| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 01:51
- Nahlásit
birma
ten je úžasnej, s tim kocourem (i bez něj) a má skvělou paničku, šikovnou.
Já jdu zase spát, vzbudili mě psi jen ať jim jdu dát nažrat.
Fifi
Krom opichani, az se ti to zklidni, zacni zad i bricho posilovat.
jo, teď jsi to teda vylepšila
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 05:55
- Nahlásit
fajka
Tak to pocasi, to je blby. Aspon ste si uzili mida ale chapu, ze to zamrzi ale za zdravi to nestoji. A ste dobry
Birma
Se zadama blby, co s tim krome opichani muzes dlouhodobe delat?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 08:06
- Nahlásit
birma
video dobry a ten kocour je bozi jak se mazli
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 08:24
- Nahlásit
birma
video pěkný, s kocourem fakt super teda jak měl chudák vystouplý žebra na začátku, to už si ani nepamatuju
venku je tak krááásně, já chci domůů
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 08:27
- Nahlásit
Maya
tady je mlha, ze neni videt vubec nic
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 08:45
- Nahlásit
cernej caj
fakt, tady azuro, léto, no jako o víkendu a já budu trčet v práci až do večera
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 09:12
- Nahlásit
# Zasláno: 18 Říj 2013 12:28
Citát - Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
je tam krásně, hotovej leteckej den:
Krasavej víkend , krasavej víkend to byl. Kdyby to tak chtělo bejt i teď až bude to volno, to by byla ideálka. V sobotu bylo tak krásně, že jsme všichni čtyři vyrazili procházkovat. Do polí a na závěr k sousedům, neb soused měl pro čoklidy co?? Dvě obří hnáty z krávy. Takže co?? takže o čoklidech nebylo dost dlouho vědět, stáli oba na hlavě a každej si vokusoval svou nohu. Asi je to nějaká genetická vada vižlí, nebo co, ale Blandíra taky u toho vokusování stojí na hlavě, ani jeden si k tomu nelehnul , myslela jsem, že to je jen Ešátorovina, ale evidentně ne.
Odplevelila jsem dva obří záhon, zmasakrovala jahodníky a včera se asi tak na dvě minuty viděla s Brůticí, která mi přivezla cibuli, kterou nechala doma . A chcípnul mi foťák - asi už definitivně karta cajk, ale nezoomuje, nefotí, je špatnej ten fotivej čudlik, takže toto, toto jsou mé poslední fotky na dlouhou dobu
takhle se lítá k pánčičce:
zde doporučuji zvětšit - hlavně pak zájemcům o tak krásného psa jako je vižla - jen aby věděli co čeho jdou, když budou vybírat podle vzhledu
a takto se synchronizovaně akvabelisticky spí po pořádný procházce a boji s olbřímí hnátou
krajinku doporučuju zvětšit, aby vynikl půvab mlhy - takhle pěkně u nás bylo, všude mlha a my měli jasno:
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 09:26
- Nahlásit
Vero
Verohlásání zní, že oko se hojí zdárně, jak má (hurá), ale zavřený oko+límec musí mít ještě tak tři týdny (zešílíme, oba).
ty jo Vero, tak to je fakt darda teda!! to jsem nečekala. že by sundali límec v pátek to mě nenapadlo, ale že to bude na takhle dlouho taky ne. ale možná nezešílíte, on si na to třebas právě zvykne a pak už to nebude řešit . U nás chodí - nebo chodil??? už jsem ho dlouho neviděla, ale je pravda, že on moc vidět není - frbul a ten je satelitní furt. Má prý alergii.
birma
t krátkou splácaninu z fotek a videí za prvního půl roku společného života
héééj Birmice - to je ale moc háský !! To kocouří vídejo nemá chybu, a taky pohled do Adamitovejch vočí nemá chybu, je to spokojenej péf. Jen jedno bych tomu vytkla.... vzhledem k jeho naturelu......... ta hudba, ta hudba!! Víš cos tam spíš měla dát??
http://www.youtube.com/watch?v=OfKZdnnYcIk
to by tak k němu sedělo
My jsme dnes měli druživé ráno - když jsme se vraceli domů, sešlo se tam devět psůch - včetně nás. Ešus byl Blažej, páč to fšecko byly baby - ten desátej - bígl útočící na všechno (vyjel mi na Blanku :mad byl stranou, ten se nepočítá. Tak se tam všicí popelili a Blandíra se pak zas šla lípnout mi na nohu, páč co kdyby ze mne vypadl ten piškot , že?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 09:27
- Nahlásit
PetraK
pěkný fotečky, mě se líbí ten ušoplesk na první, to je reklama na vižly
foťáček si kup novej
já taky fotila psí návštěvu, bohužel mi vyšly takový ty obvyklý fotky, půlka psa, rozmazané cosi a nebo trávník
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 09:29
- Nahlásit
Fajka
fakt jste měli tak šílený počasí?? to mě mrzí teda. tady bylo krásnově, fakt. Tak příště, nechoď tam u vás a přijď chodit k nám, u nás bylo luxusovatě. Myslím, že to bylo dost rozumný rozhodnutí to švenknout na ten Mid.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 09:32
- Nahlásit
Maya
mě se líbí ten ušoplesk na první, to je reklama na vižly
mi se nejvíc líbí ta jejich poslední, to je zas reklama na debily když si to člověk nazvětšuje..... začne se i bát
Foťák- myslíš, že nemá cenu to zkusit dát opravit? třebas je to konina nějaká??
obvyklý fotky, půlka psa, rozmazané cosi a nebo trávník
ano toto je většina mých fotek taky.
jsem si udělala pár fotek podzimní zahrady:
a jak už blbě fotil, vyšly jen dvě
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 09:40
- Nahlásit
Fajka
myslím, že zalepený voko je prkotina oproti tomu límci.
radši bych nosila za něho.
jinak jste bourci i s midem
PetraK
já jsem si představovala, že mu v pátek dají ještě tak týden.... tohle je děs, nevím, jak moc se na to dá zvyknout. ale aspoň už čůrá, i se napije někdy.
a ještě navrch magořina je, že musím hlídat kocourky, kteří mu chtějí oko ošetřovat, což asi není nejlepší nápad. abych uhlídala, zavírám dvéře... a tímtopádem nemají už v hlavinkách nic, než jak číhat, proniknout do místnosti za psem a nepolapitelně se ukrýt. a musím říct, jsou v tom den ze dne lepší
krásný fotky, uši rozevlátý a počasí vám vyšlo....
frbul a ten je satelitní furt. Má prý alergii.
tak tohle je ale děs. to není pro psa podle mě žádnej život. lepší mít tři nohy. v tom límci se nedá normálně čmuchat, komunikovat, vidím, jak je toto hlavní problém.....ale nejspíš si člověk, teda pes, zvykne na všecko nakonec. jen nechápu tu nutnost u alergie.
birma
líty líty se zádama asi béš muset víc cvičit?
jdu mrknout na video.
caj
bylas u nedvědice? ses mělááááá my jsme oba s mužíkem nachcípnutí, trčeli jsme v tom krásným počasí doma a ještě byli rádi.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 09:59 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Vero
v pátek dají ještě tak týden...
jsem to taky tak - ovšem velmi optimisticky tipovala - realisticky jsem si říkala, že to asi nepůjde, páč oko je oko a musí být chráněný dobře, aby se to nepoto. ale tři další neděle mě nenapadly teda
tak alespoň, že už to nebere tak úplně hrozně, že už si zvyká. Kdyby jim to aspoň ale člověk mohl vysvětlit
. a musím říct, jsou v tom den ze dne lepší
promiň, vím, že to k smíchu není, ale ... takhle napsaný mě to pobavilo, představila jsem si kočičí výsadek, kterak taktizuje, aby tě vočůral
rásný fotky, uši rozevlátý a počasí vám vyšlo..
bylo přenádherně. a musím je pochválit, protože jsme měli třikrát setkáníčko se zvěří. Nejdřív to byly dvě srnky, čokli krásně poslechli, vrátili se, dostali volno a Blandíra frrrr a běžela zpátky, pískla jsem a nic, vysílala jsem hromy a blesky, slibovala jí rozčtvrcení a torturu...... a vona zas byla zapadlá v jámě , takže se vrátit opravdu nemohla pak Ešátorovi vlítnul zajíc jak kráva úplně přímo před nosem, ale natěsnačku fakt. A super bylo, že jsem ani nestačila se nadechnout a bez povelu letěl Ešus ke mně, hásky se sám upoveloval byl mega odměněn. Blandíra naščestí zajíca nezaregistrovala. No a pak jsme šli cestou do vesnice a proti nám hopkala srnka. Vyděsila se nás fest, pochopitelně, a furt to rvala do plotu od pastvin, měla jsem strach, že si něco udělá, snažili jsme se jí nasměrovat zpátky do polí, ale nešlo to, pak jsme to vzdali, aby si o ty ploty neublížila a ona to nakonec vzala do vesnice. Čoklidy jsem sice měla chycený rukou - protože zájem byl, vzhledem k tomu, jak blízko srnka byla, ale byli hodní.
to není pro psa podle mě žádnej život.
přesně
jen nechápu tu nutnost u alergie.
asi se drbe moc po těle?? nevím měl to docela dlouho, teď ho nějak nevídám, ale jak říkám, ono ho nebylo moc vidět ani tak.
trčeli jsme v tom krásným počasí doma a ještě byli rádi.
tak tohle mě ničí, když se mi to stane!! jak je hezky a já nemůžu ven, je to šílený!! už je líp?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 10:02
- Nahlásit
jeden testík http://ajeto.skauting.cz/cs/kocicky/2001/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 10:04
- Nahlásit
PetraK
ta vizli dvojka na chrupne, to je fakt supr
no s fotakem se zeptej na opravu, treba je to jen blbost
Vero
chudacisko
jojo, vzpominala sem na vas, kudyma ze ste to sli minule, ze ste meliten bludnej sutr? proste ten steak a domaci strudlicek, to se nedalo odolat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 10:14
- Nahlásit
Vero
hele a tys zkousela nejaky cviky i na to bricho? jestli treba citis zlepseni nebo zatim kulovy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 10:14
- Nahlásit
cernej caj
ta vizli dvojka na chrupne, to je fakt supr
jsem si všimla ondynoj, že spěj synchornizovaně a juž jsem i Blanici zastihla, že spí na hitlerjunge, neboli chrápe na zádech a haxnu má vytrčenou do prostoru
o s fotakem se zeptej na opravu, treba je to jen blbost
zkusím, pokud najdu nějakou opravnu. Jsou ještě vůbec? si říkám, že proč hned kupovat novej.... řídím se mottem Svěrákovým - nevyměňuj staré věci za nové, mají paměť jako slonové
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 10:18 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
cernej caj
ze ste meliten bludnej sutr
my šli přes Lomnici, z Lomnice po žluté na Skorotice.... a někde nad Skoroticema se ztratila cesta v lese a bloudili jsme po těch pracovních lesních cestách- motali se pořád dokola, až jsme se našli na červené
jsem chtěla hodit odkaz, ale nefungá.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 10:22
- Nahlásit
PetraK
jasny, porad opravny existuji. Ale muze se ti stat, ze to bude banalitka za 400 a taky ze bude oprava v cene novyho fotaku (2500 treba...).
Vero
jojo, my sli do lomnice (po zlute a pak zelene) a pak z lomnice po zlute az do skorotic a pak po modre
ta mapa mi nejak nejede, mezeru sem smazala... kdyztak posli pls ten zkracenej odkaz
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 10:25
- Nahlásit
zdravím
hlásím, že záda už mě nebolej asi to byl jeden z projevů virózy, protože jinak si to nedovedu vysvětlit.
Děkuju za chválu videa
tady kdyžtak máme ještě zářijové klikání u Katky a zde, kdyby se někdo extrémně nudil, včerejší používání zadních nohou (koho by to napadlo, že má pejsek i zadní nožičky )
cernej caj
co s tim krome opichani muzes dlouhodobe delat?
asi budu fakt muset cvičit
PetraK
A chcípnul mi foťák - asi už definitivně
pani a nechceš můj starej? Se mi tu válí. Kvalita fotek teda nula nula prt, ale jako dokumentace, třeba že žijete, lepší než nic si myslim
toto jsou mé poslední fotky
krááááásný fotky pani! Za mě čirá závist!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 10:39
- Nahlásit
Hele, je to dost slušný?
Poslala jsem platbu za školné se špatným variabilním symbolem a přišla mi takováhle milá odpověď. Ráda bych je poslala pro kliku, ale uvědomuju si, že to není zrovna taktické.
Vaše školné nám přišlo se špatným variabilním symbolem. Příště prosím platbu školného se správným variabilním symbolem a na správné číslo účtu. Snáze se Vaše platba identifikuje. Taky by se mohlo stát, že Vaši platbu přiřadíme někomu jinému, nebo nepřijde vůbec, a Vy spadnete do správního řízení ve věci podmíněného vyloučení.
a odpověď:
Dobrý den,
za chybu se velice omlouvám, doufám, že v letním semestru si na to vzpomenu. Nicméně pokud by škola měla funkční studentský systém s dálkovým přístupem, kde by si každý student mohl zjistit všechny potřebné údaje (a třeba zde byly uloženy i tématické plány), nestalo by se to.
Chápu, že Vám dodatečné párování plateb komplikuje život a je to velice nepříjemná práce, přimlouvala bych se, aby u "závazných termínů" bylo u položky školné připsáno, že se jedná o symbol přidělený při přijetí, nikoliv o rč.
S pozdravem
Lenka Kadeřábková
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 10:41
- Nahlásit
add. límec. Milče límec nevadil jakmile zjistila, že při vhodném použití s ním lze napáchat mnohem víc škody, a to prosím zcela beztrestně
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 10:42 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
Ale muze se ti stat, ze to bude banalitka za 400 a taky ze bude oprava v cene novyho fotaku (2500 treba...)
hm, jasný, ale tak to by mi měli říct hned z první, ž ejo?
birma
hlásím, že záda už mě nebolej
a to jest velmi pozitivní zpráva gratuluju
máme ještě zářijové klikání u Katky
heh, hezky si tam zapřemejšlel - přesně jak si vyprávěla
pani a nechceš můj starej?
paní jste hodná, ale tůchám, že vy máte veeeelikej foťák na mne, já jsem fotolajka, nejsem exprt jako vy a hlavně, hlavně, potřebuju něco malýho, jak mám ráda velký mužský tak tady do mám navopak musí to bejt malý a nesmí to překážet (ne ž eby teda mužskej mohl překážet, to je fakt )
Za mě čirá závist
bylo fakt nádherně. úplnej kýč
cernej caj
birma
co s tim krome opichani muzes dlouhodobe dela
UUUH HOLKYYYY???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 10:45
- Nahlásit
kachna_
Hele, je to dost slušný?
seš dobrá, žes je nezabila
Milče límec nevadil jakmile zjistila, že při vhodném použití s ním lze napáchat mnohem víc škody, a to prosím zcela beztrestně
milča je HOLČIČKA, Buldozérek jaksi nenahlédne do tak široké škály možností, je to CHLAPEČEK, hodnej nezáludnej chlapeček. Holčičky jsou mrchy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 10:48
- Nahlásit
kachna_
jojo, ja myslim, ze to je v pohode
PetraK
jojo, nejakej odhad by ti dat meli.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 10:48
- Nahlásit
PetraK
Kdyby jim to aspoň ale člověk mohl vysvětlit
no právě dyť to zvíře stejně jak to batole žije jen přítomností a z tohoto hlediska je to právě strašný. radši bych si ten límec fakt nasadila sama a nevadilo by mi to, páč bych věděla, kdy půjde dolů a k čemu to slouží. tohle je blbý. on na mě kouká, jako že to je prostě moje vůle, které se musí s povzdechem podrobit.
akhle napsaný mě to pobavilo, představila jsem si kočičí výsadek, kterak taktizuje, aby tě vočůral
vidím, že mám dobrý vyjadřovací schopnosti, páč sis to samozřejmě představila naprosto správně a že jim to taktizování jde! vočůrají mě denně a ne jednou. hovádi!
asi se drbe moc po těle?? nevím
to přece jde vohlídat, když je páník přítomen, ne. tam nehraje roli jedno hrábnutí tlapkou jako u voka.
hodní
se zvěří jste bourci, že to dáváš i s Blanicí, týjo
jak je hezky a já nemůžu ven, je to šílený!! už je líp?
jo ale zas dřepím nad prací, žejo
cernej caj
jak myslíš zkrácený odkaz?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 10:49
- Nahlásit
PetraK
musí to bejt malý a nesmí to překážet
tak moc malej neni, to je fakt, hlavně už je to dědoušek a já se ho stejně budu zbavovat, tak sem si říkala, jestli by se ti nehodil třeba než ti opravěj ten tvůj
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 10:50
- Nahlásit
kachna_
Milče límec nevadil jakmile zjistila, že při vhodném použití s ním lze napáchat mnohem víc škody, a to prosím zcela beztrestně
ech. když on buldozérek ale nemá nejmenší životní touhu páchat jakýkoliv škody
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 10:51
- Nahlásit
PetraK
Holčičky jsou mrchy
to vysvětluje, proč Cir slyší na "holkyyyy"
birma
hlásím, že záda už mě nebolej
super já mám teda furt v krku něco velmi nepěkného, co tam určitě nepatří a navíc se to tam asi vzpříčilo, ale už vidim docela reálně i zítřejší školu.
Jo, znáte http://quizlet.com/ ? Je boží
hele dřív byla výborná opravna tady: http://www.fotopazdera.cz ve vodičkově, tak jim zkus zavolat
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 10:52
- Nahlásit
pé es. on s tím límcem nespáchnul jedinou škodu dosud. radši se moc nehejbe. von si to prostě nezaslouží.
|