| Autor |
Zpráva |
Vero
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2013 19:32
- Nahlásit
rumštajn vespolek!
Verohlásání zní, že oko se hojí zdárně, jak má (hurá), ale zavřený oko+límec musí mít ještě tak tři týdny (zešílíme, oba).
tak díkujem fšem za palce a hezkej víkend přejem.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2013 19:36
- Nahlásit
Vero
ale zavřený oko+límec musí mít ještě tak tři týdny (zešílíme, oba).
Smarja, dalsi tri tejdny?! Velky lity lity! Ale podstatny, ze se dobre hoji, buldozeros docasne castecne vokounovitej.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2013 21:54
- Nahlásit
Vero
ty jo, 3 týdny je dost, našemu kocourovi oko sešili a ani límec mít nemusel, naštěstí, ale pes by si to asi víc drápal
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2013 08:49
- Nahlásit
Vero
zavřený oko+límec musí mít ještě tak tři týdny
to je mi vás obou líto Tak ať to aspoň stojí za to, dobře se mu to hojí a hlavně už se mu to nevrátí prdelkovi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2013 09:31
- Nahlásit
vero
Tak to zvladnite, to budou 3nekonecny tydny s trpitelem, ale aspon se dobre hoji a mas za ten limec hojici odmenu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2013 09:44
- Nahlásit
Vero
zavřený oko+límec musí mít ještě tak tři týdny
chůdě malý nešťastný
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2013 12:09
- Nahlásit
Adam má sračku jak bič doma je trochu mimoň, ale venku je naprosto blaženej a chce akorát čuchat v trávě, co mu tam která háravka nechala, takže začínám mít pocit, že to má fakt jenom z nervů, blbeček
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2013 19:09
- Nahlásit
Tak holky, potrebujeme technologii transporteru ze startreku. Mam pro vlka masinu o generaci mladsi (rozumnej furt stolety ale tohle uz ma jen 90let . otazka zni... jak to dostanem k vlkovi??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2013 19:16
- Nahlásit
cernej caj
Mam pro vlka masinu o generaci mladsi
Sikovna!!!
otazka zni... jak to dostanem k vlkovi??
PPL?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2013 19:30
- Nahlásit
Fifi
no mozna nakonec asi jo, uvidime. Prece jen PC neni kabat... a kdyz by s tim hodne hnusne zachazeli... nevim. domluvim se s muzem a nejhur to pres ppl/postu budu muset udelat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2013 19:38
- Nahlásit
cernej caj
Tak jasny, ze esli s tim nejak flaknou nebo budou blbe zachazet, byla by to skoda. Leda radne obalit a zabalit.
Ale treba bude mit nekdo napric Moravou cestu. Nebo zkusit Jizdomat?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2013 19:41
- Nahlásit
Fifi
hele, to je zajimavy. na tu mrknu, az to prodiskutuju smuzem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2013 20:35 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
ochutnavka ze vcerejsiho vyletu. fotky jinak cely udelam jindy... ted asi venuju pul hodku uceni a musim zabrat zitra, dneska sem to nestihla.
Jo a pres cestu nam prebehlo 18 srnek. valili lesem, prebihali cestu jen par metru od nas. Nestihla sem ale vyndat fotak (v batuzku na zadech)
ps: povsimnete si nohou jary cimrmana
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2013 21:59
- Nahlásit
cernej caj
ochutnavka ze vcerejsiho vyletu
naprostá závist pani, fakt! A jako vždycky krásný fotky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2013 22:05
- Nahlásit
birma
jojo, dovca se vyvedla a to sem hoooodne zvazovala, ze fotak brat nebudu, ze tam to prece znam
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2013 22:26
- Nahlásit
cernej caj
ty jo, pěkný fotky, to jsou nohy Járy Cimrmana běžícího?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2013 22:26
- Nahlásit
cernej caj
s transportem moc neporadím, ale možná bych to spíš zkusila poštou jako křehký balík, sklo a tak, já tak jednou posílala zasklenej obrázek a došel v pohodě
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2013 22:28
- Nahlásit
Maya
tak ja asi nekde najdu sroubky na bocnici (sakra, jakto, ze mam furt vsude milion sroubku a kdyz potrebuju aspon jeden, tam nemuzu zadnej najit?
no tezko rict, jestli bezel jeste mam i hlavu, ta bude v druhym kole. Myslim, zenohy ma mnohem hezci
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2013 16:50
- Nahlásit
Rumštajn,
odrovnala mě nějaká choroba, modlim se, aby to nebyly neštovice (který maj děti a já je sice měla, ale no, bojim se). Měla jsem trapných 37,4 a myslela jsem, že zemřu. Kurnik jako ti až budu mít 38, tak se asi vznítim nebo co!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2013 16:54
- Nahlásit
kachna_
líty líty. Držim palce, ať je to jenom nachlazení, teď je toho všude plno
Abych tě kolegiálně podpořila - rýma mě už přechází, za to mi ruplo včera v zádech a tak už druhej den chodim v předklonu, narovnaná ujdu tak 50 m a pak mě začne bolet fakt každej krok...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2013 17:19
- Nahlásit
birma
už druhej den chodim v předklonu
no, taky dobrý
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2013 18:55
- Nahlásit
birma
ty jo, to si dojdi na opichy
kachna_
no jo, horečka, já jednou měla 39 a to jsem fakt nevylezla z postele, doplazit se na záchod byl výkon, děti když to maj, tak lítaj jak zběsilý, fakt nechápu
právě tu začala pěkná bouřka, tak to budu muset asi vypnout
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2013 18:58
- Nahlásit
Maya
to si dojdi na opichy
děkuju, přečetla jsem to zádům a prej už radši nebudou bolet (fakt je, že už to trochu povoluje, naštěstí, protože to byl děs a hrůza)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2013 19:20
- Nahlásit
Maya
y jo, to si dojdi na opichy
Z tebe bude mit esuska zitra radost.
právě tu začala pěkná bouřka,
Ja koukala, ze se neco zene. Celej den sem jak placnuta po kebuli, voila vysvetleni.
birma
Krom opichani, az se ti to zklidni, zacni zad i bricho posilovat.
kachna_
At je ti lip!
A doufam, ze Fajfka se vratila v paratku z pochodu domu...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2013 19:31
- Nahlásit
Fifi
Z tebe bude mit esuska zitra radost.
panebože, to mi nedošlo
jinak už je po bouřce, byla nějaká rychlá naštěstí, i liják už přestal, celej víkend bylo nááádherně, takhle by mohlo bejt celou zimu a byla bych spokojená
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2013 20:11
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek!
ani nemůžu koukat na fotky čaje bo su nasraté !
V pátek na startu chcavec lijavec, uklidnovali jsme se že to přestane...no nepřestalo terén jak pro horskou kozu, byli jsme totálně promočený, bahno až za ušima, botama nám protejkala řeka. Na smědavě asi 25 kilometru padlo rozhodnutí že takhle promočený někde bivakovat by bylo o zdraví a že to dáme bez bivaku jsme si nebyli jistý. A protože dokončený MID měl pro nás vyšší hodnotu než nedokončený long tak jsme se asi 4 kiláky vraceli na trasu MIDU a dokončili MID cca 40 kiláků za 12hodin a 24 minut
Mysleli jsme že budem poslední ale jak se dneska na vyhlášení ukázalo bylo mnoho týmů co přešli na MID taky, a bylo jich mnoho co kupodivu došli až po nás , a bylo taky dost těch co to vzdali.
Klobouk dolu před všema co došli , protože v pátek to byl fakt masakr. Na jednu stranu sem ráda že jsme dokončili aspoň ten MID ale na druhou stranu mě to je moc líto protože jsme to měli fakt strašně dobře začnutý a v sobotu bylo samozřejmě azuro a slunce
Ale co už, zdraví je přednější a rozhodnutí že zkusíme nějakej další LONG je již jisté
No a jak sem posledně myslela že jelito přizabiju bo byl strašnej, tak tentokrát byl naprosto úžasnej, hodnej, strašně vnímal mě a neuvěřitelně spolupracoval...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2013 20:32
- Nahlásit
kachna_
Rumštajn,
odrovnala mě nějaká choroba, modlim se, aby to nebyly neštovice (který maj děti a já je sice měla, ale no, bojim se). Měla jsem trapných 37,4 a myslela jsem, že zemřu. Kurnik jako ti až budu mít 38, tak se asi vznítim nebo co
lity lity ! at je brzo líp!
cernej caj
krásný fotky! závidím hlavně to počasí!!!
nohy jsou supr my měli taky část tratě po stopách Járy Cimrmana, akurát jsme tam nedošli no...
Vero
Verohlásání zní, že oko se hojí zdárně, jak má (hurá), ale zavřený oko+límec musí mít ještě tak tři týdny (zešílíme, oba).
donrý že se hojíte ale ty tři tejdny to je mazec?
mít tak dlouho zalepený oko tak zešílím i já
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2013 20:34
- Nahlásit
Fajka
V pátek na startu chcavec lijavec, uklidnovali jsme se že to přestane...no nepřestalo
to je škoda
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2013 21:48
- Nahlásit
Fajka
jste dobrý, holt long si dáte příště, ale zdraví máte jen jedno
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 00:40
- Nahlásit
s více než měsíčním zpožděním se mi podařilo vytvořit krátkou splácaninu z fotek a videí za prvního půl roku společného života
zde
|