Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2592 . 2593 . 2594 . 2595 . 2596 . 2597 . 2598 . 2599 . 2600 . 2601 . 2602 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2013 14:40
- Nahlásit

cernej caj
abych te potesila
no tos mě teda potěšila
já bych ráda vstávala dřív, ale copak to jde, když se před druhou ráno do postele prostě nedostanu?

denyk
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2013 14:40
- Nahlásit

cernej caj
mně se víc líbí ten co držkuje
No ramena mám jak Herkules, tak se tam bude vyjímat.
Navíc mám kámoše, kterej tetuje soukromně a hezky a takovýho vlčka by udělal za cca. 1200Kč. V nějakém studiu by to bylo tak za 4tisíce +.

birma
a ne, že někdo z vás řekne, že teda nemám vstávat v 11
neřekne, ale napíše, děfčico

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2013 14:41
- Nahlásit

denyk
tak to je supr cena. A ramena zavidim, me se libi ramenaty zensky a stve me, ze ja zadna ramenata zenstina nejsem

birma
no tak me by zas zabilo pracovat v noci

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2013 15:27
- Nahlásit

birma
já chci taky pracovat v noci a ne ráno vstávat, hustě závidíím
cernej caj
no na ramena musíš hodně plavat ne???
Vero
držím palce buldozérovi
kachna_
debilní hádanka, ale teda tipuju žábu na kolotoči

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2013 15:42
- Nahlásit

maya
Ono je to i stavbou tela - jedna vec je mit nasvaleno, to nemam a druha je mit proste siroky ramena jako stavbou kostry. To taky nemam. A nenavidim plavani

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2013 15:56
- Nahlásit

Fajka

.a voni nechaj a pak se divěj

mno, já zpravidla nenechám , leč divím se taky
denyk
njn a to jak jsem se lekla, tak jsem dostala chuť na sladký
a musela jsem si uvařit puding vanilkovej a žrala jsem ho teple

taky máš falešku??

kachna_

vyžral aspoň műsli ze sklenice

taky má falešku??

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2013 15:57
- Nahlásit

Vero

v pindělí buldozér na kuchání voka

ach ne! já doufala, že to kapání zabere!!! Moc a nejvíc držím palce.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2013 15:59
- Nahlásit

cernej caj

radiaoktivni privesek

magor, prostě seš magor, to máš z toho, že spíš v zimě venku, namrznul ti mozek a tak si dobrovolně kupuješ radioaktivní krávoviny, kterej se pak navíc bojíš

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2013 16:15
- Nahlásit

PetraK
Bud v klidu. Fotakem co byl se mnou v cernobylu ted obluzuje birma celou prahu tak na tom nejses vo moc lip

birma
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2013 16:22
- Nahlásit

pro pobavení

cernej caj
ted obluzuje birma celou prahu
kdyby jenom Prahu

Vero
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2013 16:24
- Nahlásit

PetraK
á doufala, že to kapání zabere!!!
já tak nějak furt taky no a jako... v prdinaci mužík narazil na paní, co tam byla s tímtéž, s kočkou- jedna operace, za půl roku se vřed udělal na druhým voku, a za rok se vrátil do prvního, nebo tak ňák. jedině mě udržuje v klidu, že to byla šlechtěná kočka, která údajně má oční potíže už v genech. jinak by mi hráblo.
je mi ho tááák líto a furt si ještě spekuluju, esi sem nemohla něco zvorat já.....ale asi ne, s vokem ne.

caj
byla jsi v černobylu? faaaakt? a ještě si kupuješ radioakční voloviny? tyjo! RADIOAKTIVITOFIL, to tu ještě nemáme

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2013 16:35
- Nahlásit

vero
Tak snad buldozer nebude mit tak jak ta kocka. Valim od 17ti na hodku se ucit do cajky, kdyby nahodou??

A technicky vzato v cernobylu ne - do elektrarny te nepusti. Videla sem ji zvenku a byla sem v pripjati. To byl od detstvi muj 'nedosazitelnej' sen. Ted uz muzu umrit
Ale tatka delal hodne v rusku a na ukrajine tak me tydle zeme lakaly dycky tak trochu a ten cernobyl sem si vymyslela tak ve 13ti ze chci videt kdyz sem o tom nekde cetla... Ale zdalo se mi to tak realny jako letet na mesic

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2013 17:08
- Nahlásit

Rrrumstajn, drasalice.

Vero
Oujee Drzim buldozerovi palce!
a furt si ještě spekuluju, esi sem nemohla něco zvorat já.....ale asi ne, s vokem ne.
Nespekuluj, shit happens. Hlavne, at se mu to nevrati a neni z nej dalsi vokoun, bude to dobry, uvidis!

Vero
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2013 18:33
- Nahlásit

cernej cajdyby nahodou??

tak tosem prošvihla, jsme teďka dovenkali.

o okolí černobylu jsem viděla dokument, žasla nad krásnou přírodou a její adaptační schopností, včetně místních babek, a říkala jsem si, že by bylo zajímavé to vidět....ale přeci jen že se tam pohrnu asi tak jako pod rentgen.
závidím teda ten zážitek.

Ffii
bude to dobry, uvidis!
kéž, kéž. já už samozřejmě spekuluju, co mu najdou rozborem krve

birma
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2013 20:58
- Nahlásit

ve většině bodů jsem našla sebe i ty z vás, které znám blíže
Poznáte, že jste pejskařem, když...
• granule jsou na vašem nákupním seznamu každý týden
• váš pes spí s vámi
• venčení a výkaly vašeho psa se staly zdrojem konverzace pro vás a vaše okolí
• v autě nevidíte přes sklo, protože všude zevnitř jsou otisky čenichu
• máte 32 různých jmen pro vašeho psa, většina z nich nedává žádný smysl, ale pes jim rozumí
• máte rádi lidi, kteří mají rádi vašeho psa a pohrdáte lidmi, kteří ho rádi nemají
• nosíte psí sušenky v peněžence nebo kapse
• když vy a pes onemocníte v jeden den chřipkou, psa ještě tentýž den prohlídne veterinář, zatímco vám stačí pár prášků z drogerie
• váš pes zestárne a je artritický, tak jdete kupovat dřevo a budujete mu malé schodiště, aby nemusel skákat do postele
• vůbec vám nepřipadne divné vylézt na dvorek a mumlat:"vyčurej se, tak už kakej" zatímco sousedi podezřele sledují vaše chování
• když zaspíte, raději nesnídáte, jen abyste vyvenčili psa
• vy jste jediný idiot jdoucí v silném dešti, protože váš pes potřebuje dlouhou procházku
• nepokračujete do dalších barů se spolupracovníky, protože pes ještě nejedl a musí ven
• vaše víkendové aktivity jsou plánované kolem procházek se psem
• máte zvláštní misku s vodou v ložnici, kdyby pes dostal v noci žízeň, ať nemusí daleko
• vaše mraznička obsahuje více masa pro psa než něco jiného
• nikdy nedokončíte kus bifteku nebo kuřete, aniž by to váš pes ochutnal
• sníh na dvorku odházíte cikcak tak, aby váš pes mohl dosáhnout všech svých oblíbených bodů
• nepřestanete jíst, když jste našli v jídle psí chlupy, dokonce se ještě zděsíte, že se mu v poslední době nějak rozdvojují
• váš pes je hvězda vašeho internetového místa
• pobýváte v psí části místního knihkupectví
• šperkovnice neobsahuje žádné drahokamy ... jen ty sponky pro psy
• váš hladový manžel přijde z práce, zvedne kryt z pánve na kamnech a říká "Je toto moje jídlo nebo psí jídlo?"
• váš hladový manžel jednou omylem ochutnal psí potravu a žádal o přídavky
• máte psí chlupy vlepené pod páskou na zabalených dárkách
• máte psí hračky a dárky ve vašem kufru
• máte několik fotoalb, všude jsou fotky psů, ale když chcete dětem ukázat pradědečka, nemůžete si vzpomenout, kde skončila ta fotka
• když jdete kupovat auto, vezmete si s sebou několik pravítek a měříte zavazadlový prostor, jestli se vám tam vejdou přepravní klece
• nasypali jste si popcorn do psí misky
• vytáhnete kreditní kartu a jsou na ní přilepené psí chlupy
• když si necháte vyvolat film, není jediná fotka s člověkem
• lidé v práci vám přestali nabízet kartáče na obleky, protože jim došlo, že jste ztracený případ
• doma máte psích pelíšků, žvýkacích hraček, obojků, vodítek, postrojů a přepravek na psy víc než máte psů
• po setkání s jinými pejskaři si během třiceti sekund zapamatujete jméno psa, ale jméno majitele si nezapamatujete, dokud se s ním nesetkáte aspoň ještě čtyřikrát
• nerozmýšlíte se dvakrát nad tím, zda máte dát svému psovi líznout zmrzliny ze svého kornoutku
• hovoříte o svých pejscích jako jiný o svých dětech či vnoučatech
• pokud jste připojen na internet, věnujete se vyhledávání novinek o psech všeobecně, o svém plemeni, prohlížením seznamů, fotografií, dotazů a odpovědí, chatů o psech, posloucháním zvuků, vyhledáváním chovatelských stanic a všeho co se týká psů
• na každého pejska, kterého potkáte na ulici se usmějete
• když sáhnete do kapsy, vždycky vám vypadnou psí granulky, pamlsky a sáčky na sbírání hromádek
• dlouze diskutujete s přáteli jak nejlépe zastřihnout psí drápky, ale vy sami jste ještě nikdy nebyli na pedikúře ani manikúře
• knihovnu máte přeplněnou knihami o psech a psích hrdinech
• za nejkrásnější okamžiky dne pokládáte dobu strávenou se svým psem
• díváte se na příšerné filmy jen proto, že se v masové scéně objeví asi na tři vteřiny vaše plemeno
• jediné na co se vás můžou všichni přátelé zeptat při setkání je otázka : Jak se mají psi ? nebo Kolik psů teď máte?
• na svých novoročních přáních jsou jedině vaši psi (ostatní členové rodina jen zřídka)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2013 21:06
- Nahlásit

vero
V ty oblasti co sme byli je to bezpecny. O adaptacnich schopnostech tamnich rostlim a zvirat sem taky cetla zajimavy veci. Do cernyho (cervenyho?) lesa bych nikdy ale nevlezla. Na mawenzi.cz v roce 2010 najdes fotky.

Birma
Jojo, trefnej seznam

birma
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2013 21:11
- Nahlásit

cernej caj
taky bych se tam chtěla jednou podívat, ale u mě to bude asi nějaká genetická úchylka

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2013 21:12
- Nahlásit

birma
• na každého pejska, kterého potkáte na ulici se usmějete
• sníh na dvorku odházíte cikcak tak, aby váš pes mohl dosáhnout všech svých oblíbených bodů
• v autě nevidíte přes sklo, protože všude zevnitř jsou otisky čenichu
• vůbec vám nepřipadne divné vylézt na dvorek a mumlat:"vyčurej se, tak už kakej" zatímco sousedi podezřele sledují vaše chování
Velke pravdy....

birma
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2013 21:13
- Nahlásit

Fifi
jojo a další hodně trefné je tohle:
• knihovnu máte přeplněnou knihami o psech a psích hrdinech

vlk
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2013 23:06
- Nahlásit

zdrafstvujtě......
• váš pes spí s vámi
• máte 32 různých jmen pro vašeho psa, většina z nich nedává žádný smysl, ale pes jim rozumí
• když vy a pes onemocníte v jeden den chřipkou, psa ještě tentýž den prohlídne veterinář, zatímco vám stačí pár prášků z drogerie
• když zaspíte, raději nesnídáte, jen abyste vyvenčili psa
• nepokračujete do dalších barů se spolupracovníky, protože pes ještě nejedl a musí ven
• vaše mraznička obsahuje více masa pro psa než něco jiného
• po setkání s jinými pejskaři si během třiceti sekund zapamatujete jméno psa, ale jméno majitele si nezapamatujete, dokud se s ním nesetkáte aspoň ještě čtyřikrát
• dlouze diskutujete s přáteli jak nejlépe zastřihnout psí drápky, ale vy sami jste ještě nikdy nebyli na pedikúře ani manikúře
všecko to sedí jak řiť na hajzlíku.... a jdu spát...a se svejma psama....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2013 05:52
- Nahlásit

birma
A myslis, ze by ti to nemoh nejak zaridit? Pro turisty je uz zas otevreno tusim. Me ta sranda tenkrat vysla cca 5000cestovka - zaridi ti pruvodce s odvozem a potrebny povoleni na ministerstvu a zaplatej za tebe rovnou (na par hodin tam), 3000stala zpatecni letenka s nizkonakladovkou z polskych katowitz (student agency by stal stejne, ale 24h jedna cesta) s tim ze vlakem do pl asi 4h a letadlem hodinu a pul. +sme spali 3noci v centru kyjeva v byte pro 6 v 5ti lidech a 90dolacu-os-den. Tzn nejakych 600za ubytovani. Kdyz uz, at vidime aspon kyjev. Ty smecky toulavejch psu od centra se rozmnozujicich k okrajim byly dost drsny a rozhodne sme pred nekteryma meli fakt respekt... Ale zazitek to byl luxusni.

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2013 08:16
- Nahlásit

rumštajn,
body dobrý, taky bych se v některejch našla
Černobyl taky dobrý, ale já chci vidět Finskooo

můj pc už odešel do léčebny, takže večer jsem bez netu, jako děs běs

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2013 08:17
- Nahlásit

Maya
doufej, ze nedostane kazajku, ale taky ti ho vrati

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2013 10:10
- Nahlásit

cernej caj
doufám, že mi ho vrátí, že bude fungovat a nebude to stát majlant
a hlavně doufám že mi zazálohuje a vrátí tam co jsem mu napsala, neb doma sem to nestihla, by se mi to zálohovalo 3 hodiny

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2013 10:17
- Nahlásit

Rumštajn
Lucka má neštovice bude čtrnáct dní doma. Pak to pravděpodobně propukne u Káčulky. Pak mě asi odvezou do Bohnic

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2013 10:19
- Nahlásit

Maya
chci vidět Finskooo
Finsko nebo zem odkud pochází lapiny?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2013 10:35
- Nahlásit

Maya
tak snad jo, no... ale tos mela uz mit zalohovany davno

kachna_
tyjo, chudinky. a chudak i ty. na nas se segrou zabralo (ale my meli plany nekdy ve 4te tride) ze sme meli za kazdou nerozdrbanou slibenej padesatnik tak nas to motivovalo se nedrbat

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2013 11:46
- Nahlásit

kachna_
Finsko nebo zem odkud pochází lapiny?
Finsko, jinak by to bylo buhundí Norsko

neštovice blbý, ale zase to budete mít za sebou, projít si tím musí každej

cernej caj
ale tos mela uz mit zalohovany davno
jsem koukala, že poslední zálohu mám někdy 2011, to asi když jsem si koupila ten exterňák ale když tak lepší něco než nic

birma
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2013 12:18
- Nahlásit

cernej caj
A myslis, ze by ti to nemoh nejak zaridit?
já nevim, my spolu nejsme moc v kontaktu, mám za to, že naposled se ozval někdy na jaře. Taky má na Ukrajině chatu, tam bych se taky ráda podívala, než odtud definitivně odejde, ale zas domlouvej se takhle s někym, s kym si vyměníš jednou za půl roku pár vět...
Ale teď si říkám, že bych mu mohla poslat aspoň smsku jak se má

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2013 12:56
- Nahlásit

kupte si botky http://damske-boty.zoot.cz/polobotky/damske-hrave- polobotky-dogo-cat-lovers

<< 1 ... 2592 . 2593 . 2594 . 2595 . 2596 . 2597 . 2598 . 2599 . 2600 . 2601 . 2602 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání