| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 10:57
- Nahlásit
Vero
na seznamu, kdyz si das mapy a naklikas si to tam nebo i nenaklikas, tak v pravo nahore mezi modrejma odkazama je "sdilet mapu" a tam je "odkaz na tuto mapu" a to ti da fakt kratouckej odkaz a pak se to nerozbiji.
kachna_
neznam, kdyz nezapomenu, prozkoumam to doma
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 11:02 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
nejakej odhad by ti dat meli.
no tož se podívá, kde se něco u nás dá najít a půjdu se optat
Vero
límec fakt nasadila sama a nevadilo by mi to, páč bych věděla, kdy půjde dolů a k čemu to slouží. tohle je blbý. on na mě kouká, jako že to je prostě moje vůle, které se musí s povzdechem podrobit.
přesně, přesně, přesně!!! Ještě, když je to třebas úraz nějakej, tak to celý vyplývá ze situace, ale v takovýchhle případech, kdy on si spokojeně vegetí, pak najednou šup doktor a pak bolení a satelit.... grrr. Podrbej ho broučka zlatýho ode mne, jo?
páč sis to samozřejmě představila naprosto správně
jsem člověk s velmi silnou fantazií, měla jsem to jako film... kočičí výsadek, taktizování, plížení, odvádění pozornosti .... jen ty maskáče maj chlupatý
a že jim to taktizování jde! vočůrají mě denně a ne jednou. hovád
svině zákeřný, zbij je,ztluč je, zmasakrůůůůj je!
vohlídat, když je páník přítomen,
lenost? nechápu proč to ten pes má i venku , ale třeba jim křívdím a musí to tak být, co já vím.
že to dáváš i s Blanicí, týjo
počkej, počkej, to byla srna, kdyby to byl zajíček, jsme nejspíš jinde , ale je zase pravda, že se hodně změnilo, mnohem víc se mě drží. Ona naštěstí není ten tip, co aktivně vyhledává.
ale zas dřepím nad prací, žejo
tomu řikám bonus
birma
tak sem si říkala, jestli by se ti nehodil třeba než ti opravěj ten tvůj
jsi úplně hrozně moc hodná, fakt. ale já bych se hrozně moc bála, že to rozbiju, při těch našich aktivitách. I proto (ale hlavně, páč se s tím nechci na krku vláčet), jsem si tehdá k narozkám přála malej placatej, ne moc drahej, páč aby, až ho rozbiju při focení psího výskoku , nebo když mě čokl majzne sukovicí, aby mi to nebylo líto , tady bych se bála 100x víc.
kachna_
to vysvětluje, proč Cir slyší na "holkyyyy"
Cir nejni mrcha, Cirát je škodolibej
ám teda furt v krku něco velmi nepěkného
tys taky choroba??
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 11:02 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Vero
no to já chápu, Vendulka (to byl náš pitbul) taky brala límec jako nejhorší trest. Já si jí ale mohla brát do práce, takže sem jí ho prostě nedávala. Je mi úplně jasný, že málokterej pes má nápady jako špic a i mezi těma byla Milča nadprůměrná potfora, dokud byla mladší.
PetraK
akvabelisticky spí
to je prostě boží
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 11:04
- Nahlásit
kachna_
yla výborná opravna tady: http://www.fotopazdera.cz ve vodičkově, tak jim zkus zavolat
ajooo, měla jsem jí hned proti práci!! Kdybych tam jela, mohla bych si dát vynikající zmrzlinovej pohár!!
díky, zkusím to, jen musím doma kouknout, co to máme za foťák
Vero
pé es. on s tím límcem nespáchnul jedinou škodu dosud.
pipi malé satelitní
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 11:07
- Nahlásit
kachna_
jak se to používá te kvízlet?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 11:10
- Nahlásit
PetraK
aby mi to nebylo líto , tady bych se bála 100x víc.
já ti ho nechci nutit, ale nechápu, čeho by ses bála takhle asi skončí v elektroodpadu a mě to srdce utrhne
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 11:12
- Nahlásit
birma
takhle asi skončí v elektroodpadu a
ho zkus prodat než ho vyhodíš, neblásni.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 11:12
- Nahlásit
Maya
kvízlet
co je kvizlet? znám jen vizle je to kříženec vižlete?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 11:13
- Nahlásit
PetraK
ho zkus prodat než ho vyhodíš, neblásni
je mu 10 let, ten už je dávno neprodejnej...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 11:17
- Nahlásit
caj
pokus
http://www.mapy.cz/s/8GYJ
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 11:17
- Nahlásit
birma
je mu 10 let, ten už je dávno neprodejnej..
fakt? si děláš legraci ne? Svět je divnej nějakej??? To přece není možný?? ne? Já jsem asi mimo realitu fakt hodně.
No ešivá ho chceš vyhodit, tak to by byla opravdu škoda.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 11:18
- Nahlásit
Vero
pokus
kam deš?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 11:19
- Nahlásit
PetraK
Ještě, když je to třebas úraz nějakej, tak to celý vyplývá ze situace, ale v takovýchhle případech, kdy on si spokojeně vegetí, pak najednou šup doktor a pak bolení a satelit.
právě
odrbej ho broučka zlatýho ode mne,
ráda splním
kočičí výsadek, taktizování, plížení, odvádění pozornosti .... jen ty maskáče maj chlupatý
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 11:20
- Nahlásit
PetraK
kam deš?
bohužel nikam šli jsme před týdnem.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 11:24
- Nahlásit
Vero
právě
musí bejt tetkon maximalisticky rozmazlovanej (abys ho pak , až bude normální mohla zasejc naopak terorizovat, že je rozmazlenej ) a drbanej a špitanej do oušek.
li jsme před týdnem.
tak můžeš jít hásky aspoň v duchu, mezi Boračem a Veselím to vypadá na moc gůt úsek.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 11:26
- Nahlásit
PetraK
No ešivá ho chceš vyhodit, tak to by byla opravdu škoda.
no právě, mě je ho líto, ale snažim se vytřídit před stěhovánim všechno co nepotřebuju a na něj jsem nesáhla už od vánoc, co mám ten foťák od čaje. A neprodejnej fakt je...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 11:27 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Brrr, to bude tyden - predelavaji nejvetsi kruhak, vypadovky na Polsko, Jicin, Pha - total kalamita!
Ste drasalice, koukam, dneska ve forme!
Vero
Pohlazeni buldozerovi nebohymu posilam, hrdina, nejakej rad by mel dostat, co řád, medajli!! Za statecnost. Timto mu ji, z moci mne sverene stracenou, udeluji.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 11:29
- Nahlásit
Maya
zaregistruješ se na kvízlet a pak si můžeš buď vytvořit vlastní kartičky s překladama nebo jsou přístupný i ty, co vytvořili ostatní. A ono ti to z nich dělá kartičky, testy... Ale ta příprava zabere celkem dost času.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 11:30
- Nahlásit
Fifi
Timto mu ji, z moci mne sverene stracenou, udeluji.
jéééé medaili ještě nemáme
a že je nejstatečnější pes na světě to víme, furt mu to řikám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 11:31
- Nahlásit
Fifi
a - total kalamita!
nezávidím. My včera jeli dom z chalupy - to se akorát rozpršelo, nic moc cestal, slušný pršení a... na velmi malém úseku oprava. takže semafor. Stačilo
medajli
medajle nevidět
birma
no a ale, co když bych ho rozbila, rozbila, rozbila, mám strach, nerada si půjčuju věci dražší než za bůra. myšleno za pětikorunu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 11:34
- Nahlásit
http://geography.okhelp.cz/czech/index.php
Nejlepší odhad: Pardubice (PA, PU) 6.469
Nejhorší odhad: Šumperk (SU) 260.1
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 11:36
- Nahlásit
kachna_
jako kartičky se slovíčkama myslíš? to na mě moc nefunguje, tak nic, já se nejradši učím slovíčka z textu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 11:39
- Nahlásit
PetraK
nechcu ti kazit radost, ale ten birmyfotak muze leda nekomu darovat... pac 9 let starej kompakt nemas sanci udat, hlavne kdyz v rezenci pisou ze je to spis "levny" ultrazoom... dneska si za 3000 koupis fotak novej, kterej staci na vetsinu beznych veci, pokud ti staci autorezimy atd. pokud by ho mela prodat za 100kc, tak to se ji ani nevyplati a 600 ji za to nikdo neda, ze jo... pac za 1200 mas dneska nejlevnejsi sroty, co obrazovou kvalitou o moc horsi nebudou a sou malinky a mas na to zaruku...
ale je blby, kdyz je cloveku lito to vyhodit, ale je to i neprodejny zaroven...a vsechno mit doma clovek nemuze. Viz ja - rozhodla sem se zredukovat pocitace.OD rodicu sem si dovezla 2. Jeden dostane vlk a druhej si vyndam vnitrnosti na okrasnou zed a koupim si od kolegy novy vnitrnosti, at muzu hrat novej tombraider (nojo, tomu se nerika asi redukce, ze???) a pak mam u rodicu este asi 2 nebo 3. nebo mozna 4. stari odhaduju na 18 a vice let. Z nich asi bez milosti vyndam zakladni desky, plechovy bedny pudou na separak a pak uz jen budu resit, jak saka udelam ten muj okrasnej koutek. mozna si budu muset koupit neco, co pod tlakem vyfukuje vzduch...
Vero
to sme sli skoro stejne, my sice z tech stepanovic, ale zas ste si to prodlouzili tam po ty cerveny tech 18srn pres cestu sme potkali tesne za hlavou jary cimrmana.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 11:40
- Nahlásit
birma
a co ho hodit za tři stovky na bazoš? Ono třeba pro dítě je to fakt ideální (páč nabídka těch dětských je dost ubohá a cena dost neslušná)
Fifi
Lucinka by ráda fotila, ale zlá matka zapomněla koupit baterky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 11:42
- Nahlásit
PetraK
medajle nevidět
Jak too? Ja ji videt normal.
na velmi malém úseku oprava. takže semafor. Stačilo
Tohle bude masakr, samej kamion, stosuje se to i ve meste - a to jsem rano jela chytre oklikou, abych se tomu vyhnula. Des a bes.
birma
Video krasny, po pul roce vypada jak jinej pef.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 11:45
- Nahlásit
kachna_
Lucinka by ráda fotila, ale zlá matka zapomněla koupit baterky
Tak at si zla matka vzpomene. At se pak muzes tady pochlubit vytvorama Lucinky.
já mám teda furt v krku něco velmi nepěkného, co tam určitě nepatří a navíc se to tam asi vzpříčilo,
teda sem chtela napsat, at ta nepatricnost odtahne a ty ses fit!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 11:46
- Nahlásit
cernej caj
a 600 ji za to nikdo neda, ze jo... pac za 1200 mas dneska nejlevnejsi sroty, co obrazovou kvalitou o moc horsi nebudou a sou malinky a mas na to zaruku..
je to pravda, jsem evidentně mimo realitu
pak mam u rodicu este asi 2 nebo 3. nebo
bože máš počítačů víc jak vysokobot!
co pod tlakem vyfukuje vzduch...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 11:47
- Nahlásit
kachna_
a co ho hodit za tři stovky na bazoš? Ono třeba pro dítě je to fakt ideální
PŘÉÉSNĚ!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 11:51 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
Jak too? Ja ji videt norma
tetkon už jo, ale nebyla, fakt ne. jen písmenka a když jsem si písmenka okopčila, tak byla jen tma.
amej kamion, stosuje se to i ve meste - Fifi
fuj hnus
furt v krku něco velmi nepěkného, co tam určitě nepatří a navíc se to tam asi vzpříčilo,teda sem chtela napsat, at ta nepatricnost odtahne a ty ses fit!
bože jdi! Jdi na poličku, nebo ke schránce, nebo pod keř, či kde tetkon stračena již leží a jdi za ní jsi kretýnů královna, nevšimla jsem si toho vůůlůůůbec a hned mám hežčí den
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 11:51
- Nahlásit
PetraK
chci mit doma neco takovyho
prozradis me, kolik let odhadujes nez bych to ofoukala od prachu?
byvaly doby, kdy sem z vymonotovanych soucastek mohla z fleku postavit i 2 cely kompy. Sice uz by byli trochu za zenitem, ale ono pro starsi lidi nebo nenarocny cteni mailu a novinek by stacilo...
|