| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2013 19:33
- Nahlásit
cernej caj
kvalitně
No to je jasny, ale asi i nite jiny a tak... Relikvii pouzivam kazdorocne a fakt drzi.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2013 19:41
- Nahlásit
Fifi
já mám koženej někdy z 80.let koupenej na předchozího psa, ten ho nosil 15 let a pak chvilku ještě Kim než jsem začala používat ty s plastovou přezkou a je furt jako novej, je teda klasika hnědej, ani se moc neošoupal
košík já když šla kupovat, tak jsem vůbec netušila jak má taková věc sedět, se mi v krámě zdálo, že sedí a až doma jsem zjistila, že mu to leze do očí, tak jsem trochu odtáhla bočnice a zase to měl jen na špičku nosu, mrsknul hlavnou a měl ho dole, na druhej pokus už se nákup vydařil líp, to už jsem věděla na co koukat, ale i tak myslím, že ideální taky není, ono se to nezdá, ale špic má dost krátkej čumec a většina košíků je na něj moc dlouhejch a u nás na malým městě zase takovej výběr není
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2013 05:18
- Nahlásit
RUMŠTAJN!!!
Vy-ra-ží-me!
držte nám palce at to přežijem, trat je opravdu výživnááááá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2013 07:10
- Nahlásit
Fajka
drzime, tak at ste v cili rozumne bez velkeho bloudeni
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2013 08:47
- Nahlásit
tak sem si byla nechat vycucnout krev, správně jsem se vypravila v pátek, bylo přede mnou jen 5 lidí, takže paráda
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2013 08:52
- Nahlásit
a jinak, kdo ma dneska dovolenou, da si zdravotnich 20km a steak k obedu?
Tim uz vcera ani nenavaloval, ale bobky teda zadna slava, ale vypad skoro pevnej z nej dokonce
Vero
Co kontrola?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2013 10:04
- Nahlásit
cernej caj
ty máš dovolenou? to se máš
zase jsou tu s tím charitativním obchodem, to je mor, tohle musím mít, i kdybych to nemohla nosit, tak si to pověsím na mobil nebo tak něco , nevíte někdo kolik je velikost prstenu 17?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2013 10:36
- Nahlásit
to jsou věci
Dalamánek (dříve také dalamán[1]) je malá bulka (pšeničná nebo pšenično-žitná) z bílého pečiva, posypaná ovesnými vločkami, kmínem nebo solí. Jeho název pochází z let 1741–1743, kdy jej francouzská vojenská posádka usazená v Praze nazývala Pain d'Allemagne („německý chléb“).[
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2013 12:00
- Nahlásit
tohle prodávají jako knížku pro děti
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2013 12:28
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
pěkně blbej den, na to že je pátek
skončila jsem fakt s tím cvičením ráno, páč ta koza praštěná se nevyvenčí, furt čeká akci nějakou a když jako že nic, tak jde a mašíruje pod balkóny, kam jí zakazuju chodit, aby si vydělala tím, že je hodná a poslechne, že tam nejde . Včera jsme se hromadně družili s fenkou setra, takže fenky už taky cajk. A ráno jsme si dali bordel mejdan, neboli každej dostal svou papírovou krabičku a v ní pár piškotů. Cupování je prej gůůt zábava (jak pro koho, mě to pak moc neba to uklízet, když z toho všeho udělaj konfety , tak jsem je aspoň trochu zapojila, museli podávat a Ešus vyhazoval.
a včera večír jsme zas doma trénovali přechod přes odloženou potravinu. Použila jsem Ešusa, aby viděla, wo-co-go. No jednou to nedala pravda, ale pak už jo, ale je vidět, že to je děsnej boj , zas na druhou stranu, došlo jí, že je lepší nevšímat si na zemi sýra, když tím pádem ze mne vypadne dvakrát doma uzenej špekáček, a že ten teda voněl!!
Těšíte se na víkenda??
Fajfka s černým čajem jdou zas bloudit, jo?
Maya
knížku pro děti
nejni to ftip nějakej?
doufám, že stihnu Vero hlásání, než půjdu dom, jsem zvědavá, co řekne vet.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2013 12:54
- Nahlásit
nesnášim dnešek. Vzbudila jsem se s rýmou jako trám a pěknou bolestí zad, takže se opět nemůžu ohnout
Adámek pravděpodobně přesně ví, kdy mě ty záda bolej, takže za dnešní procházku si užil tahání na vodítku, chtěl sežrat nějakýho běžce (to už nezkusil pár týdnů), pak jsem ho pustila do Rokytky navolno a nevšimla si, že pár metrů od nás jsou kačeny, pak jsme opět potkali spolužačku z gymplu a opět se chlapečci rozhodli, že se sežerou, Adam při "bitce" blbě došlápnul, takže jsem pak musela prohmatávat a masírovat nohu. Završil to tim, že pubertálního australáka, kterej k nám přiběhl (panička 2 metry od psa, ale naprosto nemá přivolání, naposled jsem ji viděla před pár měsíci, kdy jí austráleček asi 4 měsíční vláčel na vodítku kam chtěl) naroloval pod sebe, stál nad nim a vrčel mu do ksichtu. Což se blbě řeší, když se nemůžu ohnout a navíc mi to bylo děsně k smíchu (smích jsem teda udržela, ale vysvětlovala jsem dost nahlas Adamovi, ať ho nevychovává, že to by měla panička ).
Tož tak. Mám chuť zalézt do houští a chcípnout tam. Adam má chuť jít ven, prej sme si toho moc neužili
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2013 12:54
- Nahlásit
PetraK
když jako že nic, tak jde a mašíruje pod balkóny, kam jí zakazuju chodit, aby si vydělala tím, že je hodná a poslechne, že tam nejde
ňuňu pipi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2013 13:09
- Nahlásit
birma
. Mám chuť zalézt do houští a chcípnout tam. Adam má chuť jít ven, prej sme si toho moc neužili
ale néí! tak to je dneska pos.aným navrch teda. No a tak aspoň na tu rýmu - zázvorovej čaj s citrůnem a medem?
ňuňu pipi
ne vyscaná sviň je to
JOOO A HOLKYY, KDYBYSTE VIDĚLY TU UPLSTĚNOU PIŽLU V REÁLU.... BUDETE SLINTÁÁÁÁT!! JE NÁDHERNÁ.
Birmo - kolezi tu z ní byli hyn - i kolega muž.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2013 13:17
- Nahlásit
PetraK
No a tak aspoň na tu rýmu - zázvorovej čaj s citrůnem a medem?
já mám za to, že jí mám z toho, že máme už dost dlouho zabedněný okna a jak se tu nemá větrat, tak moje hraniční alergie na zvířátka neni ouplně nadšená...
kolezi tu z ní byli hyn - i kolega muž.
tak to sem ráda
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2013 13:26
- Nahlásit
birma
už dost dlouho zabedněný okna a jak se tu nemá větrat,
éé? proč nemáte větrat?
tak to sem ráda
hele fšicí fakt hyn, nekecám, jsi výborná.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2013 13:52
- Nahlásit
PetraK
éé? proč nemáte větrat?
jsem se upsala - ne nemá větrat, ale nedá větrat - zateplujou barák, přes okna je igelit a v něm jenom takovej malej průduch...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2013 13:53
- Nahlásit
ááááááááááááááááááááááh
dostala jsem od kolegy pravé belgické pralinky, bože, to je ráááj!! asi je sežeru prasácky všecky hned a najednou. A pak mi bude zle, nejsem zvyknutá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2013 13:54
- Nahlásit
birma
ne nemá větrat, ale nedá větrat - zateplujou barák, přes okna je igelit a v něm jenom takovej malej průduch...
aaaaaa ty vole to je peklíčko!! nešlo by někde půjčit od někoho čističku vzduchu?? já vím ,blbost ale kdyby se někdo v okolí vyskytl?? Lidi to dneska pořizujou, třebas by někdo půjčil?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2013 14:21 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
a Ešusová se může stát Němkou, si rozklikne další odkaz
http://rickyyates.com/how-to-be-czech-in-10-easy-s teps/
edit: teď jsem to dočetla a já vůůůbec nejsem Čech, hrůůůza
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2013 14:32 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Maya
Ešusová se může stát Němkou
tak dloooouhý snídaně jsou moje, germánsky se učim. miluju jejich brátvursty, kupodivu mi zachutnal nedávno Rádler, takže germánská strava taky gůt, trochu vidim problémy s tim plánováním, pojišťováním a poslucháním červenýho panáčka tam to asi bude drhnout
je mi špatně z velkého mnžoství těch pralinek, které jsem sežrala. a zapila kafem. Vzhledem k tomu, že tam bylo hooodně moc opravdickýho kakaa v těch pralinkách a že se to sečetlo s tím kafem.... trochu mi bouchá pumpa
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2013 14:33
- Nahlásit
Maya
edit: teď jsem to dočetla a já vůůůbec nejsem Čech, hrůůůza
tady ale nikdo není čech, dyk jsme fšicí směska, co můžeš chtít v srdci evropy? mix.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2013 14:39
- Nahlásit
Maya
http://rickyyates.com/how-to-be-czech-in-10-easy- s teps/
to je skvělej článek evidentně jsem čech jak poleno. Akorát se jinak oblíkám a nemám chatu ani chalupu. Ale tohle mě vystihuje naprosto přesně: The real test as to whether you are Czech is being able to read and walk along at the same time! Yes – you need to be able to read a book, wherever you are and whatever you are doing.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2013 15:05
- Nahlásit
doctu vas doma
Maya
Jakej obchudek? Prstynek krasnej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2013 15:06
- Nahlásit
cernej caj
obchudek
zde
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_12327_0.html
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2013 15:11
- Nahlásit
KRÁSNÝHO VÍKENDA fšem
Dneska se těším jak se svalím. Roztáhnu gauč, natáhnu psí deku a budu se válet se smraďochama zrzavejma,
Doufejme, že Fajfka aji černej čaj nezablouděj a užijou si pochodování / i když teda naprosto nechápu, jak si tenhle masochistickej sport může někdo užívat /
mějte se.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2013 15:19
- Nahlásit
birma
Ale tohle mě vystihuje naprosto přesně
jo, to je jedno z mála, co na mě taky sedí, knížky, psi a příroda 3 body z 10, ne nevim nevim
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2013 15:54
- Nahlásit
Huufstajn,
jsem mrkvol, porcovat pulku velky svine a jedno maly selatko bylo prej az az, zada rikaj... Ale nekupte to, za tu cenu... mrazak je naplnen, aj na psiska dosti zbylo. A kupodivu jsem se nerizla.
Vinsuju peknej vikend, magorky tapaci at nebloudi.
vero a kachna
Jak dopadly kontroly pacientum??
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2013 16:39
- Nahlásit
Fifi
ak dopadly kontroly pacientum??
jsou to mízní uzliny, další výsledky příští pátek.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2013 16:44
- Nahlásit
kachna_
jsou to mízní uzliny,
Jesis, tak snad zadny hruzy ale!!! Pokracuju v palcodrzeni teda!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2013 18:31
- Nahlásit
kachna_
tak to taky ještě držím palce
a Vero zatím nic
|