Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2610 . 2611 . 2612 . 2613 . 2614 . 2615 . 2616 . 2617 . 2618 . 2619 . 2620 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 13:57
- Nahlásit

cernej caj
tak hlavne, ze jinak je adamek v pohode
doufám, že se mu to hezky zhojí, je to přecijen na blbym místě a on neni prototyp vzornýho pacienta
ja uz cekala nejaky zazitky srazeny atd...
já taky

birma
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 13:58
- Nahlásit

PetraK
Ještě mu to teče?
neteče, má to zavázaný, ale je to přesně v tom ohybu, takže jak ohne packu, tak se mu to automaticky rozšklebí. Dala jsem mu tam mašličku, ale pochybuju, že to udrží

Vero
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 14:06
- Nahlásit

cernej caj
ja nevim jak to delam, ale ja vubec nic porad nestiham a su neustale ve stresu a pod tlakem, muj volnej cas je sice dostatecne
tak to máme stejně. teda s tím rozdílem,že můj volnej čas určitě není dostatečnej, ale experimentálně jsem zjistila, že tenhle pocit mám v podstatě nezávisle na objektivním množství nebo nedostatku času a náplně, takže to nejspíš bude spíš vnitřní, že jsme stresaři.

birmaohle má jednu hlavní nevýhodu - on se na stopce neunaví, i kdybych s nim byla venku celej den a ta frustrace se v něm kumuluje. Ve výsledku pak poslouchá stále míň a míň.
chápu to je blbě řešitelný.

e tohle mi přišlo, že bylo fakt z šoku ze zranění,
snad jo, to je možný a pak by to bylo dvakrát na dobré cestě, že tě pak šel hledat.

Vero
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 14:07
- Nahlásit

PetraK
vypadá to dobře, funkčně, to SM.

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 14:10
- Nahlásit

birma

neteče

tak to je dobře, mooc dobře, tak hlavně ať neblbne!!

cernej caj
ja nevim jak to delam, ale ja vubec nic porad nestiham

já ne že bych nestíhala nic, to ne, ale stíhám míň než jsem stíhala třeba když byl Ešus malej. Byli jsme venku tři hodiny a já pak stihla regulérně uvařit, uklidit . Jak a kdy to nechápu, dneska ?? SSst marno mluvit.

říkali Mayové - Maya může určitě potvrdit , že ke konci /tetkon ale nevim ke konci čeho už ú se začne ztrácet čas. A......... ono to tak opravdu je. Jako kdybych vysedávala u televize, tak neřeknu, ale takhle?

Vero
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 14:11
- Nahlásit

PetraK
ke konci čeho už ú se začne ztrácet čas
jo tááááááááááááák!

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 14:11
- Nahlásit

Vero

vypadá to dobře, funkčně, to SM.

jo je, ono právě to i můžeš cvičit, když tě ty záda bolej, co třeba do posilky jít rozhodně nemůžu, když se mi hryznou

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 14:12
- Nahlásit

Vero
tááááááááááááák

no! někdo fakt krade čase. Porovnej si, cos stíhala dřív, hm??? A není to o věku, nebo o špatný organizaci. Já jedu furt to stejný a.... nestihnu toho tolik, ne proto že bych nemohla, ale ten čas prostě fůůůč a to jsem hodně, hodně zrychlená.

birma
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 14:16
- Nahlásit

zraněný hrdina

PetraK
tak hlavně ať neblbne!!
a to mám podle tebe udělat jak???
nééé, teď je zlatej, páč se stihnul utahat, ale jak další dny, to fakt netuchám

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 14:21
- Nahlásit

birma
zraněný hrdina

pipííí, malej chuderavej.

e jak další dny, to fakt netuchám

svázat!

birma
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 14:23
- Nahlásit

PetraK
svázat!
to mě taky napadlo jakožto jediná možnost
a já si říkala, jak je super, že je teplo, že se bude chodit denně koupat

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 14:26
- Nahlásit

Rumštajn !!!
birma
šmankote zraněná pipinka
sem si to dohledala..vy máte teda zážitky

Hlavně že nevlít pod auto a je jinak v rámci možností OKá.
Posíláme pusinu a foukáme bebí!

denyk
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 14:29
- Nahlásit

Zdravíky děcká,
nectíhám ...možná vás dočtu zítra f autobuse, jedu k čobolkům ...
Venku vedro jak sviň, na slovači se snad bude dát ešče kópat, nebo sooo?

birma
zahlédla jsem fotečku marůdka, sice nefím co se stalo, ale přeji moc brzké uzdravení...
Na rány mám takovou super náplast, co nelepí, ale fajnově se stáhne zde vídejko, pro čoklíse, ideál http://www.youtube.com/watch?v=bznj-RYNLps

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 14:30
- Nahlásit

birma
to mě taky napadlo jakožto jediná možnost

dost často jsem o tom tehdá uvažovala, když měl Ešus rozříznutou packu - jako Adam -levou, ale z druhý strany. Měl velký štěstí, - teda oba jsme měli velký štěstí, že mu ta tepna neprdla v polích, ale až na veterinárním stole, že celou tu dobu krvácel jen ze žíly. br. hnusnej zážitek běžet s krvácejícím psem domů. Možná by se ti hodil - až vystřízlivíš a půjdeš na ten nákup, takovej ten stahovací obvaz, ten pěkně držel.

a já si říkala, jak je super, že je teplo, že se bude chodit denně kou

já vím, ale kušuj, mohlo to být horší, tak buď ráda.dopadlo to dobře.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 14:42
- Nahlásit

birma
existuje takova "vata" ktera umi pekne potahnout ranu ze se to lip hoji ale netusim, jak se to jmenuje... my to kdysi prave doporucil kamarad jako supr vec na dogtreky a psi to doma sezraly...

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 14:48
- Nahlásit

birma
teda chvíli tu nejsem a Adam takovou story, ale je super, že tě hledal, tak ať se mu to brzo zahojí

birma
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 14:49
- Nahlásit

Fajka
vy máte teda zážitky
mám pocit, že Altar za skoro 10 let svého života neměl tolikrát zaseklej trn, jak Adam. Říznul se do nohy všeho všudy dvakrát (fakt teda je, že jednou si u toho skoro šmiknul šlachy) a Adam tohle má za 7 měsíců jestli ono to nebude povahou...
Hlavně že nevlít pod auto a je jinak v rámci možností OKá.
jj taky si říkám
Posíláme pusinu a foukáme bebí!
kujem

denyk
přeji moc brzké uzdravení...
dík
Na rány mám takovou super náplast, co nelepí, ale fajnově se stáhne
to je bomba! zkusim se poptat v lékárně
já přemejšlela nad touhle - tu dycky dávali Altarovi na veterině a přišlo mi super, že se dá použít i víckrát

PetraK
Měl velký štěstí, - teda oba jsme měli velký štěstí, že mu ta tepna neprdla v polích, ale až na veterinárním stole
jako kdybychom o tom tuhle nemluvily
takovej ten stahovací obvaz
nevim co myslíš. Teď má před to pruban, ale jak s tim manipuluju, tak mu to hejbe i tou ránou a on je pak hysterickej (což se mu ani moc nedivim)

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 14:55
- Nahlásit

birma

mám pocit, že Altar za skoro 10 let svého života neměl tolikrát zaseklej trn, jak Adam.

hééj, taky mám pocit, že s Murphym jsem nezažila toliko krkolomnejch zážitkůch jako s Ešátorem. Pes nás za celých skoro šestnáct let nenapadl žádný, ani v Horno počo, kde jsem žila, ani pak v Dejvicích, kam jsem šla za Brtníkem a ani když jsme se pak přestěhovali do Řípy. zato Ešus tohle dohonil,

jako kdybychom o tom tuhle nemluvily

no přesně, radši jsem to ani nezmínila, páč abychom se nenařkly, že jsme to přivolaly

nevim co myslíš

to je to na co jsi dávala odkaz ty
http://www.ok-plast.com/?cont=5&lang=cz
dělají to i v širším formátu, takže by se to právě dobře vázalo,.

hysterickej (což se mu ani moc nedivim)
chůdě, tak až se brzo zahojí.

birma
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 15:50
- Nahlásit

PetraK
Pes nás za celých skoro šestnáct let nenapadl žádný, ani v Horno počo, kde jsem žila, ani pak v Dejvicích, kam jsem šla za Brtníkem a ani když jsme se pak přestěhovali do Řípy.
nemůže to bejt i tim, že těch čoklůch bejvalo míň?
Když byl Altar štěně, tak bych přísahala, že jich tu tady v okolí tolik nebylo. Zato teď má psa každej debil (doslova )
to je to na co jsi dávala odkaz ty
aha. No rozhodně doufám, že něco takovýho v lékárně seženu. Ten pruban tam má chvíli a už teď je to nechutnej humus

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 15:52
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/zena/styl/315798-jake-boty-z enam-ubiraji-na-pritazlivosti.html

jsem ráda, že v názoru na boty se evidentně doma shodneme, zvlášť, když mi je Brtnik pořižuje sám

birma
nemůže to bejt i tim, že těch čoklůch bejvalo míň?
jo to určitě, a tím pádem si psy nepořízoval kdejakej debil, proto, že psa má dneska každej, že reklama je plná ščastných rodinek s dvěma dětma a jedním malým džékraslem, retrívrem, labradůrem.......

když ne v lékárně, tak ve zdravotnickej potřebách určitě,

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 15:57
- Nahlásit

petrak
Co znamena vetsina bot co si zeny kupuji jim neslusi? Nemaj k tomu nic blizsiho treba me moje boty urcite slusi a muz si nestezuje dokonce mi prurezy sam vyrezal do tech botasek goracovejch

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 16:03
- Nahlásit

cernej caj

dokonce mi prurezy sam vyrezal do tech botasek goracovejch

tak vy to máte taky hezky zařízený

o znamena vetsina bot co s

co to znamená nevim, páč jánejsem ta většina a tím pádem moje boty do tohodle nespadaj. Zato vím, že kupodivu mají mezi mužskými kolegy dost slušný ohlasy , u kolegyň již tolik pravda ne, ale to je mi fuck

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 16:12
- Nahlásit

petrak
Tak ono je to i tim ze co neni vyrazny a napadny, toho si chlap nikdy nevsimne

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 16:17 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj

jo, to je vlastně fakt. a tyhle boty kapek výrazný jsou, to je pravda
Heh připomnělo mi to, když jsem nosila tu červenou makovici - jak reagovali lidi, když jse třeba nastoupila do tramvaje nebo na dovolený, šli proti nám, povídali si, pak najednou e? zmkli, přešli nás, chvili bylo ticho a pak to začlo dobrá zábava.

birma
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 16:19
- Nahlásit

PetraK
Heh připomnělo mi to, když jsem nosila tu červenou makovici - jak reagovali lidi, když jse třeba nastoupila do tramvaje nebo na dovolený, šli proti nám, povídali si, pak najednou e? zmkli, přešli nás, chvili bylo ticho a pak to začlo
tos mi silně připomněla doby, kdy jsem se líčila do jedné barvy včetně pusy - oblíbená byla hnědá, modrá, nebo stříbrná

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 16:22
- Nahlásit

birma
oblíbená byla hnědá, modrá, nebo stříbrná

tak modrou nenám, ale mám mrtvolnou kupovala jsem jí s Brůticí a paní prodavačku tehdá dostala moje specifikace barvy - mrtvolná , nemůžu si pomoct prostě mi sluší. a říká to i moje máma..... hm, možná jsme tak trochu Edemsfemily?

birma
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 16:28
- Nahlásit

PetraK
tak modrou nenám
určitě máš - na šílené barvy úst používám jelení lůj + oční stíny

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 17:22
- Nahlásit

Servus sveraci!
birma
Pindourek nebohej kuchnutej - snad se mu to dobre zaceli! Hlavne, aby zadnej bordel se mu tam nezanes. At si takovyhle nervaky necha od cesty, huuuf!

birma
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 17:38
- Nahlásit

Fifi
Hlavne, aby zadnej bordel se mu tam nezanes
to si myslim, že se mu vyplavilo s tou krví, bylo jí fakt jak z vola. Ještě jsem mu to pak vymyla betadinou. Večer mu to převážu, ještě mu to vymeju a pak už se budu jenom modlit.
At si takovyhle nervaky necha od cesty, huuuf!
Jo!!! Rozhodně budu muset doplnit lékárničku na čundry, když je takhle sebepoškozovací, blbeček.
Ale musim ho strašně moc pochválit, protože už jsem se viděla, jak mu shánim límec a on si to blemcá jen když to má odhalený, jak mu to zavážu, tak si ten obvaz nesundavá a je ouplně milijónovej

Vero
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 17:46
- Nahlásit

birma
protože už jsem se viděla, jak mu shánim límec a on si to blemcá jen když to má odhalený, jak mu to zavážu, tak si ten obvaz nesundavá a je ouplně milijónovej
tak to je velký, veliký plus.
ať se bobeček rychle hojí!

<< 1 ... 2610 . 2611 . 2612 . 2613 . 2614 . 2615 . 2616 . 2617 . 2618 . 2619 . 2620 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání