Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2610 . 2611 . 2612 . 2613 . 2614 . 2615 . 2616 . 2617 . 2618 . 2619 . 2620 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Vero
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 14:15
- Nahlásit

kachna_
maminka říkala, že se nemám pouštět do sporů se studijním oddělením
prosimtě

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 14:26
- Nahlásit

PetraK
, ale s tričkama, mikinama a džínama, to jje potíž, velká potíž
pravdu dis

Maya

Vero
to ja jsem moc rada

kachna_
kachno, ty je tam chces drazdit bosou nohou koukam
dle me by i stacilo rict, ze dekujes za vysvetleni a das si priste pozor, pac ti baby jeste budou delat peklo, ze ses drza

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 14:32
- Nahlásit

kachna chce fláknout se školou?

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 14:46
- Nahlásit

cernej caj
pac ti baby jeste budou delat peklo,
hele ale ony NIC neumí. Neumí správně podat informaci ohledně vykonání zkoušky (nutí tě do komisní zkoušky, i když nemusíš), , jsou nepříjemné, neumí poradit, ony si vlastně ani neumí zorganizovat pauzu na oběd, nejsem si jistá, jestli by mě uměly vyhodit. zjistím to

Vero
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 14:51
- Nahlásit

kachna_
nejsem si jistá, jestli by mě uměly vyhodit.
Neuměly a taky nepoběží za pedagogy s tím, že je studentka nařkla nepřímo z neschopnosti a aby ji zkoupali.
A pokud nic neví a neumí (nic překvapivého), tak ti stejně do budoucna nic dobře neporadí, teď stejně jako jindy.
A taky věř, že studenti jsou běžně mnohem a mnohem drzejší než ty slušná tady a teď, já občas žasnu, co si dovolí spolužačky k vyučujícím a vyhozená nebyla žádná..... Já bych se toho tak nebála akorát já jsem si stoupla na jazyk, resp. na ruce,když mi jeden kantor v zamítnutí mé prosby rovnou napsal, abych zvážila studium na vš...

Vero
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 14:53
- Nahlásit

(Jo a jedno z dobrých přátelství jsem kdysi nalezla v přmé souvislosti s tím, že jsem napsala dosti drzej dopis na vedení školy, kdy už bude vyhozena jistá pracovnice na studijním

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 14:59
- Nahlásit

Vero
nám kdysi třídní řekla krásnou větu, "tady jste na střední, tady logiku nehledejte" Nejen na střední, já vím

Vero
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 15:08
- Nahlásit

kachna_
ady jste na střední, tady logiku nehledejte" Nejen na střední, já vím

to je absolutně strašlivý ale čék by se jí měl alespoň dožadovat, a toho, aby ti lidi tam plat pobírající taky něco uměli.

birma
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 15:16
- Nahlásit

PetraK
protože - něco se hodí na chalupu (no to jsem zvědavá!!) něco můžu nosit doma a nebo se psema
to mi povídej, mám takovejch svetrůch a košil "ke psovi" že kdybych měsíc neprala, tak mi to nebude vadit a ještě snad budu mít denně čistej vohoz (budiž mi odpuštěno, nenakupuju, 95% jsem toho podědila po někom, komu to bylo líto vyhodit )

birma
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 15:23
- Nahlásit

Maya
In fact, I would even go so far to say that I actually enjoy it.
to je hezkýýýý

kachna_
Já už asi mám odpověď.
tys dobrej diplomat

PetraK
Dotohoeščezhubnu
toho jsem se pomalu zbavila, i když dvě sukně takový mi tu ještě zvostaly.
Pak mám ještě jednu moc smutnou sortu - šila mi to babička na míru. Vim, že už to nikdy nevobleču, páč to sou šaty nad kolena, ale já je prostě miluju a minimálně jedny mi doma zvostanou ještě nějakou dobu jako upomínka

birma
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 15:24
- Nahlásit

kachna_
nejsem si jistá, jestli by mě uměly vyhodit. zjistím to
sem si poprskala monitooooor

birma
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 15:28
- Nahlásit

a abych vás zahltila ouplně - jsem hrdobec. Byli jsme na moc krásný procházce, pejsáček byl hodnej, dokonce jsme si pak i hezky vysvětlili nežraní cyklistůch. Cestou dom jsme se stavili na hamburgra a malý pivo (psali domácí hamburgry - to nevim, jak domácí, protože já bych něco tak dobrýho doma určitě nevyrobila) a Adámek to ustál bez svejch obsesí, pak jsme šli děsnou ulicí, kde jezděj tramvaje, auta a choděj tam lidi a kde jsme byli naposled před půl rokem a mohl se tam zbláznit a dneska se choval jako suterén, potom jsme ve zverimexu koupili rejži a kleštičky na drápky a bylo to celý krásný.
Jen teda mi trochu vadí, že když přestal mít pes průjem, tak začaly kočky zvracet

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 15:34
- Nahlásit

hlsdim se z myho novyho dementniho chytryho telefonu uzted tu klavesnii .e.avidim

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 15:52 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

kachna_

"tady jste na střední, tady logiku nehledejte" Nejen na střední, já vím

jehehéé

birma

to mi povídej, mám takovejch svetrůch a košil "ke psovi" že kdybych měsíc neprala, tak mi to nebude vadit

no to mám taky, ale pak proč kurnik každej den nechodim v čistým?? proč?? páč jsem zjistila, že to nemá cenu, že mě stejně každej den otlapkaj , nikdy nebudu jako sůseda v kramflíčkách co venčí na šňůrce. když nejsem otlapkaná, jsem osliznutá

mi odpuštěno, nenakupuju, 95% jsem toho podědila po někom, komu to bylo líto vyhodit
no taky mám od sousedky synůch třeba bombastickou mikinu, je mi veliká, vešla bych se do ní asi tak třikrát, ale - miluju jí, jjsem v ní jak v šapitó i lef a vembloud se slonem by se tam vešli , pes mi jí prokous... a ešče sem ju nevyhodila

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 15:53
- Nahlásit

cernej caj
hlsdim se z myho novyho dementniho chytryho telefonu uzted tu klavesnii .e.avidim

ehem,. ehem, tohle nevypadá na chytrej tydlifoun!§

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 16:19
- Nahlásit

birma
estou dom jsme se stavili na hamburgra a malý pivo (psali domácí hamburgry - to nevim, jak domácí, protože já bych něco tak dobrýho doma určitě nevyrobila) a Adámek to ustál bez svejch obsesí

no bomba!! takže už v pohodě můžete vymetat hospody, aniž by vás vyhodili pro mravní narušování mládeže, či jak se tomu řiká??

vidíš, za tu kastraci prostě ušetříš, bude to jako s tou vodou, říkala jsem, že z něj bude Vašek Vydra no a tohodle se zasejc zbaví. a ty prachy prošustrujete při cestování

suterén
jste vynikající, vy-ni-ka- jíícííí!!

psali domácí hamburgry - to nevim, jak domácí, protože já bych něco tak dobrýho doma určitě nevyrobila)

: vole!

Jen teda mi trochu vadí, že když přestal mít pes průjem, tak začaly kočky zvracet

: voléééé! pardon, vím, že to není jako úplně taktní se smát, ale .... když si to tak přečtu,..

birma
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 16:27
- Nahlásit

PetraK
ty prachy prošustrujete při cestování
ty prachy padnou na piškoty - musí dostávat v intervalech maximálně půlminutových, jinak furt má sklony si vybíjet svoje nervíčky...
tudíž
můžete vymetat hospody
moc neplatí, tak velkou pamlskovnici ještě nikdo nevyrobil
vím, že to není jako úplně taktní se smát, ale ....
jenom se směj, kočky blejou furt, jinak bych snad šla řešit, jestli nejsou nemocný jenom dneska se jim to nějak hodně sešlo...

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 16:33
- Nahlásit

birma
musí dostávat v intervalech maximálně půlminutových, jinak furt má sklony si vybíjet svoje nervíčky...

vyděrač! Ešus si chodí vydělávat tím, že vyndavá věci z koše a zas je tam dává, Blanka tím, že chodí/nechodí pod balkony a tendle všivák si našel takovoudle rafinovanost!!! Jsou to šmejdi fšecko na jednu hromadu! a je naprostá pravda, že pes je parazit s největší efektivitou na světě

tak velkou pamlskovnici ještě nikdo nevyrobi
časem to přijde,
a kdyby si žužlal buvolí kost?

, jinak bych snad šla řešit, jestli nejsou nemocný

dobrý paradox

mno já jsem teď taková v pozoru, Ešus se od tý doby, co přišla Blanice, dal - asi ze zoufalství na pití - prostě pije tak nějak normálně, jak by pes měl pít, ale.... předtím jak nepil vůbec, tak tetkon jsem z toho zaskočená

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 16:33
- Nahlásit

jdu dooooooooom a s čoklema.

Vero
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 16:39
- Nahlásit

birma
OT- máš kočky očkovaný?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 17:06
- Nahlásit

doctu vas doma.

petrak
dorykova klavesnice ke zlo trikrat zmackes a trefis akorat tri klavesy vedle te co jsi chtwla ale ani jednou tu spravnou. k to.u ro musis trimrat smazat . aaaa... nejsu ichotna vse mazat s prepisovat

ve stredu si yxkousim prvni tridu vlakovou aspon

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 17:58
- Nahlásit

Ruumštááááájn,

kdo tu psal vo kletbě na auta??? Fifijová, příště to pošli z tvýho auta na nějaké uplně cizí, ne moje!!!

v pátek si tak frčim autem směr maminka, Rrrrejpal tam byl už od středy, a ejhle, po 50km to začalo hučet, a hučelo, hučelo, až jsem zastavila a bála se jet dál .... Chlapi mě po telefonu přesvědčovali, že to je prasklý ložisko a ať jedu pomaleji ale dojedu ... protestovala jsem, takže můj milý Rrrrejpal sedl na vlak a jel za mnou, že to spolu odvezem opatrně zpět do brna - a co myslíte??? bylo to zase skorem upadlý kolo
nevim, jestli ho chtěl někdo ukrást, povolil to a víc nestihl

birma
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 18:03
- Nahlásit

PetraK
a kdyby si žužlal buvolí kost?
to ho nebere, ani ucha a podobný věci. Napřed by si vyhonil a pak možnáááááá někdy, by si do toho dvakrát kousnul.
Ale tak já to beru, že na to má nárok. Já po něch chci nějaký chování, on nemá odložení, že bych mu řekla sedni a on tak půl hodiny vytrval, než se najim, tak holt tu výdrž musim pravidelně odměňovat

Vero
OT- máš kočky očkovaný?
ne, ale teď budu muset asi pořešit aspoň tu vzteklinu, jestli se přestěhujem někam, kde budou mít přístup ven

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 18:11
- Nahlásit

birma
Napřed by si vyhonil a pak možnáááááá někdy, by si do toho dvakrát kousnul.
Uaaaa.
Janiii
příště to pošli z tvýho auta na nějaké uplně cizí, ne moje!!!
Ja se snazila! A huuf teda, ze si nejela dal, takze kolo se jen prisroubovalo a bylo to?

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 18:23
- Nahlásit

Fifi
A huuf teda, ze si nejela dal, takze kolo se jen prisroubovalo a bylo to?
jojo. vzali jsme jeden šroub zezadu, aby to bylo aspoň po 4ks a v sobotu koupili novou sadu šroubů. ale ufff. vloni upadlo uplně nevim, proč pořád já ....
a jak jsi psala o tom kruháči před Hradcem - na jak je to dlouho?

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 18:28
- Nahlásit

Janiii
na jak je to dlouho?
Ode dneska do pondeli, od patka to bude zavreny uplne.

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 18:53
- Nahlásit

Fifi
tak to jsme v klidu, jedem až za 14 dní včera večer jsem si všimla připravených cedulí ...
hele kde vlastně pracuješ a nepotřebuješ milou kolegyni?

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 19:01
- Nahlásit

cernej caj
přetoč si ten telefon na šířku a budeš mít na klávesnici každý písmenko zvlášť a můžeš psát obouruč palcema

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 07:32
- Nahlásit

Janiii
tak hlavne, ze se nic nestalo a neupadlo ti to nekde v rychlosti v zatacce

nam taky vcera vratili fiatku ze servisu, tak su zvedava. taky me napadlo, ze se to od fifijove prestehovalo na brno, pac mame furt nejakej horkej motor a nejak se neochlazuje... tak ted snad zas bude.

Maya
šířku a budeš mít na klávesnici každý písmenko zvlášť a můžeš psát obouruč
to sem taky zkousela. Ale ten zasadni problem, ze nenavidim dotykovou klavesnici mi to neresi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 09:09
- Nahlásit

holky, premyslim, ze kdyz mam ten firemni telefon a budu se zbavovat jedne sim, ze se mozna zbavim teda i telefonu nakonec, ktery sem zvazovala, ze pryc dam ale nakonec sem ho vyuzila na tu nove porizenou sim na jare...

hloupa nokia 3109c - v podstate jen volani, sms, mp3 (sluchatka nejsou soucasti, mela sem koupenou redukci 2.5 (nokia) -3.5jack (normos sluchatka) ale tu nemuzu najit)
je v dobrym stavu, koupila sem ho tak rok zpatky jako bazarovej asi za 900,na baterku kdyz se nepouziva moc tak vydrzi klidne tyden, kdyz jedu na vandr kde je hodne spatnej signal a furt neco lovi, tak se vybije treba za 4dny. Na displeji stale ochrana folie. Zaruka uz neni.

mel by nekdo tak za 350kc zajem?
- mam problem s tim, ze se ho nepotrebuju nutne zbavit, ale sem v situaci, kdy mam doma celou skalu stoletych a stale funkcnich pristroju a vzhledem ke vcerejsi debate... ne, nepotrebuju kazdej den do prace jiny telefon abych vystacila mesic bez prani

<< 1 ... 2610 . 2611 . 2612 . 2613 . 2614 . 2615 . 2616 . 2617 . 2618 . 2619 . 2620 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání