| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 13:16
- Nahlásit
zdravíííím
můžu pobavit dalšíma zážitkama s debilama z Prahy
napřed si šel Adámka drbat bezdomáč, což by nevadilo, kdyby nešel zepředu a shora. Pak jsme potkali cca 60ti kilovýho corsáka, kterýho páníček pustil hned za rohem, když jsme se minuli, jediný štěstí bylo, že jsem slyšela, jak na něj volá, páč jsem se stihla otočit a vydat jakejsi hrdelní skřek, kterej psa vyděsil natolik, že se otočil na pětníku a zdrhnul. Fakt jsem ráda, že jsem je od sebe nemusela trhat, páč to by mohlo blbě dopadnout (otázka je teda pro koho). Asi 10 minut na to, jsme potkali pána se psem, co si to na nás mířil, chlap si ho nedovedl přivolat a tak mi sdělil, že je to štěně, takže jako v klidu - "štěněti" bylo minimálně 10 měsíců a mířilo si to k nám s upřenym pohledem, zježený, ztuhlý a s chřestýšem místo ocasu .
Dojem z dneška zachránila spolužačka ze střední, kterou jsem už roky neviděla a která venčila svýho milýho křížence, Adam se napřed tvářil, že ho sežere, ale pak si to porovnal v hlavě a dokonce si hráli a mě velice mile překvapilo, jak lidi, kteří mi na střední přišli jako hovádi, můžou bejt jako dospělí fajn
PetraK
Gratulace Ešuskovi k narozkám a Blandimůře k poslušnosti
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 13:18
- Nahlásit
denyk
ahá, má jen postroj
ano má jen postroj a byl jednou z prvních Zéráckých modelek - kuk:
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 13:19
- Nahlásit
Rumštajn děvuchy !
venku je tak krásně !!! a já musim makat abych všecko stihla a od pátku se mohla procházeti po Jizerkách.. pravděpodobně v dešti
Koukám že nakupujete
já si taky udělala radost když má být ta tuhá zima aby mě netáhlo na krk
denyk
to bude ještě jedna nová svatbosukňa? tamta byla krásná!
už tě vidím jak béš mít tři a prošvihneš svarbu krz to že nebéš vědít kerou si máš voblíknout
PetraK
tenprvní obleček je naprosto bombastickej
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 13:22
- Nahlásit
PetraK
jo a tutaj pro Ešuska k narozkám velkogratulace s přáním pevného zdraví, dlouhých let a výletůch a plných misek !!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 13:24
- Nahlásit
birma
jsou dny, kde je všechno na pikaču, a pak se to najednou otočí. Tyhle zážitky nesnáším. A je ftiný ale, jak k tomu třeba úplně jinak přistupuje Brtnik. Jak jsem tuhle zaháněla toho RR a pak byla celá běsná, tak von mi říká, že "Však se nic ale nestalo, tak se na to vykašli!" No nestalo se jen proto, že jsem na toho psa vyrukkovala hned z první. Navíc, já mám na tyhle situace fakt štěstí - proti němu- ono taky jsem s nima venku častěji. A už mě takovýhle lidi se psema fakt ale s...ou, a to jako moc a moc. takže chápu, jak ti bylo / je. Mno aspoň, že spolužačka a pak Adáme, narovnali to skóre z procházky .
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 13:26
- Nahlásit
Fajka.
tenprvní obleček je naprosto bombastickej
ten avalon, viď?? no líbí se mi, to ne, že ne.
velkogratulace
předám, předám. Hlavně to zdraví, páč když bude zdraví, budou i procházky a plný misky, Teď v tu sobotu mě kapek polekal, měla jsem kapek strach, jestli nás nestraší torze.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 13:27 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
birma
no pěkný taky si koukám užíváte
PetraK
ten avalon, viď?? no líbí se mi, to ne, že ne.
jj uplnej model !!
Teď v tu sobotu mě kapek polekal, měla jsem kapek strach, jestli nás nestraší torze.
nestraš !!! co mu bylo?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 13:43
- Nahlásit
Fajka
jj uplnej model !!
no práávě!! pak si ale říkám - když to nebude chtít nosit- jsou to vyhozený prachy! A proti tamtomu o dost. A na to aby se válela v humusech ..... není to taky trochu škoda?
taky si koukám užíváte
včera večer tak kolem půl jedenáctý v noci... neškytalas?? Četla jsem si v psích kusech o Pyrenejcích.... když vezmu povahu Theušky mé oblíbené, tak to sedí, ovšem v porovnání s tím čoklem u vás...
nestraš !!! co mu bylo?
no částečně si přežral toho narozeninovýho dortu - a to jsem ho ale nechala trochu záměrně, protože předtím měli mletý maso a byl tam asi velkej poměr kostí, takže měl potíž už z toho, tak jsem si říkala, ať ho to případně protáhne klidně, když jsme na chalupě. Jenže výsledek byl, že měl bříško jako Gerda - neboli - měl bříško jako bubínek, jak říkávala vždycky, když se přežrala . tak jsem ho pak vzala vypohybovat lehce do polí a to trochu pomohlo. V neděli už byl cajk.
Cooož mi připomíná Hovnohistorku:
šla jsem s nima na ty šípky a měla furt jedno voko na něm, abych zkontrolovala, až bude vyrábět bóbika. Trhám šípky, vzhlédnu, vidím, že koná, jdu tam a nic jsem nenašla . jdeme dál, potkáme tu srnku, jásáme jak jsme fšicí šikovní, jdeme zpátky, zas kolem toho místa, tak se jdu podívat, jestli přeci jen nenajdu. Nenašla. Tak si o kus dál aspoň čistím holinky od bahna z pole........ A NAŠLA!! . A už jsem si nečistila holinky jen o bahna z pole
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 14:13
- Nahlásit
Maya
knihy ale neznam teda
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 14:20
- Nahlásit
Ciroušek byl taky oslavenec. 10.10. Sežral tři kila hrušek a půl kila ořechů (když to nevadí jemu, já to řešit nebudu, byť má pravda originální jídelníček).
No a myslete na Milouška, večer, ať jí nedopadnou úplně špatně krevní testy.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 14:23
- Nahlásit
kachna_
na jáááá!! Kucí jsou vlastně skorem stejně narození!! |Tož panu Cirátovi dlouhého zdraví vinšujeme, ať ho záda a haxny nezloběj a ještě mnoho hroškotovoořechových párty mu přejeme!!
a Miloušovi, držíme palec, ať je cajk.
Mi je nějak šoufl po jídle zdejší kuchaření mi asi nesvědčí.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 14:23
- Nahlásit
Naše angličtinářka má ráda vtipy. Můžu jí poslat tenhle?
"Mummy, I don`t like this meat. Can I give it to the dog?"
"No dear, that is the dog."
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 14:24
- Nahlásit
kachna_
můžeš, páč pokud je správná inglištinářka, tak krom ftipů má ráda i černej hjůmr, ne?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 14:30
- Nahlásit
kachna_
tyjo, cir je taky stirecek, jo tak hlavne, ze mu chutnalo.
Na milcu myslime
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 14:31
- Nahlásit
kachna_
blbaaa
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 15:11
- Nahlásit
cernej caj
stirecek
jo štíreček , první jsem četla syreček a přiznám se, nepochopila jsem
PetraK
pokud je správná inglištinářka
je , dělá nám blogy, chválí nás. Baví mě to s ní. Jen bych potřebovala něco na zlepšení výslovnosti (jako něco jednoduššího než mluvit )
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 15:15
- Nahlásit
kachna_
Jen bych potřebovala něco na zlepšení výslovnosti (jako něco jednoduššího než mluvit
až to najdeš, beru taky
vtip dobrej, hlavně esli je Angličanka, tak to ocení, Amíci jsou co se týká vtipů někteří takový zvláštní
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 16:05
- Nahlásit
psíček je doma, probuzenej, klepu se jak ratlík
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 16:06
- Nahlásit
Vero
huráááá
tak ať se mu to očičko dobře hojí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 16:06
- Nahlásit
se mi nechce hledat ta vtipová diskuze
Co udělá blondýna, když jí vyroste na prsu chlup? Koupí si o chlup větší podprsenku...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 16:10
- Nahlásit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 16:13
- Nahlásit
vero
Tak supr a jak to dopadlo? Huz vite?
Fajka denyk
To se nebojim pac ja stejne kolovku chtela a tak ji unosim na pohodu. A navic prirodni bavlnu snadno nabatikuju. Akorat si ju koupim ted ja vim, su desna. Ale miluju dlouhy sukne a ted mam akorat usitou z prosteradla jedinou a to do prace treba neni
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 16:32
- Nahlásit
výsledek se teprv uvidí, jak se to bude hojit, jako samotnej zákrok ok.
a z čeho mám děsnou radost, že krevní rozbory jsou úplně v pořádku, je zdravej a krmení ok
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 16:34
- Nahlásit
caj
ty seš vtipná s tím vývojem svatebního oblečení mně se ten vývoj moc líbí, jak si to nakonec chceš udělat po svým, akorát tě to musí stát víc peněz, než kdybys to nechala proběhnout jen v mentální rovině
a nevim, co to je kolová sukně.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 16:48
- Nahlásit
to je siroka sukne, kdyz je dlouha, tak spodni obvod je klidne 4metry
Nojo, financne to vse da asi 6,500celkem coz neni furt echt desny kdyz to das bezne za pujcovny a saty pak snad prodam. A paradoxne me navnadily ty kladny kritiky k sukni
Supr, ze krev dobra a operace taky, tak drzim palce at to dopadne dobre.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 16:49
- Nahlásit
chudáček se začíná znepokojovat tím límcem.....
včera jsme šli Brno-Nedvědice přes Lomnici, u Skorotic jsme zabloudili a skoro hodinu chodili cestou necestou. fakt tu gps ani potřebujem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 16:52
- Nahlásit
aspon ste se nasli
A na limec si snad brzo zvykne
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 16:52
- Nahlásit
cernej caj
coz neni furt echt desny
jhe fakt, že jinej to dá jen za ty svatební šaty jednorázový, tajk máš pořád dobrej rozpočet
to je siroka sukne, kdyz je dlouha, tak spodni obvod je klidne 4metry
týý jo, to jsem asi ještě neviděla
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 16:53
- Nahlásit
cernej caj
aspon ste se nasli
akorát jájsem dobře mimo, jak kdyby operovali mně samo že jsme nešli brno-nedvědice.... tak hustí nejsme jak ty. šli jsme z borače.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 17:00
- Nahlásit
i tak ste meli supr vylet ale. Ja presvedcila muze, ze na jeden taky zajdem. Jen musime pockat, zda muze jeho kamarad, jinak nic prej.
|