| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2013 14:08
- Nahlásit
Maya
ruka je zase o kousek lepší, ale do plné pohyblivosti má ještě daleko .....
Nemusíš spěchat, věci mám na straně a hlavně u sebe ( jen ty jiné velikosti triček má kamarádka, ale není zase až tak velký problém je přepravit ke mě )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2013 14:32 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
ehm, ehm, předimenzovala jsem trochu hlavičku, na tělíčko místa nevyzbylo, pejska jsem musela posadit
ááha, tak obrázek není, myslela jsem, že aspon z emila to dočasně půjde, tak ne
nemám to kde uložit, tak je to jen z emila, až ho zavřu, bude má ostuda fůůč
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2013 14:34
- Nahlásit
brut
hale brůtka!! čůs pani, šla jste s Fajfkou do holportu?
nezlobte tu babičku
myslíš jako Blaničku?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2013 15:12
- Nahlásit
brut
Hlavne, ze vidis vysledky. Aspon trochu. Jaky tricka nabizis maye?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2013 15:36 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
tak to vůbec nejni špatná ramštajní varianta, to se dosti povedlo hošíčky předělat
http://www.youtube.com/watch?v=1dLmSVcyxtw
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2013 16:04
- Nahlásit
PetraK
no hlavně super hlas, Muterrr a nurrr je skvělý
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2013 16:08
- Nahlásit
kachna_
no hlavně super hlas
viď??? a to latechrne, to taky nejni marný, jde jí to děfčici dost gůt bych řekla.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2013 16:10
- Nahlásit
PetraK
jsem Adamovi koupila cestou dom ten košík a je mu to malý (velikost na bobrmana) budu to muset dojít vyměnit
cernej caj
pani, napadlo mě, jestli nebudeš chtít třeba zajít do čokoládovny, až budeš v Praze a budeš mít po testech
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2013 16:14
- Nahlásit
birma
a je mu to malý
a dyk to furt řikám, že je ho kus chlapa. Ešus má taky po bobrmanovi - a je mu - ale teda mi máme dráťák.
moc mě mrzej ty sůši, dala bych si facku. A to už by dneska byla několikátá. Páč jsem přes noc zapomněla zavřít ty balkonový dveře a asi zmraziila spoustu kytek jsem kretén.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2013 16:21
- Nahlásit
PetraK
Ešus má taky po bobrmanovi - a je mu - ale teda mi máme dráťák.
dráťák máme myslim na maliňáka a ten mu sedí perfektně, tohle sem nějak neodhadla, že má tu kebuli přecejenom jinak stavěnou než bobrman
moc mě mrzej ty sůši, dala bych si facku.
v klidu, šak sme se neviděly naposled
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2013 16:32
- Nahlásit
birma
Testy na hodku a pul cca a nejsu si jista, sou asi na 11nebo 12h. Poslu maila az zjistim a nevim, jak odjezd. Nicmene ja + kolega se nevlezem do aut firemnich tak jedem vlakem takze by to slo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2013 16:34
- Nahlásit
Maaaam autooo!
A esli bude dal nejak zlobit, hodim to uz fakt do strze!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2013 16:51
- Nahlásit
fifi
Supeer tak at dlouho slouzi zas
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2013 17:15
- Nahlásit
cernej caj
Musi!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2013 17:22
- Nahlásit
fifi
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2013 17:56
- Nahlásit
chlubivá vložka - Adámek zapojil mozkovou buňku, sice ještě nechce cvičit, ale už opět zvládá přechody a občas zvednout hlavu. A na odpolední procházce to měl chudinka těžké - napřed jsme šli vybrat peníze, pak po rušné ulici, kde nikdy nebyl do zverimexu, kde jsme stáli frontu a potom na mě ještě čekal u krámu a zvládnul to chlapeček celý na jedničku
cernej caj
jedem vlakem takze by to slo
supéééér!
Fifi
Maaaam autooo!
skvělá zpráva pani
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2013 18:44
- Nahlásit
birma
skvělá zpráva pani
Este nejasej, budu tyden, dva trnout, esli se to zase nejak neposejri.
A na odpolední procházce to měl chudinka těžké - napřed jsme šli vybrat peníze, pak po rušné ulici, kde nikdy nebyl do zverimexu, kde jsme stáli frontu a potom na mě ještě čekal u krámu a zvládnul to chlapeček celý na jedničku
Sikula!
jsem Adamovi koupila cestou dom ten košík a je mu to malý (velikost na bobrmana) budu to muset dojít vyměnit
Ze by mu nebyl? ja mela na dorotu potupne taky kovak, fena dobrman.. Ale on ma sirsi kebul, tak vymen a najdete nec lepsiho urcite. Nebo si shanela nejakej plastak/kozenej?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2013 18:49
- Nahlásit
cernej caj
Jaky tricka nabizis maye?
to jejich reklamní nadační si beru
birma
zvládnul to chlapeček celý na jedničku
je to pašák
košík jsem kupovala 3x v životě a taky jednou blbě, to je asi normálka
Fifi
Maaaam autooo!
tak to bylo celkem rychlý
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2013 18:52 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Maya
tak to bylo celkem rychlý
Bych nerekla, tejden... Ale zaplatbuh. On mechanik dvorni nema rad vosery, tak se snazil.
košík jsem kupovala 3x v životě a taky jednou blbě, to je asi normálka
Vzdyt to neni zadna veda, clovek to da psvi na kebuli a hned vidi, jestli sedi, nebo ne. I kdyz pravda, me jima obcas psotnik, kdyz vidim, jak udejchanymu rtw nanda pak clovek kosik tak pro pudla, cokl nema sanci tam ventilovat. Ja byla coby mala ucena, ze v kosiku by si mel pes temer zivnout, nemit ho natlacen pod ocima, nema mu sedet na nosni hoube... V takovym pak funga uplne bez problemu, neb je komfortni.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2013 19:01
- Nahlásit
Fifi
Nebo si shanela nejakej plastak/kozenej?
sháněla jsem látkovej, abych ho mohla brát neustále sebou ven, aby se dal v případě nějakýho úrazu spacifikovat a ošetřit, protože teď to neni možný a kovák nebudu neustále tahat. Už jsem ho vrátila, větší nám pán objedná a budem ho mít příští týden. Jinak mě velice mile překvapilo, že se mu Adam nijak nebránil, přestože ho to velice omezovalo. Jinak on se do něj vešel, ale přišlo mi to hodně těsný přes líce a pán ve zveráči na něj kouknul a souhlasil se mnou (toho chlapa miluju ). Tenhle to byl.
Taky máme novej obojek (o kilo levnější než v odkazu), místo mýho milovanýho polostahováku od Zera. Už teď tu novou hrůzu nesnášim, budu muset kouknout, kdy se dostanu na nějakou výstavu, nebo někam, kde Nešnerová bude, nebo v nejhoršim objednat z netu... (teď jim koukám na web a moc moc se mi líbí tenhle)
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2013 19:05
- Nahlásit
Fifi
me jima obcas psotnik, kdyz vidim, jak udejchanymu rtw nanda pak clovek kosik tak pro pudla, cokl nema sanci tam ventilovat.
nejen tebe, stejně tak mě děsně sere dnešní móda, cpát psovi na cesty mhd a dalšíma dopravníma prostředkama látkovej veterinární nebo ten tip, co já teď kupovala Adamovi, protože je to pohodlný pro páníčka to samože pohodlný je, ale když pak jede čokl hodinu v létě napranou tramvají (pravidelně v tom vídám tlustý labrouše, fakt čekám, kdy nějakýho klepne z toho) a ještě si to ty blbci vzájemně doporučujou na diskusích, jak je to super
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2013 19:09
- Nahlásit
birma
Taky máme novej obojek (o kilo levnější než v odkazu),
Sem se lekla, ze "ostnac" ?!
Ja tyhle nylonovy obojky nemusim, ani polostahovaky, jedu klasiku retizkace sepnuto na nestahovaci.
A nahubek, chapu, ze se ti kovak nechce vsude tahat, i rozumim ty potrebe mit neco po ruce, kdyz by nejakej problem. Tak snad neco sezenes.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2013 19:15
- Nahlásit
birma
ten od zera vypada dobre
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2013 19:16
- Nahlásit
Fifi
Ja tyhle nylonovy obojky nemusim, ani polostahovaky, jedu klasiku retizkace sepnuto na nestahovaci.
Altar mi dva řetízkáče přerval a z toho byl jeden svařovanej, takže těm jsem přestala věřit a Adam se umí velice dobře z obojků vyvlíkat, takže tam by řetízkáč taky nešel, i kdybych pominula fakt, že by mu určitě dost rval srst. Ten polostahovák od Zera byl fakt skvělej, ale už mu odchází šití, přecejen ho nosil x let Altar a Adam mu teď dal za půl roku taky dost zabrat. Tohle jsem vzala z nouze, protože nějakej obojek mít musí, vzor to byl nejlepší, co měli a stejně se mi na něm vůbec nelíbí...
Tak snad neco sezenes.
jj, on nám pán objedná ten, co jsem koupila dneska jen větší - na rotvíky, tak už by měl Adamovi sedět a bude
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2013 19:19
- Nahlásit
Fifi
Sem se lekla, ze "ostnac" ?!
jasně, dovedeš si představit, že bych vodila psa na něčem jinym než na ostnáči?
cernej caj
ten od zera vypada dobre
¨jj a oni maj fakt kvalitní věci
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2013 19:23
- Nahlásit
birma
Altar mi dva řetízkáče přerval a z toho byl jeden svařovanej, takže těm jsem přestala věřit a Adam se umí velice dobře z obojků vyvlíkat, takže tam by řetízkáč taky nešel, i kdybych pominula fakt, že by mu určitě dost rval srst.
Sak jasny, kazdej pes, jina ves, ja mam retizkace od gappay a nikdy nikdo nic neprerval, ani Bernas, blahe pameti mel vyzranej na vystavu k 60 kg a opiral se do nej fest. Nej obojek, co jiz pres 20, nebo 25? let udrzuju a kocham se s nim, je kozenej bilej sitej. Stale vse drzi bez oprav, nepovolila ani nit, jen se osoupalo neco z bilyho nateru. Netusim, jak to driv sili.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2013 19:25
- Nahlásit
Fifi
Nej obojek, co jiz pres 20, nebo 25? let udrzuju a kocham se s nim, je kozenej bilej sitej.
jooo ten měla Bajítko na táboře na úvaz, že? Ten je fakt super
nám se nitě taky nepovolily, ale začínaj se dost trhat bych to sice mohla přešít, ale už bych mu pak tolik nevěřila...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2013 19:27
- Nahlásit
birma
jooo ten měla Bajítko na táboře na úvaz, že?
Ag. Neb se vyvlikala jak meduza z kde ceho, co bylo sirsi a kozeny.
A neco presivat, to je naprd. To presne nevis, kde to pak povoli.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2013 19:30
- Nahlásit
Fifi
Netusim, jak to driv sili.
kvalitně
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2013 19:31
- Nahlásit
Fifi
Ag.
jsem pablb
To presne nevis, kde to pak povoli.
právě. Tady bych sice věřila svýmu šití, ale už bych furt kontrolovala, co ty jejich ostatní švy... (i když on by ten obojek asi držel dobře i beze švů
|