Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2610 . 2611 . 2612 . 2613 . 2614 . 2615 . 2616 . 2617 . 2618 . 2619 . 2620 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 09:36
- Nahlásit

cernej caj
copak jeden dotykáč, to si zvykneš, ale když máš levnej telefon jak já, kde musíš přitlačit aby to fungovalo a pak si koupíš dotykovou čtečku, kde stačí se dotknout peříčkem, tak to se mi občas na tý čtečce dějou věci

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 09:44
- Nahlásit

Maya
tak me to nastesti reaguje dobre ale rano sem zkousela aplikaci, ktera mi meri na zaklade GPS udaj o rychlosti a vzdalenosti chuze a na konci se me to zeptalo, zda sem OPRAVDU usla ten kilak, aby to mohlo zkalibrovat tu GPS... no jeden by cekal, ze GPS je dobra na to, kdyz NEZNATE tu vzdalenost, ne kdyz ji znate

birma
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 09:45
- Nahlásit

cernej caj
na konci se me to zeptalo, zda sem OPRAVDU usla ten kilak, aby to mohlo zkalibrovat tu GPS...
tak tos mi hned vylepšila ráno timhle zážitkem

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 09:49
- Nahlásit

cernej caj
to je dobrý, zkalibrování by člověk čekal u obyč krokoměru, ale u GPS?
tak me to nastesti reaguje dobre
jj, ty dražší jsou v pohodě, holt ten můj levnej má ten displej takovej línější a i někdy se to sekne, no někde ušetřit museli
ale ta čtečka je fakt asi extrém, ani bráchova lumie nemá takovou odezvu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 09:50
- Nahlásit

birma
tak tos mi hned vylepšila ráno timhle zážitkem supr

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 09:51
- Nahlásit

Maya
no ten muj telefon stoij 2000 takze si iluze taky moc nedelam ale tak co, mam to kvuli te gpsce (ale ted nevim, jestli to nebyla mylna predstava, ze telefon mi vyresi problem s bloudenim tak su spokojena. Na net tim psat snad ani moc nebudu...

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 10:11 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!

ááááááááááááá to byl fčera krásnej den Albertííííííci!! Mám nejúžasnější a nejmílůvanější pejsky!!!! Byli nejhodnější v celým vesmíru, Blanička krásně nosila uzlíka, už ho můžu i kapek odhodit, a dokonce, dokonce HO MŮŽU SCHOVAT TROŠKU DO SENA A HLEDÁÁÁÁÁ, A JUCHÉÉ!! Je to moje nejšíkovnější bábrdle, pak jsme se fšící v tom seně váleli, prali jsme se a zahrabávali do sena, byl to lůůůkcus den, jen jak o tom píšu, se ještě usmívám, jak ten blbeček. Dom jsme dovalili až za tmy, Blanička mě pobavila, před časem jsem třikrát zastavila u jednoho čípkovýho keře a česala si tam nádherný čípky, tak včera hnedle iniciativně zaparkovala u keře a že budeme česat . Hošikus byl ve velmi dobré náladičce, krásně jsme si to fšicí užili.
Víte co, vůbec nechápu? Jak se někdo může zbavit takovýho fajn psa, jako je Blanidůra??Vždyď s ní v podstatě nejsou žádný velký problémy /dobře, bufetí, ale tak to si jednak myslím, že pro původního majitele nebyl nějakej problém a druhak, prostě se to pokusíme odbourat. Ale neutíká, není protivná na psy, v podstatě se mě furt drží, doma nezlobí, nic neničí, je milá, je neuvěřitelně učenlivá, snaží se zavděčit - nebo prostě vyhovět, opravdu nechápu. Já jsem hrozně hrozně moc ráda, že to osud tak zavonačil, že mi ji přihrál do cesty, přišla bych o hrozně moc.

A jak jsem tak byla rozjetá, tak jsem vlítla na další skříňouklízení. a dostala neuvěřitelnej záchvat smíchu. V půl desátý večer. Narazila jsem na lístečky, kde jsem si psala Kosťo hlášky . A řičela jsem smíchy, ten vůl mě sejmul i když už tady s náma není. Až si někdy vzpomenu, hodím vám to sem, byl neuvěřitelnej v kombinaci slov. Teď momentálně mi vytanulo na mysli jeho : Prdí tady pejsek!! a nebo Policajti smrdí! strašnej, strašnej byl.

Janiii

ty vole!! Ještě, že jsi s tím dál nejela!!!! Fuj, se mi udělalo mdlo při tý představě.

cernej caj

ze se ho nepotrebuju nutne zbavit, ale sem v situaci, kdy mam doma celou skalu stoletych a stale funkcnich pristroju a vzhledem ke vcerejsi debate...

ty vůbec nejsi přístrojovej sysel

nenavidim dotykovou klavesnici mi to neresi

hele, jestli jednou nebude nic jinýho tak jsem v hajzlu! A skončim s telefonem nedovedu si představit, že bych s tím měla zacházet. POTŘEBUJU KLÁVESNICI!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 10:13 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj

GPS udaj o rychlosti a vzdalenosti chuze a na konci se me to zeptalo, zda sem OPRAVDU usla ten kilak, aby to mohlo zkalibrovat tu GPS... no jeden by cekal, ze GPS je dobra na to, kdyz NEZNATE tu vzdalenost, ne kdyz ji znate

ty vole!! to je fakt moc chytrej telefon. Hele - řikej mu Alberte. Alberte Ajnštajne jehehééééééheheheéé to mě dostalo, dík!

edit - nadbůch- doufám, že to nevyzní, že se Ti posmívám! to ne, jen mě to šíleně pobavilo v souvislosti s tím, jak se těm tydlifounům říká

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 10:16
- Nahlásit

cernej caj

ale tak co, mam to kvuli te gpsce (ale ted nevim, jestli to nebyla mylna predstava, ze telefon mi vyresi problem s bloudenim

NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ! ne, ne, nemůžu se tu smát jako debil co pět vteřin pomoooooooooooooooooct, seberte jí někdo ten přístroj

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 10:17
- Nahlásit

PetraK
a neumrel ji treba majitel ci nejake vazne zdravotni duvody, ze by se psa zbavili pribuzny?

pac jestli se do utulku dostane pes v jejim veku (jak tam byla dlouho? rok?) s tim, jaka je, tak malokdy se clovek zbavi psa takhle na stari si myslim (pomineme li pripady, kdy se psa zbavuji ze se stehuji do bytu, maji dite atd a najednou je jim zatezko se o psa starat nebo vychovavat v novy situaci)...

POTŘEBUJU KLÁVESNICI!
jojo, ja taky. me klasicka konstrukce mobilu vyhovuje vic. Ale daji se koupit BT klavesnice... (aaa, zase sem si pripomela oblibeny vtip z lamera

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 10:23 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj
neumrel ji treba majitel

neumřel. Majitel byl cizinec. Manželka - bývalá - pes byl psán na ní, dohledána. Sdělila, že pes je manželův, že mu to řekne.... no. I kdyby mu to neřekla, s čímž se dá počítat, tak cizinec žijící se psem zde jedenáct let, musí tušit, že pokud se mu pes ztratil, najde ho v útulku...... majitel je nejspíš již za hranicemi všedních dní. Možná to, že majitel byl cizinec i vysvětluje, proč zpočátku nereagovala na vůbec nic. A nebo taky prostě doopravdy byla jen vodítkovej pes, vodítko pro ní znamená pozitivní věc, ať venku, nebo doma, když vezmu vodítko, nadšeně se nechává připnout, páč počítá s tím procházkováním. Teď už když má spoustu volnosti, ani na vodítku netahá, drží se mě, sama se chodí hlásit. Bomba.

jojo, ja taky. me klasicka konstrukce mobilu vyhovuje vic. Ale daji se koupit BT klavesnice... (aaa, zase sem si pripomela oblibeny vtip z lamera

hehe, taky bych počítala s tím že BT jest bitevní tank, vůbec netůchám o čem je hovořeno

Vero
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 10:25
- Nahlásit

cernej caj
tak musíš podat hlášení, jak gps v tydlifounu řeší nebo neřeší problém. možná že ho nevyřeší tobě, ale vyřeší ho mně- nebudu si nadarmo kupovat inteligenta.

PetraK
Jak se někdo může zbavit takovýho fajn psa,
tak to já nepochopila nikdá s buldozérem....ale zas je pravdou, že u něj zjistili, že je to nebaví, ve dvou letech a ne na starý jabka... to už je dost divný.

Vero
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 10:27
- Nahlásit

PetraK
A nebo taky prostě doopravdy byla jen vodítkovej pes,
prostě z nutnosti ji vláčel 3x denně na vodítku? (nebo měli zahradu). a až se musel stěhovat, už by mu ta povinnost přílš zkomplikovala situaci, tak se na ni vyprdl a namlouval si, že se žena postará, nechtěl nic vědět... hm

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 10:38
- Nahlásit

Vero
tak to já nepochopila nikdá s buldozérem...

viď? nikdá to nepochopím. Kdyby třeba ten pes děla něco co nezvládají, byl útočnej, nebo já nevím co, ale nic, opravdu nic, s čím by se nedalo fungovat tam pro mě není. Když jsem jí viděla o víkendu spokojenou s tou obří kostí, s kterou jsme si pak spolu hrály /takže agrese o žrádlo nulová/, když si uvědomím, jak zvládala třeba i protivnýho Ešusa zpočátku - je to vyrovnanej pes, ona ví, že kdo si počká, ten se dočká, má to v hlavě neuvěřitelně srovnaný, umí navíc skvěle manipulovat . Naváže se hned. Fakt nechápu, nechápu.

.ale zas je pravdou, že u něj zjistili, že je to nebaví, ve dvou letech a ne na starý jabka... to už je dost divný

no to navíc. takhle starýho pesana zklamat, když se mnou byl celej svůj život........ na zvracení. No nic, to bylo jen tak, prostě včera jsem na ně tak koukala, jak forděj prostorem, jak jsme se masakrovali v tom seně a bylo tak dobře, a prostě mi to tak zas vytanulo na mysli, to proč. Byl prostě hloupej ten člověk.

prostě z nutnosti ji vláčel 3x denně na vodítku?

jo tak nějak to vidím. tu zahradu asi moc ne, protože ona zpočátku lovila všechno - i ptáky, ty už teď neřeší.

jak pan Buldozer Satelitní?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 10:40
- Nahlásit

Vero
my byli s muzem vcera v cajovne v bucovicich, tak sem si stahla seznam mapy pro tydlifoun (je tam i turisticka) a gps mi normalne spravne nasla polohu a pak se pohybovala po silnici s autem a dokonce to umi i planovat autotrasy ta aplikace od seznamu (turisticky asi ne, nebo sem to jeste nenasla). Tzn. to co potrebuju ja - kdyz nevim, kde sem, zapnu gps a zorientuju se v mape a vidim, kde sem a kam du a pripadne kam bych mela jit spravne - tak na tohle to bude asi supr. Na dlouhodoby zaznamenavani trasy a cely den keskovani by to asi kvuli baterce nebylo.

si prave myslim, ze kdyz se nekdo zbavi mladyho psa, tak je to jeste jakoze pochopitelny, ze ho pes neba ze to zjistil ted, ale aby to nekdo zjistil u staryho psa je proste divny...

nasich selmice taky dost pozitivne reaguji na voditko a to nikdy nebyli jen voditkovy psy

Vero
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 10:40
- Nahlásit

PetraK
ale nic, opravdu nic, s čím by se nedalo fungovat
přéésně

jak pan Buldozer Satelitní?
přejmenuju na satelita. nebo vokouna? chudinka je furt stejně statečnej. už i pije a kadí zas třikrát denně, ne jednou za dva dny. ale tváří se furt pěkně neščastně. nedivím se.

Vero
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 10:43
- Nahlásit

cernej caj
apnu gps a zorientuju se v mape a vidim, kde sem a kam du a pripadne kam bych mela jit spravne - tak na tohle to bude asi supr.
hmmmmmm, to zní dobře, člověče, to zní dobře. dej zprávu pak z nějakýho výletu pěšo přímo, jo? jestli to fungá, budu o tom vážně uvažovat, páč navigace jsou prostě dražší. záznam trasy dlouhodobě nepotřebuju (ještě abych se z toho pak taky zbláznila a nosila to i na wc to nechcu)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 10:52
- Nahlásit

Vero
tak hlavne ono pak takovej telefon s gps koupis i za 1800 novej a starej treba rok koupis i za 1000 a vubec bych se navic toho nebala, takze zas ta investice asi celkem jde...

pripadne by asi sel i jiny telefon s BT, do ktereho by sli dat mapy a BT GPS modul... treba tanokia co se ji asi zbavim BT ma, jenze si za 800kup GPS modul a tahej dva kramy a snaz se naucit s javovym trekbuddy kdyz tady to je vse hned a snadno, ze...

jeste ten muj hloupej telefon dam tady asi na bazar nepsich veci, kdyz si vemu ze mam doma jeste asi tak 2dalsi stary nahradni telefony...

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 10:53
- Nahlásit

Vero
hudinka je furt stejně statečnej. už i pije a kadí zas třikrát denně, ne jednou za dva dny. ale tváří se furt pěkně neščastně. nedivím se.

tak aspoň, že se to trochu stabilizuje, že si zvyká. Pipi hodnej poslušnej, neščastnej.

Vero
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 11:01
- Nahlásit

cernej caj
a starej treba rok koupis i za 1000
tak nějak si to představuju.

kdyz si vemu ze mam doma jeste asi tak 2dalsi stary nahradni telefony
no hele jako chvíli jsem uvažovala si ho pořídit coby náhradní. ne nekřečkovat dokavád mi moje hloupá nokijka fungá... a nejspíš půjdu do toho gps tydlifounu...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 11:03
- Nahlásit

Vero
ja ho chtela dat pryc uz na vanoce, ale pak sem si poridila druhou sim prave na levny volani, ale ted kdyz muzu volat z firemniho tak se toho zbavim asi vobojiho...

muz si koupil jetej za 2000 a ma lepsi a vykonnejsi nez ja v ty cene novej.

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 11:17
- Nahlásit

cernej caj
já mám v telefonu Google maps, to taky ukazuje polohu, tak jsem se chtěla při týhle debatě taky mrknout jak moc je to přesný a nemůžu už to v tom telefonu najít

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 11:20
- Nahlásit

už jsem to našla, mapy jsou ve hrách
píše to poloha na přesnost 600 m a je to tečka uprostřed kruhu, asi ten průměr 600 m ale jo je ta tečka skoro přesně

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 11:42
- Nahlásit

Maya
taky zalezi, zda ses v misnosti nebo volnym prostranstvi kde je presnost vyssi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 11:47
- Nahlásit

Maya
ale ty google mapy potrebuji internet, ne? aby se ti nacetly. Ty od seznamu jsou jako apliakce do telefonu dostupny i bez netu, takze se dost hodi hlavne v lese bez signalu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 11:55
- Nahlásit

a dneska jdu vyzkouset hot jogu... kdo z vas je zmrzlik? to by se vam mohlo libit. Akorat ja nechapu, proc sem na to kyvla, kdyz idealni teploty sou pro me 15-20 stupnu

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 11:59
- Nahlásit

cernej caj
ale ty google mapy potrebuji internet, ne? aby se ti nacetly
to nevím, jak se to pozná?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 12:00
- Nahlásit

Maya
no nejlepe tak, ze si vypni pripojeni k internetu(wifi, mobilni net) a zkus je zapnout a budou ti rvat, ze se chcou pripojit?

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 12:03
- Nahlásit

cernej caj

idealni teploty sou pro me 15-20 stupnu

v mínusovejch hodnotách ovšem

Vero
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 12:04
- Nahlásit

cernej caj
dneska jdu vyzkouset hot jogu
ble to by mě nikdo nedostal do vedra. ale budu zvědavá na zážitky, třá mám zkreslenou představu.

<< 1 ... 2610 . 2611 . 2612 . 2613 . 2614 . 2615 . 2616 . 2617 . 2618 . 2619 . 2620 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání