Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2592 . 2593 . 2594 . 2595 . 2596 . 2597 . 2598 . 2599 . 2600 . 2601 . 2602 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Vero
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2013 21:04
- Nahlásit

tak nevim, esi se budu inspirovat tím nahříváním

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2013 21:09
- Nahlásit

Vero
tak ja bych je dala k topeni treba, ale ja je impregnovala den pred akci a musela sem improvizovat trochu

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2013 21:16
- Nahlásit

cernej caj
impregnovala den pred akci
Ja taky a postacil jen spray?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2013 21:41
- Nahlásit

Fifi
tak sprej by jiste stacil, v situaci, ze ho mas doma jinak mam ten vceli vosk radsi, protoze kozenou botu ti to i zmekcuje. Ono totiz jak v kozeny hodne chodis, tak v ohybu nad prsty se dela takova ta zvrasnena cast, kde to muze casem i prasknout. udrzbovym kremovanim tomu predejdes, ze se ti to treba ani nezacne krabatit a ten vosk to taky prave zmekci ze se to tak nekrabati

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2013 22:33
- Nahlásit

cernej caj
akorat sou jasne voranzovy
alespoň tě nikdo nezajede
Vero
budu držet palce ať je voko OK
Fifi
bylo jim dobre, ale pak se jim ulevilo, vysledek jsem psala
hele když to není zlomený, tak to je ještě dobrý, známou nedávno složila vlčí špicka dardou do kolen a vzala to xichtem vo zem, nos zlomenej byl a ty modřiny kolem byly taky moc pěkný

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2013 22:34
- Nahlásit

cernej caj
Fifi
jo a zázvor nemám, takže neochutnám a nemůžu poreferovat o chuti já na ty přírodní věci moc nejsem, takže beru radši coldrex

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2013 22:44
- Nahlásit

Maya
ale zazvorovej caj koupis i v pytliku, nebo matovej. uz z principu asi piti teplyho caje muze pomoct

no to jo, to me nikdo nezajede ale ono zas na vandru mas sanci malou, ze te v lese neco zajede

Vero
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2013 22:46
- Nahlásit

Maya
já na ty přírodní věci moc nejsem
to je moc dobrý koření, né přírodní meducína

cernej caj
ale ono zas na vandru mas sanci malou, ze te v lese neco zajede
nikdy neříkej nikdy

birma
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2013 12:01
- Nahlásit

zdravím
serou mě lidi! Při návratu z procházky, na který byl Adámek silně mimo, protože našel novou životní lásku od které se už nikdy nechce odloučit, jsem byla ráda, že se půl hodinou lítání ve vodě trochu zklidnil. Potkali jsme fenečku, pán jí k nám pustil, Adam jí hned začal lízat frndu a pán jenom "No ona dohárává" kurwa to fakt nemaj trochu soudnosti, aby se třeba zeptali, jestli mi nebude vadit, když jí k nám pustěj???

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2013 12:50
- Nahlásit

birma
kurwa to fakt nemaj trochu soudnost
ne
jestli mi nebude vadit
ne ne ne
Obědváme takový chudší cmundy a Kačka mě odrovnala větou "dej pryč, chci maso" (r a ch neumí)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2013 13:36
- Nahlásit

kachna_
chudší cmundy a Kačka mě odrovnala větou "dej pryč, chci maso" (r a ch neumí) sem si to teda musela přeříkat napřed

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2013 13:48
- Nahlásit

mam nekde za skrini mys... slysim ju svinu a prozrala mi mysli tycku

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2013 20:15
- Nahlásit

cernej caj
mam nekde za skrini mys.
nasadit kočku a nebo pastičku
z z principu asi piti teplyho caje muze pomoct
sem někde četla, že naopak při bolení v krku a rýmě se má pít studený, aby sliznice splaskala, ale jakože s tím čajem je to jedno, já vedu jen černej bo ty bylinkový nesmím pít kvůlivá alergiím, takže ani nevím jaký se prodávaj

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2013 06:56
- Nahlásit

Maya
budu to muset udělat dneska po příchodu z práce. Kočka si zatím hrála jen s mrtvou myší, která už v pastičce chycená byla...

seš alergická třeba na pytlíkovej mátovej čaj?

Jinak víte, co fakt člověka nakrkne v 10hodin večer když padá do betle polomrtvej? včera sem prohlásila, že bych měla vyměnit plachtu, ale že už se mě nechce tak to nechám na dneska. 20 minut na to pozvracel vokoun roh postele, takže nevím, jestli to bylo znamení, že sem to měla udělat hned, nebo štěstí, páč sem ju nemusela měnit 2x

denyk
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2013 07:06
- Nahlásit

Mórgen pondělní ve spolek psí
jdu trochen dočíst...práce neuteče

denyk
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2013 07:22
- Nahlásit

Fifi
co frňákovník, je to lepší? Ty wogo, nezávidím, musela jsi vidět všechny svatý

Vero
odpo držím palečký buldozérovi

A něco....tře se vám to bude líbit
http://borivojfilip.wordpress.com/2013/07/05/6-drs nych-ale-pravdivych-rad-ktere-z-tebe-udelaji-lepsi ho-cloveka/

denyk
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2013 07:26
- Nahlásit

birma
serou mě lidi!
vítej f klubu

taky máme tohle fajn období, sousedka mi vypráví jak doma zrzavej hučí a jedna paní učitelka chodí denně s hárafkou kolem naší bytofky....Bukáč kolem ní tancuje, uši vzádu, hned jsem poznala vo co jde.
A paní na mě tu kouzelnou větu:"My háráme" hned jsem si vzpomněla na ešusovou je to fakt hrozný takhle říct

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2013 07:37
- Nahlásit

denyk
ahooooj, sem na tebe zrovna pred chvili myslela

:"My háráme" hned jsem si vzpomněla na ešusovou fakt hruza, co

denyk
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2013 07:44
- Nahlásit

cernej caj
pred chvili myslela
a cos vymyslela?

jsem o víkendu houbařila, u nás byla v sobotu večer docela velká buřina, dobře se spinkalo .
A jelikož dost peršálo, tak jsou houbičky dost mokrý, ale řízky byly a taky 2 plný sušičky, takže gút

A mám tady článek o Prdelajz..ano, i tak to je bohužel
http://www.blisty.cz/art/70154.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2013 08:18
- Nahlásit

denyk
že sem nechala mobil doma a nemám ti jak napsat

tyjo, tebe to sbirani hub jeste bavi?

české postávalo před hranicemi nadšené srocení lidu, dychtícího po procházce Německem, ze strany Německa stálo u hranic jen několik nervózních celníků a pár zájemců o pohled na módní přehlídku, kde hlavní roli hrála teplákovina - See more at: http://www.blisty.cz/art/70154.html#sthash.CM2PT4S a.dpuf

a napadlo me, jezdis nakupovat do nemecka? prej kdyz koupis praci prasek u nich, tak dokonce i pere... a to si rikam, ze bych nekdy rada vyzkousela??

denyk
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2013 08:29
- Nahlásit

cernej caj
a nemám ti jak napsat
ahá

jezdis nakupovat do nemecka?
jelikož jsem sama tak jen občas, spíš chodím, než jezdím, kousek za hranicema je Lídl, chodím pro levné tvrdé sýry plátkové, mozarellu, párky které obsahují 90% masa, zmraženou zeleninu, jogurty, zeleninu, levný čokošky

a stěma prqcíma práškama, to máš pravdu, četla jsem v HN, že hodně firem má pro každou zemi speciální receptury. Od pracích prášků přes Colu, nebo třá nanuky Magnum, v NDR jsou fakt o hodně chutnější.
Taky tam kluci jezdí pro lahvovou plzeň, páč Němci nemají DPH, takže tam paradoxně vyjde levněji.

tyjo, tebe to sbirani hub jeste bavi?
tak já tomu neříkám sbírání hub, prostě jdu s čokloj do lesa...no a pár hub dycky potkáme

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2013 08:43
- Nahlásit

cernej caj
seš alergická třeba na pytlíkovej mátovej čaj?
to konkrétně ne, ale na spoustu kytek jo, no samo jeden hrnek by mě nezabil, ale radši to moc nepiju, navíc máta je na žaludek a ne na krkabol ne?
denyk
ty jo, ten první článek je super, pravda a ještě vtipně podaná
článek o Prdelajz mi přijde trochu mimo, srovnávat nás s Německem, to je jak srovnávat hrušky a jabka když je všechno jen o penězích

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2013 08:47
- Nahlásit

Maya
ja nevim, na co je mata, ja to obcas piju jen tak, ze mi to chutna

denyk
tak sem myslela treba autobusem jezdit, ze jo
prave by me dost zajimal ten praci prasek, ale ja neumim nemecky... myslis, ze by slo zjistit, jestli je v lidlu dobrej prasek?

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2013 09:12
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

DOVOLENÁ BYLA SUPR, SUPR, SUPR, a mohla by bejt delší ale . Sice jsem toho mnoho kvůli dešti na zahradě neudělala, ale o to víc jsme se váleli. HOŠÍČEK JE VELKÝ KLUK, OSLAVIL SVÉ DEVÁTÉ NAROZKY. Dostal plyšovej bumerang a sulcovej dort, přežral se ho a pak mu bylo blbě , čímž mě kapek vylekal. nesnáším, když je mým psům blbě. Včera, včera mě s Blandírou moc potěšili, udělalo se krásně, tak jsem vyrazila na šípky, s oběma a oni byli naprosto naprosto dokonalí, páč před nima vyběhla srna a NIC, OBA, OBÁÁÁÁÁ ZVOSTALI STÁT. I Blandíra. A na písknutí oba nacválali ku mé maličkosti. Ovšem podezírám Blandírku, že to bylo poprvní v životě, kdy srnu viděla . A v pátek jsme vyrazili fšicí na houby. Blandírka byla zasejc moc vzorná, vůbec nikam se nevzdalovala, takže jsem mohla krásně houby hledati. Byla moooooo nejšikovnější. BLANKÁÁÁÁ MOJEEEE ŽIŠKOVNÁÁÁÁÁ!! Prasnice moje žiškovná. Páč se válela v mrtvým slepejšovi
jo a ovšem, ovšem POZORTE, na to bych úplně zapomněla. Blanice již se hezky drží levé nožky a též pochopila, jak výhodné je hračky podávati, takže jsme si včera na louce hráli podávanou, vždy na střídačku podávali s Ešátorem hračky je z toho úplně hrozně nadšená

jdu číhnout co jste tu vyráběly vy.

birma
• v autě nevidíte přes sklo, protože všude zevnitř jsou otisky čenichu
• máte 32 různých jmen pro vašeho psa, většina z nich nedává žádný smysl, ale pes jim rozumí

• vy jste jediný idiot jdoucí v silném dešti, protože váš pes potřebuje dlouhou procházku -A TOTO BYCH PODTRHLA

• po setkání s jinými pejskaři si během třiceti sekund zapamatujete jméno psa, ale jméno majitele si nezapamatujete, dokud se s ním nesetkáte aspoň ještě čtyřikrát
• na každého pejska, kterého potkáte na ulici se usmějete
• když sáhnete do kapsy, vždycky vám vypadnou psí granulky, pamlsky a sáčky na sbírání hromádek - BLBÝ JE, KDYŽ JE TO NA JEDNÁNÍ

denyk
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2013 09:23
- Nahlásit

Maya
srovnávat nás s Německem
úpadek je na obou stranách...lidé se stěhují do "vnitrozemí" mají tam čisto, na zahradách a tak...ale vozí k nám bordel v pytlích a vyhazují to u nás v lese....
Já to neberu moc jako srovnání, spíš jako krutou pravu o našem "městě"

cernej caj
super prášek je FORMIL, v DTESTu ho srovnávají s Arielem, ale proti němu je Forml za hubičku. Používám i tekutý na barevné prádlo, ten navíc krásně voní...
Dá se koupit v Lídlu v ČR, ale nevím jestli stejná kvalita

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2013 09:26
- Nahlásit

denyk
a ty ho kupujes u vas? bych si od vas dovezla

PetraK
gratulaceee esusovi k narozeninam a blanimure k tomu slepejsovi, mohla se valet v necem horsim

denyk
Člen
- Nahlásit

PetraK
potřes packou tlamičce zrzavé k narozeninám a velkého hubana
posílám a taky šikulce Blanici, jste fakt vzorná smečka

pamlsky - BLBÝ JE, KDYŽ JE TO NA JEDNÁNÍ
nebo u lékaře

denyk
Člen
- Nahlásit

cernej caj
a ty ho kupujes u vas? bych si od vas dovezla
u nás v NDR

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2013 09:28
- Nahlásit

cernej caj
jj, na ten Formil z Lídlu jsem taky slyšela pět ódy, ale osobní zkušenost nemám, já musím kupovat jen Lovelu

denyk
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2013 09:36
- Nahlásit

Maya
ten Formil z Lídlu jsem taky slyšela pět ódy
jj stačí vygůglit, hodně ho chválí i maminy

<< 1 ... 2592 . 2593 . 2594 . 2595 . 2596 . 2597 . 2598 . 2599 . 2600 . 2601 . 2602 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání