| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2013 13:01
- Nahlásit
birma
ale tak za pokus by to stalo. treba se v nem neco hne a puci ti i chatu treba
Maya
husty
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2013 13:16
- Nahlásit
cernej caj
treba se v nem neco hne a puci ti i chatu treba
no to nevim. A stejně bych tam nemohla s Adamem...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2013 13:22
- Nahlásit
birma
no na ukrajinu s adamem bys asi mohla, kdybys mela ockovani a cip. ale je fakt, ze neco s nim udelat minimalne na tu pripjat by chtelo a tezko ho tam nekde nechavat x hodin bez dozoru, ze...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2013 13:27
- Nahlásit
cernej caj
no na ukrajinu s adamem bys asi mohla, kdybys mela ockovani a cip.
což tam to asi jo, ale zpátky by to bylo obávám se horší
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2013 13:28
- Nahlásit
cernej caj
právě bych se bála jak píše Maya komplikací při návratu...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2013 13:31 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Jinak jsem si gratulovala, že jsem mlčela u doktorky ohledně toho, čím jsem zaťupala Lůce neštovičky. Kdo by to řekl, že alfadine je zvířecí . Ona se vždycky tak podezřívavě kouká, jako jestli to fakt myslim vážně (nejenže myslim, zpravidla dostává soft verzi)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2013 13:35
- Nahlásit
birmaMaya
to mate pravdu... a hlavne ty tuny divokejch psu co tam jsou... v telce tenkrat rikali ze denne odchytnou v kyjeve nekolik bezprizornich psu a dost jich je tam nemocnejch...
kachna_
alfadine je zvířecí to je to samy co betadine akorat pro zver ci co? ale zas dobra doktorka, ze k ni furt muzes chodit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2013 14:47
- Nahlásit
teď mi po letech volali z t-mobile, pani že prej maj u mého čísla Restricted, což je že mi nesmí volat, ale že tím přicházím o výhody a dárky k narozeninám a tak, no fakt první vodvážlivkyně po takový dbě, tak jsem jí vyslechla, nakonec mi nabídla fakt docela výhodnej tarif, sice je to asi o pajsku víc platit, ale už bych nikdy nic nedoplácela na volání sms ani interntetu, teď tako obměsíc doplácím a platím pak víc než by byl tenhle novej, tak musí popřemejšlet, jsem jí řekla, ať zavolá příští tejden
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2013 14:50
- Nahlásit
Maya
jj, popremejslej, oni ted v ramci konkurence dost snizovali a muz ma treba u o2 za 600kc neomezeny volania internet k tomu, coz je fakt supr treba ted proti tomu, co provolal driv...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2013 15:02
- Nahlásit
cernej caj
jj, já mám volání za 2,5K/min do všech sítí a za půlku slevu na volání zdarma mamče a z O2 jsem z nich taky vyrazila slevu. A ani jsem nemusela ničím u Vodafonu vyhrožovat. Jen jsem jim zavolala, že mám tu a tu nabídku od O2, a že pokud mi nabídnou něco srovnatelného, ráda u nich zůstanu. O2 jsem vyhrožovala, páč tam jsem se slušnou prosbou neuspěla.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2013 15:02
- Nahlásit
cernej caj
no mě nabízej neomezený volání v síti a do dalších sítí 120 minut zdarma + internet 200MB za 499 Kč, jako výhodný to je, ani ty dvě hodiny neprovolám ani omylem, ale teď platím paušál i s ineternetem cca 440, což je teda míň, ale jak už jsem psala, mimo síť normálka platím, takže občas platím i přes 500, což by navíc teď hrozilo častejc, protože brácha z celou rodinou zdrhnul k O2
no a pak jsem našla, že mají ještě volání v síti zdarma za 250 + kdybych si nechala ten internet co mám teď za 100, tak bych platila ccca 350, tedy o dost míň než teď, ale taky bych musela volání mimo síť platit, tož babo raď co je výhodnější
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2013 15:05
- Nahlásit
Maya
dvousimkovej telefon? My tak ušetříme fakt celkem dost.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2013 15:11
- Nahlásit
kachna_
jako platit dva tarify? to bych fakt moc neušetřila
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2013 15:11
- Nahlásit
kachna_
ja mam 2 telefony zvlast teda, ale jo, taky mi 2 sim resi dost veci. Muj muz mel 4 a dostaval se na tech 600 bez internetu, tak on to dost ocenil takze ja mam sms (dost smskuju) za 0.50 do vodafone a 1.50 do ostatnich a 40volnejch minut za tarif 10kc ale volani 12kc tak to nevolam a pak brontosauri sit, za 30kc pausal mam 50sms coz vyuziju na ty drahy do zici site a volani za 2kc do vsech, takze s dvema sim mam treba o 100kc nizsi utratu i kdyz volam vic nez predtim
musis si rozmyslet, kolik mas pausal a kolik doplacis a jak se ti to vyplati. obcas se to proste vyplati jit do drazsiho tarifu, takze fakt zvaz a kdyz usetris, tak se upis. oni navic maji menit ten zakon o zruseni smlouvy, ze bys nemusela doplacet mesicni pausaly az do vyprseni smlouvy ale ze ti to zrusi hned bez doplaceni.
otazka kolik provolas mesicne minut. pokud bys proti tem 350kc tech 150 a vic provolala, uz se to vypalti...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2013 15:12
- Nahlásit
u týhle diety jinde píšou, že významně snižuje počet záchvatů u epileptiků, třeba by to fungovalo i u psů? http://www.dietni-denik.estranky.cz/clanky/ketogen ni-dieta.html
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2013 15:14
- Nahlásit
Maya
jako platit dva tarify?
no michal má volání na outů zdarma, takže ho prostě vždycky prozváním. Na tý outůčkový simce mám tarif o2zero bez měsíčního paušálu a nevolám z něj, jen mi na něj volá Michal a teta.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2013 15:15
- Nahlásit
cernej caj
pokud bys proti tem 350kc tech 150 a vic provolala, uz se to vypalti...
jj, to mě taky napadlo, jenže já to provolám jen někdy, pravda je že já skoro nevolám ale zase s tím dražším by to bylo vyřešený všechno a bez starostí, no možná jí zkusím ukecat ještě na nějakou slevu minule když sem se rozčílila, že mi sami změnili tarif při ukončení smlouvy, tak mi snížili internet o 50 Kč
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2013 15:17
- Nahlásit
Maya
jak souvisi strava s epilepsii? ale asi bych ju mela zkusit, prej je vhodna pro lidi s vysokym cholesterolem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2013 15:17
- Nahlásit
kachna_
o2 u nás doma nefunguje, u bráchy ve stejný vesnici jo, on je víc na kopečku vodafone zas tak výhodný tarify nemá, tak my máme všichni t-mobile, no nevím, ale mě na těch 5 hovorů měsíčně by se fakt dvě simky nevyplatili, navíc popravdě než fut přemejšlet z jaký simky volat, to by mě kleplo, to radši zaplatím trochu víc peněz za to pohodlí vzít mobil a rovnou volat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2013 15:18
- Nahlásit
cernej caj
tak se stravou souvisí asi většina nemocí, já bych to zas tak nezavrhovala, epilepsii způsobuje elektrická nerovnováha v mozku, to podle mě stravou ovlivnit jde
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2013 15:20
- Nahlásit
Maya
pokud mate net nebo telku od o2 tak muzete mit asi slevu? muz ma kilo pac mame net.
jinak jak rika kachna, pokud spravne zvolis tarify, tak opravdu muzes usetrit. ja driv plativala kolem 250-300kc s tim, ze sem tak 200-250kc proesemeskova a tak 50 sem platila za volani a to sem vubec nevolala nikam, i k dr sem se objednavala od muze... ted mam 2 simky, esemeskuju stejne, hafo hovoru si vyridim z druhe simky a najednou mam na obou naraz 250 - 300 taky, ale muzu volat kdy chcu, kam chcu a ted kolem ty svatby volam docela dost na ruzny veci a treba pred prazdninama sem na obou simkach dohromady byla schopna mit i 200 coz uz tak bylo dost min nez na ty jedny a to sem do toho mela i volani, coz s vodafonem sem proste nevolala vubec, pokud to nebylo echt nezbytne nutny...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2013 15:25
- Nahlásit
cernej caj
nemám od o2 nic, to nefunguje u nás, no jo tak ty voláš a esemskuješ furt, já zavolám párkrát za měsíc a pošlu pár smsek, mě sse takový harakiri se simkama fakt nevyplatěj
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2013 15:34
- Nahlásit
jaký pěkný samovary ty nahoře http://www.zdravime.cz/zdravime-cz/eshop/31-1-Nado bi-pro-zdrave-vareni/258-2-Samovary
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2013 15:40
- Nahlásit
Maya
mně se docela vyplatilo obvolat operátory a zjistit si jejich nabídky i v případě, že by přešla mamča. Takže snížení mého tarifu vedlo navíc ke snížení mamčina tarifu o 25% . že tam není signál je pro potřeby snížení tarifu poměrně nepodstatná informace
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2013 16:08
- Nahlásit
to s tim signalem je fakt des. Na ty brontosim me stve ze tmob ma signal min jak eurotel v lesich pri vandrech...
V praci sem dostala 2deci vina. Asi usnu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2013 16:16
- Nahlásit
Rumstajn,
o tlf mi ani nemluvte, zanedlouho odkracim po xy letech od vodafonu.
kachna_
Lucka má neštovice bude čtrnáct dní doma. Pak to pravděpodobně propukne u Káčulky. Pak mě asi odvezou do Bohnic
Ouje, lity lity, Lucijase i tebe!
Ja jsem vytocena, brala jsem plyn do auta nedavno na jiny pumpe, nez obvykle. Nejen, ze jsem najela na nadrz skorem o 90 km min nez normalne, ale este mi zaclo chcipat zase auto??! Dneska jsem se bavila s pani u ty "my" pumpy a ptala sem se ji, jestli nekdo neco nerikal podobnyho - kejvala hlavou, ze plno lidi se k nim vraci, ze maj presne podobny zkusenosti! Tak se necim nastavuje nejen benzin, ale i plyn, hovada!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2013 16:39
- Nahlásit
fifi
Na nekterych pumpach maj nizsi tlak a napresujou ti min nez jinde. S tim chcipanim je to blby ale nevim jak by plyn osulili?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2013 16:53
- Nahlásit
Maya
u týhle diety jinde píšou, že významně snižuje počet záchvatů u epileptiků, třeba by to fungovalo i u psů?
něco stravou asi půjde, u Wami třeba vím, že ona u PaBeBe zvládá epi nějak kočírovat bez prášků
cernej caj
V praci sem dostala 2deci vina
skoro bych ti záviděla, ale právě jsem dostala od kamaráda, kterýmu jsem dělala náušnice celou lahev
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2013 16:54
- Nahlásit
cernej caj
Na nekterych pumpach maj nizsi tlak
To neni tlakem, pani rikala, ze to proste necim riznou, cim, to nevim. Objemove jsem brala stejne, jako u ty svy, ale najela jsem min.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2013 18:00
- Nahlásit
RŮŮŮŮMŠTAJN,.....
já mám paušál 25 Kč a volání do všech sítí a SMS za 1,20 a to se vyplatí....
Fifi
něčím to musej šulit, my máme okolo dvě pumpy na plyn a z tý jedný taky najedem míň a auto chcípá....
|