| Autor |
Zpráva |
Vero
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 18:26
- Nahlásit
cernej caj
i tak ste meli supr vylet ale
to rozhodně, a tys někdy třeba dala vandr až k nedvědici z brna už?
Jen musime pockat, zda muze jeho kamarad, jinak nic prej.
to je ten, co si s ním muž tak povykládá, že zapomene, že dělá kroky?D
chudáček s tím límcem, ukřivděnej. čék to nemá jak vysvětlit. já kdybych s někým někam odešla a probrala se pak se zalepeným vokem a hlavou v límci, asi ho pokoušu.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 18:33
- Nahlásit
Tfujtablj vespolek.
Su nasrane. Kdo seslal autokletbu? Volal mi mechanik, ze cerpadlo vymeneny, auto spraveny. Natesena si auto vyzvednu, ujedu cca 3 km a? A chcipne to??! Takze odtah zpet k mechanikovi (miluju ridit auto s posilovacem a abs na lane!!!), cosi provedl a normalne to zase jelo. Tak jsem jela znova a tentokrat to zdechlo cca o 30 m dale. Neboli? Jsem furt bez auta, coz je dost na pikacu, v nasi prdeli. Achjo. Sem zvedava, co s tim vykouma, asi je to zacarovany.
PetraK
Esusovi dodatecne mnoho zdravi!!! a stejnou spoustu elanu, jako ma ted, necht ti i Blanimiru casem odpusti.
Vero
Bezva, uz muzu palce pustit. Snad si na limec zvykne, ja ho Ag musela sundat. Ale ocisko je delikatni zalezitost, se mu asi nevyhne, vid? A ma to nejak zakryty, kukadlo? A at krasne srusta!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 18:35
- Nahlásit
vero
Z brna ne, jen tisnov - nedvedice nejvic na ty strane. Ale rada bych sla od nedvedic severne nekdy.
Jojo, to je presne on, kamarad zvukar
Chudacek, tak ho podrb aspon. Mozna pudem v patek s kamaradem do nedvedic. To je gastrovylet na steaky zasadne
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 19:00 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
Fifi
Bezva, uz muzu palce pustit.
možná paní ještě radši drž, ještě se mu to musí vyhojit.
a ho Ag musela sundat. Ale ocisko je delikatni zalezitost, se mu asi nevyhne, vid?
jaj, sundat to nesmím prý ani na chvilku, máchl by si jedenkrát tlapkou přes hlavu, jak to chce furt dělat, a byl by průser...
lity lity s autem, to je nepříjemný.
edit
A ma to nejak zakryty, kukadlo
má tak zvláště napůl, může otevřít oko, ale jen tak, že vyleze vnitřní víčko, oko samotné vidět být právě nesmí, s tím že kdyby bylo, tak musíme letět zpátky, že to je špatnej vývoj.
cernej caj
jen tisnov - nedvedice
my chtěli původně ze štěpánovic, jenže jsme je přejeli
To je gastrovylet na steaky zasadne
kam chodíte?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 19:05
- Nahlásit
fifi
Tak to je pekna zapeklitost. Dalsi argument pro lidi, co nechapou ze radsi bydlim bliz brnu na busu a ne dal bez nej... Pac pak resit takovyhle veci je blby i financne natoz kdyz bez auti ses namydlena
Vero v nedvedicich u kostela je cukrarna a steakova restaurace, nazev nevim. Letos dem teprv po 3ti na steak a objevili sme loni
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 19:18
- Nahlásit
normálně už nepokrytě závidim svýmu psovi - sušim mu vepřový játra (měli ve špáru akci kilo za 24,-) zkoušim to prvně, jestli to bude OK, tak koupim sušičku a až dožere ty grancle, tak budu na tábory a čundry sušit a na grancle se vybodnu zcela. Za chvíli dám další vařit na pamlsky
Vero
chůďa malej
Fifi
řekni astřence, že zlobit nesmí, že jí to vzkazuju!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 19:18
- Nahlásit
Vero
sundat to nesmím prý ani na chvilku, máchl by si jedenkrát tlapkou přes hlavu, jak to chce furt dělat, a byl by průser...
Prave, je mi to jasny, tak at to prdola zvlada...
cernej caj
Dalsi argument pro lidi, co nechapou ze radsi bydlim bliz brnu na busu a ne dal bez nej...
A tak MHD tu je, sice se projdu nejaky necely 3 km, ale uplne odriznuta nejsem, dneska bylo pekne, tak to slo na kole. Ale jinak ano, bez auta sem namydlena, radsi ani nedumam, kdyby se neco stalo s cubkama.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 19:19
- Nahlásit
cernej caj
cukrárna je moc fajn už fůru roků a taky restaurace kousek níž u řeky, měli jsme zvěřinu. nevím ale, jestli to je ta steakovka, nebo tam je ještě něco dalšího, hm
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 19:21
- Nahlásit
Leží, občas kroutí hlavou, mává tlapičkou po límci a zhluboka vzdychá..... je mi to tak líto a nemůžu mu s tím pomoct.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 19:26
- Nahlásit
fifi
Myslim, ze cubky maj vybrano na roky dopredu, tak urcite budou v pohode
Birma
Ta sucicka me laka cim dal vic...
Vero
Jo, v cukrarne maj nezapomenutelnej strudl. Ta steakova je primo pod cukrarnou. Mozna se to jmenuje u medveda ale ruku na to nedam.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 19:27
- Nahlásit
Vero
je mi to tak líto a nemůžu mu s tím pomoct.
Moc ti rozumim, mela jsem to podobne, jak byla Ag kuchana - bylo videt, jak ji to boli... a nenadelas nic, prasky a tak dostal jiste od veta proti bolesti. Tak at je v teplicku aspon, hodne pohlazeni, i kolem ocicka, asi ho to tam svedi a cuka, tak mu nahrad drapavy tlapajzny rukama. On az se vzpamatuje z narkozy uplne, tak teprve nastane show, kor se satelitem, uz ted doporucuju odstavit nadbytecny nabytek.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 19:29
- Nahlásit
birma
řekni astřence, že zlobit nesmí, že jí to vzkazuju!
Ji to reknu, asi i jinyma slovama!
sušim mu vepřový játra (měli ve špáru akci kilo za 24,-) zkoušim to prvně, jestli to bude OK, tak koupim sušičku a až dožere ty grancle, tak budu na tábory a čundry sušit a na grancle se vybodnu zcela.
V cem to susis ted, v troube? To musi bejt smraad. A jinak susicka je bezva, urcite se to pro nej oplati, nez granule. Ja teda nesusim, neb jsem susku zapujcila, ale cubam jsou jednou za cas granule sumak, pokud zapomenu vyndat maso z mrozaku.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 19:33
- Nahlásit
fifi
Myslim, ze cubky maj vybrano na roky dopredu, tak urcite budou v pohode
Birma
Ta sucicka me laka cim dal vic...
Vero
Jo, v cukrarne maj nezapomenutelnej strudl. Ta steakova je primo pod cukrarnou. Mozna se to jmenuje u medveda ale ruku na to nedam.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 19:54
- Nahlásit
Vero
super že operace OK, na límec si zvykne, Dorin jak byl pokousanej, tak po nasazení límce strávil dvě hodiny vestoje bez hnutí a za dva dny už dělal jako že ho ani nemá a normálka chodil i na procházky
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 20:06
- Nahlásit
Fifi
V cem to susis ted, v troube?
v sušičce, ale ta je mámina a se mnou se nikam stěhovat nebude
urcite se to pro nej oplati, nez granule. Ja teda nesusim, neb jsem susku zapujcila, ale cubam jsou jednou za cas granule sumak, pokud zapomenu vyndat maso z mrozaku.
Však já ten pytel granulí kupovala nějak na začátku léta a sežral odhadem tak 3 kila, takže ho budem mít ještě dlouho. Jemu granule jednou za čas taky nevaděj, ale mě je představa sušenýho masa nějak bližší (přitom to, co jim já je mi dost jedno často)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 21:47
- Nahlásit
Vero
hurá jste doma!!! tak, tetkon držme dál, ať jsou výsledky operace oká a dobře se to hojí.
Je fajn, že rozbory krve jsou o.ká
Héééj, víte jak opíti vlastní matku v deprézi a z depréze jí dostati?? To si tak naplánujete u ní úklid kuchyŇské linky. A při započetí prací prohodíte: " Co jako bude pít na pohon??" Máte na vybranou půl flanděry Svijan, což je, pravda, pro dvě dost málo na to, co vás čeká a druhá volba je neotevřená flanděra Amundsena . Jak dopadla volba je jasný , máteř rozmilá ovšem si prý dá jen trochu.... tak jo... a když jsme v tom úklidu, můžeme to rovnou pojmout jako úklid předvánoční. A co patří k předvánočnímu úklidu?? No? No koledy přece!!! tak jsme si jeli koledy, šůrovala jsem kůchňu, padnul první, druhej, třetí panák.... mámu opustila depréze, došly koledy, tak tam šoupla Waldu.... zkusily jsme tančit, pěly jsme......... kde je mámy depréze??? fuč. Jen se mi tetkon blbě krájej ty šípky, to je pravda
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 21:52
- Nahlásit
Vero
když to tak čtu - s tím límcem, chudera malej!!! Moc ho podrb, je mi jasný jak vám oběma musí být. Jak dlouho se to bude hojit - v optimálním případku?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 21:58
- Nahlásit
PetraK
Jen se mi tetkon blbě krájej ty šípky, to je pravda
ty si neskutečnáááááááááááááá
ale inspiruješ, asi si přinesu k práci rumíček
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 22:01
- Nahlásit
birma
neskutečnáááááááááááááá
alkohol nejlepčí přítel člověkůf
si přinesu k práci rumíček
esi budeš něco vyrábět, tak ti to půjde pěkně od ruky..... šípky fšade kam se podíváš
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 22:04
- Nahlásit
PetraK
esi budeš něco vyrábět, tak ti to půjde pěkně od ruky..
ne, budu balit balíčky. Doufám, že se zákaznice nebudou divit, co jim to přišlo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 22:07
- Nahlásit
birma
ne, budu balit balíčky.
ááá.. ha,hm, hm. no... tak bacha třebas na pytlíky. to je věc, s kterejma třeba některý lidi - nebudu Fajfku jmenovat - maj velikej, ale velikej, problém. I za střízliva. Něco balej a jak je v tom pytlik.......... najednou ani nevědi, jak to přišlo.... pytlik je fuč a huž ho nikdo nikdy nenajde
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 22:09
- Nahlásit
........ otevřela jsem si Svijany, aby mi ty šípky líp vodsejpaly, když jich je tolik....do další vodky už nemám odvahu , to bude zítra zajímavé cvičení s gumou. Možná se i voběsim
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 22:15
- Nahlásit
PetraK
do další vodky už nemám odvahu
ale jen si dej
hele pani, my bychom měly domluvit nějakej voběd společnej zas, dokud jsem tu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 22:17
- Nahlásit
birma
ale jen si dej
vole, nepotřebuju bejt povolnější, ale POZORNĚJŠÍ, jinak si ty prstíky fiknu mám celkem vostrej nožik
ad oběd, zrovna tu nad nim dumám, zítra nemožu, přemítám, zda ve středu či čtvrtek, by to šlo! ale to záleží na tom jak odchází Růžofka z kanclu, každopádně by to musel bejt takovej brzkej oběd, třebaas v jedenáct, půldvanáctý. co?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 22:23
- Nahlásit
ejch... ať žije sentiment.... mezi krájením jsem se otočila.... a na jednom z pelíšku spokojeně funí vižlí bábrdle, která si dneska dvě hodiny lítala povenku ve vysoký trávě, svobodná. Pak si tady chrupla, než jsem přišla od mámy, narvala si pupek masem a teď funí a spinká. A vedle spinká druhá zrzavá sviňucha a chrápe jako dřevorubec. Co jednomu chybí ke spokojenosti?? Mně nic. a není to způsobeno ani vodkou a ni Svijanama.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 22:29
- Nahlásit
PetraK
třebaas v jedenáct, půldvanáctý. co?
to asi nebudu moct vstát v 10, když budu chtít předtim vyvenčit, co? ale jinak nejsem proti
a na jednom z pelíšku spokojeně funí vižlí bábrdle, .... A vedle spinká druhá zrzavá sviňucha a chrápe jako dřevorubec.
ňuňáci
Adámek leží u mě za židlí a čeká na půlnoční procházku a na večeři
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 23:02
- Nahlásit
Tady vladne harm0nie, kletba na me uvalena p0kracuje, vypadnutim pismene 0 z klavesnice ntb. Jdu se nekam zahrabat.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 23:34
- Nahlásit
Fifi
vypadnutim pismene 0 z klavesnice ntb
lity lity lity. Já skončila u externí klávesnice
Maya
a za dva dny už dělal jako že ho ani nemá a normálka chodil i na procházky
To Milča nedělala nikdy. Ale když tehdy vlítla pod tu sekačku na trávu, tak když jí otrnulo, zjistila, že s límcem má mnohem mnohem mnohem vyšší demoliční potenciál . To byla vždycky pecka, když šla kolem.
Vendulka ho taky nesla těžce a nakonec jsem jí radši brala do práce.
Nicméně teď mamčino rozhodnutí nenasadit jí ten límec naprosto schvaluju, páč rozlízaná noha je sice blbá, ale starej pes s nemocnou kůží a problémem se stabilitou a límec podle mě opravdu nejdou dohromady.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2013 00:09
- Nahlásit
kachna_
Já skončila u externí klávesnice
T tak d0padne asi, nejlevnejsi reseni, vzhledem k temu, ze nevim, jak brmi. Je sranda zkusit psat bez pismene 00, budte sestry a zkuste si zitra dat den psani bez pismene "o". bete cubrnet, jak cetne v nej prstem buchnete.
Nicméně teď mamčino rozhodnutí nenasadit jí ten límec naprosto schvaluju, páč rozlízaná noha je sice blbá, ale starej pes s nemocnou kůží a problémem se stabilitou a límec podle mě opravdu nejdou dohromady.
A milce je teda? nic? jen blemcnuty hnaty trvale a ta imunita stale trva?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2013 04:45
- Nahlásit
Morgen, dnes jsem z vás asik úplně první Morgen, vstávala jsem ve 4 , za 15 min. mi jede vlakoz do ČL. Jedu se flaknout na kozní pač ikdyz to vypadalo gut, kůže se nezlepšila. Prý nasadime další terapii.....jestli zas budu mít na měsíc antibiotika nefim. Ve vlaku budu 2 hodky tak aspoň muzu docitat.
|