vedro!
A je mi po tom dost blbe od zaludku...
Kdyz spis venku v kose, doma kosu, a pak tohle, mas uzeh/upal - nikdy si nepamatuju, kterej je z horka.
Si magoooor, nedivim se, ze je druha lekce zdarma. Proc nejdes na normal jogu, ta je bezpecnejsi a uzitecna.

birma
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 20:53
- Nahlásit

cernej caj
Co adam?
teď jsme to 45 minut převazovali. ošetřování Adama by mělo patřit mezi veřejně uznané způsoby sebevraždy, fakt.
Akorát teda nevim, jestli nebudu kvůli němu musit zrušit ten zejtřek, páč zejtra se už začne nudit, tak aby si to v mý nepřítomnosti nerozvázal a nerozblemcal....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 21:15
- Nahlásit

Fifi
to byla jinak normos joga... tak sem to chtela zkusit, pry je to poprvy nejhorsi.

birma
a nemuzes ho vzit sebou a projdem se? pac mam uz listek na tech 16.30 a muzu jet teda I driv, nejhur si nesednu. je jasny, ze je treba ho mit ted pod dozorem

birma
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 21:28
- Nahlásit

cernej caj
nemuzes ho vzit sebou a projdem se?
já ho nemám jak do toho centra dopravit navíc tam nikdy nebyl, taky by to mohla bejt procházka se šílenym psem...
uvidim, jak to bude zejtra vypadat, já doufám, že bude v klidu, teď byl doma sám něco přes hodinu a nijak se obvazu nevěnoval, tak snad ho to do zítřka nepřejde

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 21:38
- Nahlásit

a muzu se snadno dostat k vam? Pokud by to bylo do 30ti minut at pak mame hodku u vaseho a ja mam pak hodku na nadr na cestu cas? Ja vod 12 na hodku budu mimo prijem ale nak se snad dohodnem

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 21:45
- Nahlásit

cernej caj
Jee, eiskafe jede do velkomesta? At vam setkani vyjde a nezabloudis.
to byla jinak normos joga...
Jinak.. ano, prave to JINAK by me odradilo.

birma
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 22:00
- Nahlásit

cernej caj
máš emila

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2013 05:52
- Nahlásit

po ranu nasrana (nasranej smajlik!)
Se tu bavi dva chlapci, tak 40let, o alimentech. Jedna vec je, ze spousta lidi svoje deti ma na vikend min nez by chteli, spouste vymerujou neprimerene vysoky a spousta jich neplati. Ale ti chlapci... Jeden rika, ze ho zena chce sedrit z kuze, ze na 4lety decko musi platit nak moc, ze ve 4letech to jeste prej neni zadny decko, to proji maximalne 10kc denne a ze zenska je vydriduska ze po nem chce snad 1500... Ty kravo tak holt udelas si dite tak musis mit zodpovednost i financni (holt tema, rano sem si delala tehu test a ted mam tematiku deti za trest

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2013 08:16
- Nahlásit

cernej caj
heh, to tě překvapuje? takhle to má bych řekla nadpoloviční většina chlapů, voni přece si to dítě neudělali, to ta ženská a nebo tak nějak samo

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2013 08:34
- Nahlásit

Rumštáááájn
choroba ustupuje
cernej caj
jídelníček čtyřiletýho dítěte ti můžu sestavit. Mimochodem, jenom školka stojí na půl dne (jídlo) 21 Kč, na celý den 27 (ze zákona).
Snídaně stojí asi jako u dospělýho, tzn, třeba rohlík s něčim nebo musli tyčinka dejme tomu 5 Kč
Svačina - ovoce, jogurt 8 Kč (?)
Oběd - malá porce, já nevim když to má bejt maso a příloha 20 Kč
Svačina - rohlík s máslem, mrkev
Večeře - no, asi jako ten oběd
Takže 60 Kč, když máš dítěti aspoň trochu zabezpečit kvalitní potraviny a jinak šetříš, kde se dá, jinak aspoň těch 80 Kč/den,

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2013 08:55
- Nahlásit

Rumštajn!

kachna_
jenom školka stojí na půl dne (jídlo) 21 Kč, na celý den 27 (ze zákona).
to jako fakt???? no to si dělají prdel ne? to maj tak na patku chleba a holou vodu
při dnešních cenách ovoce, zeleniny a cereálního pečiva a jogurtů se do tohodle nemůžou vejít leda by jim dávali ty největší schmejdy ....

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2013 09:05 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!

Bože tam je tak krásně!!!!! Já chci vééén! Puste mě okamžitě ven!! Včera jsme si zasejc užívali v polích, ovšem - protože se evidentně musíme vopičit, tak to hned na začátku chytlo blbej švuňk. Po cestě se dolů řítil maník na kole s labradůrem navolno, tak jsme z tý cesty uhnuli, dala jsem čekej, až přejedou a pak čoklidy vypustila do vysoký trávy. Za chvíli se ozvalo kvíknutí a Banimírka se válela na zemi, chvilku se nemohla zvednout a pak připajdala po tředch prohlídla jsem noženku, nikde nic. ale jít se prej nedá. No tak jselm vzala těch tipuju 24 kg do náruče a namířila domů. Ešus byl celej hyn z toho, že jí vláčím v náručí. Cestou jsem si meldovala, že je to asi nějaký hromadný dneska evidentně, to zranění nohouch. Páč nejsem Frištenský, musela jsem jí za chvíli položit na zem řekla si, že aspoň vyzkoušíme, jak to s noženkou je. Mno.....asi mám sasračný schopnostě, neb v mém náručí se ta hérečka naprosto uzdravila a když jsem jí postavila na zem, tak tralalalááá, juchechéé, jdeme řádit no tak jsme to otočili a šli jsme řádit. A taky cvičit. Moc hezky jim to šlo, moc pěkně. Zasejc jsme se poprali fšicí v seně a šli jsme dom. Krása vesmírná to byla. Každej den by měl bejt takovejhle, nádherný počasí, pohodička.

Blanidůra je děsná Blanimůra, páč při ranní procházce, furt šlape vedle mě kouká na mě a snaží se vypáčit něco z kapsy, ale aby vyrobila bóbika to ne! Jsem kvůli ní dneska přišla pozdě, páč jsme korzovali asi půl hodiny, než se madam uráčila. Jinak si celou dobu hrála na ÍPO psa , čekám, kdy jí začne bolet za krkem

A mám novou přítelkyni. Jmenuje se Jůlinka, Potkaly jsme se dneska cestou do práce, její panička byla zaskočená, že se takhle k lidem nevrhá a rozhodně je nevítá, zvlášť když je vidí poprvní v životě tak jsme s Jůlinkou pohovořily při čekání na semaforu na téma, že to dlouho trvá, než padne ta zelená. Jůlinka naprosto souhlasila - řvala jako prorvaná, páč to fakt dlouho trvalo, děsně se muchala a byla hrozně roztomilá vypadala jak zdrcnutej labradůr - varianta brot , jak by řekla Gerda

birma

na šílené barvy úst používám jelení lůj + oční stín

oční stíny mám enem ehm, černý , takže modrá ne, ale černou hubu si maluju to jo - tužkou na voči a leskem

jak mu to zavážu, tak si ten obvaz nesundavá

vivááát šikovnej pacoš!!

Vero

ať se bobeček rychle hojí

četla jsem blbeček

Fifi
Nejak se ten krouzek invalidu mnozi tady, stacilo

no jsem velmi ráda, že jsme včera jeho řady nerozšířili

Vyslovene ty dve mladsi provokuje ke hram, vymejsli bejkarny ve stylu "ukradneme neco, odnesem to ven a potajmu to spolecne rozervemee" -
jéééé t o se hásky čte!!jsi Blažena, že jo?

cernej caj

pristi lekce je zdarma

Umrela sem

vědi proč je lekce zdarma, páč jím vychcípávaj cvičenci

Se tu bavi dva chlapci, tak 40let, o alimentech

to je bohužel poměrně častý tyhlety názory

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2013 09:12
- Nahlásit

PetraK
Páč nejsem Frištenský, musela jsem jí za chvíli položit na zem řekla si, že aspoň vyzkoušíme, jak to s noženkou je. Mno.....asi mám sasračný schopnostě, neb v mém náručí se ta hérečka naprosto uzdravila a když jsem jí postavila na zem, tak tralalalááá, juchechéé, jdeme řádi
hééééééééééééééérečka je to !!!!

birma
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2013 09:17
- Nahlásit

cernej caj
ze ve 4letech to jeste prej neni zadny decko, to proji maximalne 10kc denne a ze zenska je vydriduska ze po nem chce snad 1500...
bych se asi neudržela, kdyby tohle někdo prohlásil v mojí blízkosti

PetraK
prohlídla jsem noženku, nikde nic. ale jít se prej nedá.
tohle máme poměrně pravidelně příště jí nemusíš vláčet, dle mý zkušenosti stačí pacičku vzít, důkladně prohlížet, hladit a přitom pronášet zaříkání bebí
jsem ráda, že to nebylo nic horšího
vivááát šikovnej pacoš!!
zatim je takovej dost přešlej, tak doufám, že mu to nesundavání obvazu zvostane i až se z toho otřepe
četla jsem blbeček
však to je taky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2013 09:17
- Nahlásit

ja nic neumim! Drzte mi palce, su ve stresu

birma
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2013 09:22
- Nahlásit

cernej caj
to dáš, já ti věřim a pak se za to odměníš v čokoládovně (zatim je Adam vzorňák, ještě ani nevstal, tak to s nejvyšší pravděpodobností půjde)

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2013 09:26
- Nahlásit

Fajka
Tohle je jídelníček naší školy http://www.zsvysoka.cz/index.asp a stížnosti na kvalitu nejsou

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2013 09:30
- Nahlásit

Fajka
hééééééééééééééérečka je to

JO!! a jak se předtím nechtěla moc nechávat brát do náruče (kurva kde to asi vodkoukala, že jo? ) tak, jak si tam panečku lebedila svině jedna simulantská

birma

tohle máme poměrně pravidelně příště jí nemusíš vláčet, dle mý zkušenosti stačí pacičku vzít, důkladně prohlížet, hladit a přitom pronášet zaříkání beb

tak jo??? no tak já jsem právě zvyknutá od Ešusa - a přesně tenhle popis nám funguje. Jenže ona je taková statečná želva, není simulantka -t edy , upřesněme si to - nebyla , takže jsem to vzala vážně , chyba

jsem ráda, že to nebylo nic horšího

já taky, páč volala jsem Brtníkovi,aby přijel někam autem , ale ehm, jaksi, že ano, ono to s námi a mobilem je tak nastejno, takže to úplně nevyšlo ale hlavně jsem si říkala, jestli si něco zlomila, utrhla.... eh... no hlavně, že to je cajk.

zatim je takovej dost přešlej, tak doufám, že mu to nesundavání obvazu zvostane i až se z toho otřep

a já myslím že i jo, když to neřeši tetkon, tak to nebude už pak řešit taky.

však to je taky

tak to bezpochyby, ale... psát to takhle veřejně, když je chorobnej?

cernej caj

ničeho ty se neboj děfčico morafská, to zvládneš, nejsi debil.

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2013 09:33
- Nahlásit

kachna_
Tohle je jídelníček naší školy http://www.zsvysoka.cz/index.asp a stížnosti na kvalitu nejsou
tak takhle to nevypadá blbě, jen prostě nechápu jak se do tý ceny můžou vejít??? i když je mě jasný že porce jsou menší pro takovou drobotinu. Ale stejně mě těch 21 příjde strašně málo

otázka taky je jestli by si už takhle malý prťata mohli na kvalitu stěžovat a jestli by je taky bral někdo vážně!
mě to příjde jak u štěňak když vošulíš krmení štěnda tak se ti to pak v pozdějším věku chca nechca musí projevit...

birma
zatim je Adam vzorňák, ještě ani nevstal, tak to s nejvyšší pravděpodobností půjde
super !

cernej caj

držím! a nestresuj se zbytečně! dyž nejde vo život de vo....

birma
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2013 09:35
- Nahlásit

Fajka
Ale stejně mě těch 21 příjde strašně málo
neni to dotovaný státem stejně jako školní jídelny?

Vero
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2013 09:51
- Nahlásit

rumštajn

cernej caj
pristi lekce je zdarma tak tomu dam druhou sanci

uááááááá

rano sem si delala tehu test

a dobrý?

ti chlapi fakt byli kreténi

jinak držíme palce a tlapy, to zvládneš levou zadní

birma
neni to dotovaný státem stejně jako školní jídelny

určitě jo

PetraK
tak hlavně, že jste nerozšířili řady marodů! ufff!
možná to nehrála, ale fakt ji to bolelo a tak nějak, že se lekla.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2013 09:55
- Nahlásit

Vero

vmožná to nehrála,

ale jooo, však nějak se podvrtla, jak říkám, ona nejni simulant, určitě jí to bolelo . Kdybychom tam chvíli počkali, bylo by to cajk, ale tak já měla strach a navíc myslím, že to pochování v náručí se jí nakonec moc líbilo, že byla opečovávaná, mrška jedna. Zas jí člověk ukázal, že jí nenechá ve štychu, když je ouvej

Já jsem si včera říkala, že jak se říká, že každej člověk má toho jednoho nej psa......... tak já jsem kurník výjimka. Mám dva nej psi (Murphy byl moc fajn a kdybych tehdy věděla co dnes, bylo by to ještě o něčem jiným zase) a jednu nej fenu

Vero
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2013 09:58
- Nahlásit

Mám dva nej psi (Murphy byl moc fajn a kdybych tehdy věděla co dnes, bylo by to ještě o něčem jiným zase) a jednu nej fenu

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2013 10:01 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Vero

hezky mi z tý úvahy bylo. Každej z nich byl či je něčím nej a výjimečnej. Neumím říct, tenhle je ten NEJ. a úplně ideálka by byla mít je všechny pohromadě.Ačkoliv to bych asi ubila Murphyho a Blanku za jejich bufetění a prasnicování , páč ve dvou se to lépe táhne, že, takže by v tom byli silní tak by mi zbyl zas jen jeden

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2013 10:27
- Nahlásit

PetraK
JO!! a jak se předtím nechtěla moc nechávat brát do náruče (kurva kde to asi vodkoukala, že jo? ) tak, jak si tam panečku lebedila
to já vím kde to vokoukala !

asi jí bolely nožiškýýýýýýýýýýýýýý !!!

Já jsem si včera říkala, že jak se říká, že každej člověk má toho jednoho nej psa......... tak já jsem kurník výjimka. Mám dva nej psi

jo jo já mám dvě NEJ paka !!! halt ve všem na světě musí bejt rovnováha

birma
Ale stejně mě těch 21 příjde strašně málo
neni to dotovaný státem stejně jako školní jídelny?

no to leda, to mě nenapadlo, otázka je jestli tahle částka je už s dotací nebo bez essi bez dotace tak by Kachna měla platit 21-27 Kč na den teda.......

<< 1 ... 2610 . 2611 . 2612 . 2613 . 2614 . 2615 . 2616 . 2617 . 2618 . 2619 . 2620 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání