| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 12:34
- Nahlásit
cernej caj
prosimte, co to v sobe muze mit po 15 ci 20ti letech?
jé, čajíčku, doufám, že jsem nebyla tak blbá a nevyhodila nějakou takovouhle perlu, co si schovával Pedro (Ta šance tu je
tu je odpověď od té milé paní ze studijního oddělení:
Dobrý den,
domnívám se, že jste si trochu popletla možnosti studentského systému s dálkovým přístupem. Tyto systémy jsou určeny pro potřeby studia. Jistě nepředpokládáte, že by studenti měli mít přístup do účetnictví školy, nebo do personálního systému. Párování plateb se provádí ručně právě nad těmito systémy. Ve studentském systému by mohla informace být až po spárování, takže žádný studentský systém problém s neuvedeným, nebo chybným variabilním symbolem nemůže vyřešit.
Pokud se týká tematických plánů, na jejich dálkovém zpřístupnění se pracuje, studenti jsou o této skutečnosti informováni prostřednictvím studentského parlamentu.
U „závazných termínů“ je uvedeno pouze číslo účtu. Další informace jsou studentům sdělovány ve škole, je nutno poslouchat informace, které sděluje třídní. Závazné termíny jsou právě jen termíny, nikoliv podrobné návody.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 12:34
- Nahlásit
birma
tak když Ešuska přinese vobjěť, tak to jo, tam bude foťáčku dobře, ale nutit 18letýmu děcku 10 let starej foťák by mohla bejt dobrá story
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 12:35
- Nahlásit
Fifi
Sem taky sverac
co se tu o tobě nedozvíme, svěrači
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 12:36
- Nahlásit
kachna_
teda ta škola je nějak sto let za vopicema ne?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 12:36
- Nahlásit
kachna_
U „závazných termínů“ je uvedeno pouze číslo účtu. Další informace jsou studentům sdělovány ve škole, je nutno poslouchat informace, které sděluje třídní. Závazné termíny jsou právě jen termíny, nikoliv podrobné návody.
Napíšeš jí něco ve smyslu "milá pani, tak se nedivte, že to lidi budou i nadále dělat blbě"???
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 12:39
- Nahlásit
birma
co se tu o tobě nedozvíme, svěrači
Ses rychlejsi jak prujem, uz sem to opravila a rezu se este ted...
kachna_
Ta pani zni dost .... jak to rict slusne... nenapada me nic.
A posli ten mail, pls
|
cernej caj
Člen |
- Nahlásit
Maya
jakože něco na způsob Tohle je dvanácterák a tamto patnácterák? asi tak nejak
kachna_
tak to je dost dementni, ze to maj tak slozity a milion ruznych veci...
fifi
sverace ja skodovenku taky obrecela, 2roky sem ju sdilela s muzem... a celkove ja su desnej sberac. trochu si to uvedomuju, takze aspon v nejakych ohledech se snazim, ale je fakt, ze ja nez neco vyhodim, nebo dam pryc tak 20x zvazim, jestli je to fakt potreba se toho zbavit
|
Maya
Člen |
- Nahlásit
birma
bych jí to snad schválně platila blbě furt
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 12:42
- Nahlásit
cernej caj
celkove ja su desnej sberac.
já sem sběrač na něco, s čím se fakt dost těžce loučím jsou hadry, knížky a cédéčka, i jen dát nějaký knížky v krabici na půdu byl horor a přitom jsem tam našla jinou krabici danou tam už dávno s knížkama, tak sem si jich pár vzala dolů a byla sem tam kde sem byla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 12:48
- Nahlásit
birma
, že se obětuje a dá foťáčku domov
bude to krásná oběť JÁ MOC DÍKUJU a pak spolu vymyslíme, co s ním dál
Maya
e, mrskat věci do popelnice
což je děsná škoda
Fifi.
Sem taky sberac, nerada se loucim s vecma!
zvlášť, když ta věc dobře sloužila! Přijde mi to nespravedlivý, jí pak vyhodit že milý svěrači ?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 12:50
- Nahlásit
PetraK
že milý svěrači ?
Uz staci, ja si u toho poplaknula. Stracena sveracem...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 12:53
- Nahlásit
kachna_
je nutno poslouchat informace, které sděluje třídní.
a už jsem nasraná!
Maya
tak když Ešuska přinese vobjěť
přinesu (vono to tak blbě vyznělo , to jsem nechtěla )
, a budu se vo něj hrozně bát
birma
"milá pani, tak se nedivte, že to lidi budou i nadále dělat blbě"???
a to je myslím dobrý nápad na odpověĎ
Fifi
Ses rychlejsi jak prujem, .
asi špatný svěrače
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 12:54
- Nahlásit
Fifi
Stracena sveracem.
mno, furt lepčí, než stračena bez svěrače
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 12:56
- Nahlásit
cernej caj
nejakych ohledech se snazim, ale je fakt, ze ja nez neco vyhodim, nebo dam pryc tak 20x zvazim, jestli je to fakt potreba se toho zbavi
uklízela jsem šatní skříně, rozhodnutá, jak to budel lítat.... tak vyletělo, asi tak pět kousků , protože - něco se hodí na chalupu (no to jsem zvědavá!!) něco můžu nosit doma a nebo se psema
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 12:59
- Nahlásit
PetraK
uklízela jsem šatní skříně, rozhodnutá, jak to budel lítat.... tak vyletělo, asi tak pět kousků to mluvis vo me
ale u me je to tak, ze uz sem ochotna to, co bylo na vazkach v minulych dvou kolech dat pri tretim nemilosrdne pryc... a beda jak si neco z milosti voblecu... pak ve vyhazovacim kole si rikam, ze sem to prece jednou mela, tak to nevyhodim
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 13:02 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
e uz sem ochotna to, co bylo na vazkach v minulych dvou kolech dat pri tretim nemilosrdne pry
jo, k tomu už jsem taky doputovala, navíc třebas se sukní to je jednoduchý, že jo, s tou do polí chodím málokdy (když opominu hicy a svojí oblíbenou krátkosukňu), ale s tričkama, mikinama a džínama, to jje potíž, velká potíž to se může hodit vždycky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 13:06
- Nahlásit
čtu zase jeden blog, tak vás budu oblažovat ukázkama, takhle je dost tématická
The Czechs are crazy about walking and the Great Outdoors. When I first started going out with Czechman, he suggested that we go to Wales to do some ‘walking’. To me, this meant the odd meander through some flattish countryside somewhere easily accessible from a town, punctuated by regular tea/coffee breaks. How wrong I was. I’ll never forget the dismay in his voice when I asked if we could get a taxi from the train station to the B&B rather than traispe through three miles of Welsh countryside. Now that we’ve been together for some time, I understand that what he calls ‘walking’ requires sturdy boots and a rucksack rather than a handbag. In fact, I would even go so far to say that I actually enjoy it.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 13:07
- Nahlásit
PetraK
to se může hodit vždycky
Ano! To je spesl sorta veci, tosemuzehodit, tim padem nejdou vyhodit.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 13:12
- Nahlásit
caj
no já ti chci furt říct, že z těch trik a mikin mám radost, páč mi dokonale sedí a jsem v těchto oheledech podzásobená.
jinak o svěračích mi nemlufte... je docela náročný to pak po babi s dědou vyklízet
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 13:30
- Nahlásit
all
Já už asi mám odpověď.
Velice se omlouvám, že jsem Vás svými návrhy připravila o čas. Vzhledem k mému postavení studenta si myslím, že další diskuse by mohla být naprosto mylně vykládána jinak, než by byla z mé strany myšlena.
S pozdravem a omluvou za špatně uvedený variabilní symbol Lenka Kadeřábková
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 13:33
- Nahlásit
kachna_
A napříště budu poslouchat bedlivě, co říká třídní učitel
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 13:34
- Nahlásit
kachna_
bombáááá
Fifi
To je spesl sorta vec
a pak taky Dotohoeščezhubnu
Vero
e docela náročný to pak po babi s dědou vyklízet
máš na starosti prarodiče?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 13:42
- Nahlásit
PetraK
máš na starosti prarodiče?
ne-e, ale vyklízeli jsme jejich dům... oni nikdy nevyhodili tak 50 let fakt vůbec nic (v tom velkým stavení se nemuselo). byl to nářez. pak kámoška bydlí s ta´tkou, nedá se tam skoro dostat skrze 3 ledničky a 3 pračky na chodbě a hromadu jiných věcí "cokdybybylopotřeba", co se smí vyhodit "jedině po mé smrti" (říká tak od 60).
je to leckdy s nimi náročný
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 13:47
- Nahlásit
nebo tohle:
Velice se omlouvám, že jsem Vás svými návrhy připravila o čas. Vezmu si z tohoto e-mailu poučení nejen pro příště, i pro svou novou profesní kariéru personalisty, na kterou se, jak doufám, na Vaší škole připravuji.
S pozdravem a omluvou za špatně uvedený variabilní symbol
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 13:52
- Nahlásit
Vero
vyklízeli jsme jejich dům
atááák, já si vydedukovala, že jde o babi a dědu, co jim nefungujou dovopravdy svěrače. oběma tak jsem si říkala, žes chudáky
Jo pokud jde o věci, je to taky nářez, ale naštěstí ne tak hroznej, jako s těma opravdu svěračema . Každopádně sběratelství je strašlivá choroba. Doufám, že jí nikdá nepropadnu naplno. Ehm, včera večer, když jsem šla uklidit med, co jsem dostala, jsem zjistila, že skříňka je tak nějak bordelózní. I vydala jsem si v deset večer!! pokyn, že to musím uklidit. Srovnat. Tak letěly dvě umělohmotný butylky Proč je tam proboha mám??? Jo aháá, to když v zimě děláme s mámou džus, tak abych jí to měla do čeho dát domů , takže letěly. pak vylítly dva umělohmotny obaly od zeleniny, který měly sloužit k bezpečný přepravě zeleniny na chalupu, ale nebyly nikdá použity, a dva povlaky na psí polštáře, který ač vypraný byly děsně zachlupacený!!! Těchhle šest věcí jsem tam měla nasyslených zbytečně takovou dobou!!! no a když už jsem to měla vytahaný, tak jsem tu skříňku rovnou i vydrhla a vypucovala. A spát šla blběna a ž po jedenáctý
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 13:53
- Nahlásit
kachna_
tohle je lepší, takový pěkně tvrdší
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 13:59
- Nahlásit
PetraK
co jim nefungujou dovopravdy svěrače. oběma
aj jááááj... to naštěstí ne-e, ... takhle to je s tím zaměňováním písmenek
Jo pokud jde o věci, je to taky nářez, ale naštěstí ne tak hroznej, jako s těma opravdu svěračema
to si myslím
kachna_
pošli to druhý
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 14:01
- Nahlásit
Vero
o si myslím
pro mě by tohle bylo peklo na zemi na tohle jsem slaboch.
druhý
žejo?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 14:06
- Nahlásit
PetraK
Vero
Mně se to taky líbí víc a maminka říkala, že se nemám pouštět do sporů se studijním oddělením
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 14:13
- Nahlásit
kachna_
a maminka říkala, ž
ale, maminky toho napovídaj, já tvrdim, že rodiče se nemaj poslouchat
|