Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2610 . 2611 . 2612 . 2613 . 2614 . 2615 . 2616 . 2617 . 2618 . 2619 . 2620 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Vero
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 12:05
- Nahlásit

a to mám ideální teplotu spíš 20-25 .
v plusu!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 12:10
- Nahlásit

PetraK
v mínusovejch hodnotách ovšem neprehanej, jo?

Vero
su taky zvedava. je to hafo drahy, ale pro novacky akce 1+1zdarma, tak uvidim... ja bych na nejaky cviceni chtela chodit 1x tydne. nejaky, ktery se venuje telu na podobnym principu, jako joga, pilates a dycky mě lákalo vyzkoušet taichi - dýchání, celková "údržba" těla. Blbý je, že samotný se mi nikam prostě nechce a tady mě nalákala spolužačka, protože sem na fb napsala, že bych chtěla někdy zkusit jogu tak proč ne zrovna tuhle, aspoň tam budu někoho znát...

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 12:22
- Nahlásit

to bude super a i kdybyste někdo hledal práci, tak maj volno http://www.novinky.cz/ekonomika/316921-amazon-miri -do-ceska-ve-dvou-distribucnich-centrech-zamestna- 10-tisic-lidi.html

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 12:23
- Nahlásit

cernej caj
neprehanej, jo?

nepřehánim! Kdo bivakoval v mrazu na zahradě ve spacáku? Já? ne, já to nebyla, bylo to ajskafé

ja bych na nejaky cviceni chtel

chodím teď na ty gumicuky - dost se mi to líbí, jen hrozí, že než se to naučím, udusím se ono se tam dýchá jinak, než při normoš cvičení, naíc člověk musí hlídat iks milijoun věcí (aby se nepředkláněl, nedával ramena nahoru, hlavu nahoru, ruce tudle, nohu takhle, nevybočovat....) no a na to dejchání už mi nezbejvá kapacita D. A vůbec sranda je koordinace mejch pohybů , nemluvě o tom, že při rozcvičkování je takovej moment, kdy se tělo naklání celý, naklání, neohýbá, dopředu a dozadu, jako prkno. No a pak se to dělá se zavřenejma vočima hrozí že s sebou prásknu na žíněnku

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 12:24
- Nahlásit

cernej caj
ze si vypni pripojeni k internetu(wifi, mobilni net
nemám potuchy kde se to vypíná

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 12:25
- Nahlásit

Maya

dík za tip, předám k sousedům, tam by se jim to mohlo šiknout.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 12:30
- Nahlásit

PetraK
ale to byl jen test, ne bezna provozni teplota

co myslis gumicukama? nevim, co to je. Jenze u me je mor to, ze ja proste nebudu chodit sama asi...

Vero
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 12:33
- Nahlásit

cernej caj
mno, mně taichi zrušili teďka. nebo teda ne, ale musela bych dojíždět do kohoutek a v době, kdy fakt nemůžu. blbýýý
navíc teď stejně nemám na nic čas.
to je eště horší, flákám to, flákám.

PetraK
nemám vůbec žádnou představu, leda něco jako když se vylo´dujou ufouni

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 12:44
- Nahlásit

Maya
wifi vypnes snadno na androidu jestli mas, tak v tom rolovacim menu kde treba i vypinas zvuk a stahujes jas
a kdyztak vyndej simku, to zaruci ze mobilni data nepouzijes

Vero
noto je druha vec, bych mela strach, ze bych to stejne nedavala... se uz 3 mesice chystam na to kompenzacni cviceni co je na hlinkach a furt nic... premyslim, ze zacnu behat s kamoskou, co ted zacala. to muzes jit kdy chces (kdyz teda neni tma) ale zas to neprotahne to telo a nezvysi pruznost...

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 12:46
- Nahlásit

cernej caj
ale to byl jen test, ne bezna provozni teplota

ti tak budem věřit

co myslis gumicukama? nevim, co to je. Jenze u me je mor to, ze ja proste nebudu chodit sama as

nějakej SM systém - já si to pochopitelně předělala na sado-maso systém jak zní správnej název už nevím . Je to taková guma, ta se uváže a navlíkáš si jí na ruce, na nohy, a jedeš kupodivu celý tělo . prvně jsem s tím viděla cvičit tady kolegu, kterej je po šíleným úrazu a naučili ho s tím cvičit při rehabilitaci. Udělal si s tím dost dobrou figurku , klobouk dolů. A pochopitelně je to ale postavený na tom, aby to tělu pomáhalo (proto používaný při rehabce), nastavením gumy si to přizpůsobuješ sobě. Je to zasejc jiný cvičení, než chodím s Vaškem, tak to střídám.
Mě cvičení ba, takže se snažím nevynechávat /zrovna dneska ráno hrozilo, že to stíhat nebudu, ale klaplo to/

Vero
nemám vůbec žádnou představu, leda něco jako když se vylo´dujou ufou

je to na mě?? vůůůbec nechápu k čemu se to vztahuje??

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 12:47
- Nahlásit

cernej caj
neprotahne to telo a nezvysi pruznost.
na to jsou dobrý právě ty gumicuky, krom posilování je tam i protahování, a až se to naučím - počítám tak za dvacet let - můžu to cvičit kdekoliv a kdykoliv, stačí uvázat gumicuk a jedu.

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 12:59
- Nahlásit

cernej caj
wifi vypnes snadno na androidu jestli mas
nemám wifi, nemám android a simka pokud si dobře vzpomínám je někde pod baterkou, to fakt rozebírat nebudu, bych ten telefon už nedala dohromady
no sem si to radši vygúglila
Nepřítomnost GPS čipu dohání Samsung alespoň pomocí aplikace Google Maps, ty si ovšem řeknou o datové připojení

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 13:05
- Nahlásit

PetraK
SM system

zjisti, jak se to jmenuje oficialne a ja se podivam, jak je to v brne. Ja su desne omezena tim, ze nemuzu kazdej den v brne prosedet 4hodiny v cajovne u a byt doma v10vecer kdyz mam cokle a vstavam v 5....

Maya
Nepřítomnost GPS čipu dohání Samsung alespoň pomocí aplikace Google Maps, ty si ovšem řeknou o datové připojen tak tak, jak jsem rikala

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 13:08
- Nahlásit

cernej caj
tak tipuju, že tím cvičením myslím něco z tohohle http://www.cvicka.cz/cviceni-s-gumou/

Vero
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 13:10
- Nahlásit

PetraK
je to na mě?? vůůůbec nechápu k čemu se to vztahuje??

fstahuje se to k popisu tvýho gumovýho cvičení

cernej caj
noto je druha vec, bych mela strach, ze bych to stejne nedavala
já teď vyloženě nedávám nic, a to jsem měla pěkný akční představy... musel by za mě vzít někdo venčení, a neveme a nebo práci! ale to teprf nikdo nechce

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 13:14
- Nahlásit

cernej caj

zjistím . A chápu, že nemůžeš někde posedávat, páč ztráta času je pro mě druhou největší ztrátou /tou první je ztráta života / . Chce to ale určitě se to naučit pod dozorem, naučit se koordinovat ty pohyby, dýchat, hlídat si ty další věci, aby to dávalo smysl. Ono to vypadá, že si tam člověk máchá rukama, nožičkama na gumách, ale.... kdepak, pěkně druhej den už ví, že něco dělal , je to dělaný tak, že to může cvičit i člověk právě třeba nemocnej, v pohybu omezenej - pak cvičí třeba na židli, je tam důležitý to dýchání taky. Prostě líbí se mi to hodně. v kombinaci s tím cvičením v posilce je to zas o krok obojí dokonalejší. A jak jsem se naučila pravidelně cvičit ráno a i o dovollený, tak vím, že až se to naučím, tak i kdyby mi to tady zrušili, pojedu si to doma a jen čas od času někam zajdu, aby mě zkontrolovali, zda to cvičím dobře.

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 13:16
- Nahlásit

Vero

fstahuje se to k popisu tvýho gumovýho cvičení

tak v podstatě tam u toho jako ufoun určitě minimálně já vypadám, občas jako vožralej ufoun, když se cvičí na jedný noze a tou druhou jdeš proti tý gumě ve vzduchu hele a pro bolavý záda je to p rávě i dělaný!!! To mi teď došlo, že to říkala. Navíc ten kluk byl fakt solidně rozhadrovanej (sjel tobogán a ty kreténi tam neměli vodu, tobogán nebyl uzavřen) takže to bylo opravdu o rehabce.

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 13:18
- Nahlásit

Vero

musel by za mě vzít někdo venčení, a neveme a nebo práci! ale to teprf nikdo nechce

na tohle není zapotřebí celá ta hodina, jako běžně, cvičí to kolegyně po operaci zad, stačí klidně deset minut v průběhu dne.
Hele ono se vůbec cviky dají strčit tak do průběhu dne, jsme jen liný
(aj já, mám tu lahev s vodou, že abych si mohla procvičit záda, ruce.... jehehéé, zanedlouho v ní poplavou řasy )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 13:19
- Nahlásit

Vero
vencit by za tebe mohl muz
ale je fakt, ze my meli vcera rozhovor, spis dost jednostranej o tom, zeporidit druhyho psa bylo spolecny rozhodnuti a ze je mam na krku furt jen ja. ja resim vychazky, resim vylety takze bude jeden, nebo druhej. muz se mnou de vencit za humna tak 1x za pul roku a ze proste by taky mel citit tu zodpovednost a on me rekl, ze je prece rano krmi a hladi no takze to byl spis monolog vlastne...

tohle zvazuju, pac mi to ve stredu pasuje casove.. ale desny vlastne, ze me by secko vyhovovalo tak od 16.00h mozna a to je vetsinou blbej cas

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 13:26
- Nahlásit

PetraK
mas recht ze na tom mayi odkaze to vypada snadne.

vlastne by mi stacilo, kdybych byla rano ochotna vstavat o pul paty a venovat tech 30 minut cviceni rano doma a nemusela bych ani nikam chodit

Vero
vzpomela sem si, ze na rasince u bazenu je posilovna se spesl strojema na disbalance svaloby, ale na zada tam asi nic nemaj...

PetraK
mě by se zas nechtělo být v práci o 15minut dýl abych si mohla 15minut procvičovat záda teda...

birma
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 13:42
- Nahlásit

ufff
byli jsme v sadu, těšila jsem se, jak vám budu písat, že mám zlatýho pejska, páč včera se mu z jedný feny klepala brada a stejně přišel na první písknutí. Dneska chodil na zavolání od veverek, od kočky (kterou zahnal na strom), od výmaračky se kterou si krásně hráli... V sadu to byl nejblaženější pejsek na světě. Lítal jak zběsilej, cachtal se, seznamoval se s čubama, co tam hlídaj přilehlej areál a krásně poslouchal. Fakt nádhera. Pak jsem mu řekla, že se půjdem podívat ještě o kousek dál, on nadšeně souhlasil...
a...
a pak jsem vám málem psala, že už nemám psa. Najednou odtud vystřelil jak z praku a nebyl. Hledala jsem ho asi 20 minut, už jsem přemejšlela, že budu muset volat mámě, ať se vrátí do Prahy, kam budu vyvěšovat letáky... Klepala jsem se, jestli nevlítnul někde pod auto a tak. Nakonec jsem to začala brát systematicky, došla jsem na místo, který jsem považovala za nejvzdálenější možný (a kde by byl přejetej, kdyby tam byl) a chtěla jsem odtud jít směrem domu, kam mi přišlo, že letěl spíš (3/4 hodiny pěšky). Naštěstí jak jsem se vracela, tak našel on mě, akorát mel nohu celou od krve a zbytek těla od tý krve takovej umatlanej, že jsem nevěděla, jestli nemá ještě někde něco. Říznul se v předu na zápěstí, má tam asi 3 cm řez (ostrej, přeřízlo mu to i chlupy). Nakonec jsem se rozhodla po poradě s Fifinou, že mu to šít nenechám, takže jsme se akorát doma servali o to, aby si to nechal vyčistit a zavázat a mám velkou kliku, že si sice obvaz blemcá, ale nesundavá si ho.
Pracovní teorie je taková, že se říznul v tom křoví a v šoku letěl dom, pak někde, netušim kde, zapnul hlavu a došlo mu, že mě nemá sebou, tak mě šel hledat (což je teda jedinej světlej bod tohodle zážitku).

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 13:44
- Nahlásit

cernej caj
mas recht ze na tom mayi odkaze to vypada snadne.

já jsem na ten odkaz nekoukala, ale opravdu to není nic složitýho /doobře, dobře, trochu se u toho dusim, páč to neumím všecko najednou zkoordinovat , ale to se poddá/ ale není to nic, že pak člověk umírá, prostě víš, že jsi cvičila, tělo dostalo do těla ale se i právě protáhlo.

vstavat o pul paty a venovat tech 30 minut cviceni

tak já chápu, že vstávat v půl pátý ráno to už je..... nooooo pro mě víc jak na hraně, to bych asi nedávala - a že mi to moje cvičení ráno dost vyhovuje, to ne že ne. ale ono se to dá fakt prostě sjet odpoledne, když si to zavedeš každej den, když přijdeš třeba se psema, zautomatizuje se ti to. Začala bych právě teď přes zimu.,kdy to pak člověk tolik netáhne ven.

mě by se zas nechtělo být v práci o 15minut dýl abych si mohla 15minut procvičovat záda teda.

mi to neva ta hoďka, nemusím se nikam pinožit, mám to tu, pod dozorem a za slušnej peníz.

Vero
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 13:46
- Nahlásit

cernej caj
vencit by za tebe mohl muz
nemoh. on venčí před spaním, když nemá noční, ta odpoledne - navíc jako nějak pravidelně - po něm nemůžu chtít, má toho fakt celkově moc. bejvávalo jináč, to se pak dalo i odpolko někam dostat
ta jóga vypadá dobře...(čas je nemožnej)

PetraK
Hele ono se vůbec cviky dají strčit tak do průběhu dne, jsme jen liný
e-e, já si cviky strkám do průběhu dne, o tom nemluvím. ale když budu chtít chodit se někam naučit něco, tak to je cesta tam, hodina, cesta zpátky... mně vždycky přijde, že se to v celým dni ařž tak neprojeví, ale pak v praxi nějak... nakonec jo, nevím kde je chyba

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 13:47
- Nahlásit

birma

Dneska chodil na zavolání od veverek, od kočky (kterou zahnal na strom), od výmaračky se kterou si krásně hráli..

to zní krásně, krásně!!

Najednou odtud vystřelil jak z praku a nebyl. Hledala jsem ho asi 20 minut

dohajzlu!!

el nohu celou od krve a zbytek těla od tý krve takovej umatlanej, že jsem nevěděla, jestli nemá ještě někde něco

ježíš fuj!! máš doma ten rum ještě? máš???? nalej do sebe co najdeš a sedni si. Fuj to je hrozný.

Hlavně, že teda se nestalo nic horšího cestou domů, a je skvělej, že se vydal za tebou.

Vero
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 13:49
- Nahlásit

birma

uuuuffffff...... naštěstí to teda dobře dopadlo......

achjo, já bych ho fakt asi nepouštěla, dokud to není jistý, že poslechne.

zapnul hlavu a došlo mu, že mě nemá sebou, tak mě šel hledat

tohle je fakt velký plus, ale.

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 13:51
- Nahlásit

Vero cernej caj
tak to moje sado-maso cvičení se jmenuje : SM Systém, neboli Stabilizační a Mobilizační systém a zde o něm více:

http://sm-system.stopbolestizad.cz/

birma
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 13:52
- Nahlásit

PetraK
máš doma ten rum ještě? máš???? nalej do sebe co najdeš a sedni si.
mám tu skoro čtvrt litru, usoudila jsem, že nemá cenu chodit do kuchyně pro panáka... Akorát teda dneska ještě musim na poštu a do lékárny koupit tam polštářky a chci vzít i takovou tu zadrhávací náplast, páč ta by se mu tam mohla dávat líp, než ten návlek, co má teď
Hlavně, že teda se nestalo nic horšího cestou domů, a je skvělej, že se vydal za tebou.
Jo, je úžasnej! I třeba, že v klidu domu došel. Ale teda už nikdy víc

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 13:55
- Nahlásit

birma
no ty vole... tak hlavne, ze jinak je adamek v pohode, ja uz cekala nejaky zazitky srazeny atd...

no pokud to cviceni mas jako v praci jako v praci, tak to jo, my takhle mame masaze ve ctvrtek tak obcas zajdu a yogu ale to mi nesedi zenska 2x v tydnu. to zas bych tu hodinu vymenila. Myslela jsem to tak,ze kdyz mas flasky ze si zacvicis NEKDY pres den v kanclu, tak to by se me nechtelo zas takhle byt v ty praci pak dyl...

ja nevim jak to delam, ale ja vubec nic porad nestiham a su neustale ve stresu a pod tlakem, muj volnej cas je sice dostatecnej, ale nejak mam pocit, ze v nem furt jen nekam specham, na nakup, na autobus, se psama, na mail, spat... ze proste nic neplyne samo a na pohodu... to hodne vyjimecne

Vero
tak to je cesta tam, hodina, cesta zpátky... mně vždycky přijde, že se to v celým dni ařž tak neprojeví, ale pak v praxi nějak... nakonec jo, nevím kde je chyba napodobne.

ten jedinej den kdy chodim v brne tancovat su dycky vecer zbita jak pes

birma
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 13:55
- Nahlásit

Vero
já bych ho fakt asi nepouštěla, dokud to není jistý, že poslechne.
tohle má jednu hlavní nevýhodu - on se na stopce neunaví, i kdybych s nim byla venku celej den a ta frustrace se v něm kumuluje. Ve výsledku pak poslouchá stále míň a míň.
Další věc je, že tohle mi přišlo, že bylo fakt z šoku ze zranění, protože jsem ho i viděla, jak letí pryč a nic nehonil v tu chvíli a jinak vážně nádherně poslouchal...

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 13:56
- Nahlásit

birma

mám tu skoro čtvrt litru

to je tak akorát míra na tohleto.

nakoupit dojdeš až se doklepeš.
Ještě mu to teče?

třeba, že v klidu domu došel.

<< 1 ... 2610 . 2611 . 2612 . 2613 . 2614 . 2615 . 2616 . 2617 . 2618 . 2619 . 2620 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání