| Autor |
Zpráva |
denyk
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2013 05:15
- Nahlásit
Vero, marudkovi hlavně brzké uzdravení. Je to bohužel přesně jak píšeš. On tomu chudinek nerozumí proč ho bolí ocko a ještě musí mít límec
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2013 07:29
- Nahlásit
fifi
To nasadis zpatky pokud ti jen vyskocila a nezlomily se ty plastovy mikronozky co sou zespod pismenka. Vetsinou staci prozkoumat mechanismus, polozit, zatlacit ci se pokusit mirne pootocit a je to.
Jinak psy dostali vecer ryzi. Timik uz nezvracel, zato ferina vypadala, ze bude. Dost hltala. Muz se opet vykvak na veta s zigulem. Potrebuju kastraci jak sul at ho muzu pustit ven...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2013 07:32
- Nahlásit
denyk
Fakt zadny zlepseni? a co s tim presne mas? Nejaky exemovity to je nebo jen nasledek ty nemoci desny? Hodne se spojuje stav kuze s lepkem... Muze se i vyrazne zlepsit, pokud clovek omezi ci vynecha, ale nemusi...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2013 07:52
- Nahlásit
Už jsem dojela. Jsem ve vlaku usnula a dokonce se mi něco zdálo
Nó konec . Cajiku na mne není nic vidět, ale když se poskrabu, zatlacimna kůži, otru se ručníkem, kremuju se nebo se odlicuju tak mi ta kůže v těch místech natece, zcervena a pálí. Jako když se spalis o koprivu . Na zmírnění pálení mám antihistmatika. Je to prý pořád následek té yersinie, nic jiného mi v krvi nenašli. Nó uvidíme co na to mudra. Ona je hrozně fajn.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2013 08:44
- Nahlásit
denyk
tak snad nejaky vyuzleni bude, protoze je docela blby, ze po mesici na ATB nic... aspon sis zdrimla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2013 09:30
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
Tj0 d0ma je t0 jak v sušárně, suším šípkůch m0c, 0řechůch m0c, dnes budu též i prádl0 sušit.....
Fifi
budte sestry a zkuste si zitra dat den psani bez pismene "o
ty v0le, můžu t0 zkusit, ale bude t0 šichta
denyk
gut, kůže se nezlepšila. Prý nasadime další terapii...
tak taky držím palce, ať se t0 někam p0sune d0 lepších dimenzí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2013 09:30
- Nahlásit
rumštajn,
sem taky byla u dochtoroj dneska, se mi už před měsícema udělala nějaká boule na malíčku a už mě to kapku s...o jak to vypadá hnusně a prej asi nějakej zánět v kloubu bo co, tak se du nechat vycucnout k upírům někdy
denyk
tak přeju brzké uzdravení, ale ona to klidně může být jen obyč alergie a to bych ti fakt moc nepřála, zkusilas konopnou mast? nejlepší nějakou domácí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2013 09:32
- Nahlásit
cernej caj
Jinak psy dostali vecer ryzi. Timik uz nezvracel, zato ferina vypadala, ze bud
hal0? c0 se děje? něc0 mi utíkl0? pr0č zvracij0u?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2013 09:46
- Nahlásit
Venku 8stupňů nó humus, ale aspoň nechčá . Ve vlaku teplicko a hurá domů. Přijedu ve 12:30 tak vyrazíme s Bukopsem na delší procházku. Pak musím asik uvařit segos pač chci požádat trolika aby mi o víkend pohlidal tjuhlika on totiž hrozně rád žere, tak ho musím trochen uplatit. Mudroska mi vzala kref, prý se podíváme jak na tom s tou bakterií jsem a kůže se může zahojit klido až za půl roku. Nó já si to myslela
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2013 09:48
- Nahlásit
Maya koukám že se taky nenudiš a jseš s mudrama kamoska. Tak ať jseš taky brzo oki.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2013 09:50
- Nahlásit
PetraK
t0 ses fakt d0st d0bra
Maya
tak snad t0 nebude nic hr0znyho a budes to mit brz0 vyleceny
PetraK
sem psala v nedeli vecer, ze timik vyzvratil veceri, ale nevim, jestli nec0 sezral... tak vcera mel dietku, tak sem dala i ferine, at si nezavidi. V0k0un uz d0bry, akorat ferina t0 m0c rychle zhltla, tak asi pak ne ze by zvracela ale mela tak0vej ten davivej reflex. Dneska jeste dietku necham a uvidim. Jinak zivej a p0h0d0vej je v0k0un jak0 dycky, tak necekam zadny drama
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2013 09:53
- Nahlásit
denyk
takze pokud uz bys byla zdrava, tak se ti jen dohoji kuze a bude to ok za par tydnu az mesicu?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2013 09:54 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Maya
prej asi nějakej zánět v kloubu bo co
a b0lí t0?
cernej caj
t0 ses fakt d0st d0br
s tím '0ckem neb0 se sušením?
eli vecer, ze timik vyzvratil veceri, ale nevim, jestli nec0 sezral... tak vcera mel dietku, tak sem dala i ferine, at si nezavidi.
aha, tak snad žádná tragédie teda! T0 je d0bře, páč nesměj bejt nem0cní.žádnej péf nesmí bejt nem0cnej.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2013 10:01 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
on je takovej chudáček, chlapeček můj smutnej, depresivní. takhle nebyl, ani když ho noha bolela, že musel po třech
von v tom límci prej nemůže čůrat, nemůže, nejde to! zavadí límcem o ten strom, tyčku atd. a to ho odradáí a pokud ne, odradí ho další krok- místo na čůrání se napřed prohlíží zleva, pak zprava..... při otočce zprava ho nejen zarazí límec, ale ještě to tím pravým vokem nevidí. takže nic, jde se hledat jiný místo. a tak dokola. už jsem s ním zoufale šla podél ochcanejch domovních zdí, kam ho normálně nenechám.... ale on si nemohl čuchnout, vrazil límcem do zdi, to vydalo protivnej zvuk, ani to dál nezkoušel. prej vlastně zas tak čůrat nepotřebuje.
včera odpoledne, večer ani ťuk. dneska ráno teda jako 4x něco bylo, vycévkovávat ho teda nemusim....
A taky prej vlastne nepotřebuje pít, pokud mu nehodlám ten límec sundat, tak pít se nebude. asi něco jako gándí s hladovkou... ale hladovku naštěstí nedrží. žrádlo do sebe nasaje dychtivě, i s límcem a i s tou vodou, co do toho teda naleju.
jen nevím, kdo z nás dvou se zblázní dřív. sundala bych mu ten krám strašlivej a měla nejšťastnějšího psa, bolavý voko nebolavý voko.....jen kdyby mi nebylo jasný, že by si tam hned tou prackou hrábnul. a hned, chce to udělat. chjo.
a do toho vřeští frustrovaní kocouři, že za náma nesmí aby byly i kulisky správně laděný.
edit- esi by mu nebylo líp, kdyby se na ten límec vztekal a chtěl ho sundat? ale on je prostě hodnej. on se dívá na mě, ať mi to sudnám. asi jako když někdy chce sundat náhubek, aby si mohl vzít klacek
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2013 10:03
- Nahlásit
Asi tak nějak, jelikož jsem to měla v sobě víc jak 2 rocky tak to teď prostě dyl trvá, věřím ale jinak ze jsem vylecena pač brichabol už není, nevím co to je
. Když si to tak uvědomím když mě to břicho bolelo málo tak jsem to už ani nevnímala. Když mě bolelo hodně tak stejně nikdy nic nepomohlo. Já to nikdy nespojovala tu kůži a to břicho. Ty střevní problémy jsem měla po operaci slepaku, tak jsem si říkala ze to je prostě po té operaci normální a to už je víc jak 3 roky. Dokonce jsem v květnu byla asi 6týdnu přesvědčena o tom, ze jsem tehule, jak jsem měla to břicho nafoukly....pánbů s námi a zlé pryč
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2013 10:10
- Nahlásit
Vero ach jo chudinka malej....popisujes přesně to co se dělo u nás když měl Bukis krunyr. Narazil s ním do zdi a dál prostě nešel bylo mi ho hrozně líto, on měl ale díru na spodní čelisti takže jsem mohla sundat..
je to hrozná bezmoc. Ať se hezky hojí a má ho brzo dole, vám přeju.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2013 10:14
- Nahlásit
PetraK
v0b0je
j0j0, myslim, ze d0bry t0 bude
Vero
chudacek, jak ho popisuje podrb ho cumacka aspon trochu a holt jediny, ze to, ze ted trpi se pak projevi pozitivne v budoucnu...
denyk
tak supr, ze ostatni priznaky sou aspon pryc a s kuzi mas dost nadeji taky
ja si kupovala tehu test minulej tyden pac me dost vydesilo ze to probehlo naprosto jinak, nez sem zvykla za poslednich 10let... no jako byla sem docela vydesena z toho
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2013 10:21
- Nahlásit
Vero
on je takovej chudáček
ale on je prostě hodnej. on se dívá na mě, ať mi to sudnám.
jejda!!Pipiiii malej nebohej!!!! Tohle přesně by proběhlo u nás, chůdě, podrbej ho na šošolce a pošeptej mu, že je nám ho moc a nejvíc líto.
denyk
sobě víc jak 2 rocky tak to teď prostě dyl trvá, věřím ale jinak ze jsem vylecena pač brichabol už není, nevím co to je
asi nejspíš t0 tak bude, pr0stě t0 ještě nějak0u d0bu ptrrvá, že se kůže zregeneruje??
cernej caj
v0b0je
hr0zný takhle psát, c0ž?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2013 10:24
- Nahlásit
denyk
že se taky nenudiš a jseš s mudrama kamoska.
no akorát mám vždycky něco extra a nic normálního jako zlomená noha nebo tak něco, takže obvykle to tak vyzní do ztracena s dovětkem co byste ve svým věku chtěla
PetraK
a b0lí t0?
jen0m když si t0 zmáčknu, takže naštěstí v t0mto směru d0brý
a teda fuj 000 se píše pěkně blbě
Vero
chudinka, musíste vyděržat, zase bude mít voko jako nový
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2013 10:28
- Nahlásit
PetraK
des
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2013 10:29 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Maya
jen0m když si t0 zmáčknu, takže naštěstí v t0mto směru d0brý
ale, zase kdyby t0 byl zánět, tak t0 by asi b0lelo furt??
a teda fuj 000 se píše pěkně blbě
d0ufejmež, že t0 Fifij0vá plně 0cení , že trpíme s ní
edit, zap0mněla jsem psát bez 0 a musela t0 celý 0pravit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2013 10:35
- Nahlásit
PetraK
ale, zase kdyby t0 byl zánět, tak t0 by asi b0lelo furt??
prej ne, tak nevim, když sem měla zánět šlach neb0 m0čáku, tak t0 b0lel0 d0st, asi nějaký spefikum kl0ubu?
každ0pádně mě t0 neva že t0 neb0lí, jen mám malíček jak nějaká ježibaba
d0ufejmež, že t0 Fifij0vá plně 0cení , že trpíme s ní
a d0k0nce 2x, pr0t0že t0 musím ještě číst, d0ufám, že už se jí p0dařil0 t0 písmen0 nasadit
mas0chist0
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2013 10:47
- Nahlásit
PetraK
Maya
a d0k0nce 2x, pr0t0že t0 musím ještě číst, d0ufám, že už se jí p0dařil0 t0 písmen0 nasadit n0 a nejvetsi prdel bude, az se tu fifij0va 3sny neukaze a my s ni budem trpet a pak rekne, ze t0 nasadila uz ten vecer
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2013 10:51
- Nahlásit
Maya
, asi nějaký spefikum kl0ubu?
hm, asi teda.
jak nějaká ježibaba
ještě mě napadl0, nemůžeš tam mít něco zap0uzdřenýh0?? třeba se ti tam něc0 zapíchl0 a 0p0uzdřil0 se t0?
a d0k0nce 2x, pr0t0že t0 musím ještě číst
3x, páč t0 musíme furt ešče 0prav0vat
mas0chist0
detailista, ne mas0chista
cernej caj
c0 se směješ jemene??????
az se tu fifij0va 3sny neukaze a my s ni budem trpet a pak rekne, ze t0 nasadila uz ten vecer
DRŽŽŽŽ HUBUUUUUUUU!!!
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2013 11:04
- Nahlásit
Maya
eště abys neměla boreliozu,kdyby nevěděli, co to je, tak zkontroluj, esi tě prověřili na toto.
měla jsem u borelky malíček trojnásobnej. po pár týdnech se to teda začalo šířit.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2013 11:06
- Nahlásit
PetraK
nemůžeš tam mít něco zap0uzdřenýh0
nevim, já když si t0h0 všimla, že t0 tam mám, tak už t0 vypadal0 takhle, t0 byl0 někdy na jaře a 0d tý d0by t0 vypadá furt stejně, jsem čekala, že to zmizí a nic ale zase si myslím, že nějakýh0 píchnutí bych si asi všimla, fakt nevím, jen d0ufám, že mi s tím něc0 udělaj, aby t0 zmizl0
cernej caj
az se tu fifij0va 3sny neukaze
t0 neříkej ani ze srandy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2013 11:07
- Nahlásit
Terárium Praha, tygřík k p0muchlání, kd0 byl?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2013 11:08
- Nahlásit
Vero
borelku mi dělali někdy na jaře a nic, i když pravda co jsem slyšela, tak prej ten běžnej test jí většinou ani neodhalí, každopádně já už to mám od jara a nijak se to nemění, tak snad ne, borelku bych fakt teda nechtěla
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2013 11:11
- Nahlásit
Maya
ty j0! tygrik supr! je r0zt0milej
neb0 by t0 m0hla byt tak0va ta vec c0 na ni funguje preslicka? ale taky nemusi... (zkusit preslick0vyma 0dvarama zavaz0vat p0d 0bvaz...)
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2013 11:15
- Nahlásit
proč všichni píšete ty nuly???
|