Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2610 . 2611 . 2612 . 2613 . 2614 . 2615 . 2616 . 2617 . 2618 . 2619 . 2620 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 11:52
- Nahlásit

Fifi
momnet, uniklo mi, kdy si fifi koupila nebo opravila klabosnicu???

birma
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 11:52
- Nahlásit

PetraK
no a ale, co když bych ho rozbila, rozbila, rozbila, mám strach, nerada si půjčuju věci dražší než za bůra. myšleno za pětikorunu
sem ti ho nechtěla pučovat, ale dát. Jako je mi milejší představa, že ho ty rozmlátíš, než že vyhazuju nepoškozenou věc...
kachna_
a co ho hodit za tři stovky na bazoš? Ono třeba pro dítě je to fakt ideální (páč nabídka těch dětských je dost ubohá a cena dost neslušná)
Podobný minolty (o malinko horší, ale ne o moc) jsou na aukru od koruny a neni po nich sháňka. Jestli ho ešuska nebude chtít, ani když je mi fakt jedno, že ho rozbije po minutě, tak ti ho dám pro holky - třeba za poštovný, jestli chceš

Vero
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 11:53
- Nahlásit

cernej caj
chci mit doma neco takovyho

birma
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 11:54
- Nahlásit

cernej caj
byvaly doby, kdy sem z vymonotovanych soucastek mohla z fleku postavit i 2 cely kompy.
celej Honza, akorát ten by těch kompů sestavil aspoň 5 a k tomu přidal telefon se záznamníkem

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 11:55
- Nahlásit

cernej caj
Neuniklo ti nic, cvakam potupne do cudlika, cudlika bez krytky.
chci mit doma neco takovyho
Tys taky dobrej blazen!

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 11:57
- Nahlásit

cernej caj
prozradis me, kolik let odhadujes nez bych to ofoukala od prachu?

no právě, to bylo to první co mě napadlo!! Lapač prachu

chci mit doma neco takovyh

a matroš už máš komplet? a kam to frkneš?

pro starsi lidi nebo nenarocny cteni mailu
mluvíš vo mě!

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 11:57
- Nahlásit

PetraK
a co ho hodit za tři stovky na bazoš
no ono jde spíš o to, jestli je birma taková masochistka, že za tři stovky absolvuje celej ten vopruz s balením a posíláním, já bych to radši mrskla do popelnice a nebo když už tak fakt dát to někomu známénu zadarmo
ale pravda je, že mamka kupovala vnukům foťáky na aukru a taková běžná cena za čínskej noname byla pětikilo, pravda je, že jeden je nic moc, ale druhej fotí a dělá videa lepší než můj panasonic lumix

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 11:58
- Nahlásit

cernej caj
ta zeď je fujky fujky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 11:58
- Nahlásit

birma
nojo, kdyz ja furt nekomu neco opravovala a delala, tak se mi to dost tocilo a zas ze bych mela prachy si jen tak z hecu kupovat stary sroty, to ne ale chtela bych pentia4 na nahrdelniky (sakra, to je v tom pc pro vlka... aaaaa)
ten ctverecek je modrej a daly by se dva prilepit k sobe po uriznuti nozicek a mas luxus nahrdelnik... ale ted sem jeste vymyslela, ze az prijdu na to, jak vyrezavat ze zakladovek jen maly kousky, treba 3x3 cm, tak si je budu vyrezavat a delat si ultra vymakany privesky

Fifi
Neuniklo ti nic, cvakam potupne do cudlika, cudlika bez krytky. tyjo, to mas aspon trenink presnosti

birma
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 12:00
- Nahlásit

cernej caj
a zas ze bych mela prachy si jen tak z hecu kupovat stary sroty, to ne
on to nekupuje, mu to normálně lidi cpou a on je prostě sběrač, takže když mu někdo řekne, že ruší firmu a má tam 5 historickejch přístrojů, tak je jasný, kde skončej

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 12:00
- Nahlásit

birma

Jako je mi milejší představa, že ho ty rozmlátíš, než že vyhazuju nepoškozenou věc...

alibismus! naprossto chápu -takhle jsme alibisticky přesouvali některý věci k nám na chalupu, když umřela kamarádovi maminka, neměl na to, všechno vyhodit, tak s tím, že nám se to na chalupě bude určitě hodit, jsme těm věcem udělali výlet. a po čase to bylo na nás je zlikvidovat

Fifi

cvakam potupne do cudlika, cudlika bez krytky.

jau, jestli není lepší ta nula?

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 12:02
- Nahlásit

cernej caj

a daly by se dva prilepit k sobe po uriznuti nozicek a mas luxus nahrdelnik... ale ted sem jeste vymyslela, ze az prijdu na to, jak vyrezavat ze zakladovek jen maly kousky, treba 3x3 cm, tak si je budu vyrezavat a delat si ultra vymakany privesk

ty seš normální cvook

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 12:05
- Nahlásit

PetraK
jestli není lepší ta nula?
Ne.
cernej caj
a daly by se dva prilepit k sobe po uriznuti nozicek a mas luxus nahrdelnik... ale ted sem jeste vymyslela, ze az prijdu na to, jak vyrezavat ze zakladovek jen maly kousky, treba 3x3 cm, tak si je budu vyrezavat a delat si ultra vymakany privesk
Maaagoooooor!

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 12:05
- Nahlásit

Fifi

Ne

pravda, je to trochu voser

Maaagoooooor
koukám, že jsme se shodly v diagnóze

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 12:06
- Nahlásit

PetraK
matros mozna komplet mam, ale ja nevim, co presne vubec mam. mam to v nekolika krabicich od bot a igelitkach... nechcu celou zed az na zem, zadnou takovou volnou mit nebudu ale treba od stropu do vyse pasu...

jedna moznost je do kuchyne, ale tam se bojim mastnoty z vareni a druha do meho cteciho koutku do loznice. Pripadne do pocitacoveho, ale tam budu potrebovat police na veci...

birma
sakra, a proc me nikdo nic necpe??? ja si toho vetsinu musela koupit

Maya
ja ti dam fujky fujky az prijedes na navstevu, budes cucet az vytahnu tamhle na ukazani pentium 1, amd duron, tamhle celeron ze slot1 a tamhle core i3 a za trest budes muset prepocitat nozicky!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 12:07
- Nahlásit

PetraKFifi
za predpokladu, ze magor je to samy, co cvok

birma
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 12:11
- Nahlásit

PetraK
alibismus! naprossto chápu -takhle jsme alibisticky přesouvali některý věci k nám na chalupu, když umřela kamarádovi maminka, neměl na to, všechno vyhodit
Tak já je nepřesunuju, ale prostě nevyhazuju věci, co můžou někomu sloužit - hadry putujou do charitativního kontejneru, boty k popelnicím (tam se fakt neohřejou ), takový různý sošky a podobný cetky, co člověk nasbírá půjdou do Sue Rider, ale s tim foťákem fakt nemám co...

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 12:12
- Nahlásit

Maya
jestli je birma taková masochistka, že za tři stovky absolvuje celej ten vopruz s balením a posíláním
no to máš taky pravdu.
birma
já mám foťák od Fifi a až bude chtít fotit i Kačka, dám jí svýho lumixe koupim si fototelefon nějakej, páč se dvěma dětma, psama, králíkama, barákem, si ještě dlooooouho můžu nechat zajít chuť na to, že bych měla focení jako koníčka.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 12:14
- Nahlásit

birma
mam to podobne... vetsinou se snazim, at to nekumu slouzi. A nebo si ten fotak muzes nechat, pokud bys jezdila na vodu. Pac utopit tohle neboli tolik.

sem si to sue rider nasla, a pokud je to ten domov, jak poznam, co tam oceni ze by jim to clovek dal?

birma
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 12:17 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

cernej caj
pokud je to ten domov, jak poznam, co tam oceni ze by jim to clovek dal?
v Praze mají charitativní obchůdky, takže tam ocení určitě hodně věcí

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 12:18
- Nahlásit

cernej caj

do ložnice bych se to bála dát. vzhledem k tomu, co to v sobě může mít ...?

az vytahnu tamhle na ukazani pentium 1, amd duron, tamhle celeron ze slot1

proč mluvíš svahilsky?

ze magor je to samy, co cvok
pořád je to vo tom, že ten dotyčnej je ťululum na makovic ,t akže cajkt
birma

Tak já je nepřesunuju, ale prostě nevyhazuju věci, co můžou někomu sloužit - hadry putujou do charitativního kontejneru, boty k popelnicím (tam se fakt neohřejou ), takový různý sošky a podobný cetky, co člověk nasbírá půjdou do Sue Rider, ale s tim foťákem fakt nemám co.

neee, já to chápůůůů právě. Tak já mu ráda ten domov dám a nebudu ho rozbíjet (za psy ale neručim )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 12:20 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

PetraK
prosimte, co to v sobe muze mit po 15 ci 20ti letech?

prave sem videla video, jak lidi vysavaji vysavacem psa a ten si to desne uziva. celkem nevim, co si o tom myslet. jako ze dokud se to psovi libi, tak asi masazni pomucka supr ale ze to nekoho napadne?

edit: prave az ty prijedes na navstevu, tak te s tim zas seznamim

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 12:26
- Nahlásit

birma
boty k popelnicím
no a proč to s tim foťákem neuděláš stejně?

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 12:27
- Nahlásit

cernej caj

ale ze to nekoho napadne?

ehm, t ady...mě taky

neprovozuju to, ale učila jsem Ešátora, že ho to nesežéře, takže se nechal klidně voluxovat. Pak ovšem přišel Brtnik se svou vizí bitva mezi psem a luxem a je to fuč.

co to v sobe muze mit po 15 ci 20ti letech?

nevim, nevěřím těmdle věcem

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 12:28
- Nahlásit

kachna_

páč to je už taková osobní věc, dobře sloužila člověku, hodně s ním prošel - si myslím. Taky bych to nedokázala. třebas až jednou půjdou moje vysokobotky do důchodku -bude to boj

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 12:29
- Nahlásit

cernej caj
budes cucet az vytahnu tamhle na ukazani
jakože něco na způsob Tohle je dvanácterák a tamto patnácterák?
birma
tak jedině dát nějakému dítěti 6+ v širokém dalekém okolí? pokud nemá, tak zaplesá, ale u těch menších je třeba proškolit rodiče jak stahovat fotky, jinak dítě je schopný zaflákat celou kartu za dvě hodiny

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 12:30
- Nahlásit

Maya

jakože něco na způsob Tohle je dvanácterák a tamto patnácterák?

hele mazej za Fifi, ta zrovna někde pod keřem hledá tu stračenu, tak se k ní můžeš dost přidat

birma
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 12:32
- Nahlásit

kachna_
myslíš, že by bezďákům k něčemu byl?

Maya
tak jedině dát nějakému dítěti 6+ v širokém dalekém okolí?
nejmladšímu dítěti 6+ v mém okolí je 18 a je líp vybavený než já a Ešuska už souhlasila, že se obětuje a dá foťáčku domov

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 12:32
- Nahlásit

Hm, to Sue Ryder je dobrý, ale jak koukám jen v Praze, tak zase nic, na vesnici fakt nezbývá, snad kromě hadrů, ty občas vybírají v kostele, mrskat věci do popelnice

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 12:33 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

PetraK
páč to je už taková osobní věc, dobře sloužila člověku, hodně s ním prošel - si myslím.
Ja ronila slzy, kdyz sem trabantika prodavala... a kdyz bejvalou astrenu nakladal pan na prives a odvazel na srotak... Sem taky sberac, nerada se loucim s vecma!

Ach boze, napsala sem sverac a tlemim se tu sama sobe, blbaaa

<< 1 ... 2610 . 2611 . 2612 . 2613 . 2614 . 2615 . 2616 . 2617 . 2618 . 2619 . 2620 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání